PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : sahterkar

ngcoskun
11-01-2005, 18:45
mailime gelen bir yazı.paylaşmak istedim

Türkiye''nin gündemini hangi ahlak timsali geçinen hokkabazlar belirliyor...

İstanbul, Laleli''deki Tozbey Oteli''nde, 17 Kasım 1996 tarihinde çıkan yangında 3''ü Rus, 15''i Ukraynalı 18 kişi hayatını kaybetmişti. Tesadüfen olay yerine ilk gelenler arasındaydım. Polisler, itfaiyeciler, vatandaşlar canla başla yaralıları taşırken, ekrana şapkasız çıkmayan, aynı zamanda gazetede köşesi de olan haberci "Abi" olay yerine geldi. Otelin dumandan kararmış koridorunun duvarına elini sürüp yüzünü kirletti. Bununla da yetinmedi, söndürme çalışması nedeniyle koridorda oluşmuş kirli suyu üstüne başına sürdü. İnsanların acısını arkasına fon yapıp çekim yapması için kameramanına talimatını verdi. Güya kurtarma çalışmalarında bizzat bulunmuş havası verecek! Olaya şahit olan bir komiser, "Ahlaksız herif, burada bir sürü insan öldü. Film çevirmeye utanmıyor musun?" diye bağırınca hemen sıvışmıştı.

Büyü filminin gala yangınında çekilmiş görüntülerle karşılaştırıldığında nedense herkesin ağız ve burun çevresinde nefes alırken oluşan siyahlaşma onun yanaklarında :) Ayrıca yüzün sağ tarafı ve şapka simsiyah T-shirt hala beyaz ... Aslında yangın sırasında orada olmadığını kendisi de bir röportajda söyledi. Ancak yanaklarına sürülmüş o islerle poz verdi.

bununla ilgili resimleri koyamadım ama tahmin edebiliyorsunuzdur.

Russell
11-01-2005, 20:47
vay şerefsizler akılları sıra reklam yapacaklar ha.

hberent
13-01-2005, 15:53
bravo sana ngcoskun..gözünden kaçmamış..benimde dikkatimi çekmişti..herkesin ağzı islenirken bu zatı muhteremin gözü ve yüzünün hertarafı is içindeydi..hehehe..soytarı ne olacak..

13-01-2005, 23:08
NGCOSKUN

Dikkat et bu "hberent" in niyeti iyi degil, dikkat edersen sen ne yazarsan yaz o sana hep ovguler yagdiriyor, senin bayan oldugunuda biliyor, su halde seni aparabilir, aman dikkat, ateisttir herturlu sey beklenir, sonra demedi deme.

kirkit

explorer
14-01-2005, 00:50
NGCOSKUN

Dikkat et bu "hberent" in niyeti iyi degil, dikkat edersen sen ne yazarsan yaz o sana hep ovguler yagdiriyor, senin bayan oldugunuda biliyor, su halde seni aparabilir, aman dikkat, ateisttir herturlu sey beklenir, sonra demedi deme.

kirkit

fitne ve fesat bir inanclıya yakışıyormu ???

14-01-2005, 01:20
aslanim sana ne yakisiyorsa banada yakisir

iyi ogrenmisiniz, falanca muslumana yakismaz, filanca yakismaz, sunu yapamaz, iyi ha, ama obur taraftan siz her boku kendinize yakistirin, saman altindan suyu goturun, yahudu matikli a.s.l.a.n. seni

kirkit

ngcoskun
14-01-2005, 11:20
sen arkadaşlıktan , dostluktan, bilgi ve saygı alışverişinden anlamayan ilk insan değilsin KORKMA. bize vız gelir canım.
eski arkadaşım yeni kirkit.
ayrıca siz arkadaşlarınıza yandaşlık yaparken fesat yok da. bizim birlik olmamız mı fesatlık doğuruyor.illa da bayan olmam gerekmez.erkekler de yandaşlık yapar birbirine değil mi.eee ne biliyoruz herkes bayanlardan hoşlanıyor.asıl fesatlık böyle olur ya..hehehehe

hberent
14-01-2005, 12:06
NGCOSKUN

kirkit
bu yaptığın ahlaksızlık degilde nedir.
aslında senin gibilerin bu formda ne işi olabilir merak ediyorum..ngcoskunun benim yerime beni savunması bile aklına yaptığının ahlaksızlık olduğunu getirmedimi..
bak efendi ben evli biriyim..belki benim oğlum yaşındasın.öncelikle seninle muhattab bile olmadan bana iftirada bulunman senin müslümanlığından geliyor.unutma ki senin dinin hep yalanları yanlışları söylemiyor..doğrularıda söyler..bi kere bile olsa bu doğrunun yanında ol..ve sağlam dur..
sizin ayetlerinizden biri:
Casiye Suresi 7. Ayet Yazıklar ve azaplar olsun günaha batmış her yalancı iftiracıya,

oguz
14-01-2005, 16:24
Bes yili askin bir suredir internet''te yazarim. Turkateist, alternatiforum, TNN din, Ateistforum ve diger bazi forumlarda...

