PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Murtedd forum yönetimi kadrosuna katıldı.

frodo
13-05-2011, 00:04
Arkadaşımızı sorumluluk almayı kabul ettiği için kutlar, sabır ve başarılar dileriz.

Sangre
13-05-2011, 00:09
Ooo hayırlı olsun.. Kolaylıklar diliyorum :)

ulpian
13-05-2011, 00:09
Kutlar ve bol sabırlar dilerim sevgili murteddd... Aramıza hoşgeldin. :)

Natan
13-05-2011, 00:15
görevinizde başarılar dilerim ,

tebrikler

westergaard
13-05-2011, 00:42
murted ne anlar modluktan ya :D

Poyra
13-05-2011, 00:50
Mürteddd hayırlı olsun.. Ne ballı adamsın. Her forumda yönetime giriyorsun. :-)

prozac
13-05-2011, 08:00
Almış olduğun sorumluluktan dolayı teşekkür eder , kolaylıklar dilerim ..

Subat
13-05-2011, 08:56
O günden sonra hiç bir video, tercümesiz kalmadı...

:)

Başarılar murteddd

KızıL
13-05-2011, 11:53
başarılar murtedd

spartacus
13-05-2011, 15:42
sevgili Murtedd k.gelsin..

Die
13-05-2011, 22:27
Ooo kankam mod olmuş :)

murted
14-05-2011, 00:21
Arkadaşlar, hepinize teşekkür ediyorum.

Ludwig'e ayrıca teşekkür ediyorum. :)

Teklifin bana gelişi çok ani oldu, öte yandan da görevi kabul edişim önceki açıklamalarımla tezat oluşturmuş gibi gözüküyor ama şu an üzerinde çalışıyorum, makul gerekçeler bulacağım en kısa zamanda. :)

Tatmin olunduğuna dair açıklamaları bekliyorum yukarıdan aşağıya. :) :) :)

Burada biraz değinmişim:

http://www.turandursun.com/forumlar/showpost.php?p=360009&postcount=10

Forumların yeterince geniş bir kitleye hitap edemesi, geniş kesimlere ulaşılaması can sıkıcı. Açıkçası kendi kendime çok sormuşumdur oturup çok az sayıda insanın okuyacağı yazıları yazmak için saatler ayırmak ne kadar anlamlı?

Ama gene de bu sitenin bir misyonu var, buradaki arkadaşların ortak bir özlemi var. Bu özlemi herkes gibi ben de paylaşıyorum. Bu sitenin varlığını, hatta bir kısım yöneticileriyle bir ton sorun yaşamış olsam da, damarlarına basmak için ''sinek avlıyorsunuz ama bunlar size reva.'' desem de Ateistforum'un (tabi benzer başka platformları da) varlığını her şeye rağmen son derece hayati buluyorum. Katkı sağlamam istendiyse bir şeyler yapmak isterim, en azından vaktim elverdiğince forumun düzenini sağlamaya çaba harcayabilirim.

Özellikle sevgili Frodo'nun bana bu derece güven duyması beni ayrıca mutlu etti.

Herkese saygılar, sevgiler...

AhbAp
14-05-2011, 01:21
Tebrik eder, kolaylıklar dilerim!..

pervane
14-05-2011, 19:57
Tebrikler..

Jolly Jocker
15-05-2011, 17:29
Yöneten ve yönetilen ayrımını sevmiyorum. Yönetici yetkileri insanı tirana dönüştürebiliyor. İlla dönüşmesi gerekmiyor, bu olanağın varlığı bile yöneticilerle arama mesafe koymama, üslubu soğuk ve donuk tutmama yeter bir nedendir. Mürteddd, eski bir arkadaştı. Bir arkadaşımı kaybetmiş olduğuma üzüldüm.

Bundan sonra arkadaş Mürted değil mod Mürted olacaksın gözümde.
Hayırlı olsun! :)

Psiko
16-05-2011, 11:30
Sevgili mürteddd ;

Sabırlar ve kolaylıklar dilerim.
Tebrikler.

Evren34
16-05-2011, 17:18
Tebrikler tarafsız,dürüst modluk yürütmeni umarım.

ulpian
17-05-2011, 04:38
Yöneten ve yönetilen ayrımını sevmiyorum. Yönetici yetkileri insanı tirana dönüştürebiliyor. İlla dönüşmesi gerekmiyor, bu olanağın varlığı bile yöneticilerle arama mesafe koymama, üslubu soğuk ve donuk tutmama yeter bir nedendir. Mürteddd, eski bir arkadaştı. Bir arkadaşımı kaybetmiş olduğuma üzüldüm.

Bundan sonra arkadaş Mürted değil mod Mürted olacaksın gözümde.
Hayırlı olsun! :)

sevgili Freddie,

üyeleri yönetilen, modları da onları yöneten olarak görmüyorum, diğer mod arkadaşların da öyle görmediğini biliyorum.
şu forumda insanca sohbet edebilmemiz, paylaşımlarda bulunabilmemiz veya tartışabilmemiz için, bazı asgari şeylerin öyle veya böyle birileri tarafından yapılması gerekiyor... ama illa bir benzetme yapılacaksa, bizim görevi hizmetçilik ve hamallıkla karşılaştırabilirsin mesela... :) her halükarda forumdaşlarımızı yönetmek gibi bir düşüncemiz yok, bizler de herşeyden evvel herkes gibi forumun üyeleriyiz. mod olduğundan ötürü murteddd'i artık arkadaş olarak görmemeni değil, mesela naçizane beni de arkadaş olarak görmeni dilerdim oysa kendi adıma :)

Katibe Bartleby
17-05-2011, 17:01
şevgili murted,
tebrik eder gözlerinden öperim.