Orijinalini görmek için tıklayınız : 8-9 HAZİRAN'DA SİTEMİZE YAPILAN SALDIRILAR HAKKINDA
8 haziran gecesi saat 01.12 sıralarında sitemize hack saldırısı olmuş ve yayınımız kesilmiştir. Büyük ihtimalle Mutezile arkadaşımızın yönetici şifresi ele geçirilerek bu iş yapılmıştır. Sitenin log dosyalarından anlaşılan budur.
Forum yazılarının çok büyük kısmı yedekten geri yükleme ile kurtarıldı. Çok az sayıda mesaj kaybolmuş olabilir. Bunun için de yazarlarımızın affına sığınıyorum.
Bazı forumlarımızda yazılan başlıklar veri tabanımızda bulunmasına rağmen forumda görünür durumda değildir. Bu teknik sorunu da yakın bir zamanda aşacağımızı sanıyorum. Sonuçta datalar elimizde. Şimdilik aşağıda belirttiğim forumlara lütfen yazmayınız. Eğer yeni bir geri yükleme yaparsak yazdıklarınız silinecektir.
1) Seçme Başlıklar
2) Dinsiz Sözlüğü
3) Site ve Forumlar Hakkında
4) Cafe
5) Dinlerden Özgürlük, forumları.
adamlar kendi sitelerinde açtıkları forumda oyle gaza geldiler ki, şifreyi çalanın şehitliğe erişeceğinden falan bahsetmeye başlamışlardı. :)
Hepimize geçmiş olsun. Siteyi kıranın buradaki yazılardan %5'ini bile okuduğunu sanmıyorum. Çok az kayıpla atlatmış olmamız da, kısa sürede tekrar yayına geçmiş olmamız da çok sevindirici. Umarım bir daha olmaz desem de, hepimiz biliyoruz ki, tekrar olacak. Yaratmaya değil de yok etmeye güdülenmiş insanlar hep vardı, hep de olacak. Yaşamaya ve yaşatmaya değil, ölmeye ve öldürmeye odaklanmış insanlar da olacak. Önemli olan, onların oranını düşürmek, etkilerini azaltmak.
Siteyi ve site sakinlerini tekrar burada görmek çok güzel bu arada :)
Iki gun ayri kaldik. Alismisiz, *bir girip bakmadan insan rahat edemiyor. Herkese gecmis olsun. Hack etme oyununun da bir ise yaramayacagini, dusuncelerin bu sekilde susturulamayacagini bir gun ogrenecekler.
Iyi yazma ve okumalar.
Herkese geçmiş olsun.
Ancak tabii şöyle de bakabiliriz: Böyle saldırılar, İslam'ın özündeki saldırganlığı mükemmelen sergilemesi açısından, aslında bu sitede altı çizilen fikirler için eşsiz birer kanıt teşkil etmektedir. Bu bağlamda da bunların kıymetini bilelim.
sorogren
09-06-2006, 21:04
bu tur saldirilari tasvip etmiyorum.
bu sitede ben de ozgurce yazabiliyorum.bu bence cok onemli bir firsat.
burada yazilanlara verecek cevabi olmayanlarin komple siteyi ortadan kaldirmak istemeleri bence kendi eksikliklerini gizleme gudusunden kaynaklaniyor.
evet bu sitede kutsallarimiza en agir hakaret ve iftiralar yapilmaktadir.cogu zaman burada islam aleyhine yazanlarin tek bilgi kaynagi sadece bu sitede kendine sunulan fakat aslinda Hz.Peygamberin gelisinden itibaren o zamanin ateistleri, munafiklari, putperestleri,mecusileri ,yildiza tapanlari,atese tapanlari her kim varsa islam harici kalan onlarin ileri surdukleri iddia ve iftiralari olmaktan ote gidememektedir.
fakat bunlara en iyi cevap serbest sanal ortamda fikirlerimizi gozler onune sunarak,hakikatin herkesce anlasilmasini saglamaktir.
soyleyecek sozu olmayan saldirir.kiniyorum.
