Orijinalini görmek için tıklayınız : K.C.' de Yöneticiler Arasında
K.C. arkadaşımız da artık yöneticiler arasına katıldı. Kendisine başarılar diliyor hoşgeldin diyorum.
Teşekkür ediyorum Cem,
Hoş buldum.
Umarım alnımın akıyla, en adil şekilde bu görevin gerektirdiklerini başarabilirim.
Yönetim kuruluna katılmam için olumlu görüşlerini bildiren tüm yönetim kurulu üyelerine ayrıca teşekkür ediyorum.
Çok kısa bir süredir aranızdayım. Bu kadar kısa bir sürede bana güvenilmiş olması beni ayrıca onore etti. Güveninize layık olmaya çalışacağım.
Sevgili K.C,
Aramıza hoş geldiniz.Bir bayanın olması iyi oldu.Sitemizi layık olduğu yere
getirmek umuduyla görevinizde başarılar dilerim.Sevgilerimle...
değerli K.C yeni öğrendim psiko dan yönetime katıldığınızı
inanın çok sevindim
tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim
bir bayan olarak ayrıca
çok memnum oldum bu durumdan
herzaman ihtiyacınız olduğunda
size yardıma hazırım :)
yöneticilerimiz arasına bir bayanın da katılması çok sevindirici.
başarılar diliyorum.
Tebrik eder başarılar dilerim
Bir hanımın yönetimde bulunması beni mutlu etti.
Site gittikçe daha renkleniyor,
fikren daha *çeşitleniyor
ve gittikçe daha da güzelleşiyor.
Bir tek eksiğimiz kaldı?
Ben yönetim grubunda başarı dilemiştim, ama fazla mal göz çıkarmazmış, bir de burda dileyeyim. Hayırlı olsun.
necdeathx
10-07-2006, 01:48
İnançlı yada inançsız,
inançların tartışıldığı bir ortamda,
Bayanları görmek.
Hemde yönetimde görmek.
burada tartışılanlarıda güzel kılacaktır.
Tebrikler ve Başarılar K.C
Tebrik eden, başarılar dileyen ve bana güvenen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Elimden geleni yapacağım ancak elimden bir şeyler gelecek mi bilemiyorum. (Biraz da iki lafı bir araya getirememe gibi bir özürüm var cehalet özrümün yanı sıra:))
Eski yöneticilerin yazılarını okuyorum da gerçekten çok değerli, kültürlü, bilgili, düşüncelerini kolayca yazıya dökebilen, her hal ve şartta söyleyecek şeyleri olan ve söyleyebilen arkadaşlarmış. Ben öyle olduğumu hiç zannetmiyorum. Değilim de. Zaten beni niçin yönetici yaptıklarını da pek anlayamadım:) Neyse... hepiniz sağ olun... İyi dileklerini ileten/iletmeyen tüm arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum.
Aldostu eksiğimiz nedir?
Billur, ihtiyaç anında aklımda olacaksın teşekkür ediyorum. :)
Sevgili K.C.
sanırım Aldostu'nun bahsettiği eksik Cemal'dir. :D Son günlerde ortada yok da..
Sargon,
öpüldünüz....
Aldostu..
Evet sargon,
Cemal beyi küstürecek bir durum olmamıştır inşallah. Ben de özledim o zeki ve berrak yazıları.
Farkettim ki, ben kutlamamışım K.C. yi, umarım alınmamıştır *:D
Sevgili K.C., aramıza hoşgeldin, başarılar diliyorum.
neutrino
erenkutsuz
10-07-2006, 15:21
başarılar dilerimm
hiramusta
10-07-2006, 15:33
Mutfakta bir bayanın olmasından daha tabii ne olabilirki?:)Sevgili K.C. başarılı bir forum yöneticiliği dileğimle seni tebrik ediyorum.Darısı bizim Cemalin başına.:)
neutrino, estafurullah, alınmak ne demek. Zaten kendimi tepeden inmiş gibi hissediyorum alınmaya hakkım yok :)
ekenkutsuz teşekkür ediyorum.
hiramusta, sırf şu mutfaktan kurtulmak için buralara takılıyorken bana mutfağın reva görülmesi... :)
hiramusta
10-07-2006, 15:47
Ya... bak şu işe :) (Sözüm ona hanımı memlekete gönderdik...yav bu mutfak işi ne zormuş.Bi kap yemek yapacam günümün 2 saati mutfakta geçiyor.Bulaşıkta cabası.Allah tüm hanımlara sabır,eşlerine de anlayış versin.:))
Aynı dertten muzdaribim abi. Bu neymiş yahu. Günün yarısı mutfakta geçiyo, perişan olduk. Yemek,bulaşık, tekrar yemek, tekrar bulaşık, en güzeli sabah kahvaltısı, hem hazırlığı kolay hem bulaşığı az.
Öğün sayısı düşürülüp, yemek çeşidini de azalttınız mı rahatlıyorsunuz. Gerçi o zaman da kilo alamama gibi sorunlarınız oluyor. Kadınların işi gerçekten zor aslında. Yemekti, bulaşıktı, temizlikti, çamaşırdı... Hadi hepsi yapılıyor, bir de "ütü" adı verilen bir işkence türü var ki, icat edeni mikrodalgada ısıtası geliyor insanın. Ben bir ara evlenmeyi düşüneyim en iyisi :)
istavrit
12-07-2006, 08:18
sitede gorev yapan, emek ve dusunce paylasan butun arkadaslara tesekkur ediyorum, elinize,yureginize,beyninize saglik diyorum..
iyiki varsiniz