Orijinalini görmek için tıklayınız : Turan Dursun Kabri ve ziyaret
vivident
18-05-2011, 12:01
Bu sitedekiler turan dursunun kabırıni zıyaret ettimi?
ayrıca kabrı müslüman mezarlıgında mı?ve nerededir?
Öldürüldüğünde Cenaze namazı kılındı mı?
ben ziyaret etmedim.
müslüman mezarlığı diye bişey mi var ??
mezarı ankarada diye biliyorum ve cenaze arabasıyla değilde ambulansla taşındığını biliyorum..
ateistlere yada başka gruplara özel mezarlar olmadığı içinde mezarı sizin tabirinizle müslüman mezarlığındadır.
vivident
18-05-2011, 14:38
ben ziyaret etmedim.
müslüman mezarlığı diye bişey mi var ??
mezarı ankarada diye biliyorum ve cenaze arabasıyla değilde ambulansla taşındığını biliyorum..
ateistlere yada başka gruplara özel mezarlar olmadığı içinde mezarı sizin tabirinizle müslüman mezarlığındadır.
Tabbiki musluman mezarlıgı var!!o zaman sen vasiyet olarak yaktırırsın..olmaz mı?
yada hrıstıyan bır mezarlıkta olabılır??
peki cenaze namazı kılındın mı?
ozgur_beyin
18-05-2011, 14:49
sevgili vivident. aynı tayyibe benziyorsun ateistlere karşı hıncını tatmin etmek için ne yapacağını bilmiyorsun.
sevgili vivident bizim için ne mezar kutsal ne turan dursun.biz onun kişiliğine saygı duyuyoruz cansız bedenine değil.kab ibni eşrefi öldürten peygamberinin katilleri gibi adamlar bu adamı katlettiler. ha peygamberinin katilleri ha onlar aralarında fark yok. umarım onlarla senin aranda kayda değer bir fark vardır. varmıdır sence ne dersin?
vivident müslüman mezarlığı diye bişey yok!
bir insan öldüğü zaman özel bir vasiyeti yoksa şehirdeki mezar seçeneklerine ve boş yre göre gömülür! ister cenaze namazı kılınsın ister kılınmasın müslüman mezarı da neymiş burda yaşadığım şehirde senin tabirinle müslüman mezarı var ama herkes oraya gömülüyor!
orda hristiyanda yatıyor ateist de yatıyor ve belki başka inanışlardan olan insanlarda yatıyor!
mezarlarıda mı kendinize göre ayarladınız cennette ki yerler bu mezarlara göre mi verilecek hayret bişey yahu..
basmagul
29-07-2011, 22:53
Tabbiki musluman mezarlıgı var!!o zaman sen vasiyet olarak yaktırırsın..olmaz mı?
yada hrıstıyan bır mezarlıkta olabılır??
peki cenaze namazı kılındın mı?
Turan Dursun yataginda vasiyetini hazirlaya hazirlaya olmedi kardes.Bir kahbenin kursunu ile can verdi.
Belki Aziz Nesin gibi olseydi,cenaze namazida kildirmaz ,musluman mezarinada gomdurmezdi.