Orijinalini görmek için tıklayınız : amerika
yapılan anketlere göre bulgar halkının %60'ı amerika karşıtı ama amerika bulgaristanda 3 tane üs açacak anlaşma imzalandı. dünyanın her yerinde terör estiren amerika teröre destek veren ülkeleri açıkladı.bunlar küba, kuzey kore,suriye,iran,lübnan ve sudan.demek ki amerika bu ülkelere diş geçiremiyor. biraz daha yazacaktım ama maçım var çıkmam gerek ben amerika karşıtıyım. site üyelerinin amerika hakkındaki görüşlerini merak ediyorum. birazda sizler yazarsanız sevinirim ben gelince devam ederim. herkese saygılar.......
cehhenem
30-04-2006, 22:26
ewet kaya bende sana katılıyorum ab bızve israil ve yahudiler bızı ne hale soktukları belı bır bırımıze dusurduler baze dusunuyorum ve hıtler ıyı yapmıs yahudı soykırıma ugratmakla onlar var oldukca abd ve israil teroru *bıtmıcek bende .kendı cabam la onlara savas actım onların her cıkardıgı programları ınternet sayfalarında crıklarını dagıtıyorum boylece beslenmelerını bır nebze azaltıgıma ınanıyorum. saygılarımla
Amerikan Emperyalizminin dini kullanmanın dışında dinle bir ilgisi yoktur.
Emperyalizmin amacı paradır, sermaye ihracıdır. Sermaye ihracının önündeki engelleri aşabilmek için herşeyi kullanır. Yahudileri de Arapları da. Usame'yi de kullanır, Erdoğan'ı da.
Zaten kimileri kendi küçük hesapları için kullanılmaya hazırdır. Teklif de kendilerinden gelir. Amerika'ya da bu gönüllüleri kullanmak düşer.
Cehennem gibilerinin ise buna aklı yetmez. Onlara öğretilen Siyonizmdir. Emperyalizmin E'sini bilmez ve herşeyin arkasında bir Yahudi komplosu ararlar. Yapıları, dünya görüşleri de buna müsaittir. Kaya akım der o bkum anlar. Gider Hitler'i alkışlar.
emperyalizm en çok dini kullanır, özellikle soğuk savaş döneminde (sovyetler varken) din yaygarası kopardılar, yok efendim kominizm din karşıtı, sovyetler sizi işgal ederse dini kaldıracaklar, kominizm belasından korunmak için bizimle olun vs vs propagandalar yapıldı. dinci kesim ve islami ülkeler hep amerika yanlısı olmuşlardır. ne kadarda çok eleştirselerde emperyalizmi yinede onların tarafındalar. *emperyalizm din özgürlüğü verir,çünkü onlar için bu önemli değildir, milleti dinle uyutalım sonra onları sömürelim anlayışı güderler. islam ülkelerinde dine karışmada ne yaparsan yap felsefesi vardır. biritanya imp. hindistanda çok cami açılmasına izin vermiştir ama okul istememiştir, okumuş aydın insanlar emperyalizme karşı durur çünkü. bizim ülkedeki durumu iyi olan islamcı kesim hep amerikaya okumaya çocuklarını gönderir, amerikan dolarından şaşmazlar, amerikan-batı mallarını tercih ederler.
kısaca islami kesim doğrudan veya dolaylı olarak bir numaralı amerikancıdır. 1980 önceleri 6.filonun amerikan askerlerini denize atan sosyalist gençler bu yobaz tayfasının hışmına uğramışmıydı. ben kominist değilim ama gerçek anlamda amerikan/emperyalist karşıtı tek ideoloji kominizm olmuştur. kimse kendini kandırmasın.
dünyanın birçok ülkesinde güvenilir anketler yapılsa amerika ile ilgili ne düşündüklerini sorsalar eminim ki tüm ülkeler amerika karşıtı çıkacaktır.amerikalılarda dahil. peki bu kadar insan yani dünya nüfusunun yarıdan fazlası amerika karşıtıyken nasıl amerika istediği yerde borusunu öttürüyor.boru öttürmeyi bırak adamlar senfoni orkestrası kuruyorlar! :(
deli_cevat
01-05-2006, 17:07
amerikadan tiskiniyoruuuuuuuuuum
insanların kanlarıyla karnını doyuranlardan tiskiniyorruuuuuuuuuumm
dini duyguları sömürenlerden tiskiniyooooooooooooruuuuuuuumm
çocukların üstüne napalm atanlardan tiskiniyooooooooooooruuuuuuuumm
kominizmi yok etmek için ülkeye girip bir değil bin nesil öldüren-sakatlayanlardan tiskiniyooooooooooooruuuuuuuumm
barış ve demokrasi getirmek *bomba atanlardan tiskiniyooooooooooooruuuuuuuumm
için ülkesini savunanlara işkence yapanlardan *tiskiniyooooooooooooruuuuuuuumm
insan hakları gibi insani değerleri insanlık dışı emellerine alet edenlerden tiskiniyooooooooooooruuuuuuuumm
atom bombası atanlardan tiskiniyooooooooooooruuuuuuuumm
cocukların savaşlarda ırzına geçenlerden tiskiniyooooooooooooruuuuuuuumm
işkence yapanlardan tiskiniyooooooooooooruuuuuuuumm
sömürgeçilerden tiskiniyooooooooooooruuuuuuuumm
bir ülkenin kendi doğal kaynaklarını kullanmasını engelleyenlerden tiskiniyooooooooooooruuuuuuuumm
kısacası ve yeniden amerikadan tiskiniyooooooooooooruuuuuuuumm
deniz mahir ulaaaaş özgürlüğe kadar savaaaaaaaaş
sevgiler saygılar
sorgulamak...
