PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : DIN Inancina Göre Kendimi Karalayamazdim ?

Lynx
15-08-2010, 06:42
Ben bir Escinselimdir

Bunuda gurur duya duya söyleyebilirim ! Artik Utanilacak bir konuda degildir !!

Herkez kabullensin aranizda escinseller herzaman vardi ve var olacakda !

Beni DINDEN ama ALLAH INANCINDAN cikarmayanda etken bu !!

Öncelikle INANIS nedir ? Neye inaniriz ? Neden inaniriz ? Inanmamizi saglayan husus nedir ? diye sorguladigimizda Kapi herzaman ALLAHA cikiyor !!

Sayet ben, Beni neden yaratti diye sorgulamak yerine
Bendeki bu duygular neden var diye sorguladim

Sevgi nedir kimdendir diye sorguladigimda
Birine zarar verdigimde duydugum pismanlik ve vicdan azabi
Insanlara karsi hösgürülü olma ve onlara yardim etme duygusu
Sevkat ve benzeri duygulari sorguladigimda

Neden inanriyoum , Neye inaniyorum sorusuna cevap bulabildim !

(Kimse beni yanlis anlamasin bir Ateistte bunlar bulunmaz diye bir söz konum yok )

Sadece kendimde olup bitenler sorguladigim etkenler bunlar !!

Bunlarin birer Tanri vergisi oldugunu düsünüpte
Kötüklerinden tanridan gelmesini kabul edemeyiz !

Din beni karaliyor , Din beni lanetliyor
Igrencsin, yasaksin, cehennemliksin diyor

Bana böyle davranan din ve Insanlarin bana böyle davranmasina yol acan DIN, artik ben nesine inanayim yada onun nesini destekleyeyim ? Yada onun nesine güveneyim ?

DIN bir yandan Yasakliyor, Bir yandan karaliyor , Bir yandan da SINAVdasin diyor !

Escinsellik basit bir hayat degildir !
Escinsellik gelip gecicide degildir !
Escinsellikde sabirda olmaz !

Escinsel isen ömrünün sonuna kadar Escinselsin

Hangi Akil , Hangi Mantik ömrünün bir sinav olmasini ister !

Bunu kendine kabul edebilirmisin ?

Heterosexual bir insan 20 li yaslara geldigi zaman evlenmeye ihtiyac duyar coluk cocuk sahibi olmak ister !

Din, Escinsel iliskileri yasakliyor, lanetliyorsa Escinsel olan müslümanlarin ömürlerinin sonuna kadar cinsel iliskiye girmeden, sevdigi insan ile birlikde olmadan , ömrünü bu sekilde gecirebilmesini emreder !

Peki ya Din Heteoroseksual bir insana evlenmeyi ve coluk cocuk sahibi olmayi yasaklasaydi, lanetleseydi BUNU KENDINIZE YEDIREBILIRMIYDINIZ ?

Kesinlikle hayir degil mi !

O halde Escinsel Insanlara nasil bunlari yedirebiliyorsunuz ? hangi hakla ? , hangi mantikla ?

Tanri bizi bu sekilde yaratiyorsa onun bir bildigi vardir elbet !
Size burda tanriya Akil vermek haddinize midir ?

Escinsel nasil oldugumu ben bile farkina varmadim ki ?

En baslarda kabullenemiyordum bile ,

8 yaslarimda kendi cinsel organimda zevkleri tatmayi ögrendikce
9-10 yaslarimda birde bakiyorumki erkekler ilgimi cekmeye basliyor

Niye kiz degilde Erkek diye sorusuna Inan ben degil benim gibi milyonlarca escinsel gelse cevap veremez !!

Ama kabullenemiyorum ilk önce kendi kendimi kandirmaya calisiyorum !
Aslinda kandirmak bile degildirki bunu hic kabullenemiyorum bile

12-13 yasima gelince halen kabulsüzüm ama icimde bu duygular dahada agirlasmaya basliyor

Ergenlik cagina girdikden sonra genede kabullenemiyoruz ama yenik düsüyoruz !

18-19 yaslarina geldikden sonra cinsel kimligimizi artik kabulleniyoruz !!

20 li yaslarda ise ASKlar basliyor !

ASK la beraber insan SEVGIYI en derinden tanimaya basliyor !

Simdi düsünüyorum hayat güzel sevmek güzel bunlarin hepsi Allah vergisi ise

Allah neden bunu yasaklasin neden bunu lanetlesin ?

