PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : biz yine gittik siz yine kaldiniz.

sorogren
09-05-2006, 21:35
herkese merhaba,
gecen sure zarfinda *gayet seviyeli ve tahammullu bir sekilde benimle sohbet eden arkadaslara cok tesekkurler ederim.sizinle sohbet benim icin cok iyi bir deneyim ve mutluluk kaynagi idi.
kisilik haklarina saygisizlik ettigim arkadaslar varsa gercekten ozur dilerim ve affetsinler.ben de sorana helal ettim.
neticede hepimiz insaniz ve yaradanla aramizdaki sahsi sorunlar kimseyi veya beni ilgilendirmez.
ben de sahsi meseleleri hic mevzu etmemeye calistim.
Amma,(sevgi ve saygiya layik arkadaslar asagidakilerden tabii ki muaftir.)
--bazi genc ve tecrubesiz arkadaslar fazla ileri gidiyorlar.yani hakarete ve kufre gerek yoktu.kimse de bunlara dur demiyor.(bir kisi biraz elestirdi)
--bazilari cok laubali sorular soruyor.insaf be kardesim.biz de insaniz hem herseyi bilmeyiz hem de makaraya sarilacak yasimizi gectik.aslinda kendi seviyeleri yani yas ve okul durumlari buna musait.ne yapsin cocuk *okulunun bos vakitlerinde gelip benle kafa buluyo.
--tamamen bu ve kardesi sitelerin uydurdugu palavralari okuyup okuyup geliyorlar.arkadas hic mi tartmazsin yazilanlari.ne yazilmissa dogru varsayiyor.e naparsin buna.
--bir iki gundur bir topicte yer alan yazilarda genel manada muslumanlara ve belki de bana veya cemaatime fazla hucum edildi.terorle ilgili yazilar damarima dokundu.bunlar parti ,orgut isleriyle ilgili olduklarindan akillari eylemde vurmada kirmada .kendilerince muslumanlari dusman gorduklerinden kendi iclerinde kaynayan eylem halini karsidan da umuyorlar.acayip bir paranoya hali.akliselim olmayan adamlarla ne konusursun.adam seni kendi gibi teror yanlisi saniyor.
--bir sevdigim arkadas da iki gun once bir digerine benimle ilgili birseyler yazdi.beni boyle goruyorlarsa bu benim icin ayiptir.dolayisiyla kendimi daha fazla sosyallestirmem gerektigini de anladim.zira anlasilamamistim.veya ben anlatamamistim.anlatmaya da zaten ortam fazla musait degil.zaman ve mekan sinirli.
--bu ve benzeri sartlar cercevesinde her zamanki gibi sizler kaldiniz bizlerden biri daha gitti.
--bir arkadasa yenisi gelene dek benimle idare et demistim.yenisi gelmeden gittim.kusura bakmasin.
--bir kac gun daha oturum acacam fakat cok gerekmedikce *yazilara katilmayacagim.
--mail adresim sistemde vardir.ozel mesajlarima da arasira bakarim.
-- soz verip de yapamadigim bir yazim ve bir topic im borcum olarak kaldi.
tesekkur eder.saygilar sunarim.affinizi isterim.
sorogren

09-05-2006, 21:42
-- soz verip de yapamadigim bir yazim ve bir topic im borcum olarak kaldi. tesekkur eder.saygilar sunarim.affinizi isterim.
sorogren

Gitme yaw, daha karpuz kesecektik.

sodomo--
09-05-2006, 22:41
sorogren kusura bakma... sen iyi bir insansın sözlerim sana değil bir "anlayışa" idi..
üzdün beni ayrılmakla, umarım tekrar buluşuruz.

sargon
09-05-2006, 23:24
Anlamadım ki, bu insanlara neler oluyor. Daha yeni tanıştık. Bayağı iddialı şeyler yazıyordu. Kuran okuma ve anlama topiğini de açınca gerçekten sevinmiştim. Anlamlı şeyler yazarsa tartışmaya da katılacaktım.

Neyse bundan sonra ilk gelenden (eğer sorogren dönüp gelirse ondan) bu topiğe yazmasını isteyeceğim. Sorogren, borcun borç ona göre. Tekrar gelirsen yazacaksın. Kimse anasının karnında kuranın nasıl okunacağını öğrenmiyor. Bize de öğretsinler, biz de öğrenelim.

Yine bekleriz. Burası hastalık gibidir. Bir giren bir daha kolay kurtulamaz, ona göre.

Cemal
10-05-2006, 00:23
Yaw soro gren abim..

Dur yaw nereye gidiyon,
daha mürekkebin kurumadıydınnn..

diyecekken..

İslami takiyye ileee...

hoşgeldin soro green ŞERİATCİ *abim..

Bu kaçıncı tezgah abim..

Allasen kaç kişi çeviriyonuz bu fırıldaı,

bi açıklayın lütfen..
Bi gidiyonuz - hoop başka isimlerle geliyonuz..
fırıldaın baaşı kim?
Kaç kişisiniz bu organizasyonda??

Bizi merakta bırakma lütfenk..

Cevabını bekliyom abim..

Selamlar..

CeMaL

mer-orh
10-05-2006, 02:59
Sorogren arkadasim,
Yaklasik bu sitede 1,5 aydir zamanim oldukca geziniyorum,taraf limi düsünüyorum bilemiyorum ama genelde hakaret eden müslüman kardesler oluyor.Eger sana hakaret edildiyse bunada karsiyim,tartismalar hakarete varmamali.

Genelde dikkatimi ceken de sizlerin(müslümanlarin)bu site de fazla kalmayip gitmeniz.Ateistlere müslümanlik dersi vermeye gelenler,ders lerini alip gidiyorlar.

Gitmeni istemem,kal ve kendi düsüncelerini savun.

10-05-2006, 04:44
Sevgili Sorogren,
Bu nasıl siteymiş böyle.Gelen bir iki boy gösteriyor ondan sonra bakıyorum
ortalıkta yoklar.En son cehhenem ve şeriatçıyım vardı.Bakıyorum onlar da
tüymüş.Ben sizlere hakaret adına bir şey görmedim.Varsa şikayet bölümüne
yazın.Gereği yapılır.Bizler her zaman seviyeli tartışmadan yana insanlarız.
Acaba diyorum bu siteye gireni cin mi çarpıyor!...Yoksa bu sitede şeytan mı
var?Eğer böyle şeyler varsa bizi de aydınlatın.İnanki yazını okudum ayrılman
için haklı bir gerekçeye rastlayamadım.Tabi kararına saygılıyız.Buna bir
diyeceğimiz olamaz.Kapımız her zaman açık yine bekleriz...Hoşça kal...