Orijinalini görmek için tıklayınız : "Sayfa yüklenirken bağlantı kesildi"
Bu uyarıyla çok sık karşılaşıyorum.. Forum içi gezemez oldum diyebilirim.. En son bu resimdeki uyarıyı verdi:
http://img9.imageshack.us/img9/2091/unled21e.png
Firestorm
03-06-2011, 13:19
Bende böyle bir hata hiç vermiyor. Sayın Spartacus konuyu görünce cevap vericektir yinede...
Aslında böyle bir hata hiç görmedim ne burada neda başka forumda
spartacus
03-06-2011, 17:03
Sevgili TRIUMPH
Firefox güncel değilse komple kaldır, son versiyonu kur(gerçi firefox 4 kullanıyorsun gördüğüm kadarıyla)...
ilgili hata siteden kaynaklı değil, muhtemel Firefox'un ihtiyaç duyduğu dosyalardan birisi bozulmuş olabilir, ya da form verilerini otomatik doldur seçeneğinden kaynaklı olabilir ya da Firefox açısından zararlı yazılımlar, eklentiler buna sebep olabilir ...
Tüm geçmişi temizlemen belki çözüm olabilir(olmayadabilir), yalnız bu durumda, otomatik olarak giriş(login) yaptığın sitelere ve şifremi hatırla seçeneği ile girdiğin sitelere(hazır form verileri) otomatik girişle erişemeyeceksin...
Araçlar->Yakın Geçmişi Temizle -> Her şey
Şuraya bakabilir misin? Neler var?
Araçlar -> Eklentiler
Çerezleri silmek sorunumu çözdü.. Teşekkürler..
Çerezleri silmek sorunumu çözdü.. Teşekkürler..
Çerezlerden değilmiş, Test Pilot uygulamasından kaynaklanmış..
Çerezlerden değilmiş, Test Pilot uygulamasından kaynaklanmış..
Ondan da değilmiş Facebook sekmesinden dolayı kaynaklanıyor.. :banplease::humble:
Sonuçların hiçbiri tutarlı değil.. Eskiden sürekli hata veriyordu, şimdi 10-15 kere tıkladığımda belki veriyor vermiyor.. (Belki sitedeki yoğunlukla alakalıdır, şu an daha karga ...) Sekmelerin çokluğundan mı yapıyor dedim, sekmelerde arka sıralarda olmasından mı veya eklentilerden mi.. Hepsini denedim..
Eklentiler:
Adblock Plus
Adblock Plus Pop-up
Element Hiding Helper for Adblock Plus
Cookies Manager+
Java Quick Starter
Test Pilot (Hem kapalı hem açık haliyle denedim sonuç yok)
Turkish Spellchecker
-Aşağıda da aktif olmayan uyumsuzlar var..
Arkada çalışan programlar:
Winamp
MiniLyrics
Last.fm
Thunderbird
RSSOwl
Limewire Pirate
Mcafee İnternet Security
CfosSpeed
Creative
Setpoint
spartacus
04-06-2011, 10:03
Anladım, eklentiler veya yan uygulamalardan kaynaklı, ya da ilgili dosya silinmişde olabilir(resimde ki xml dosyası)... Bende sitede Firefox kullanıyorum, site yoğunluğuyla ilgili değil, eğer eklenti ve uygulamalarda DNS çözerek site adreslerini kullanan toolbar vs ya da uygulama varsa sorun çıkartabilir. Örneğin popup engelleyici, bazı toolbar uygulamaları vs...
http://support.mozilla.com/tr/questions/801267
Pek sık karşılaşılan bir hata değil demek ki, kaynak bulamadım..