PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : neden forumun bazı kısımları özel ?

quixsoul
22-11-2004, 21:19
merhaba
kuran eleştirisine neden giremiyoruz

kuran ayetlerini tartışmak hepimizin açısından daha yararlı olur.Benim aklımda onlarca soru işareti var.Bunları paylaşıp tartışmak vede öğrenmek isterim.

haci
22-11-2004, 22:50
Orada tartisanlar ateistler.. Senin aralarinda ne isin var?
Kur''an''i genel forumda da tartisiyoruz. Sizin yeriniz orasi.. Haddinizi bilin...

keeeeeeh keh kehhhhhhhhhhhhhhhhh

Not: Aman ciddiye almayin. Saka yaptim walla......

HACI

23-11-2004, 03:28
Quixsoul,
Kuran Tefsiri çalışması sadece İslam bilgisi düzeyi yüksek olan ateist ve dinsizlerden tarafından yapılacak. Gerek İnternet üzerinde gerekse de yazılı medya taranarak konuyla ilgili tüm yayınların sentezi, grupdaki kişilerin yorumuyla birlikte bu çalışmada yer alacak. Çok uzun ve ciddi bir çalışma olacağı için zaman kaybına ve ortalığı karıştırmak isteyen kötü niyetli kişilere fazla tahammülümüz olamayacak bu çalışmada. Bu nedenle tanınan kişileri alıyorum. Çalışma belli bir olgunluğa geldiğinde elbetteki yayınlanacak.

oguz
28-11-2004, 14:03
Dostlar,

tefsir forumlarini acaba sadece okunur olarak butun katilimcilara acsak mi? Belki serbest forumda yararlanacagimiz tartismalar acilir... Ne dersiniz?

28-11-2004, 14:31
Benim fikrim,en azından 20-30 sureyi kabataslak da olsa ele aldıktan sonra okumaya açmak. Ama çoğunluk okumaya açılsın diyorsa uygulanır tabiki.

04-12-2004, 18:22
Merhaba Cem ve Haci.
Forum yaparken hangi programi kullandiniz?Avrupadaki Turkler konusunda ben de benzeri bir forum acmayi dusundugumden sordum.
Eger fikir verirseniz sevinirim.

haci
05-12-2004, 00:28
Yeni
Bu soruyu Cem yanitlasin.. Benimle ilgili degil.. Forum Cem''e ait. Ben sadece bir moderatorum.....

12-12-2004, 19:33
Merhaba Haci
Cevabin icin tekkurler.www.turkwebmasters.net/phpbb adresi araciligiyla istedigim forumu yaptim.Cok guzel oldu.Ama reklam olmasin diye forum adresini yazmiyorum.Isteyen bu yazdigim linkten rahatlikla ve bedava forum yapabilir.

haci
14-12-2004, 03:22
Hemserim Yeni
Yaptigin forumun adresini verebilir misin?

saadetpink
14-12-2004, 23:39
Tefsir bölümüne giremediğim üzgünüm.....Çünkü; din ağırlıklı sitelerde kuran eleştirileri yazdığım halde girişim engellenmedi, burada yasak....

Din bilgini değilim ama bu konuda yeterli bilgiyede araştırmaya da sahibim.İlköğretim yıllarımda, inglizce öğretmenimle, din konusunda
(ben inananlardandım)büyük bir tartışma yaşamıştım ve bu notlarımı dahi etkilemişti.Hak ettiğim notu alamıyordum ve bir kez daha kapıştık,.....

Sonramı; onun duyguları ile hareket ettiği yönündeki eleştirilerimi haklı görerek barış sağladık ve aramızda özel bir dostluk başladı...

İşte bu dostluğun semeresi;13 yılı dindar, kalan37 yılı ateist geçen olgun bir kişi.....

Bilmem yeni üyenizi tanıtabildimmi?...

Verdiğim rakkamlar abartı gelebilir.....Ama değil.....

Russell
15-01-2005, 14:48
kuran tefsiri odası durmuş gibi.
en son durum nedir :?:

güven
25-02-2005, 22:52
Bazı forumların yanlızca özel üyeler tarafından okunabiliyor olmasının bir açıklaması vardır belki ama bazı e-bookların indirilememesinin sebebi nedir acaba?

Russell
26-02-2005, 21:50
hangi ebook?

güven
27-02-2005, 01:27
Ateist yazarların e-bookları bundan sonra sadece "Dinlerden Özgürlük" grubunun kullanımına sunulacaktır.

şeklinde bir e-posta geldi bana..