Keşke hack düşüncesi taşıyanlar da Soröğren kardeşimizin anlayışında olabilseler..
O akşam, Mutezile ismi forum katılımcıları arasında görünüyordu. Demek ki gerçek Mutezile değildi. Peki ama onun şifresi nasıl elde edilebiliyor. e-mail'lere girilerek mi?
Akson arkadaşımız da aynı problemi ortaya koymuş ve can güvenliği nedeniyle ayrıldığını belirtmişti.
Şimdi bu durumda Mutezile'nin IP adresi de ellerine geçmiş olamaz mı? Buradan adresine ulaşıp kimliğini tespit edemezler mi?
Bu konularda pek fazla bilgim yok. Örneğin benim yöneticisi olduğum bir sitede gayrikanuni yazıların başımıza mahkeme vb. sorunlar çıkarmaması için üyelerden telefon alır, telefon açıp doğruladıktan sonra üye yapardık. IP adresi falan bilmiyorduk.
Konuyu iyi bilen bir arkadaşımız Cem ya da Neutrino bilgi verebilirse seviniriz.
Geçmiş olsun. Yeniden güzel yazışmalar.
Benim her zaman savunduğum bir şey var.Düşüncenin bittiği yerde kaba kuvvet
başlar.Düşünce karşısında yapacak bir şeyi kalmayan bu zavallıların yapabile-
ceği tek bir şey vardı.Şiddete baş vurmak.Sitemizin hacklenmesi de bir şidet-
tir.Ama o örümcek kafalılar şunu bilsinler ki bu saldırılar bizleri yıldır-
mayacaktır.Tam tersine bizleri daha kararlı bir şekilde mücadelemize devam
etmemizi sağlıyorlar.Hacklediniz de ne oldu.Ateist org da hacklediler.Ellerine
ne geçti.Yüreğiniz varsa hodri meydan.Buyrun biz burdayız.Gelin seviyeli bir
şekilde tartışalım.Turan Dursunu da öldürdünüz.Turan Dursun hiç bir zaman
ölmediki.Görüyorsunuz yaşıyor işte.Hem de ölümsüzleşerek ...Hepimize geçmiş
olsun sevgili dostlar...
deli_cevat
09-06-2006, 22:23
abileeeer bunu yapanların arasında bizim arklardan adamlarda warmış nie yaptınız dedim misyonerlik faliyetleri dedi
dogmatik düşünce sahiplerinin son anları.tatmin duygularını gideriyorlar demekki.çok uzun yıllar sürmez haklarından gelineceği.
sodomo--
09-06-2006, 23:25
Bu yazıyı aynı gün hacklenen ateizm.org da da yazdım bir şeriatçı yobazın yazısına hitaben :
Beni asıl çıldırtan şey bu "ümmetçilerin" VATAN-MİLLET-BAYRAK gibi en yüce değerlerimizi KULLANIYOR olmaları. Dikkate edersen hiç ATATÜRK den bahsetmiyorlar. Peki niye ? Maskeleri düşecek bir gün, belli ki AKP iktidarı yol vermiş bunlara ne de olsa "çete" kurmak konusunda uzmanlaştılar son dönemlerde ve her türlü sinsi faaliyete devam ediyorlar ama bu tip sinsi faaliyetler ile bu topraklarda hüküm süremezler, bu topraklar ne İran'a ne Irak'a ne S.Arabistan'a ne USA'ya ne de başka bir yere benzemez. Burası ANADOLU, bu topraklara çöl bedevilerinin yobaz kafasını taşıyamayacaksınız. Size bugüne kadar gösterilen hoşgürüyü hep istismar ettiniz, bin bir kılığa girdiniz, bin bir maske taktınız, takkiyenin en alasını yaptınız, ama şunu bilin ki bu topraklar da bir değil, milyonlarca ATATÜRK var.
