PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İngilizce Forum

Deep Impact
23-09-2010, 18:05
Merhaba. Sitemizde bir forum başlığı olsa ve eleştiriler ve tartışmalar İngilizce olarak gerçekleşse yararlı olur diye düşünüyorum. Yabancı arkadaşlarım Türkiye'ye geldiklerin bu yana Kurana ve İslam'a olumlu bakmaya başlamışlar, sanırım onların da bilgilendirilmeye ihtiyacı var. Hem yurtdışında da isim yapabilir, insanları buraya toplayabiliriz.

Olimpiyat
08-05-2011, 23:48
Dünya da ki atesitlerle irtibat için çok iyi olur..
Birbirmizden öğrenecğimiz çok şey var..

Olimpiyat
08-05-2011, 23:51
ateist yerine atesit demişim pardon:)

iyi ki bu konu başlığını gördüm yoksa ben de aynı başlığı açmak üzereydim

Özgürcan
09-05-2011, 00:12
That would be perfect! I definetly support that...

ALKA
09-05-2011, 02:09
Why not? We could also gatter wordwide some important ateist person to turandursun.com. Maybe we could see Richard Dawkins here and he would write some articles for our evrimteorisi.org webside too..Not bad idea..

Türkçe: Fena bir fikir değil. Neden olmasın? Bu şekilde dünya genelinde bazı önemli ateist kişileri de sitede yazmaları için davet edip bünyemizde toplayabilirdik. Belki Richard Dawkins de bizim için evrimteorisi.org sitemizde birkaç makale yazmak ister.

vartor
09-05-2011, 02:20
That was my idea, since the beginning of the translators group (tercume gurubu):)
Since there are more of you, maybe it's time to start it up.

antika
09-05-2011, 10:41
Ingilizce forum cok iyi olur, ister istemez takip ederken az ingilizcesi olanlarin ingilizceside gelisir,almanca forumda cok iyi olur.

antika
09-05-2011, 11:00
Türk milleti din konusunda cok sansli,onlarin turan dursun ilhan arselleri var ama ingilizce ve almancada binlerce arastima var ve bunlar cok enteresan arastirmalar ingilizce forum acildiginda bu arastirmalar burayada tasinir belki ceviride yapilip türk milletinede sunulur,ama ingilizceden önce bence arapca forum önemli,önce araplari uyandirmak lazim,onlarin buna daha cok ihtiyaci var,bir hekime en cok kimin ihtiyaci olur?tabiiki daha cok hasta olan.

vartor
10-05-2011, 03:04
Ingilizce dunyada en cok bilinen, konusulan yabanci dil; araplar da takip eder, cinliler de.

Olimpiyat
10-05-2011, 19:38
Çinli dedinizde, 2 yıldır Çince kursuna gidiyorum inanılmaz zor bir dil..Tanıdığım bir kaç Çinli var ama ingilizce bilmiyorlar...

sanırım onlarda da bizdeki gibi okumuş kesimi ingilizce ile içli dışlı..ama Avrupa yı istisna tutuyorum..ingilizce her ülkede 2. dil gibi..ya da bana hep öyleleri denk geldi:)

hong kong da ingilizce baskın ama orada konuşulan çince de kantonca..mandarin değil..

ama ingilizce yeterli diye düşünüyorum

perfect_storm
14-05-2011, 15:30
me too that ı agrre with your suggestion

oksiyus
14-05-2011, 15:49
me too that ı agrre with your suggestion

me too..:ranger: