Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba...
Merhaba özünde farsça kökenli bir sözcük ve ''benden size zarar gelmez'' anlamına gelir...
Yaklaşık 12-13 yıl çevreden gelen karışık bilgilerde kendimi müslüman sanarak yaşadım daha sonra kendi yolumu buldum ve bir ateist oldum..
Bunca zaman inanarak yaşadıkdan sonra inançsızlık kolay bir olay değil ama üstesinden geldik tabii ki :D
Saldırıdan önce siteyi düzenli takip ederdim şimdiyse üye olmak aktif katılımda bulunmak istedim.
İlk üye olduğumda ''site yöneticisi'' olarak görünüyorum bu teknik bir arıza sanırım...
Selam !)
*Bunun farscami turkcemi oldugunu bilmiyorum ama "benden de sana zarar gelmez" *manasinda soyluyorum.
* Umarim bu site yoneticiligi teknik bir azrizadir yoksa cat diye catlarim !)))) gelir gelmez bu unvan ve makama kondun sansliymis !)
site ve forum yönetimiyle daha önce herhangi bir alakam olmadığı için teknik bir sorundur diye düşünüyorum zaten dinlerden özgürlük grubuna başvurunca tekrar yeşil oldu yok bu daha kalınmış :D
deli_cevat
06-08-2006, 10:19
aleyküsmelaaam hoşgeldin kardeş :D
hiramusta
06-08-2006, 13:21
TheFree kardeş öncelikle sitemize hoşgeldiniz...Çevrenizden gelen bilgilerle kendinizi Müslüman zannediyordunuz.Yani Müslüman değildiniz ve bunun sonucunda ateizmi seçtiniz.Peki bir de çevrenize aldırmayıp Vahiyden gelen doğru ve düzgün bilgilerle gerçekten Müslüman olmayı deneseniz.Beğenmezseniz gene ateizme dönersiniz canım.Sevgilerle...
painkiller
06-08-2006, 14:24
hiramusta dostum:
insanlar evrim teorisini okuduktan sonra değil vahiyleri okuduktan sonra ateist oluyor...
hoşgeldin the free...
deli_cevat
06-08-2006, 14:26
bence hiç denemeyin free modern bir bireyseniz 1 erkeğe 4 kadın verilebileceğini söyleyen bi kitaba inanmak zor
Sevgili TheFree,
Aramıza hoş geldiniz. Hepimiz bu sitede farklı farklı düşüncede olan insanlarız. Ama Turan Dursun adıyla bir araya geldik. Turan Dursun nasıl karanlıklara ışık tutuysa bizler de bu ülkenin geleceğini aydınlatmak için burdayız. Bu onurlu mücadelemizde seni de aramızda görmekten mutluluk duyarız. Tekrar hoş geldin arkadaşım...
hiramusta
07-08-2006, 00:17
Vahyi okuduktan sonra değil,ateistleri okuduktan sonra ateist oldunuz.Şayet vahyi okusaydınız,İslamın hiçte birilerinin önümüze koyduğu gibi yozlaşmış bir olmadığını görürdünüz.
painkiller
08-08-2006, 14:04
valla islamı yozlaştırmanıın mümkün olabileceği görüşünde değilim...kaldı ki hayatımda tek bir turan dursun kitabı bile okumadım...hatta ateizmle ilgili hiçbir kitap da okumadım...ben sadece vahiyleri hadisleri gördüm ve dünyanıon bugün neden bu halde olduğunu anladım...emin ol çoğu insan da böyle yapıyor...
twilight20
08-08-2006, 14:43
ilk önce hoşgeldin kardeşim..islam bu gün önümüze konan islam değil aslında,islamı bu hale getirenler çok acık söylüyorum türbanlılar karaçarşaflılar ve araplar,bu insanlar sayesinde islamın saygınlığı kalmıyor,bazen ben bile müslümanlığımdan şüphe ediyorum bunlar yüzünden hoşçakalın