Bu güne kadar ki suskunluğumuz yalnızca sabrımızdandır zannetmeyin ki bir köşeye çekilip sizin bu ülkeyi
ümmetçilik adına Arap Krallıklarına *peşkeş çekmenizi seyredeceğiz. Dedim ya, şimdilik yalnızca sabrediyoruz....
-------------------------
Ne ararsın ALLAH ile aramda..
Sen kimsin ki orucumu sorarsın .?
Hakikaten gözün yoksa haramda...
Başı açığa niye türban sorarsın.?
Rakı şarap içiyorsam sana ne..
Yoksa kimseye bir zararım içerim.
İkimizde gelsek kıldan köprüye..
Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
Esir iken mümkün müdür ibadet..?
Yatıp kalkıp Atatürk'e dua et.
Senin gibi dürzülerin yüzünden..
Dinindende soğuyacak bu millet.
İşgaldeki hali sakın unutma..
Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.
Sen anandan gene çıkardın amma..
Baban kimdi bilemezdin Şerefsiz.
Neyzen Teyfik
----------------
Bu sitede emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Hepimize geçmiş olsun.
Not : Pante hiç endişen olmasın vız gelir tırıs giderler hiç bir ŞERİATÇI- YOBAZ- ve de avatarında Türk bayrağı kullananarak kendini kamufule etmeye çalışan
EL-KAİDECİ- ARAP UŞAKLARI bizi yıldıramaz. Bu ülkenin gerçek sahipleri kendilerini gizleme gereği bile duymazlar ama bu şerefsizlerin en büyük silahı "sinsilik" ve "illegalite"dir.
Akson'a gelince, gördük ne kadar Atatürkçü olduğunu, esti gürledi buralarda ama bir iki virüs girince bilgisayaraına hemen arazi oldu.
VATANSEVERLİK VE ATATÜRKÇÜLÜK korkakların işi değildir. Kelle ise kelle, kan ise kan, can ise can.....BU ÜLKEYİ ŞERİATÇI YOBAZLARA TESLİM ETMEYECEĞİZ.
BU BÖYLE BİLİNE !
Keşke hack düşüncesi taşıyanlar da Soröğren kardeşimizin anlayışında olabilseler..
O akşam, Mutezile ismi forum katılımcıları arasında görünüyordu. Demek ki gerçek Mutezile değildi. Peki ama onun şifresi nasıl elde edilebiliyor. e-mail'lere girilerek mi?
Akson arkadaşımız da aynı problemi ortaya koymuş ve can güvenliği nedeniyle ayrıldığını belirtmişti.
Şimdi bu durumda Mutezile'nin IP adresi de ellerine geçmiş olamaz mı? Buradan adresine ulaşıp kimliğini tespit edemezler mi?
Bu konularda pek fazla bilgim yok. Örneğin benim yöneticisi olduğum bir sitede gayrikanuni yazıların başımıza mahkeme vb. sorunlar çıkarmaması için üyelerden telefon alır, telefon açıp doğruladıktan sonra üye yapardık. IP adresi falan bilmiyorduk.
Konuyu iyi bilen bir arkadaşımız Cem ya da Neutrino bilgi verebilirse seviniriz.
Geçmiş olsun. Yeniden güzel yazışmalar.
Konuyu çok iyi bilen biri değilim, bildiğim kadarı ile birşeyler söyleyebilirim sadece, eksiklerim de olabilir, sanırım Cem ya da başka biri de bunları tamamlar.
