PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 123flashchat Hakkındaki Görüşleriniz

30-07-2006, 01:14
Sitemizde varolan FlashChat'ten daha gelişmiş özellikleri olduğu söylenen 123flashchat (http://www.123flashchat.com) adlı sohbet programının demosu sitemize kuruldu. Demo olduğu için her 10 dakikada bir sohbetten düşürüyor kullanıcıları. Program şimdilik sitemizdeki üye adınız ve parolanızdan bağımsız çalışıyor.

Bu sohbet odasına girenlerin görüşlerini burada belirtmesini rica ediyorum. Beğeniler çoğunlukta olursa lisansını satın alma konusu yönetimin gündemine girecektir. 50 kullanıcılı 123flashchat 199$. Oysa varolan flashchatimiz sadece 5$'a satın alınmış idi. Sizce bu farka değer mi, böyle bir değişim sitenin gelişmesine katkıda bulunur mu?

aldostu
30-07-2006, 01:52
Cem,

bence süper bir şey bu..
Meraklısı bayılacak.
Bir kere çok süratli..
Ayrıca daha da renkli ..

Bence siteye bir şeyler katar.

Aldostu.

K.C.
30-07-2006, 01:55
Fiyat farkı korkunçmuş gerçekten. Evet, onu düşünmek lazım, 6 ay için 200$'a değer mi?

Oda hakkında şunu söyleyebilirim mevcut odamızdan daha eğlenceli, daha fazla özelliği var. Options'ları da Türkçe olsaydı daha fazla özelliğini de anlayabilirdim belki..

edit: odaya tekrar girdiğimde son yazıları(mı) görüntüledi ve ben odada değilken yazılanları da görüntüledi. Bu sakıncalı olabilir

30-07-2006, 02:30
Aslında bu olumlu bir özellik KC. Yani odaya yeni giren biri muhabbetin ne olduğunu görüp ona göre giriş yapabilir. Fransız kalmaz ortama. Zaten sanırım bu nedenle o özellik verilmiş. Sakıncalı olması meselesine gelince, zaten sakıncalı şeyler öyle bir odada söylenmemeli. Ya özel mesajdan söylenmeli bire bir. Ya da şifreli girişi olan bir oda olmalı.

Bu arada, 6 ay için 199$ diye bir durum söz konusu değil. Bu 6 ay programın update ve teknik desteğini belirtiyor. Bir kez alındığında süresiz kullanabiliyoruz. Ama gene de ucuz sayılmaz. Daha ucuz ve kaliteli sohbet odası bulanlar var ise önerebilirler burada.

ibrahim_z
30-07-2006, 15:20
her giren beğenecktir doğal olarak bu programı.. bende çok beğendim şimdiki sohbet odası çok yavaş... eğer bütçe müsaitse çok isteriz bu odada tartışmayı kouşmayı

ibrahim_z
30-07-2006, 18:15
yanlız her girişte ad ve soyad yazmak zorundaysak o biraz kötü bide misafir olarak girenler istediği niki seçebiliyor, başka bir üyenin nikini taklit ederek giren olursa anlayabilecekmiyiz?

30-07-2006, 18:43
yanlız her girişte ad ve soyad yazmak zorundaysak o biraz kötü bide misafir olarak girenler istediği niki seçebiliyor, başka bir üyenin nikini taklit ederek giren olursa anlayabilecekmiyiz?

Bu konuyu biraz daha açıklamak gerekiyor sanırım. Şu an deneme amaçlı kurulan sohbet odasının sitemize tam entegrasyonu sağlanmış değildir. Performansını ve kullanım kolaylığını deniyoruz ve de görüşlerinizi bekliyoruz tabii ki. Eğer bu odaya geçmeye karar verilir de mali kaynağı da bulabilirsek, var olan sohbet odasındaki gibi, herhangi bir ad-parola girişi yapmadan, sadece siteye girdiğiniz kimlik ile sohbet edeceksiniz. Şu anki uygulama, nihai uygulama değildir.

neutrino

deli_cevat
30-07-2006, 20:08
yahu abiler ben bi türlü giremiyorum bu chat programına defalarca denedim ama olmadı

K.C.
30-07-2006, 20:19
Şifre girmeyeceksin cevat kardeşim. Kullanıcı adını yazdıktan sonra misafir kutucuğuna tıkla sonra giriş yap sonra da istediğin odaya bir daha tıkla.

deli_cevat
30-07-2006, 20:25
abla şifre yada kullanıcı adı yazcak bi yer gelmiyoki karşıma

drsbk79
30-07-2006, 21:11
ben eksinden hızı dışında çok fazla bir fark göremedim. bu fiyat farkına değer mi bilmiyorum.
Ayrıca ben tarayıcı olarak Opera kullanıyorum ve opera ile bir türlü giremiyorum. İ. Exp. ile rahatlıkla girebildim. Eğer opera ile girilemiyorsa bu faktörü de unutmamak lazım.

deli_cevat
30-07-2006, 21:53
ya birisi bana yardım etsin nası aşcam ben bu problemi bi türlü girilmiyo

30-07-2006, 21:59
deli_cevat ve drsbk79,

Kullandığınız tarayıcılarda Flash 8 eklentisi yüklü durumda mı? Opera için Firefox için kullanılan eklentinin uyumlu olması lazım diye biliyorum. Cevat, sen de farklı bir tarayıcı ile dene. Firefox indirip onunla bağlanmayı bir dene. Belki bir sorun vardır sisteminde.