Daha elime kurani almamis , Yada dini görevlerini hic yerine getirmemis biriydim

Insanlarin escinsellere kötü tutumlarini hep asagiladiklarindan , dalga gectiklerinden ögrendim !!

Bir gün artik dini yönden bu neden yasak diye arasirmak istedigimde karsima ilk cikanda LUT KAVMI oluyor !

Neyse bununda detaylarina girmeyecegim !

Söz Kuranda gezen ayet oldugunu ögrenince tabi ilk basta bende sok oldum ve tabiki icime korkular ilisti !

Cünkü hic bir insan oglu bu dünyada cinsel iliskiyi yasamadan bu dünyada gitmeyecekdi !

Bende eninde sonunda istesemde istemesemde bu günahi isleyecegim diye düsünüyordum !

Gel zaman git zaman artik bunun günah olacagini kendi fikrimce cikardim icimden, ben böyle yaratildiysam benim ömrüm ve gelecegim buysa bunu kendime günah olarak göremem !!!

Son bir kac seneye kadar Kurani keriminde kendisi ile celistigini ögrenince !

Birak bile celismeyi HEP KIN VE NEFRET KUSAN BIR KITAP BENIM GÖNLÜMDE YERI OLMAMALIDIR !!

Yukarda yazmisimdir IYILIK ve KÖTÜLÜK herzaman birbirine zittir !

Bunlardan sadece birinin allahdan geldigine inanmaliyiz

Ben iyiligin allahdan geldigine inaniyorsam ve bu nedenle KURANI KERIMIN allah kalemi olmadigini artik hic bir etken benim beynimde bu fikri degistiremez !

Allahin sonsuza dek insanlara aci cektireceginide hic sanmiyorum !
Cünkü bu Allahin Sevgisine tersdir !

O nedenle Insanligi hep karalayan lanetleyen kin kusturan savastiran DINE bundan sonra ne inaniyorum ne destekliyorum nede güveniyorum !!

Eger Escinsel olupda Müslüman olan Insanlar varsa , iclerinizde korkuyu atmalarini ve bu sekilde Tanri inancindan degil ama dinden cikmalarini tavsiye ederim !!

Eger escinselligimiz gercekden bir günah olsaydi
Allah katinda hesap verecegimiz zaman

Ben Escinsel olupda bir Insan sevmenin daha dogrusu SEVGININ yolunu sectim derim !

DINE inanipda korkmayi degil Insanlari ASIP ÖLDÜRÜP,DIRI DIRI YAKMAYI degil derim !

Saygilar !!

hackercesur
15-08-2010, 12:52
Cesurca paylaşımın için seni kutluyorum. Elbetteki eşcinsellik bir dünya gerçegidir. Ve degiştirilemez. Seni anlamaya çalışıyorum. Çok ta iyi anlıyorum. Bu seçim benim için çok zor. Fakat senin için gayet doğal. Bugün bilim bu konuyu açıklıyor.

Seni bu seçiminden dolayı kınayanlar kınanılası insanlardır...

Saygılar...

breymin
15-08-2010, 13:20
Sayin voldemort,,size göre escinsellik ,hastalikmi?tercihmi?yoksa ikisimi?...saygilar

Lynx
15-08-2010, 13:41
sayin breymin !

Hasta olsaydim bugün bu kadar positif düsünebilen bir insan olamazdim !!

Bana göre degil , yasadigim süretce escinsellik ne bir baslangic nede bir son !

Sana göre heterosexuallik nasil sifirdan geliyorsa bana görede escinsellik sifirdan geliyor !!

Sen kendi cinsel kimligini kendin mi sectin ?????

Eger Kendin secemediysen buna Tercih diyemessin !!

Eger Escinsellik bir hastalik olsaydi ozaman DININIZDE neden günah ??

Nede olsa bir hastalik degil mi Hastaligin günahi olmayacagini Kuran Kac kere yaziyor..

Kac kere sifa veriyor ?

Nerde peki bu sifa ?

bana dünyada 1 tane escinsel insanin heteroseksuala cevrilmis kanitini getir BUNU HASTAKLIK KABUL EDELIM !

Malum sifasi olmayan bir etken HASTALIK degildir !!

E insanlik tarihince hayatimda ne duydum nede gördüm bir escinselin heterolugu benimsedigini !

Sen kendinden bukadar eminsen kanitlarin varmi ????

Hastalik olmadiginin diger bir kaniti ise

Eski caglardaki hastaliklar günümüzde hepsi yok oldu !