Sanırım çoğumuzun bağlantısı dsl ya da dial-up şeklinde ve dinamik ip adresi alıyoruz. Yani modemimizin her çalışmasında farklı bir IP adresi alıyoruz. IP adresinin hangi abone tarafından kullanıldığı bilgisi tabii ki Telekom kayıtlarında mevcut ve yasal bir işlem gerektiği zaman IP adresinden aboneye ulaşılabiliyor. Ancak, diyelim ki benim bu siteye girerken kullandığım kullanıcı kodu / parola kırıldı ve bir korsan (hacker değil!!!) siteye benim adıma girdi, zaten o sırada ben giremediğim için benim IP adresimi (o anki) alamayacaktır. Sadece Mutezile, Cem ya da forum yöneticileri gibi özel yetkilere sahip bir kullanıcı olarak girerse, sitede yazılan yazıların hangi IP adreslerinden gönderildiğini görme şansına sahip. Ancak bireysel olarak bu IP adresinin kime ait olduğunu bulamaz. Bu bilgiyi yasal (ya da yasadışı) yollar ile Telekom'dan almak durumunda.
Kendi yapacağı IP sorgulaması sonucu ele geçireceği bilgi, o IP adresinin hangi telekom sunucusu için ayrıldığı olabilir (örneğin, bilgi TELEKOM-ANKARA-ULUS) şeklinde gelebilir. İkinci bir yaklaşım şu olabilir, eğer X kişisinin o anki IP adresi bilgisine ulaştıysa, o IP adresine sahip bilgisayara girmeye çalışabilir. Sürekli bağlı kalan DSL/router cihazları kullananlar için bu IP adresi kolay kolay değişmiyor, ancak bilgisayara doğrudan bağlı olan modemler için her bağlantı kurulduğunda değişme olasılığı yüksek. Sürekli bağlı kalanlar için bile, IP adresleri arada bir (sanırım haftada 1) Telekom tarafından değiştiriliyor.
Bu şekilde siteyi kıran korsan, yine yetkili kullanıcı olduğunu düşünürsek, hangi bilgilere erişebilir? Aslında büyük çoğunluğumuz için erişebileceği tek bilgi e-mail adresleri olacaktır. Normalde forum kullanıcılarının göremediği bu bilgiye erişebilir.
Güvenlik için benim kişisel önerilerim; bu tip siteler için kendi takma adınızı taşıyan, daha doğrusu doğrudan adınız-soyadınız ile bağlantısı bulunmayan e-mail adresleri kullanmanız, Parolalarınızı arada bir değiştirmeniz ve bunları kolay tahmin edilebilen parolalar olarak seçmemeniz (büyük-küçük harf ve rakam karışık parolalar her zaman için daha iyidir).
Kaybolan yazılarımız için de, eğer bizim için önemli olduğunu düşündüğümüz bir yazı ise yedeğini bilgisayarımızda da saklamamız iyi bir yaklaşımdır.
Son olarak arkadaşlar, korkunun ecele faydası da yoktur. Benim önerim bazı basit önlemleri almak koşulu ile, korkunun esiri olmamak. IP adresinden sinir olduğu adama ulaşıp ona saldırmak o kadar da olası değil.
Konuyu çok iyi bilmediğim için hatalar/eksikler konusunda daha bilgili arkadaşların da eleştirilerini bekliyorum.
neutrino.
Misyoner diye ortalığı ververeye veren islamcılar kendileri 1300 yıldır misyonerdirler.Ayrıca bir görüş tanıtılmasından korkmak anca çürük dogmaların savunucularının göstereceği bir tutumdur.Esas arap misyonerlerine karşı ciddi harekatlar gerçekleştirilmesi gereklidir.
Öncelikle herkese geçmiş olsun diyorum ben de...
godtabikivar hacklemek için girdiğini söylemişti zaten. ama kimin yaptığı herhalde belli değil şu anda.
kanuni yollara baş vurmayı düşünüyor musunuz?
bir de sorum olacak, dinamik IP adresi nasıl alınıyor, her açılışta değişmesi nasıl sağlanıyor?
Benim tedirginliğim Mutezile gibi arkadaşların e-maille taciz edilmesi, tehdit edilmesi yönündendi..
Diğer katılımcılar için zaten bir sorun olmaz. Hele tespit edip saldırma gibi ihtimaller mümkün değil. Bunu İran'da bir İran'lı yaparsa tespit edip bulurlar tabi.
