PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Avatarımı değiştirmek istiyorum

Master2
29-09-2010, 10:04
Yetkili yönetici kimdir, tam olarak bilmiyorum. Aksi halde özel mesaj yoluyla iletişim kurardım. Avatar seçimleri bölümündeki 4. sayfadan bir avatar seçim kaydetmek istiyorum. Sonrasında "Dosyanın yüklenmesi esnasında hata oluştu" hatasını alıyorum sürekli. Firefox'tan, İnternet Explorer'dan ve Opera gibi internet tarayıcılarının tümüyle denedim, hepsinden aynı hatayı aldım. Sizce sorun tam olarak nedir ? Benden kaynaklı mıdır yoksa siteden kaynaklanan bir sorun vardır ?

Teşekkürler.

spartacus
29-09-2010, 10:25
Sorun giderildi, tekrar denemeniz gerekiyor...

Master2
30-09-2010, 17:06
İlginiz için teşekkür ederim.

spartacus
30-09-2010, 17:37
:) Gördüm orda bir alev var.... ben teşekkür ederim...

AhbAp
30-09-2010, 17:42
Yetkili yönetici kimdir, tam olarak bilmiyorum. Aksi halde özel mesaj yoluyla iletişim kurardım. Avatar seçimleri bölümündeki 4. sayfadan bir avatar seçim kaydetmek istiyorum. Sonrasında "Dosyanın yüklenmesi esnasında hata oluştu" hatasını alıyorum sürekli. Firefox'tan, İnternet Explorer'dan ve Opera gibi internet tarayıcılarının tümüyle denedim, hepsinden aynı hatayı aldım. Sizce sorun tam olarak nedir ? Benden kaynaklı mıdır yoksa siteden kaynaklanan bir sorun vardır ?

Teşekkürler.

Sayın Master2,

Bu ve benzer sorunlarınızda lütfen Başvurular (http://www.turandursun.com/forumlar/misc.php?do=forms) linkinden ilgili formu doldurarak yardım isteyiniz.