PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sonra Sonra Anladım Yaşamak Neymiş..

larathian
16-07-2011, 03:24
Aslında dini kullananların iktidarıyla beraber fazlasıyla bıkmış,soğumuştum bu dinden..Kurtuluşum geç oldu sanırım tamamen,dini vecibeleri ( sacmalıkları )yerine getirmekten kurtulalı çok oldu da.. Efsanevi bir söz vardı Truva Filminden hayranı oldugum achilles' in efsane sözü..
Sana bir sır vericem bunu tapınakta öğretmiyorlar,
Tanrılar bizi kıskanıyor,

Kıskanıyorlar çünkü ölümlüyüz
Çünkü her an son anımız olabilir
Ölümlü olduğumuz için Her şey daha güzel."
ve de kral arthurdan bir sahne..
-dualarını boşa harcama dostum,senin tanrın burda yaşamıyor..
bu sözlere hep hayran kalmıştım zaten:) sonra islamın kendi içinde öyle çeliştiğini gördüm ki... yahu dedim biz niye saçma sapan arap özentiliğiyle uğraşmışız...
bana bir ayakkabı göstermişler ve demişler ki kendini başkasının ayakkabısının içinde hisset ... iyi ki kendi ayakkabımıza giremeden tamamlamamışız ömrü..
ve tabi ki ulu önderin sözlerini okudum din hakkındaki... elinden gelse türkiyeyi dinden kurtaracakmış ama malesef ömrü yetmemiş... ve öyle mutlu oldum ki atatürkçü olmaktan öyle gurur duydum ki.. fazla uzatmaya gerek yok internet olmasaydı ben bu afyondan kurtulamazdım..müslümanım diye gezerdim,kuran falan da okuyup vakit kaybetmek yerine değerli yazarları okumayı tercih ederdim zaten.. iyi ki bu afyondan kurtulmuşum iyi ki insanları köleleştiren, kendi gibi olmayanları öldüren , ve kendini kutsanmış ilan eden bu dinden ve onu sözde gönderen allahtan kurtulmuşum.. ben artık bireyim,özgürüm herşey allahın ekseninde değil insanın ekseninde dönüyor.. insan olmanın başka dindeki insanlara saygı duymanın ne kadar güzel birşey olduğunu anladım...
babam da peygamber dediğin kim ki 9 yasında kızın topuğuna bakarak evlenen bi adam dermiş annem ağzından kaçırmıştı bir keresinde.. annem kurtulamadı bu afyondan ama onu da kurtarmama az kaldı..
umarım sizi sıkmamışımdır bu da kendimce hikayem..
ve son olarak şu sözü söyleyeyim...
-dualarınızı boşa harcamayın dostlar , sizin tanrınız burda yaşamıyo :)

düşünsel
18-07-2011, 13:13
bayılıyorum bu şeytan çıkarma öykülerine ama biraz daha hikaye vari olsa iyi olurdu. neyse dostum dilerim annende kurtulur bu illetten.

antika
18-07-2011, 14:44
Ancak bilmeye basladinmi yasamayada baslarsin öbürü uykuda gecen zamandir,duymazsin görmezsin hissetmezsin,özgürlüye hosgeldin.

larathian
19-07-2011, 16:56
teşekkürler arkadaşlar hoşbulduk :))

volkan81
03-08-2011, 02:19
Nedense böyle hikayeler çok saçma geliyor bana...Yok özgür olduğumu hissettim,yok düşünmeyi öğrendim vs. vs. Daha realist hikayeler paylaşılsa okuyanlar için daha yararlı olabilir düşüncesindeyim...

yasasincehennem
24-08-2011, 07:23
ya beni çok güldünüz biliyormusunuz sizin bu yaptınız cocukca seyler adama bakya filmden örnek gösteriyor peki bir örnek adam kendini kayadan atıyor peki sen neden atmıyorsun ölecen aklına geliyor deyilmi buda su anlama geliyorki ben diledim gibi yasayım bana kimse karısmasın hadi diyelim sana kimse karısmadı diledin gibi yasadın yarın evlendin eşinde dediki sen bana karısamazsın ben özgürüm her istedimide yaparım ve yanında bir erkekle de geldi ne yapacaksın o zaman tamam mı dicen yoksa eline o anda ne buldunsa bıcak tabanca odun herneyse onunla adamamı vurcan merak ediyorum işte bundan YAŞASIN CEHENNEM diyorum

darkmasturbater
24-08-2011, 07:34
ya beni çok güldünüz biliyormusunuz sizin bu yaptınız cocukca seyler adama bakya filmden örnek gösteriyor peki bir örnek adam kendini kayadan atıyor peki sen neden atmıyorsun ölecen aklına geliyor deyilmi buda su anlama geliyorki ben diledim gibi yasayım bana kimse karısmasın hadi diyelim sana kimse karısmadı diledin gibi yasadın yarın evlendin eşinde dediki sen bana karısamazsın ben özgürüm her istedimide yaparım ve yanında bir erkekle de geldi ne yapacaksın o zaman tamam mı dicen yoksa eline o anda ne buldunsa bıcak tabanca odun herneyse onunla adamamı vurcan merak ediyorum işte bundan YAŞASIN CEHENNEM diyorum