Normal katılımcının dikkat etmesi gereken husus, yasalara aykırı, şikayet ve dava konusu olabilecek duruma düşmemesi..
Neutrino açıklaman yeterliydi. Teşekkürler..
Dün (cuma) geceyarısı sitemize 2. saldırı girişimi yapıldı. Ancak bu sefer durumu anında farketmemiz ve müdahale etmemizden dolayı ayrıca bazı önlemlerimizden dolayı sitemiz zarar görmedi. Uzun saatler süren incelemelerimizde uykularından, zamanlarından fedakarlık ederek sitemize önemli katkılarda bulunan Neutrino, Vlad ve Sargon arkadaşlarımıza. Ayrıca Spartacus'e ve ilk hack olayında çok önemli bilgiler sağlayan Russell arkadaşımıza çok teşekkür ederim.
Son saldırıyı KaTre adını alarak sitemize üye olmuş bir lamerin (hackerlerin ürettiği kodları ve yöntemleri kullanan kişi) yaptığını tesbit ettim.
Site üyelerinin dosya paylaşımı için kullandığı klasöre zararlı kodlar içeren bir dosya atarak bu saldırının yapıldığına kanaat getirdik. Bu nedenle bundan sonra forum mesajlarınıza dosya ekleme özelliğini iptal ettim.
Ayrıca güvenli oturum açma sağlamak için bundan sonra her oturum açısınızda şifrenizi ve güvenlik kodunuzu girmeniz gerekecek. Bu sizler için zaman kaybı olsa da sitemizin güvenliğini artırıcı bir unsur olarak düşünüldü.
Buna benzer girişimler sıkça olacaktır. Çünkü kendi gibi düşünmeyeni- karşıtını ezmeye, yok etmeye veya susturmaya alışkın bir geleneğimiz her ne kadar son yıllarda giderek azalmaya devam etse de hala güçlü durumda toplumumuzda. Iraktaki ABD işgalini kınıyor iken tarihte onlarca milleti kılıç zoruyla tahakküm altına alan Osmanlıyı övüyoruz. Gençlerimize devlet okullarında fetihçi zihniyetle yetiştiriyoruz. Bu fetihçi, tahakkümçü zihniyet artık çağımız gereği gerçek yaşamda kendine yer bulamadığı için sanal ortamda fetihlere çıkan insanlar yaratıyoruz. Bizim gibi düşünmeyeni, bizi eleştireni susturmaya, hacklamaya çalışıyoruz. *
Bu tür saldırılar bizi yıldıramaz. Turan Dursun hocamızın adını da yaşatacağız. Maddi-manevi her ne gerekiyorsa bu fikir mücadelesinde yapılacaktır. Yanımızda olan tüm dostlara teşekkürler.
sodomo--
10-06-2006, 19:41
Türkiye Cumhuriyetinde herkes Allah'a istediği gibi ibadet eder. Türkiye Cumhuriyetinin resmi dini yoktur. Türkiye'de bir kimsenin fikirlerini zorla başkalarına kabul ettirmeye kalkışacak kimse yoktur ve buna müsaade edilemez."
M.Kemal Atatürk
Sanal alemde fikre, inanca saygısı olmayanlardan Gerçek yaşamda anlayış beklenebilir mi?
İnternette yazışma özgürlüğünü insanların elinden almak isteyenler, şeriat düzeninde yaşam özgürlüğü tanır mı hiç?
Ama bir bakıma iyi oluyor. Biz sineye çekeriz bunları. Yeter ki insanlar bunları iyi tanısın, saldırgan yanlarını, despot yanlarını görsünler ve şeriate geçit vermesinler.
Siteye girişte parola sorulmadı. Herhalde daha sonra devreye girecek. Tedbir olacaksa birkaç saniyelik sıkıntıya katlanırız. Sorun değil. Bence mod.'lara verilen yetki ne derecededir bilemiyorum ama fazla gerekli olmayan yetkiler sınırlandırılarak bir tedbir sağlanabiliyorsa bu da yapılmalı.
