Orijinalini görmek için tıklayınız : SITEDE SANSÜR VARRRRRRRRR
Ayrica, haci kafayi yedi galiba.
Kendine cevap yazdildigin da cikmiyor... (simdilik)
Uydurma Ahmet.. Burada sansür falan yok.. Ama olması lazım diyorsan o başka.. keh keh kehhhhhhhhhh
Ayrıca Hacı ibrikçi başımı ki her soruya bulaşacak.. Kendi pisliğinizi kendiniz temizleyin..
HACI
KENDINI YINE GÖSTERDIN BE HACI
Nasıl ki toplumun hemen her alanında kurallar, yasaklar, kısıtlamalar var, bu forumda da kıstlamalar, sansürler elbette olacaktır. Bu doğaldır ve olması gerekendir. Burada önemli olan şey nelere sansür uygulandığıdır.
Özgürlük, her istediğini yazabilme demek değildir. İçeriğinde, özellikle tekrarlanan şekilde küfür, tehdit ve sıkça demagojiye yönelik sözler olan mesajlar sansürlenecektir. Benzer mesajlar aynı yazardan tekrarlanmaları durumunda yazar forumumuz üyeliğinden silinecektir.
Bana kalisa bu site haddini ve saygi seviyesini bilmiyor. Cevaplandiramadiklari veya hic okumadiklari yazilar icin bile olanca küfür sarfediliyor.
Hepiniz aynisiniz.
Elestirdiginiz yobazlar dan farkiniz yok aslinda.
Atin beni de bu siteden digerleri gibi
yapin sansürünüzü fasistler gibi
ama haddinizi bilin
sinirlari zorlamayin
kaybeden siz olursunuz
nasil olsa HüR OLARAK ÖLECEKSINIZ....
Bu site de fazla yasamiyacak nasil olsa,,,??!!!
Yine de Sevgi ve saygi ile
İnsanları tatmin etmek gerçekten çok zor... Hele Ahmet’i tatmin etmek daha da zor..
Ahmet önce iletisinin değiştirildiğinden veya başkasının kendi adını kullanarak ileti asdığından bahseetti.
Ardından forumda sansür olduğundan..
Her iki durum da söz konusu değil... Kimse Ahmet adına ileti asmadığı gibi, forumda sansüre asla baş vurulmadı..
Bir iki küfürlü ileti silinmiş olabilir. Buna kimsenin itiraz edeceğini sanmıyorum.
Bazı katılımcılar küfür ve hakaret edildiklerinden yakınıyorlar. Kul ve SIZINTI onların ikisi. Küfürlü ve hakaretamiz iletilerin başlangıcından onlar sorumlu desem, yanlış mı demiş olurum..
Forumda Allah’ın ve İslam’ın eleştirilmesi bazı Müslümanlar tarafından inançlarına ve dinlerine yapılan ağır hakaretler şekline algılanıyor. Biz onlara katılmıyoruz. Amacımız kimseye hakaret etmek değil. Kimse bu forumda yapılan tartışmalara katılmak zorunlu değil. Herkes gönüllü olarak katılıyor. Tartışılan konu ve tartışma stili, kullanılan dil size ağır gelebilir. Biz burada din ve Allah’la ilgili tabuları yıkmaya çalışıyoruz. Amacımız inananların inançlarına saldırmak ve onları inançlarından dolayı aşağılamak değil. Biz bu forumda İslam’ı, Kur’an’ı ve Allah kavramlarını tartışıyoruz. Onları bazan ağır kelimelerle eleştiriyoruz. Bu konular inanırların inançlarının kaynağı ise, ortaya çıkan durumdan biz sorumlu değiliz.