Ama escinsellik insanlik tarihinden bu yana hep vardi ve hepde var olacak !

Bilinen en eski zaman Sümerler ! Millattan önce 3000 li yillarda

3000+2000 = 5000

5000 yil hangi HASTALIK Bugüne kadar gelmis ????

Ücüncü kanit ise

Dünya Saglik Örgütü (WHO) tarafindan Escinsellik hastalik sinifindan cikartilmisdir !

Onlar hastalik olarak görmüyorsa artik burda size hic bir laf düsmez !!

http://tr.wikipedia.org/wiki/E%C5%9Fcinsellik

Nova
15-08-2010, 14:59
Sevgili Voldemort, cesur açıklaman ve duygularını açıkça dile getirebilmenizden ötürü tebrik ederim.

Tekrardan hoşgeldiniz :hug:.

breymin
15-08-2010, 15:14
Sayin voldemort bana zaten birsey düsmez,ben sadece bu konudaki fikrinizi ögrenmek icin sordum , madem konu acmissiniz bunada hakkim oldugunu düsünüyorum,ben dünyanin en özgür ülkelerinden birinde yasiyorum ,burda binbir türlü insan baris icinde birarada yasiyoruz,hickimse kendini saklamiyor ,hersey acik,mesela,gecenlerde arabayla giderken otobanin kenarinda ciftlik gibi biryerde anadan dogma ciplak insanlar gördüm,gözlerime inanamadim,hanim geride ciplak insanlar gördüm dedim,,olabilir dedi burada fkk(freie körper kultur,özgür vücut kültürü ) cilar cok dedi.
Bu konu hakkinda tibbi bi bilgim yok o yüzden merak etdiklerimi sorarim.saygilar

insan_olmak
15-08-2010, 17:35
Sayın voldemort

bu içten yazınız için teşekkürler,eşcinsellik ve islam benimde üzerinde durduğum ve tartışmalarda sık sık kullandığım bir konudur,

sayın breymin

madem bu konu hakkına herhangi bir bilginiz yok neden sorularınızı zorunlu şıklarla soruyorsunuz?

eşcinsellik nedir demek yerine neden

''escinsellik ,hastalikmi?tercihmi?yoksa ikisimi?''

deme gereği duyuyorsunuz?

bence ilk önce soru sorarken ön yargılarınızı bir kenara koyarak soru sormalısınız.

Saygılarımla

faydasızım
15-08-2010, 18:10
lanet olsun iki cinsi bir yaşayanlara .........onları allah zamanında da helak etmişti..
yukarıda ki söz muhammede ait... buhari kaynaklı
eşcinsellere lanet okuyan bi peygamber..
yalnızca eş cinsellere deil adı anıldıgında salavat getirmeyenlere butnu sürtünsün diyecek kadar onurlu şerefli
bi insan
yüce muhammed
ne diyek sen olmasaydın kime gülecedim..........

evrensel-insan
15-08-2010, 18:23
Saygideger voldermont;

Kendinin ne oldugunu, bilincli ve farkinda olarak ortaya koyabilen ve bu konuda bir birey bilincine ulasmis olabilmenden dolayi seni kutluyorum.

Konu ne olursa olsun, bir kisi ne ise o oldugunu, dile getirebildigi zaman, hem kendi varliginin hem de kendi yasaminin farkina varmis ve kendi kendini oldugu gibi ortaya koyabilme guvenini kazanmis demektir.

Bu sadece cinsel konuda degil; her konuda gecerlidir. Sonucta bir kisi kendi gerceklerini kendine soyluyemiyorsa, hem kendini, hem de baskasini "kandiriyor" demektir.

Umarim tum yasam ve iliskilerin boyu, bu cesaretin, birey bilinc ve farkindaligin her konuda da artarak devam eder.

Saygilarimla;
evrensel-insan

Lynx
15-08-2010, 22:26
Sayin voldemort bana zaten birsey düsmez,ben sadece bu konudaki fikrinizi ögrenmek icin sordum , madem konu acmissiniz bunada hakkim oldugunu düsünüyorum,ben dünyanin en özgür ülkelerinden birinde yasiyorum ,burda binbir türlü insan baris icinde birarada yasiyoruz,hickimse kendini saklamiyor ,hersey acik,mesela,gecenlerde arabayla giderken otobanin kenarinda ciftlik gibi biryerde anadan dogma ciplak insanlar gördüm,gözlerime inanamadim,hanim geride ciplak insanlar gördüm dedim,,olabilir dedi burada fkk(freie körper kultur,özgür vücut kültürü ) cilar cok dedi.
Bu konu hakkinda tibbi bi bilgim yok o yüzden merak etdiklerimi sorarim.saygilar

Sayin breymin Bende Yurt disinda yasiyorum zaten !!