Keşke bizlerin elinden de gelse de yardımcı olabilsek böyle durumlarda. Dün farkına vardık anormalliğin ama sopası yok ki internetin, indirelim kafasına saldırgan itin.
Tekrar geçmiş olsun.
Bütün Dostlarımızı selamlıyorum,
Güzel sitemize tekrar kavuştuk.Sevinçliyiz.Cem Dostumuz,sağolsun.
Teknik kapasitesi ve tedbir kabiliyeti yüksek.
Sitenin ebediyen tarihe gömüldüğü iddiasından çok kısa bir süre sonra
siteyi tekrar bu hale getirmek ,takdire değer bir başarı olmalı..
Sevgili Sargon’un dediği gibi;
Alışmışız,yaşantımızın zevkli bir parçası oldu bu fikir platformu.
En çok da Soröğren Dostumuzun yaklaşımı beni mutlu etti.
Dini inançları koyu olan bir arkadaşımız,Sad-i Nursi’ye büyük hayranlık duyuyor,
Ve bu sitede gayet efendice inancının mücadelesini veriyor.
“ Fakat bunlara en iyi cevap serbest sanal ortamda fikirlerimizi gozler onune sunarak,hakikatin herkesce anlasilmasini saglamaktir.
soyleyecek sozu olmayan saldirir.kiniyorum.”
Kırmıyor,kırılmıyor.Mücadelesini yapıyor.
İnanan inanır,inanmayan da topic’ine iştirak etmez.
Soröğren gibi,HiramUsta gibi,Ensareo gibi koyu dindar,
ama efendice inanç mücadelesi yapan arkadaşlarıma saygı duyuyorum.
Bu site,apayrı bir lezzeti,apayrı havası olan bir platform.
Giren,bu havayı bir kere teneffüs eden,kolay kurtulamıyor.
Keşke siteyi hack’leyen akıncı kardeşlerimiz de,bu güzel platforma gelip,
Efendice ,rahatsız etmeden inançlarının mücadelesini verseler.
Siteyi göçertmekle , ne kazandılar.
Nefretten başka.
Bu site kadar açık , demokratik ve samimi söylüyorum- hoşgörülü- site varsa,
Önersinler,oraya gidelim.
Burası çok güzel bir site.
Dinlisi,dinsizi,
Ateisti,deisti ..hepsi burada..
Arada bir iki dindar veya dinsiz münasebetsiz gelse de,barınamıyor.
İnançları farklı,efendi ve dostluk canlısı insanlar,
burası hepimizin.
Hep beraber bu güzelliğe sahip çıkalım.
Kimse kimseye tabanca çekmiyor,
Ateist olsun veya beş vakit namaz kılsın diye.
Bu siteyi çok seviyorum.
İnançlar konusunda,söyleyecek bir şeyleri olan
Herkese de , CEM dostumuz zaten kollarını açmış..Buyurun..
Daha ne istiyebiliriz ki..
Sağol Cem Dostumuz.
Bize bu güzellikleri sunduğun için sağol.
Bütün Dostlarımıza sevgi ve saygılarımla.
Aldostu
Sevgili Dostlar,
Ben bigisayarda yeniyim.Ama anladığım kadarıyla bu işin bir de maddi boyutu
var.Her türlü sorunla Cem arkadaşımız ilgileniyor.Hatta yardım için bir de
başlık açmıştı.Yeterince ilgi gördüm mü bilmiyorum.Daha konuşamadık.Ama
artık bizimde imkanlarımız ölçüsünde kendisine yardımcı olmamız gerekir.
Zaten yönetime gelmeden yardımcı olacağımı bir yazımda belirtmiştim.Daha
güvenli bir site için maddi yönden katkı yapalım.Çünkü bizler bilinçli
insanlarız.Paradan daha önemli değerlerimiz var.Maaştan başka geliri olmayan
bir öğretmen olarak 100 YTL bağışta bulunuyorum.Saygı ve sevgilerimle...
