PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Müslüman genç kız taşlanarak öldürüldü

TurkceRap
28-06-2011, 19:56
Haber yeni sayılmaz, fakat, ben biraz önce denk geldim ve sizlerle de paylaşmak istedim.

http://islam-watch.org/index.php?option=com_content&view=article&id=741:islamic-barbarism-in-ukraine-muslim-girl-stoned-to-death-for-participating-in-beauty-contest&catid=103:islam

Haberde 19 yaşındaki Katya Koren'in güzellik yarışmasına katıldığını, ölümünden bir hafta sonra cesedinin Kırımın bir köyünde ormanlık alanda gömülü bulunduğunu, Polisin soruşturma açtığınnı ve 3 gencin olayın zanlıları olduğu söyleniyor.

Olayın zanlılarından 16 yaşındaki Bilal Gaziev pişman olmadığını, Çünkü kızın şerrî kanunlara uymadığını söylüyor.

Kızın arkadaşları da kızın güzellik yarışmasında yer aldığını söylemiş.

Neva
28-06-2011, 20:19
Islamda zorlama yoktur (!!!!!), hosgoru dinidir olur mu oyle sey!

Firestorm
28-06-2011, 20:38
Bu haberi duyalı iki hafta filan oluyor yanılmıyor isem her ne kadar canice ve insanlık dışı olarak görsemde bu tür şeyler islam dininin temelinde yer alan cezalandırma yöntemlerinden biri recm cezası gibi bir ceza ki belki recm edildi haberde bundan tam olarak bahsetmiyor. Şimdi birileri gelip kesin islamda böyle şeyler olmadıgını filanda söyler kesin şu islam dinine inananlarda epeyce gördügüm bir şey umarım bu topikte yaşanmaz yeniden, islam öyle değil 10 farklı islam var sanki....

İslam dinin gercek ve tek yüzü işte bu.

Astur
28-06-2011, 20:49
Bu habere epey şaşırdım, Kırım'da bir süre bulundum, oradaki Kırım Tatarlarının arasında bu denli 'koyu' bir İslam yorumunu benimseyenler olduğu yönünde bir şey görmemiştim.

Mentor
28-06-2011, 21:10
Bu haber yüzeysel İslam anti propagandasından başka bir şey değil. Büyük ihtimalle Ukrayna'da yaşayan topluma kapalı müslüman bir ailenin geleneklerine ters düşen kızlarına yaptıkları insanlık dışı eylemi -sanki herkes kuran'ın şeri hükümlerini biliyor ve uyguluyormuşcasına- büyük bir haber olarak yansıtmışlar. Halbuki Türkiye'de Urfa, Mardin gibi şehirleri geçtim İstanbul gibi büyük şehirlerde bile günlük yaşanan olaylardan farksız.

"Telling the truth about İslam" sloganıyla ortaya atılınca zorlama ve abartılı haber yapmak bu sıcak yaz günlerinin olmazsa olmazı olabiliyor heralde.

Bir zamanlar -yazdığı içerikten hiç hoşlanmasam da- bir üye vardı her iletisinin sonuna "Gerçeğe sadakat şart!" ibaresini eklerdi. Bu konuda kendisiyle aynı fikirdeyim;Gerçeğe sadakat şart!

TurkceRap
29-06-2011, 11:27
Bu habere epey şaşırdım, Kırım'da bir süre bulundum, oradaki Kırım Tatarlarının arasında bu denli 'koyu' bir İslam yorumunu benimseyenler olduğu yönünde bir şey görmemiştim.

Ben de son derece şaşırdım açıkcası dostum, Türk grupları arasında Doğu Türkistanda falan Radikal örgütlere katılanlardan vs bahsedildiğini duymuşuzdur ama yer Kırım olunca bana da ilginç geldi açıkcası.

Yergin
29-06-2011, 20:42
Böyle bir haber de var, bilmiyorum ne kadar doğru.

http://www.haber1.com/katya-koren-hiristiyan-cikti.html

Ayrıca bunlar da var,

http://www.stargazete.com/dunya/katya-koren-hristiyan-mis-haber-355526.htm

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1393154/Katya-Koren-Was-Muslim-beauty-queen-stoned-death-actually-murdered-stalker.html

the supernova
19-08-2011, 20:47
kız zaten müslümanmış.
ölüm yok oluş değil cennete açılan bir kapıdır.

Söylediğin iyi oldu biz de kötü birşey yapıyorlar sanmıştık.

