Orijinalini görmek için tıklayınız : İmza Kuralları ?
Bu forumda üyelerin imzalarına ilişkin belli kurallar varmıdır? Konulara bakındım ama imza kuralları diye bir konu göremedim.
Aera nickli üye imzama ne yazdıysam sildi, bu imzaları silerken hangi kurallara göre siliyor öğrenebilirmiym ?
Sayın zocor ;
Şahsen imzanızı uzun süredir okuyorum. Daha öncekileri hatırlayamadım belki moderatorlerimiz açıklama yapar fakat gerek forum alanlarında gerekse imza kullanımında tahrik, alaycı, nezaketsiz ve kaba üslup yasaklanmaktadır.
Belki imza(lar)nız diğer üyeleri tahrik edici bir içeriğe sahiptir .Yoksa bir yöneticinin keyfi hareket etmesi düşünülemez.
Saygılarımla
Eski imzalarında ateistlere terörist falan demiyor muydun zocor? Bence o imzaların o nedenle silinmiştir.
Sayın zocor ;
Şahsen imzanızı uzun süredir okuyorum. Daha öncekileri hatırlayamadım belki moderatorlerimiz açıklama yapar fakat gerek forum alanlarında gerekse imza kullanımında tahrik, alaycı, nezaketsiz ve kaba üslup yasaklanmaktadır.
Belki imza(lar)nız diğer üyeleri tahrik edici bir içeriğe sahiptir .Yoksa bir yöneticinin keyfi hareket etmesi düşünülemez.
Saygılarımla
Anladığım kadarı ile belirlenmiş bir imza kuralları yok. İmzada hakaret-tahrik vs. olup olmaması yöneticinin algısına göre değişiyor demek ki.
Böyle bir saldım çayıra mevlam kayıra imza silme zihniyetini yanlış buluyorum. Bir karikatürde caminin içinde "Allah yok din yalan" yazmak da bana göre tahrik ve hakaret edici ama burda bu karikatürün tahrik ve hakaret içermediğini savunan üyeler mevcut.
Peki buna de diyeceğiz ? Hakaret ve tahrik kavramları kişiden kişiye göre değişebiliyorsa ve belli bir imza kuralları yoksa benim imzamı hiçkimse hiçbir gerekçe ile silemez.
İmzada "küfür" olursa küfrün sana göresi bana göresi yoktur küfür silinir hatta önemli cezalar da verilir, keza salak - aptal- çeşitli hayvan isimleri ve lakapları vs. de kesin hakarettir ve önemli cezalar verilmelidir. Ama bunların dışındaki ifadelerin tahrik ve hakaret kavramlarına sokulması kişiden kişiye göre değişir.
Aera denen üyenin imzamda kesin hakaret-küfür vs. içermediği sürece hiçbir imzamı silmeye hakkı yoktur.
Kendisini buradan bu sitenin yöentimine de suç duyurusunda bulunuyorum ve bu davranışının cezası varsa kendisine ceza verilmesini talep ediyorum.
Bu forumda belirli bir imza kuralları yok ise kendisi benim hiçbir imzamı SİLEMEZ.
Eski imzalarında ateistlere terörist falan demiyor muydun zocor? Bence o imzaların o nedenle silinmiştir.
Hiçbir zaman ateislere terörist demedim, o imzam öyle anlaşılıyorsa da silebilir ona da bir şey demiyorum ama yazdığım diğer imzalarımı da kendisi gerekçesiz olarak silmiştir.
Buyursun imzamı değiştirdim.
Gelsin bunu da silebilirse silsin.
Bu konu; hakkında görüşlerimi belirttiğim üyenin durumuna göre stabil olarak kalabilir.
İyi forumlar.
Bahsettiğim şeyden keyfi bir yaptırımı mı anlıyorsunuz ? Peki bu sizin algınız.Vermek istediğim mesaj bu değildi.Hiç bir moderatör keyfi moderasyon işlemi yapamaz. Siz silinen imzalarınız hakkında biraz daha düşünün bence. Ben hatırlamıyorum neydi o imzalar ? Söyleyin biz de bilelim.
Hodri meydan vererek nereye varabilirsiniz.
Saygılarımla
Aera denen üyenin imzamda kesin hakaret-küfür vs. içermediği sürece hiçbir imzamı silmeye hakkı yoktur.
Değerli zocor ;
İmzanız bu şekilde iken, gayet güzel ve şık.
"Dinsiz milletlerin devamına imkan yoktur, dinsiz milletler yıkılır" M.K. ATATÜRK.
Ateizm de bu milleti dinsizleştirmeye çalışmaktadır. Anlayana.
Lakin ilk seferde Anlayana bölümüne "Ateistler bu ülkeyi yıkmaya çalışmaktadırlar" ibaresini neden koydunuz? Hatta birde T.C ye göre Terorism olduğuna dair bir kanıyıda eklemişsiniz. :)
Sizi özel mesaj yolu ile uyardım. Lakin görünen o ki pek sallamadınız. Bende imzanızdaki o ifadeyi "kendim", "bizzat" sildim.
Bu yettimi? Elbette hayır. Bu seferde, "Ateistler Suç İşlemektedir" diyerek yine bir terorizm dokundurması ile, imzanızı yenilediniz. Uyarı olarak T.C Anayasası 24. Maddeyi yüzünüze vurdum. "İnanç ve fikir hürriyeti" olan bir ülkede, inanmayanı "Terorist, bölücü, suçlu" olarak damgalamak, sizin haddinize mi?
Kendisini buradan bu sitenin yönetimine de suç duyurusunda bulunuyorum ve bu davranışının cezası varsa kendisine ceza verilmesini talep ediyorum.
Elbette, imzanızda bulunan "terorist, bölücü, suçlu" ifadelerini düzenlemem hata ise, yönetim bana da yaptırım uygulayacaktır. Peki sizi ne yapalım?
Bu forumda belirli bir imza kuralları yok ise kendisi benim hiçbir imzamı SİLEMEZ.
Kişileri zan altında bırakmayınız, kişilerin fikirlerini çürütmek için uğraş veriniz. İnsanların ideolojilerine yönelin efendim. Kendilerine çamur atmayın. Bana ateist bir tane terorist söyleyebilirmisiniz? Ama ben size İslamcı binlerce sayarım :)
Anlaşılan amacınız belli. Fikirleri susturamayınca, sözde milli değerlere dokundurma yaparak, "Terorist" olarak yaftalamak. Daha da olmadı, "sık kafasına bir tane". Siz sıkmasanızda abileriniz sıkar zaten di mi? Bir "Turan Dursun" ölür, bin "Turan Dursun" doğar.
Becerebiliyorsanız, kaleminizin keskinliği ile, ideolojileri hedef alınız. Bizim burada eleştiri oklarımıza hedef olan siz değilsiniz. Fikirleriniz. Madem fikirlerinizi korumak için buradasınız, kimseye "Terorist" demeden, "Bölücü-Yıkıcı-TC ye Göre Suç İşliyorlar" gibi safsatalara girmeden yapınız. Becerebiliyorsanız. Unutmadan birde, kendi kafanızdan "Kanun Hükmünde Kararname" çıkarmadı iseniz şayet, TC kanunları önünde, Ateizm suç değildir. Dini eleştirmek suç değildir. :)
Esen Kalınız.