Kaldiramadin ateismin varligini sende bizi gulduruyorsun:D

yasasincehennem
24-08-2011, 07:43
ateislik ne oldugu eyer bir parca bilyorsunki bilmedin şeyi bana nasıl anlatacaksın sen biliyorsan anlatda dinleyim bakalım işte bundan diyorumki YAŞASIN CEHENNEM iyiki varsın

kimliksiz
26-09-2011, 23:19
Konu hakkında uzun süredir bir şeyler yazılmamış ama siteye yeni üye oldum onun için yazmak istedim. Bu arada Müslümanım ama fanatik değilim. Takım tutmuyorum anlayacağınız.
Bir süredir siteyi araştırıyorum yazılanları okuyorum vs. Dikkatimi çeken ilk şey kimse birbirini kabullenemiyor. Hadi koyu müslüman diyebileceğimiz ama ne kadar müslüman olduğu tartışılır olan kişilikler ateistleri çekemiyor küçük görüyor bu uzun zamandır böyle ama bu duruma maruz kalan ateistlerin aynı şeyi inananlara yapmasını anlayamıyorum. Yani yakınılan bir şeyi başkasına yapmak ilginç. Bu konuda iki örnek de var mesela.
Birincisi siz inanmıyor olabilirsiniz ama başkasının inandığı bir şeye afyon , illet gibi hakaretler edip daha sonra hayatta belki en değer verdiği şeye hakaret ettiğiniz kişiden saygı beklemeniz anlaşılır mı? Elbette ilk başta insanlığa ters düşer ama insanların çoğu insanlığa ters gibi bir kavram doğabilir buradan.
İkincisi yasasincehennem arkadaşımız İslamı savunuyorsunda bari destekli savun. Birisiyle evlenen kişi ona bağlılık sözü vererek evlenir. Bağlılık sözü verdiğin kişiye ihanet edersen zaten tepkiyle karşılaşırsın ve bu gayet insancıl bir şeydir. Tabi tepkinin hangi çeşitleri insancıl orası tartışılır. Birisine bağlılık sözü vermemişse zaten evlenmemiştir böyle bir durumda da iki tarafta istediği şeyi yapmakta serbesttir. Şimdi larathian arkadaşımızın inanmadığı, olmadığını savunduğu bir şeye bağlı olarak yaşamasını istiyorsun. Biraz düşünsen direk ya Allah hücum demesen sende dediğin şeyin saçma olduğunu anlayacaksın. Ayrıca Ayrıca slogan gibi kullandığın ''yaşasın cehennem'' ifadesi en azından benim aklımda ki islama uymuyor. Yani birisinin cehenneme gitmesiyle sana cennette yer açılacağını falanmı düşünüyorsun bundan ne gibi bir çıkarın varda başkasının kötülüğünü isteyebiliyorsun. Çok savunduğun mükemmel din islamda bunun yeri var mı? Yoksa bunları yazdıktan sonra hemen kelime-i şahadet mi getiriyorsun?
Aslında yazıya başlarken kişiselleştirmeyip kimseyi kırmadan yazmak istedim ama bu çıktı ortaya. Söylemeye çalıştığım şey her iki tarafta birbirine saygı göstermiyor. Siteden ön izlemimim budur. Tabi saygılı kişilerde var. Ancak aradan bir tane saygısız müslüman çıksa bütün ateistler genele vurup tepki gösteriyor , aynı şekilde diğer taraf içinde geçerli. Sitede ilk yazım hatalarım için kusura bakmayın.

alpan
26-09-2011, 23:25
Sn Kimliksiz,

Pozitif giriş yaparak foruma giriş yapmışsınız. Hoşgeldiniz

sergenci
27-09-2011, 08:45
yaşasıncehennem adlı üye,

diyelim sana kimse
karısmadı diledin gibi yasadın yarın evlendin eşinde dediki sen bana karısamazsın ben özgürüm her istedimide yaparım ve yanında bir erkekle de geldi ne yapacaksın o zaman tamam mı dicen yoksa.

Demişsin, değerli üye neden beynini cinsel organından çıkartıp mantıklı düşünmüyorsun, eğer dediğimi yaparsan iki organınında farklı işlevleri olduğunu göreceksin.
mesela sen 10 yaşındaki kızını 60 yaşında bir adama verebilecek zihniyettesin peygamberinin izinde yürümeye devam et.