Cem size kısaca kuralları hatırlatti. Başka bir amacı yok.. Ben de kendinizi belirtmeniz hususunda sizi anlayışla karşılayacağımı belirttim. Kimseyi atmış veya yasaklamış değiliz. Kimsenin iletilerini manüple etmiş ve bir iki küfürlü ileti dışnda, silmiş de değiliz. Ahmet kardeşin Cem’ın bu hatırlatmasına karşı bu şekilde bir tepki göstermesi için bir neden yok. Bana öyle geliyor ki kendisi de bu kuralların gerekliliğine inanıyor.. Yoksa inanmıyor musun Ahmet bey kardeşim? Neden böyle bir tepki gösterdin?
Forumda tartışılan konuları tartışmada güçlük çekiyorsanız, lütfen forumu okumayın ve sinirlerinizi bozmayın. Bu foruma katılacak olanların yalnız belli bir eğitim düzeyi, deneyim, sofistikasyon ve entellektüaliteye sahip olmaları yetmiyor. Aynı zamanda sağlıklı bir ruhsallığa sahip olmaları da gerekiyor. Bu niteliklere sahip olmayanların iletileri fena şekilde sırıtıyor. Ayrıca her katılımcı sahip olduğu niteliklerin tümünü kullanarak yazmıyor. Bütün bunları bir uyarı veya eleştiri olarak değil, dostça bir hatırlatma olarak kabul edin.. Birçoğunuz için bu platformda tartışmanın ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyoruz... Yine de karşınızdakileri suçlamadan önce kendinizi sorgulamalısınız... Tahrik etmemek ve tahriklere kapılmamak da önemli.. Tabii böyle düşünmek yapmaktan çok daha kolay..
Umarım kaliteli iletilerinize devam edersiniz.
Selamlar
HACI
haci demiski:
Biz burada din ve Allah’la ilgili tabuları yıkmaya çalışıyoruz. Amacımız inananların inançlarına saldırmak ve onları inançlarından dolayı aşağılamak değil.
Maalesef yapiliyor. Senin yazilarin cogunu okudum. Neyse, o senin insanligin... Yukarida ki yazi özet ile kovuldunuz gibi bir sey... Biz istedigimizi yazar, istedigimizi söyleriz, baskalari yaparsa siteden atariz...
Atarsiniz, yaparsiniz... Tabii ki sizin site ,,, istediginizi yapacaksiniz...
Ama yine de söylüyorum, ister anlayin ister anlamazliktan gelin.. ne olursaniz olun kendinize ve biraz da Dinsizligin getirdiklerine biraz göz atin...
Biliyorum ki herkesin dogrusu kendine...
Gercegi de...
Ama dini birakin da ... Kendi dünya görüsünüzü bir sorgulayin...
Ben bunu hergün yapiyorum... Belki sizde...
Artik yazmayacagim ....
Kendimi bu siteden ATIYORUM....
Hepinize günesli güzel günler, kardesce yasayacagimiz bir dünya, barisin ve anlayisin hükmettigi bir dünya dilegi ile....
Herhangi birinizi kirdi isem özür dilerim...
Hepiniz e sevgi ve saygi ile
Ahmet
Ahmet Bey kardeşim. Ben sizin ayrılmanızı istemem. Burada inançlarınızı savunmalısınız. Tabii burası sizin için kolay bir yer değil. Belki de size göre dünyadaki cehennem burada. Ama bunu peşinen bilerek burada yazıyorsunuz... Ben sizin bir küfrünüzü görmedim. Kendi inançlarınız doğrultusunda elinizden geldiği kadar onları savunuyorsunuz. Bunda her zaman başarılı olamıyorsanız, bu sizin değil, inançlarınızın sorunu.. Onlar pek inanılır şeyler değil. Günümüzde Allah kavramı yok olmak veya değişmek üzere. Bu arada dinler de yozlaşıyor ve kaybolma yolunda.
Biz böyle düşünüyoruz.Sizin ayrılmanızı da korkaklığınıza bağlıyoruz.... Yoksa ağzınız epeyi laf yapıyor.. Neyse.. Gitmeniz beni üzecek ama, ben üzüleceğim diye gitmemezlik etmeyin. Kendinize güveniyorsanız, gitmeyin.