Neden yazdigimi sorarsaniz, ahlaksiz Islami ve ahlaksiz inanirlarini sergilemek, bunlarin gercek yuzunu gostermek icin...

Bunca sure icinde yuzlerce muslumanla muhatap oldum. Cok kaliteli adam gibileri olmasina ragmen, buyuk cogunlugu ahlaksizdi.

Iste bir tanesi daha; kirkit...

Her tarafindan pespayelik akiyor...

Bu ahlaksizin, Taksimde turistlere sarkintilik yapan ahlaksizlardan farki ne? Bana gore farki yok... Hepsi ayni dinin tezgahindan cikmis, klişe insan musvetteleri... Bunlarla mucadele etmek, insanlik onurunun yuceligini gostermek gerek...

Sizi bilmem ama, ben bunlarla mucadeleyi surdurecegim...

15-01-2005, 00:20
mucadelemi edeceksin oguz bey

sen zaten mucadelene baslamissin

bizde basladik

kirkit

bu arad o kokusmus bok dolu agzinla bize soyledigin her lafi sana geri iade ediyorum, ne yaparsan yap.

simdi doner bu it derki, bana kufur etti, halbuki serserinin heryerinden adilik vede kufur akiyor, ama bitane ateist cikip demezki, evet oguz sen baslattin diye, nedenmi cunku ateistlerin topu ahlaksizdir, vede insani muameleye layik degillerdir, hele oguz gibileri ise herturlu pislik muameleye layiktirlar.

kirkit

oguz
17-01-2005, 16:50
Kirkit,

sucunu biliyorsun ve aklinca yavuz hirsiz gibi suc bastiracaksin...

Yazdiklarin yukarida... Ahlaksizligina alkis mi bekliyordun?

Düdük!!!

ReS
01-02-2005, 15:53
Misafir kirkit

kafana bacadan kiremit mi dustu?
yoksa yemegini yemedin diye annen tava ile kafanami vurdu?

yaw kirkit, yapma gozunun yagini yedigim..

n0thing
20-02-2005, 15:11
Resmi görmeyi tercih ederim. Karalama kampanyası da olabilir. Savaş Ay`ı çok seven biri değilim ama yine de emin olmak isterim.

Da Vinci
20-02-2005, 16:28
savaş ayı adam yerine mi koyuyosunuz? rating için herşeyi (...ni bile satar) yapan bir adam. ciddiye alınmaması gereken biri bana göre. ama nedense kendini çok önemli biri sanıyo bu zatı muhterem. sorsanız en büyük gazeteci haberci kendisidir :lol: :lol: :lol: :lol:

baybars
20-02-2005, 20:15
whallami; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 32; Ülke:Yurtdışı 01.01.2005
İstanbul, Laleli''deki Tozbey Oteli''nde, 17 Kasım 1996 tarihinde çıkan yangında 3''ü Rus, 15''i Ukraynalı 18 kişi hayatını kaybetmişti. Tesadüfen olay yerine ilk gelenler arasındaydım. Polisler, itfaiyeciler, vatandaşlar canla başla yaralıları taşırken, ekrana şapkasız çıkmayan, aynı zamanda gazetede köşesi de olan haberci "Abi" olay yerine geldi. Otelin dumandan kararmış koridorunun duvarına elini sürüp yüzünü kirletti. Bununla da yetinmedi, söndürme çalışması nedeniyle koridorda oluşmuş kirli suyu üstüne başına sürdü. İnsanların acısını arkasına fon yapıp çekim yapması için kameramanına talimatını verdi. Güya kurtarma çalışmalarında bizzat bulunmuş havası verecek! Olaya şahit olan bir komiser, "Ahlaksız herif, burada bir sürü insan öldü. Film çevirmeye utanmıyor musun?" diye bağırınca hemen sıvışmıştı.

İTİRAF.COM''dan...