PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Müslüman arkadaşlarında grubu olsun

jayjay
27-07-2006, 19:57
Merhaba
"dinlerden özgürlük grubu" var.

Neden sitedeki müslüman arkadaşlarımıza da bir grup kurma imkanı verilmiyor? Sor öğren abimizin (tabii bu benim fikrim, kendisini uygun gördüğüm için) liderliğinde bir grup kursunlar. Böylece gelen iyi islam bilgisi olan müslümanlar da sitede tutulmuş olur. Bakıp gitmezler. Ortam bilgisizce saldıranlara kalmaz.

Ne dersiniz?

sorogren
27-07-2006, 20:56
jayjayim,
ben eski jayjayimi *istiyorum.
o daha bambaskaydi.
bu j1yj7y yi ben sevmedim.
eger sen bizim jayjayimizsan ki oylesin.eger yazilarini sen yaziyorsan bir baskasi senin nickini kullanmiyorsa ve de seni kimse zorlamiyorsa yazdiklarini yazman icin bizim hatirimiz icin en azindan bizim kutsallarimiza hakaret etme herseyi sorustur amma sorustururken hakaret ve kufur diyebilecegimiz seyler soylemezdi bizim arkadasimiz olan jayjay o nerde ben onu ozledim.
sormak serbest hakaret ve kufur ise bizi incitir.sen bizi incitmek istemezdin evvelce.biz de seni severdik.

jayjay
31-07-2006, 16:28
valla soröğren abicim,

uyarın için sağol...

Doğruları göstermek için elimizden geleni yapıyoruz ama bazıları anlamıyor. Bizim koyduğumuz bilgilere cevap bile veremiyolar.

Ayrıca bu grup işini biraz daha zorlaştırmak lazım bence.

Bu gruba üye olmadan önce lider odada bazı sorularla üye adayını sorgulasın. Eğer şu anki mevcut müslüanlar gibi bilgisiz ve sonucu olarak hırçınsa o fikrimdeki grubun işine yaramaz.

31-07-2006, 17:20
Türkiye'nin her yeri İslami cemaat ve gruplarla dolu zaten jayjay. Bırak burda olmayıversin.

jayjay
31-07-2006, 17:36
Peki abicim öyle uygun görüyosan öyledir de...

Siteye adam akıllı müslüman gelsin diye düşünmüştüm...