Olimpiyat
19-08-2011, 21:05
ben de ilk bir kaç mesajı okuyunca az kalsın çok kötü şeyler olmuş sanmıştım..neyse ki, alıntıladığın mesaj beni rahatlattı..

en azından cennete gidecek olması olayı yumuşattı nazarımda

VraeL
19-08-2011, 21:28
ben de ilk bir kaç mesajı okuyunca az kalsın çok kötü şeyler olmuş sanmıştım..neyse ki, alıntıladığın mesaj beni rahatlattı..

en azından cennete gidecek olması olayı yumuşattı nazarımda

kız zaten müslümanmış.
ölüm yok oluş değil cennete açılan bir kapıdır.

Ya zaten kızın cennete gideceği kesin olduğu için acı da çekmemiş, güle oynaya gitmiş cennete.
Kurbanlık hayvanlar gibi hani...

(!)

milomanara
19-08-2011, 22:08
Gerizekalı Daily Mail[1 (http://www.dailymail.co.uk/news/article-1392454/Muslim-girl-Katya-Koren-19-stoned-death-beauty-contest-Ukraine.html)]'in kıçından anladığı haberdir. Daha ciddi bir gazete olan The Telegrapgh[2 (http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/ukraine/8548022/Muslim-teenage-beauty-queen-stoned-to-death.html)]'a göre kızı sınıf arkadaşı taşla öldürmüş, bunun üzerine tırnak içinde güzellik kraliçesi "taşlandı" diye başlık atmışlar. Kırım Tatarları arasında recme rastlanmadığını da belirtmiş Telegraph.

Ha İslam'da recm var mı? Hell yeah baby! Hiç bir Marvel çizgiromanı İslam kadar fantastik değil! (sahih)Olaya bakın:

Fasıl: HUDUD BÖLÜMÜ
Konu: Resulullah (sav)'ın Hadd Tatbik Ettikleri Kimseler
Kaynak: Buhari, Muharibin 30, 32, 34, 38, 46, Vekalet 13, Şehadat 8, Sulh 5, Şurut 9, Eyman 3, Ahkam 39, Haberu'l-Vahid 1, İ'tisam 2; Müslim, Hudud, 25, (1697, 1698); Muvatta, Hudud 6, (2, 822); Tirmizi, Hudud 8, (1433); Ebu Davud, Hudud 25, (445); Nesai, Kudat 21, (8, 240, 241); İbnu Mace, Hudud 7, (2549)
Ravi (r.a.): Ebu Hüreyre ve Zeyd İbnu Halid el'Cüheni
Hadis: Bir bedevi, Hz. Peygamber (sav)'e gelerek: "Ey Allah'ın Resulü, Allah aşkına, hakkımda Allah'ın kitabıyla hükmet!" diye yemin verdi. Bundan daha fakih olan bir diğeri de: "Evet aramızda Kitabullah'la hükmet, bana da izin ver!" talebinde bulundu. Aleyhissalatu vesselam Efendimiz: "Meramını söyle! (seni dinliyorum)" dedi. Adam: "Oğlum bunun yanında işçi idi. Karısıyla zina yaptı. Bana, "Oğlun için recm gerekir" dediler. Ben de hemen oğlum namına yüz koyunla bir cariyeyi fidye verdim. Sonra bir de ilim adamlarına sordum. Bana: "Oğluna yüz deynek ve bir yıl sürgün cezası gerekir; bu adamın karısına da recm cezası icabeder" dediler" dedi. Resulullah (sav): "Ruhumu kudret elinde tutan Zat'a yemin olsun ikinizin arasını Kitabullah'a uygun şekilde hükme bağlayacağım: Cariye ve koyunlar sana geri verilecek. Oğluna yüz sopa ve bir yıl sürgün tatbik edilecek" buyurdu. Sonra, Eslemli bir adama seslendi: "Ey Üneys! Bu zatın hanımına git, eğer zinayı itiraf ederse onu recmet gel!" Üneys, kadına vardı. O suçunu itiraf etti. Resululluh (sav) emretti, kadın recmedildi.
Kayıt No.: 1608

TurkceRap
19-08-2011, 23:27
recm hiç bir zaman uygulanmamıştır. rivayetlere göre infaz koruma baş memuru ilk taşı günahsız olanın atması gerekir demesi üzerine herkes elindeki taşı bırakmıştır.

Bahsettiğin olay incilde geçer Hocam kaynaklarını bir daha yokla istersen...

MantikEsastir
22-08-2011, 08:43
Bir hiç uğruna birilerinin ölmesi ne kötü birşey. İnsanız nihayetinde, üzülüyoruz elimizde değil.. İslam insanlığı barbarlığa itiyor. İyiki ülkemiz şeriatle yönetilmiyor diyorum.

degreeoffreedom
30-08-2011, 03:20
“şerrî kanunlara uymadığı” gerekçesiyle recm edilen kadın ile ilgili olarak
“kız zaten müslümanmış. ölüm yok oluş değil cennete açılan bir kapıdır."
Nasıl bir akıl yürütme bu? İnanılır gibi değil!