neutrino

deli_cevat
30-07-2006, 22:01
tamam abi deniyom fire fox ile

30-07-2006, 22:04
Önce "Kullanıcı Adı" kısmına istediğiniz bir adı yazıp ardından soldaki "Misafir" *kutucuğuna tıklayıp seçili duruma getirin. Bu durumda şifre girmenize gerek kalmayacaktır. Sağdaki "Bağlan" butonuna tıklayın ardından da girmek istediğiniz sohbet odasına tıklayıp girişinizi tamamlayın:

http://www.turandursun.com/images/bilgilendirmeler/123fc.jpg

(Grafiği tam boyutta görmek için üstünde tıklayınız)

deli_cevat
30-07-2006, 22:27
abi firefox işe yaradı ama sorun o değildi macromedia yüklü değilmiş firefox hemen uyardı yüklü değil diye yükledim çalıştı deminde girdim ilginiz için teşekkürler

Cemal
30-07-2006, 22:32
Cevet biraderim,
ben bilene denedim kardaşım.
Sen aklını mustalıktamı baraktın deli ustam.
Gir artık kurtul bu dertten abim.
deilse geleyim,ben deyim abim.
Kurtul galik..

kardeşin Cml.

deli_cevat
30-07-2006, 22:36
abi benim akıl burda yanı başımda uslu uslu oturuyo hayber çok uzak orlarda nası bırakam sonra onsun naparım ben 1400 geride bırakamam onu sorun bende değil benim macromedia yüklü değilmiş yükledim şak die çözüldü

kardeşin Cvt
:)

drsbk79
30-07-2006, 22:40
Uzatmak istemem ama firefox ve internet explorer ile açılıyor (macromedia yüklü)
sayfayı opera ile açarken
Loading movie........ %100 den sonra
Load client.xml ... *%Infinity diyip kalıyor

galiba opera ile çalışmıyor veya benim bilgisayarla ilgili bir problem

deli_cevat
30-07-2006, 22:46
doktor bey sizde java yüklümü client hatasını genellikle javadaki problemlerde verir

31-07-2006, 08:43
merhabalar
yeni program güzele benziyor :)
yalnız odaya girdikten sonra forum sayfasına dönmek için sol üstte geri tuşuna basmak zorunda kalıyorum..
ama öncekinde *böyle bir olay yoktu
odayı simge durumunda küçültebiliyordum..ve forumlarda ne var ne yok görebiliyordum anında takibi daha kolay oluyordu yani
bu yenisi biraz zaman alıyor gibi geldi bana
odadan çık .vs...

maddeoz
11-08-2006, 17:30
abiler, chat gün be gün kalabalıklaşıyor.
yani bu yavaş olaya bir çözüm getirilse iyi olur.
ama 200 dolAr, yani 3oo milyon çok para be abi, bi sohbet için de, yani daha ucuzu neyim yok mu bunun?
çünkü sitede biriken paralarla tanıtım yapılabilir, unutmayalım ki, tanıtım demek, yeni kullanılıcılar, o da doğal olarak yeni bağışlar demektir.
siteye daha iyi bir sohbet odası lazım ama 300 lira da bence çarcur edilmemeli. çok pahalıymış.

ibrahim_z
11-08-2006, 17:47
yeni programdanda tam bişey anlamadım henüz demo diye ama şu an kullandığımız sürekli sorun çıkarıyor.(özellikle kalabalıkken düşme gibi, donma gibi, bazı yazıları göstermeme gibi..)

jayjay
14-08-2006, 16:25
Flashta sorun mu var? Giremiyorum.

15-08-2006, 19:39
sanırım chat ekranını büyütmüşüz, iyi olmuş, yanız acılıs mesajı değiştirilebiliosa tam goruntulemek için ekranı full acınız cumlesinin turkcesini koyalım. :)
İlk defa giren bazı arkadaşlar düz beyaz bi ekranla karşılaşınca ne *yapacaklarını şaşırdılar. Ben de şaşırdım. Bu arada oteki chat site tıkandıgında tıkanıyordu, bu tıkanmıyor, çok iyi.

shotput
15-08-2006, 20:51
bence gayet güzel bi ortam olmuş. ancak düşmeler olmasa daha güzel olacak bide arkadaşlarında katılımını sağlamak gerekir bence. *:)

16-08-2006, 00:47
Yeni sohbet odası programının satın alma işlemini, sitemize bağışta bulunan değerli üyelerimizin katkılarıyla gerçekleştirmiş bulunuyorum. Hepsine teşekkür ederim. Sanırım gönderimin "confirmation" aşamasından sonra lisansımız gelecek ve demo versiyonundan tam versiyona geçiş yapacağız. Tahminen 1-2 günde tam versiyona geçisi sağlayacağız.

turok
16-08-2006, 00:54
hayirli ugurlu olsunda ben bu odada yokken yapilan konusmalari gosterme ozelligini pek sevmedim .Kimsenin arkasindan konusamiyacagiz yahu !)

jayjay
16-08-2006, 09:46
Bugün odanın yeni boyutlu (büyük) haliyle denedim. Çok güzel çok memnun kaldım. Yapımda emeği geçen herkese teşekkürler.

Ancak eski odayı da özlemedim değil. Eskiden oda yavaştı, cevaplar geç gider geç gelirdi.
Biz de bu arada diğer işlerimizi hallederdik. Başka sitelere takılır, yemek yer, müşteri gelirse onunla ilgilenirdik. Şimdi ise müşteriye bile bekle diyoruz. Olacak iş değil bu. :)

jayjay
16-08-2006, 10:11
Sisteme başka bir rumuzla girebilecekmiyiz?

deli_cevat
16-08-2006, 10:54
hadi eskisine geri dönelim :D *:lol: