Orijinalini görmek için tıklayınız : taylan74 forum yönetiminde..
Değerli dostlar taylan74 arkadaşımız evrimteorisi sitemizde forum yönetimine getirilmiştir. Alkanın yokluğunda sitemizde yaşanan sıkıntıları çözeceğini düşünüyor ve kendisine başarılar diliyorum..
yucemanitu
06-09-2010, 20:01
İsabetli karar olmuş. Başarılar dilerim.
Başarılar taylan74 dostum.
insan_olmak
06-09-2010, 20:22
ben de başarılar diliyorum sayın taylan74
evrensel-insan
06-09-2010, 20:34
Saygideger taylan 74;
Basarilar diliyorum.
Saygilarimla;
evrensel-insan
Değerli dostlarım hepinize çok teşekkür ediyorum. Evrim teorisi sitesine uzun süredir yazmaktayım. Elimden geldiği kadarıyla insanlara evrimi basit ve anlaşılır bir şekilde tarif etmeye çalıştım. Yeni görevimde de siteyi elimden geldiği kadarı ile ve yine sizlerin de teorik desteğiyle zenginleştirmek istiyorum.
Saygılarımla
Başarılar ve tebrikler sevgili taylan74...
Sitenin evrim teoricileri vardi,taylan abi kadromu yoksa yedekmi?hosgeldiniz sayin taylan bey.
Hoşbulduk breymin. Konumumun tam olarak yedek mi asil mi olduğunu bilmiyorum ama görevimi elimden geldiğince eksiksiz yapmaya çalışıyorum.
milomanara
06-09-2010, 22:59
Başarılar dilerim.
[QUOTE=taylan74;336037]Hoşbulduk breymin. Konumumun tam olarak yedek mi asil mi olduğunu bilmiyorum ama görevimi elimden geldiğince eksiksiz yapmaya çalışıyorum.
---------------------------------------------------------------------
Taylan abi sana basarilar dilemedim,bu,buna gerek duymadigim icindir, cünkü cok iyi biliyorumki adnan hocanin kadrosunda seninle(siteyle) evrim tartisabilecek delikanlinin:D:Dolmayisini bildiyimden.saygilar
Tebrikler sevgili Taylan:)
Taylan kolay gelsin abi :)
Başarı kolaylı ve sabır dilerim üstad, seninle dahada güçlendik :)
Saygılarımla.
Tebrik ediyor.. kolay gelsin diyorum... Hz. Osman! yar ve yardımcınız olsun:)
vay be saroz ve pervaneyi yeniden buralarda görmek büyük mutluluk....
sizde hoşgeldiniz..
Tebrikler, basarilar diliyorum taylan74.
Bu ressam halimle :D elimden geldiğince evrim karşıtlarına kanıtlar sunmaya çabalıyorum. Ama yine de özellikle moleküler biyoloji ve kimya konularında AerA üstadımdan, paleontoloji konularında ve çevirilerde sevgili Alka'dan, yararlanmaya çalışacağım. Değerli Liop hocam da olsaydı inanın çok daha güçlü kanıtlarla kuramı anlatabilirdik.
Saygılar
Sayın Taylan74 dostum ;
Herşeyden önce biz bir aileyiz. Küçümsensek bile, büyük bir aile.
Elimden gelen yardımı yapacağımdır.
Esenlikler ve tekrar tebrikler.
Bu vesileyle tekrar aile oldugumuzu hatirlamak cok guzel. Gorevinde basarilar sevgili taylan 74
Taylan arkadaşımızı tebrik eder görevinde başarılar dilerim..
İşin hiç de kolay değil sevgili taylan .
Yeni katılan evrimci arkadaşımıza başarılar diliyor kendisini tebrik ediyorum.
Hızır yardımcı olsun :)
saygılarımla
Kolay gelsin, Sayin Taylan74
Saygilar...
Tebrikler taylan.
Bu görevi layıkıyla yapacağına şüphem yok. İsabetli bir karar.
aliyarasfal
28-09-2010, 05:03
Biraz geçte olsa gördüğüm bu duyuruya sevgili taylanın zaten başarılı olduğu alanda dahada güzel bilgilerle bize ulaşmasını dileyerek katılayım.Tebrikler ve başarılar dostum, uygunluğun tartışılmaz..
Şimdilik saygımla gittim...
ExEgoist
28-09-2010, 19:12
Yeni görevinizde başarılar dilerim...
"Ailenin" yakın dostu ululelbab:)
milomanara
28-09-2010, 19:35
Tebrik ederim.
Tebrik eder kolaylıklar dilerim, Taylan arkadaş.
Hoşgeldin taylan, başarılar dilerim.