Suffiyun
11-06-2006, 05:29
Demagojiye izin yok. CEM
Suffiyun
11-06-2006, 11:45
eğlence için "cafe" forumumuz var - neutrino
Suffiyun
11-06-2006, 11:55
bkz. üstteki mesaj, daha da iyisi bkz. Aldostu'nun mesajı... - neutrino
DreiMalAli
11-06-2006, 14:18
Turan Dursun sitesine gecmis olsun.
Bize burada yazma, okuma, bilgilenme, aydinlanma imkani veren site sahibine/yönetimine, siteyi ayakta tutanlara, güvenligi, bakimi ile ugrasan, emek veren ve vakitlerini harcayan elemanlarina tesekür ediyorum.
Sevgiler
hiramusta
11-06-2006, 15:05
Büyük geçmiş olsun.
berceste
11-06-2006, 18:58
geçmiş olsun hepimize ne istiyorlar ki bizden sırtımızı dönsek vuracak bunlar....
Iraktaki ABD işgalini kınıyor iken tarihte onlarca milleti kılıç zoruyla tahakküm altına alan Osmanlıyı övüyoruz. Gençlerimize devlet okullarında fetihçi zihniyetle yetiştiriyoruz. .
Bilinçli bir bünye osmanlıyı övmez.Fethetmek konusu ise kazanmak ve kaybetmek gibi birşeydir.Mücadele hep vardır fakat bu mücadele din ve iman gibi saçmalıklar üzerine oturtulursa resmen yalan olur.Bu cihad zihniyetini sizle beraber kınıyor ve sitemize düzenlenen saldırı için ise geçmiş olsun diyorum.Bu site ve benzerleri var olmalıdır ki bu milet aydınlığa doğru bir adım daha atabilsin.Devrimler bir defa olup biten sürecler değildir.Devrim nefes alıp vermek gibidir.Yaşam oldukça devrimin durdurulamaz.Bu devrim dinlerden özgürlüğün devrimidir..
sokratesi zehirle idam edecekleri an karısı ayaklarına kapanıp, sana nasıl kıyarlar, nasıl böyle bir şeyi yaparlar dediğinde, verdiği cevap! (ah be kadın beni haklı yere öldürseler ne olurdu peki böyle düşün birde demiş) bu sitede yazılanlara cevabı olabilse saldırı düzenleyenlerin, yazmak veya yazabilmek! en tabi hakları olduğu halde, sadece düşünme tembelliklerinden dolayı böyle çirkin saldırı yapabiliyorlarsa ve devamında bu site yayınına devam ediyorsa buda onların utancıdır!
ki buda onlar için gerçektir!
Sevgili Meas, hangi utanmadan bahsediyorsun?
Bu ser-efsizlerde boyle duygular arama. Imanlari var ya her halti karistirmaya ruhsatlilar.
Beceriksiz allahlarinin isine karistiklarinin bile farkinda degiller.
Bu yazıyı aynı gün hacklenen ateizm.org da da yazdım bir şeriatçı yobazın yazısına hitaben :
Beni asıl çıldırtan şey bu "ümmetçilerin" VATAN-MİLLET-BAYRAK gibi en yüce değerlerimizi KULLANIYOR olmaları. Dikkate edersen hiç ATATÜRK den bahsetmiyorlar. Peki niye ? Maskeleri düşecek bir gün, belli ki AKP iktidarı yol vermiş bunlara ne de olsa "çete" kurmak konusunda uzmanlaştılar son dönemlerde ve her türlü sinsi faaliyete devam ediyorlar ama bu tip sinsi faaliyetler ile bu topraklarda hüküm süremezler, bu topraklar ne İran'a ne Irak'a ne S.Arabistan'a ne USA'ya ne de başka bir yere benzemez. Burası ANADOLU, bu topraklara çöl bedevilerinin yobaz kafasını taşıyamayacaksınız. Size bugüne kadar gösterilen hoşgürüyü hep istismar ettiniz, bin bir kılığa girdiniz, bin bir maske taktınız, takkiyenin en alasını yaptınız, ama şunu bilin ki bu topraklar da bir değil, milyonlarca ATATÜRK var.
