PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu Mucize Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?


Dark_Prince
14-03-2011, 16:18
Okuyun ve karar verin,sizce Ezop'a mı tapsak Allah'a mı?

İŞTE 21.YÜZYILDA KEŞFEDİLEN BİR KURAN MUCİZESİ DAHA ''KONUŞAN KARINCALAR'' ALLAH DİNİNİ TAMAMLIYACAĞINA SÖZ VERDİ VE BUNUN BİLİMSEL DELİLLERİNE BİZİ ŞAHİT KILIYOR ELHAMDULİLLAH YA RAB.

1400 yıl önce indirilen Kuran'ın Allah'ın kelamı olduğunu ispatlayan pek çok mucizevi özelliği var. Bu özelliklerden biri, ancak 20. ve 21. yüzyıl teknolojisiyle eriştiğimiz bazı bilimsel gerçeklerin 1400 yıl önce Kur’an'da bildirilmiş olması. Ses teknolojisindeki gelişmeler sayesinde, karıncaların kendi aralarında konuştuğunun bilim adamları tarafından keşfedilmesi de bunlardan biri.

Karıncaların bu özelliğine dikkat çekilen Kur’an ayeti şöyle: “Nihayet karınca vadisine geldiklerinde, bir dişi karınca dedi ki: "Ey karınca topluluğu, kendi yuvalarınıza girin, Süleyman ve orduları, farkında olmaksızın sizi kırıp-geçmesin." (Neml Suresi, 18)

Minyatür hoparlör ve mikrofonlar yerleştirilen karınca yuvasında, bilim adamları ayette bildirildiği gibi kraliçe karıncanın işçi arılara konuşarak talimat verdiğini gözlemledi. Yıllar önce yapılan araştırmalarda, karıncaların sesleri kullanarak imdat çağrıları yapabildikleri fark edilmişti.

Evren34
14-03-2011, 16:30
Tabiki benim yorumum ortada sanırım yazmaya gerek yok ,ama genede yazayım Kur'anın tek mucizesi Allah'ın kelamı olması içinde başka bir mucize yoktur. İnançlı biri olarak en doğrusu bu dur.

Dark_Prince
14-03-2011, 16:41
Ama baksana dostum iman edemeyip etmek için çaba harcayanlar ne tür komikliklere imza atıyor :D

Evren34
14-03-2011, 16:50
Sevgili Dark_Prince islam zaten başlı başına muhteşem dindir (bana göre) birileri çıkıp ne kadar çok müslüman yaparsam o kadar sevap diye Allah'ın kitabında olmayan şeylere imza atılyorlar

Bakara 256= Dinde zorlama yok = isteyen müslüman olabilir isteyene kesinlikle zorlama yok denilir
Gene tekvir 29= Alemlerin rabbi dilemedikçe siz dileyemezsiniz = yani Allah o kişiyi hidayete erdirmediyse kesinlikle kendi dinimi küçük düşürecek şeylerde bulunmam zaten hidayet sahibi insalar kendiliğinden müslüman oluyorlar Buna bir çok örnek var sanırım saymaya gerek yok

Bilgisiz hocalar Güzel dinimi kötü yapmadan başka birşeye yaramıyor malesef esen kalın

Dark_Prince
14-03-2011, 17:24
Umalımda dostum böyle saçmalıklardan artık vazgeçsinler.Tanrısal bir yanı varsa zaten çeker insanı değil mi?

Saygılarımla...

Vela
20-08-2011, 07:35
@Evren34

Başka kitaplarda da karşımıza çıkabilecek şeylere mucize demek zaten bir nevi şirk olmuyor mu İslam'a göre?