FKK yi bilirim. Burada herkez bilir !! Ve de cok normal karsilaniyor !

Normalde göl kenarlarinda ve ciftliklerde olur !

Avrupa Ülkeleri LAIK dir Böyle durumlar sasirilacak degildir !!

Sokak 10 cm lik mini etekli kizlar bile görebiliyoruz !!

Lynx
15-08-2010, 22:32
Sayin hackercesur , insan - olmak , nova ve evrensel-insan yorumlariniz icin cok tskler !!!

Sayin sagopa40serhat mesajinizi ilk okudugumda yanlis anladim :D Ama bir kere daha okuyunca anlasildi !

Genede müslüman arkadaslara böyle rencide edici bir sekilde yaklasmamak lazim dermisim ! Malum onlarinda pek bilgisi mevcut degil, Zamanla herkez herseyi ögreniyor !!

breymin
15-08-2010, 23:05
sayın breymin

madem bu konu hakkına herhangi bir bilginiz yok neden sorularınızı zorunlu şıklarla soruyorsunuz?

eşcinsellik nedir demek yerine neden

''escinsellik ,hastalikmi?tercihmi?yoksa ikisimi?''

deme gereği duyuyorsunuz?

bence ilk önce soru sorarken ön yargılarınızı bir kenara koyarak soru sormalısınız.

Saygılarımla

Sayin insanolmak ,Islamcilarin dahi escinsellere elini uzatdigi avrupa gibi biryerde,nasil olurda escinsellige karsi olabilirim,bu konuda fikrimi sorarsaniz,bana göre insanligin büyük bir cogunlugu escinsel olsun,en azindan dünya nüfusu cogalmaz,malum ,ne kadar cok insan o kadar cok problem,,hayvan katliamlari ,doga katliami,,normal sosyal hayatimizda herkesle iliski icindeyiz,,özel hayatinda kim ne yaparsa yapsin,,,saygilar

Hüdai ÇAKMAK
16-08-2010, 14:26
Sevgili Voldemort!
Yazını baştan sona ilgiyle okudum ve seni anlamaya çalıştım. Anladığım kadarıyla çok derin ve güçlü çalkantılar içindesin. Önce şunu söyleyeyim. Ben bir Yaratıcı iradenin var olduğunu inanıyorum fakat bu inancım babadan evlatlara kalan basmakalıp bir inanç değildir. Çok uzun seneler süren bilimsel araştırmaların sonucudur. Belki inanmayacaksın ama gerçektende mutlak güç, mutlak irade ve mutlak ilim sahibi bir Yaratıcı vardır. Fakat biz Onun varlığını kendi mantığımıza ve hatta menfaatimize uygun yorumluyoruz.
Bu güne kadar milyonlarca insan bu dünyadan gelip geçti ve halen gelip geçiyor da. İlginç olan şu ki bu insanların hiç birisi bir diğerine tıpatıp benzememektedir. Hepimiz bir arı ırkın tersinimi şeklinde oluştuk, oluşurken de bir şeylerimizi yitirerek, kaybederek dünyaya geldik. Hemen hemen hepimizde az ya da çok zaaflar, eksiklikler, sakatlıklar var. Hiç birimiz mükemmel değildir. Önemli olan kendimizi olduğu gibi kabullenmek ve hayatımızı yaşamaya çalışmaktır.
Sana nacizane tavsiyem her ne olursa olsun zaaflarını eksiklerini orta yere koyma. Gizli tut. Çünkü insanoğlu genelde zalimdir. Bırak gizli kalsın. Herkes gibi görünmeye, yaşamaya çalış. Emin ol ki ret edilmeyeceğini umarak girdiğin o grup seni daha suçlayacak, daha çok hırpalayacaktır. Çünkü onlarda sevgi, vicdan, vefa, acıma gibi insancıl duygular bulunmaz. Seninse bu duygulara (özellikle sevgiye) ihtiyacın var. Unutmayalım eksiklik ve zaaflarımız kurtuluş vesilelerimiz olabilir. Allah'ın rahmetine inan, güven ve sığın. Kendini toparlayıp hayat çizgini olabilecek en iyi şekilde çizeceğini umuyorum. Saygılar selamlar.

Tersinim