01-05-2006, 18:47
deli cevatçım o söz şöyle olacaktı:
* * * * * * * MAHİR
* * * * * * * * * * * *HÜSEYİN
* * * * * * * * * * * * * * * * * * ULAŞ
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *KURTULUŞA
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * KADAR
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * SAVAŞ
* * * *
* * * sosyalist olmayan arkadaşlar bu savaş kelimesini yanlış anlamazlar umarım bu savaş özgürlük için bağımsızlık için insanlık için AMERİKAN emperyalizmine ve işbirlikçilerine karşı bir savaştır.... *
bu adını saydığımız insanlar emperyalizme ve kapitalizme karşı olan önderlerimizdir
Dini bir forumdayız ama bugün 1 Mayıs. Bir günlüğüne yöneticilerimiz ses çıkarmaz herhalde.
O nedenle atış serbest.
Geçmişten yeterince ders alınmaması ve hiç değişmeden, gelişmeden hala 30 yıl öncesinde kalınıp, öncü savaşı adına yapılanların maceracılık olduğunun kavranamaması ve maceracıları putlaştırıp önderlerimiz diye sunma gericiliğinden kurtulunamaması nedeniyle katılmadığım ama bir nostalji olarak andığım devrimci gençlik bazındaki antiemperyalist mücadeleye bir katkı da benden:
Biz
Devrimciler Olarak!..
Emperyalizme ve Faşizme Karşı,
Kanımızın Son Damlasına,
Tüfeğimizin Son Mermisine Kadar,
Bıkmadan!..
Usanmadan!..
Savaşacağımıza
And İçeriz!..
And İçeriz!..
And İçeriz!..
Bu Uğurda!..
Ölüm!..
Nereden ve Nasıl Gelirse Gelin,
Savaş Sloganlarımız
Kulaktan Kulağa Yayılacaksa,
Silahlarımız
elden Ele Geçecekse ve Başkaları,
Mitralyöz Sesleriyle ve Zafer ve Savaş Naralarıyla Cenazelerimize Ağıt Yakacaksa!..
Ölüm !..
Hoş Geldi!..
Sefa Geldi!..
HO
* HO
* * *HO SHİ MİNH
* * * * * * * * * * * *İKİ..ÜÇ.. DÖRT.
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * DAHA FAZLA WİETNAM.
ERNESTO'YA BİN SELAM..
deli_cevat
01-05-2006, 22:30
koptum artık hazır 1 mayıs ne geldiyse yazıyom
DEVRİM MARŞI
Türkiye dağlarında çiçekler açar
Devrimci halk ordusu ateşler saçar
Devrimci demek inanmış demek
Kendini halkına adamış demek
Filistin’de döğüşen de
Nurhak’da döğüşen de kardaşımızdır
Yeni Vietnamlardır şiarımız
Dünya halkları kavgaya girer
Emperyalizm kağıttan kaplandır.
ONLAR
Onlar ki
* * * * * *toprakta karınca,
* * * * * * * * * * *suda balık,
* * * * * * * * * * * * *havada kuş kadar
* * * * * * * * * * * * * * * * * *çokturlar;
korkak,
* * * * *cesur,
* * * * * * * * *cahil,
* * * * * * * * * * * * *hakim
* * * * * * * * * * * * * * *ve çocukturlar
ve kahreden
* * * * * * * *ve yaratan ki onlardır,
destanımızda yalnız onların maceraları vardır.
Onlar ki uyup hainin iğvasına
* * *sancakları elden yere düşürürler
* * * * *ve düşmanı meydanda koyup
* * * * * * * * * *kaçarlar evlerine
ve onlar ki bir nice mürtede hançer üşürürler
ve yeşil bir ağaç gibi gülen
ve merasimsiz ağlayan
ve ana avrat küfreden ki onlardır,
destanımızda yalnız onların maceraları vardır.
Demir,
* * * *kömür
* * * * * * * *ve şeker
ve kırmızı bakır
ve mensucat
ve sevda ve zulüm ve hayat
ve bilcümle sanayi kollarının
ve gökyüzü
* * * * *ve sahra
* * * * * * * * *ve mavi okyanus
ve kederli nehir yollarının
sürülmüş toprağın ve şehirlerin bahtı
* * * * * * * * *bir şafak vakti değişmiş olur,
bir şafak vakti karanlığın kenarından
onlar ağır ellerini toprağa basıp
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *doğruldukları zaman.
En bilgin aynalara
* * * * * * *en renkli şekilleri aksettiren onlardır.
Asırlardır onlar yendi, onlar yenildi.
Çok sözler edildi onlara dair
ve onlar için:
Zincirlerinden başka kaybedecek şeyleri
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *yoktur,
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *denildi.
Nazım HİKMET
1 MAYIS İŞÇİ MARŞI
Günlerin bugün getirdiği
Baskı, zulüm ve kandır
Ancak bu böyle gitmez
Sömürü devam etmez
Yepyeni bir hayat gelir
Bizde ve heryerde
1 Mayıs 1 Mayıs
İşçinin, emekçinin bayramı
Devrimin şanlı yolunda
İlerleyen halkın bayramı