Bu güne kadar ki suskunluğumuz yalnızca sabrımızdandır zannetmeyin ki bir köşeye çekilip sizin bu ülkeyi
ümmetçilik adına Arap Krallıklarına peşkeş çekmenizi seyredeceğiz. Dedim ya, şimdilik yalnızca sabrediyoruz....
-------------------------
Ne ararsın ALLAH ile aramda..
Sen kimsin ki orucumu sorarsın .?
Hakikaten gözün yoksa haramda...
Başı açığa niye türban sorarsın.?
Rakı şarap içiyorsam sana ne..
Yoksa kimseye bir zararım içerim.
İkimizde gelsek kıldan köprüye..
Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
Esir iken mümkün müdür ibadet..?
Yatıp kalkıp Atatürk'e dua et.
Senin gibi dürzülerin yüzünden..
Dinindende soğuyacak bu millet.
İşgaldeki hali sakın unutma..
Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.
Sen anandan gene çıkardın amma..
Baban kimdi bilemezdin Ş******.
Neyzen Teyfik
----------------
Bu sitede emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Hepimize geçmiş olsun.
Not : Pante hiç endişen olmasın vız gelir tırıs giderler hiç bir ŞERİATÇI- YOBAZ- ve de avatarında Türk bayrağı kullananarak kendini kamufule etmeye çalışan
EL-KAİDECİ- ARAP UŞAKLARI bizi yıldıramaz. Bu ülkenin gerçek sahipleri kendilerini gizleme gereği bile duymazlar ama bu ş****** en büyük silahı "sinsilik" ve "illegalite"dir.
Akson'a gelince, gördük ne kadar Atatürkçü olduğunu, esti gürledi buralarda ama bir iki virüs girince bilgisayaraına hemen arazi oldu.
VATANSEVERLİK VE ATATÜRKÇÜLÜK korkakların işi değildir. Kelle ise kelle, kan ise kan, can ise can.....BU ÜLKEYİ ŞERİATÇI YOBAZLARA TESLİM ETMEYECEĞİZ.
BU BÖYLE BİLİNE !
Sodomo arkamdan yazmis ;"Akson'a gelince, gördük ne kadar Atatürkçü olduğunu, esti gürledi buralarda ama bir iki virüs girince bilgisayaraına hemen arazi oldu.
VATANSEVERLİK VE ATATÜRKÇÜLÜK korkakların işi değildir. Kelle ise kelle, kan ise kan, can ise can.....BU ÜLKEYİ ŞERİATÇI YOBAZLARA TESLİM ETMEYECEĞİZ."
*Insanlarin arkasindan konusmak hos degildir ilk once bunu belirtmek isterim.Amacim gereksiz diyologlara girmek degildir,sadece kucuk bir aciklama ile cevap vermek istiyorum.
*Cesaret korkusuzluk degil korkularla basa cikabilme yetenegidir.Sorumlu oldugum ve sorumluluklarini ustlendigim hayatimda cok degerli insanlar var.Bilgisayarima cesitli saldirilarda bulunan kisilerin kendimden ziyade sevdiklerime zarar vermesi endisesinden dolayi bir sure ayrilma geregi duydum.Ayrica korkmanin cok insani bir duygu oldugunu durustlukle kabul ederek,gereksiz laf ebeligine hic siginmadan Ataturkculugume dil uzatan sahsiyetleri Ataturk un bir sozu ile noktalamak istiyorum;
"Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur. "
hepimize gerçekten çok geçmiş olsun....
pesmerge
24-07-2008, 22:16
cekememezlilik iste...
kim bunu yapanlar polise fln sikayet ettiniz mi