PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Benim Hikayem Çok Kısa

withoutreligion
23-10-2010, 00:37
bol bol kuran okudum

vartor
23-10-2010, 01:33
Herseyi aciklamissin iki kelimeyle:)

evrensel-insan
23-10-2010, 01:35
Saygidfeger withoutreligion;

Iste boyle bazi seyler, "ters teper."

Saygilarimla;
evrensel-insan

´´asanda , hasanda ´´
23-10-2010, 13:47
Sayın withoutreligion.

Tamam kuranı okumuşun ama yine kendi bildiğini yapmışın. Kuranın içindeki güzel cümleler-kötü cümleler-çelişkili cümleler...

Siz çelişkili cümleleri seçmişiniz ki bir yaratıcıyı reddetmişiniz.

Peki ya oradaki iyi cümleler ?

Buna kesinlikle ama kesinlike cevap veremeyeceksiniz çünkü bunun bir cevabı yok: lütfen mantıklı olun...

Saygılarımla...

withoutreligion
23-10-2010, 15:36
sayın emre1994 çok güzel söylediniz.
o zaman ben size cevabı olan bir soru sorayım:
Sözünü ettiğiniz kötü ve çelişkili cümleler herşeyi bilen ve merhametli bir tanrı kavramı ile bağdaşıyormu?
tabiki kurandaki iyi cümlelere bir itirazım yok ama onlar olsa olsa insanlara iyi birer öğüt olabilir ve bunun için de bir tanrı kavramına ihtiyaç yoktur diye düşünüyorum,bilmem sen ne dersin?

ozgur_beyin
23-10-2010, 15:41
Herseyi aciklamissin iki kelimeyle:)

aynen katılıyorum. bu meret kuran benimde gençliğimi yedi.
bu arada hoşgewldin

Jdarc
23-10-2010, 16:19
Sayın withoutreligion.

Tamam kuranı okumuşun ama yine kendi bildiğini yapmışın. Kuranın içindeki güzel cümleler-kötü cümleler-çelişkili cümleler...

Siz çelişkili cümleleri seçmişiniz ki bir yaratıcıyı reddetmişiniz.

Peki ya oradaki iyi cümleler ?

Buna kesinlikle ama kesinlike cevap veremeyeceksiniz çünkü bunun bir cevabı yok: lütfen mantıklı olun...

Saygılarımla...

Oradaki iyi cümleler ile Allah'ın var olduğuna inanmak?
Buda'nın öğretilerine hiç göz attınız mı? Öldürün de demiyor. Tanrı yoksa Buda mıdır?

uyar
23-10-2010, 17:46
bol bol kuran okudum

sevgili with.... haklısın ondan zaten bende diyorum ki :

kuranı okuyun cunku okudukca allahin olmadigini daha iyi anlayacaksiniz .......

sevgiler saygılar

hackercesur
24-10-2010, 08:33
Evet gerçekten kısa ve öz... kuranı okumak yetiyor...

calvuss
28-10-2010, 09:05
Sevgili Emre1994 yorumların bana birini hatırlamak istemediğim kendi inançlı dönemlerimi hatırlatıyor.Nick inden anladığım kadarı ile (yanılıyorda olabilirim) daha 16 yaşındasın ve hayatın başındasın.
Hayatını ve gençliğini bu masallarla heba etme.

´´asanda , hasanda ´´
28-10-2010, 14:42
Bu dünya kocaman bir soru işareti. Hele din bütün soru işaretlerini kaplıyor. İnsanların akılötesi şeylere inanması benim açımdan oldukça ilginç. Ama ben bir tanrının olduğuna inanıyorum sayın calvuss. Yani kısaca kendimi deist olarak tanımlıyorum. Ayrıca bir haftadır çok mutluyum deist olduğumu ablama açıkladım. Hiçbirşey demedi. Nası desinki herkezin kendi tercihi öyle değil mi ? Şu an itibariyla felsefeyle daha yakından ilgileniyorum ki benim bu saçmalıkları görmemi sağlıyor. İyiki teknoloji gelişmiş..

Saygılarımla...