Lynx
15-08-2010, 06:42
Ben bir Escinselimdir
Bunuda gurur duya duya söyleyebilirim ! Artik Utanilacak bir konuda degildir !!
Herkez kabullensin aranizda escinseller herzaman vardi ve var olacakda !
Beni DINDEN ama ALLAH INANCINDAN cikarmayanda etken bu !!
Öncelikle INANIS nedir ? Neye inaniriz ? Neden inaniriz ? Inanmamizi saglayan husus nedir ? diye sorguladigimizda Kapi herzaman ALLAHA cikiyor !!
Sayet ben, Beni neden yaratti diye sorgulamak yerine
Bendeki bu duygular neden var diye sorguladim
Sevgi nedir kimdendir diye sorguladigimda
Birine zarar verdigimde duydugum pismanlik ve vicdan azabi
Insanlara karsi hösgürülü olma ve onlara yardim etme duygusu
Sevkat ve benzeri duygulari sorguladigimda
Neden inanriyoum , Neye inaniyorum sorusuna cevap bulabildim !
(Kimse beni yanlis anlamasin bir Ateistte bunlar bulunmaz diye bir söz konum yok )
Sadece kendimde olup bitenler sorguladigim etkenler bunlar !!
Bunlarin birer Tanri vergisi oldugunu düsünüpte
Kötüklerinden tanridan gelmesini kabul edemeyiz !
Din beni karaliyor , Din beni lanetliyor
Igrencsin, yasaksin, cehennemliksin diyor
Bana böyle davranan din ve Insanlarin bana böyle davranmasina yol acan DIN, artik ben nesine inanayim yada onun nesini destekleyeyim ? Yada onun nesine güveneyim ?
DIN bir yandan Yasakliyor, Bir yandan karaliyor , Bir yandan da SINAVdasin diyor !
Escinsellik basit bir hayat degildir !
Escinsellik gelip gecicide degildir !
Escinsellikde sabirda olmaz !
Escinsel isen ömrünün sonuna kadar Escinselsin
Hangi Akil , Hangi Mantik ömrünün bir sinav olmasini ister !
Bunu kendine kabul edebilirmisin ?
Heterosexual bir insan 20 li yaslara geldigi zaman evlenmeye ihtiyac duyar coluk cocuk sahibi olmak ister !
Din, Escinsel iliskileri yasakliyor, lanetliyorsa Escinsel olan müslümanlarin ömürlerinin sonuna kadar cinsel iliskiye girmeden, sevdigi insan ile birlikde olmadan , ömrünü bu sekilde gecirebilmesini emreder !
Peki ya Din Heteoroseksual bir insana evlenmeyi ve coluk cocuk sahibi olmayi yasaklasaydi, lanetleseydi BUNU KENDINIZE YEDIREBILIRMIYDINIZ ?
Kesinlikle hayir degil mi !
O halde Escinsel Insanlara nasil bunlari yedirebiliyorsunuz ? hangi hakla ? , hangi mantikla ?
Tanri bizi bu sekilde yaratiyorsa onun bir bildigi vardir elbet !
Size burda tanriya Akil vermek haddinize midir ?
Escinsel nasil oldugumu ben bile farkina varmadim ki ?
En baslarda kabullenemiyordum bile ,
8 yaslarimda kendi cinsel organimda zevkleri tatmayi ögrendikce
9-10 yaslarimda birde bakiyorumki erkekler ilgimi cekmeye basliyor
Niye kiz degilde Erkek diye sorusuna Inan ben degil benim gibi milyonlarca escinsel gelse cevap veremez !!
Ama kabullenemiyorum ilk önce kendi kendimi kandirmaya calisiyorum !
Aslinda kandirmak bile degildirki bunu hic kabullenemiyorum bile
12-13 yasima gelince halen kabulsüzüm ama icimde bu duygular dahada agirlasmaya basliyor
Ergenlik cagina girdikden sonra genede kabullenemiyoruz ama yenik düsüyoruz !
18-19 yaslarina geldikden sonra cinsel kimligimizi artik kabulleniyoruz !!
20 li yaslarda ise ASKlar basliyor !
ASK la beraber insan SEVGIYI en derinden tanimaya basliyor !
Simdi düsünüyorum hayat güzel sevmek güzel bunlarin hepsi Allah vergisi ise
Allah neden bunu yasaklasin neden bunu lanetlesin ?
Daha elime kurani almamis , Yada dini görevlerini hic yerine getirmemis biriydim
Insanlarin escinsellere kötü tutumlarini hep asagiladiklarindan , dalga gectiklerinden ögrendim !!