Selam
HACI
Peki Haci
Burasi benim icin cehennem degil.
sadece düsünce alisverisi yapilabilen ya da "öf be" dedirten bir yer.
Cehennemi daha farkli düsünüyorum. (O konu yeterince yazildi kanisindayim)
Korkmuyorum ve kacmiyorum aha burdayim. :twisted:
sadece son yazinin iceriginde bir seyler hissettim.
"böyle yazarsam cevap yazma geregi duyacak" gibi.....
ama neyse vardir bunda da bir iyilik...
Ama öncekiler gibi degil
ya da hep degil
ara sira sizleride zorlayacak yazilarla (düsündürecek)
burada olacagim
selam
hacı : "Bazı katılımcılar küfür ve hakaret edildiklerinden yakınıyorlar. Kul ve SIZINTI onların ikisi. Küfürlü ve hakaretamiz iletilerin başlangıcından onlar sorumlu desem, yanlış mı demiş olurum.
rumuzum geçmiş..
hacı;
bana, şahsıma yada içinde bulunduğum güruha (müslümanlar) genelleme yapılarak yani dolayısı ile yine şahsıma hakaret edilmeden hakaret içerikli cevap döndüğüm tek bir ileti mi getiriniz...
bana, hakaret içerikli cevaba bir derece daha ağır hakaret yada küfür içeren cevap yazdığım bir tek ileti getiriniz...
eğer getiremezseniz, o cümleden beni çıkartınız ve özür dileyiniz...
Kul...
Ağzın bozuk... Bunu sen de biliyorsun.. Küfretmediğini kanıtlamak için ileri sürdüğün şartları görünce senin sandığımdan daha ahlaksız olduğunu anladım.. Ona buna sataşan bir ahlaksızın sen.. Utanmadan bir de özür dilememi istiyorsun. Ayıp, çok ayıp..
Bence sen geç bu ahlaksızlıkları.. Doğru dürüst yaz ve yanıtını doğru dürüst al...Güçlü ve akıllı insanların yeri.. . İyi yaz.. Güzel yaz.. Tartışalım.. Ben senden özür dilemeni beklemiyorum ve istemiyorum. Sen de kimseden isteme.. Burası özür dileyecek bir yer değil... Burası davasına inananların yeri..
HACI LAFI YİNE ÇEVİRME!!!
BİR İTHAMDA BULUNMUŞSUN VE BENDE BUNU REDDEDİYOR VE İTHAMINA KANIT İSTİYORUM...
ŞİMDİ BİR İTHAMDA DAHA BULUNMUŞSUN..
SATAŞIYORMUŞUM...
BANA SATAŞILMADAN ŞAHSİ OLARAK LAF SÖYLEDİĞİM TEK SATIR İLETİMİ GETİR...
KANIT İSTİYORUM, MAVAL DEĞİL...
ÖYLE ONA BUNA DESTEKSİZ SALLAMAK KOLAY...
VE EVET ÖZÜR DE İSTİYORUM...
CEM; OKUYOR MUSUN YAZILANLARI??
Kul yaw..
Yazıların duruyor.. İsteyen okur onları.. Silinmediler. Silinmeyecekler.. Boş yere yırtınma.. Sen burada yazarları tahrik ediyorsun. Hemen her ateiste sataşıyorsun.. Küfrediyorsun. Hakaret ediyorsun.. Utanmadan özür bekliyorsun.. Sana ne denir bilmiyorum.. Seninle bu tür polemik yapmak ve tartışmak istemiyorum. Kişisel suçlamalarının yanıtlamayacağım.. Sen kendi kendine yaz, çiz.. Bana sataştığın süre onlar beni ilgilendirmiyor... Bu sana hitabeden son iletim.. Umarım düzelirsin..
HACI