PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Son günlerde forumdaki olumsuzluklar


Evren34
10-08-2011, 23:32
Bu sitenin beni çeken en önemli özelliklerinden biri Karşılıklı saygı çercevesinde konuşup Hakaretten uzak durmak

Ama üzülerek söylüyorum bir çok kendini bilmez arkadaş bu sitenin düzenine yakışmıycak davranışlarda bulunuyor ve üstünede ufak tefek uyarılar alıyor,unutulmamalıdırki dine hakaret eden bir kişinin millet ulus veyahut kişinin kendisine hakaret etme gibi bir lüksü yoktur,yönetici arkadaşlardan nacizhane ricamdır bu konuda daha duyarlı olunursa daha saygılı bir tartışma ortamında sağlık bilgiler elde edebilinebilir düşüncesindeyim.Esen kalın.

Neva
10-08-2011, 23:43
Ne tur hakaretler bunlar sayin Evren34? Dine iliskin hakaret addettiginiz bir ornek var mi?

Evren34
10-08-2011, 23:45
Ne tur hakaretler bunlar sayin Evren34? Dine iliskin hakaret addettiginiz bir ornek var mi?

Sevgili Neva dine hakaretten bahsetmiyorum,Kişiye veyahut ulusa,Vatan topraklarına hakaretten bahsediyorum,Konular ortada.

yucemanitu
16-08-2011, 12:50
hidayet 571 nickli üye siteden ihraç edilir edilmez evrimyalandir diye bir kullanıcı hesaıyla geri gelmiş:

http://www.turandursun.com/forumlar/showpost.php?p=405132&postcount=29

Bu mesajımdan sonra epey bir süre online olan evrimyalandir hiçbir şey demeden başlıktan kaçtı. Bu üye hidayettir ve yine küfür, pislik, hakaret saçmaya gelmiştir. Duyurulur.