Bir gün artik dini yönden bu neden yasak diye arasirmak istedigimde karsima ilk cikanda LUT KAVMI oluyor !
Neyse bununda detaylarina girmeyecegim !
Söz Kuranda gezen ayet oldugunu ögrenince tabi ilk basta bende sok oldum ve tabiki icime korkular ilisti !
Cünkü hic bir insan oglu bu dünyada cinsel iliskiyi yasamadan bu dünyada gitmeyecekdi !
Bende eninde sonunda istesemde istemesemde bu günahi isleyecegim diye düsünüyordum !
Gel zaman git zaman artik bunun günah olacagini kendi fikrimce cikardim icimden, ben böyle yaratildiysam benim ömrüm ve gelecegim buysa bunu kendime günah olarak göremem !!!
Son bir kac seneye kadar Kurani keriminde kendisi ile celistigini ögrenince !
Birak bile celismeyi HEP KIN VE NEFRET KUSAN BIR KITAP BENIM GÖNLÜMDE YERI OLMAMALIDIR !!
Yukarda yazmisimdir IYILIK ve KÖTÜLÜK herzaman birbirine zittir !
Bunlardan sadece birinin allahdan geldigine inanmaliyiz
Ben iyiligin allahdan geldigine inaniyorsam ve bu nedenle KURANI KERIMIN allah kalemi olmadigini artik hic bir etken benim beynimde bu fikri degistiremez !
Allahin sonsuza dek insanlara aci cektireceginide hic sanmiyorum !
Cünkü bu Allahin Sevgisine tersdir !
O nedenle Insanligi hep karalayan lanetleyen kin kusturan savastiran DINE bundan sonra ne inaniyorum ne destekliyorum nede güveniyorum !!
Eger Escinsel olupda Müslüman olan Insanlar varsa , iclerinizde korkuyu atmalarini ve bu sekilde Tanri inancindan degil ama dinden cikmalarini tavsiye ederim !!
Eger escinselligimiz gercekden bir günah olsaydi
Allah katinda hesap verecegimiz zaman
Ben Escinsel olupda bir Insan sevmenin daha dogrusu SEVGININ yolunu sectim derim !
DINE inanipda korkmayi degil Insanlari ASIP ÖLDÜRÜP,DIRI DIRI YAKMAYI degil derim !
Saygilar !!
Bunuda gurur duya duya söyleyebilirim ! Artik Utanilacak bir konuda degildir !!
Herkez kabullensin aranizda escinseller herzaman vardi ve var olacakda !
Beni DINDEN ama ALLAH INANCINDAN cikarmayanda etken bu !!
Öncelikle INANIS nedir ? Neye inaniriz ? Neden inaniriz ? Inanmamizi saglayan husus nedir ? diye sorguladigimizda Kapi herzaman ALLAHA cikiyor !!
Sayet ben, Beni neden yaratti diye sorgulamak yerine
Bendeki bu duygular neden var diye sorguladim
Sevgi nedir kimdendir diye sorguladigimda
Birine zarar verdigimde duydugum pismanlik ve vicdan azabi
Insanlara karsi hösgürülü olma ve onlara yardim etme duygusu
Sevkat ve benzeri duygulari sorguladigimda
Neden inanriyoum , Neye inaniyorum sorusuna cevap bulabildim !
(Kimse beni yanlis anlamasin bir Ateistte bunlar bulunmaz diye bir söz konum yok )
Sadece kendimde olup bitenler sorguladigim etkenler bunlar !!
Bunlarin birer Tanri vergisi oldugunu düsünüpte
Kötüklerinden tanridan gelmesini kabul edemeyiz !
Din beni karaliyor , Din beni lanetliyor
Igrencsin, yasaksin, cehennemliksin diyor
Bana böyle davranan din ve Insanlarin bana böyle davranmasina yol acan DIN, artik ben nesine inanayim yada onun nesini destekleyeyim ? Yada onun nesine güveneyim ?
DIN bir yandan Yasakliyor, Bir yandan karaliyor , Bir yandan da SINAVdasin diyor !
Escinsellik basit bir hayat degildir !
Escinsellik gelip gecicide degildir !
Escinsellikde sabirda olmaz !
Escinsel isen ömrünün sonuna kadar Escinselsin
Hangi Akil , Hangi Mantik ömrünün bir sinav olmasini ister !
Bunu kendine kabul edebilirmisin ?
Heterosexual bir insan 20 li yaslara geldigi zaman evlenmeye ihtiyac duyar coluk cocuk sahibi olmak ister !
