Orijinalini görmek için tıklayınız : Siteye Giremedim
Dark_Prince
21-11-2010, 23:36
Son bir haftadır siteye giremedim,herkeste oldumu acaba?
evet ya bendede oldu 1.5 hafta. deli oldum yaa dns sorunu olduğunu tahmin etmiştim zaten
evrensel-insan
22-11-2010, 03:06
Saygideger arkadaslar;
Siteye erisim konusunda yasanan sorunlarin ne oldugu, asagidaki baslikta aciklaniyor.
http://174.142.159.18/forumlar/showthread.php?t=22234
Saygilarimla;
evrensel-insan
Dark_Prince
22-11-2010, 19:14
teşekkürler sadece herkestemi yoksa tek bendemi olduğunu merak etmiştim.virüs girdide.
evrensel-insan
27-11-2010, 22:04
Saygideger yoneticiler;
Ayin 24'unden bugune kadar, siteye erisim saglanamadi. Umarim, son zamanlarda yasanan bu "gecici" erisimsizlik durumu, "tamamen" hallolmustur.
Bu arada siteye erisim konusunda her turlu emegi gecen arkadaslarimiza da, sitenin yazar, okur ve misafirleri adina; tesekkurler.
Aslinda arzulanan bu tip erisim kesintilerinin, sitenin en azindan uyelerine onceden bildirilibilmesidir. Fakat bu teoride boyledir, pratik ise ancak yasandigi gibidir.
Saygilarimla;
evrensel-insan
Geçtiğimiz 2-3 gün boyunca yine erişemedim siteye. Ana sayfada yukarıda belirtilen dns numaralarını da kayıt etmeyi unutmuşum. Şuan bağlanabiliyorum neyseki.
spartacus
28-11-2010, 03:01
Arkadaşlar bir kaç gün daha erişimlerde istikrarsızlık yaşanacak. Çözüm üretmeye çalışıyoruz.
Şu an için zamansal tabirlerde bulunmak için henüz erken...
kesintiler irademiz dışında oluşuyor, o yüzden önceden bilgi veremiyoruz.
evrensel-insan
28-11-2010, 03:08
Saygideger spartacus;
Aciklamalarin ve bu konudaki kisisel emegin icin, tesekkurler.
Saygilarimla;
evrensel-insan
Dark_Prince
01-12-2010, 00:52
yine bayaadır giremedim ama sorun düzeltildi sanırım.birdaha olmaması dileğimle.
teşekkürler dostlar
Üç gündür yine zar zor girebiliyorum. Neden bir açıklama yapmıyorsunuz? Forum'un saldırı yediği bariz. Bazen hiç bir sayfa çalışmıyor, bazen forum haricinde bütün sayfalar açılıyor (server çok yoğun tekrar deneyiniz diye url için sabit bir mesaj çıkıyor forum yerine). Belki de gerçekten çok okuyucunuz var hardwareiniz yetmiyor. Her halükarda server'ınız request'e boğulmuş durumda.
Neden proxy'li bir sistem uygulamıyorsunuz? Çok büyük bir yazılıma ihtiyaç yok. Hatta varolan yazılımı değiştirmeye hiç gerek yok. Varolan yazılım IP'si gizli olan bir ana server'a aktarılacak. Ondan sonra ikincil serverlara bir .htacess dosyası ile bir php dosyası hazırlanacak.
htacess dosysası: çok basit tek yaptığı ikincil server'a yapılan bütün requestleri tek bir php dosyasına yönlendirecek.
php dosyası: kendisine gelen istekleri ip'si gizli olan ana server'a sorup, cevap html ise üstünde ufak birkaç değişiklik yapıp(turandursun.com'u proxyserver.com'a çevirmek) tekrar sunacak.
Böyle yaparsanız ben mesela biraz bandwitdh bağışlarım size. Benim gibi beş on kişi bağışlar ise de herkezi biraz zor DOS ederler.
Ayrıca bence bir torrent hazırlayın, onu da paylaşalım. Bir de lütfen ne oluyor ne bitiyor haber verin millete.