Din, Escinsel iliskileri yasakliyor, lanetliyorsa Escinsel olan müslümanlarin ömürlerinin sonuna kadar cinsel iliskiye girmeden, sevdigi insan ile birlikde olmadan , ömrünü bu sekilde gecirebilmesini emreder !
Peki ya Din Heteoroseksual bir insana evlenmeyi ve coluk cocuk sahibi olmayi yasaklasaydi, lanetleseydi BUNU KENDINIZE YEDIREBILIRMIYDINIZ ?
Kesinlikle hayir degil mi !
O halde Escinsel Insanlara nasil bunlari yedirebiliyorsunuz ? hangi hakla ? , hangi mantikla ?
Tanri bizi bu sekilde yaratiyorsa onun bir bildigi vardir elbet !
Size burda tanriya Akil vermek haddinize midir ?
Escinsel nasil oldugumu ben bile farkina varmadim ki ?
En baslarda kabullenemiyordum bile ,
8 yaslarimda kendi cinsel organimda zevkleri tatmayi ögrendikce
9-10 yaslarimda birde bakiyorumki erkekler ilgimi cekmeye basliyor
Niye kiz degilde Erkek diye sorusuna Inan ben degil benim gibi milyonlarca escinsel gelse cevap veremez !!
Ama kabullenemiyorum ilk önce kendi kendimi kandirmaya calisiyorum !
Aslinda kandirmak bile degildirki bunu hic kabullenemiyorum bile
12-13 yasima gelince halen kabulsüzüm ama icimde bu duygular dahada agirlasmaya basliyor
Ergenlik cagina girdikden sonra genede kabullenemiyoruz ama yenik düsüyoruz !
18-19 yaslarina geldikden sonra cinsel kimligimizi artik kabulleniyoruz !!
20 li yaslarda ise ASKlar basliyor !
ASK la beraber insan SEVGIYI en derinden tanimaya basliyor !
Simdi düsünüyorum hayat güzel sevmek güzel bunlarin hepsi Allah vergisi ise
Allah neden bunu yasaklasin neden bunu lanetlesin ?
Daha elime kurani almamis , Yada dini görevlerini hic yerine getirmemis biriydim
Insanlarin escinsellere kötü tutumlarini hep asagiladiklarindan , dalga gectiklerinden ögrendim !!
Bir gün artik dini yönden bu neden yasak diye arasirmak istedigimde karsima ilk cikanda LUT KAVMI oluyor !
Neyse bununda detaylarina girmeyecegim !
Söz Kuranda gezen ayet oldugunu ögrenince tabi ilk basta bende sok oldum ve tabiki icime korkular ilisti !
Cünkü hic bir insan oglu bu dünyada cinsel iliskiyi yasamadan bu dünyada gitmeyecekdi !
Bende eninde sonunda istesemde istemesemde bu günahi isleyecegim diye düsünüyordum !
Gel zaman git zaman artik bunun günah olacagini kendi fikrimce cikardim icimden, ben böyle yaratildiysam benim ömrüm ve gelecegim buysa bunu kendime günah olarak göremem !!!
Son bir kac seneye kadar Kurani keriminde kendisi ile celistigini ögrenince !
Birak bile celismeyi HEP KIN VE NEFRET KUSAN BIR KITAP BENIM GÖNLÜMDE YERI OLMAMALIDIR !!
Yukarda yazmisimdir IYILIK ve KÖTÜLÜK herzaman birbirine zittir !
Bunlardan sadece birinin allahdan geldigine inanmaliyiz
Ben iyiligin allahdan geldigine inaniyorsam ve bu nedenle KURANI KERIMIN allah kalemi olmadigini artik hic bir etken benim beynimde bu fikri degistiremez !
Allahin sonsuza dek insanlara aci cektireceginide hic sanmiyorum !
Cünkü bu Allahin Sevgisine tersdir !
O nedenle Insanligi hep karalayan lanetleyen kin kusturan savastiran DINE bundan sonra ne inaniyorum ne destekliyorum nede güveniyorum !!
Eger Escinsel olupda Müslüman olan Insanlar varsa , iclerinizde korkuyu atmalarini ve bu sekilde Tanri inancindan degil ama dinden cikmalarini tavsiye ederim !!
Eger escinselligimiz gercekden bir günah olsaydi
Allah katinda hesap verecegimiz zaman
Ben Escinsel olupda bir Insan sevmenin daha dogrusu SEVGININ yolunu sectim derim !
DINE inanipda korkmayi degil Insanlari ASIP ÖLDÜRÜP,DIRI DIRI YAKMAYI degil derim !
Saygilar !!