Orijinalini görmek için tıklayınız : İspanyol imamın ayıbı!!! Kadını ince sopayla dövün!!!
Anti-Din
15-08-2006, 02:09
İSPANYA'nın Fuengirola kasabasında cami imamı olan Muhammed Kemal'in, ‘‘İslamda Kadın’’ adlı kitabında erkeklere kadınların nasıl ‘‘doğru’’ şekilde dövüleceğini anlatması infial uyandırdı. Kadın hakları savunucularını harekete geçiren kitapta imam, ‘‘Kadınlarınızı ellerine ve ayaklarına vurarak dövün. Bunun için de ince bir sopa kullanmakta fayda var. Çünkü bu tür sopalarla vurulduğu zaman yara açılmaz, morarma olmaz’’ diyerek erkeklere tavsiyede bulunuyor.
yenidendogus
15-08-2006, 23:55
İnfiale gerek yok bunların hepsi normal islami uygulamalardır. Kuran da karşılıkları vardır. Adam islamın gereğini yerine getirmiş. Ona emredilen de o zaten... Şaşılacak bi durum yok..
hiramusta
16-08-2006, 08:59
İspanyol imamın ayıbından bize ne?Yenidendoğuş arkadaşımız kadın dövmenin Kur'an daki karşılığı olarak Nisa 34 deki darabe kelimesini kasdediyorsa.Bana darphanenin,darb-ı misalin ne olduğunu açıklayabilir mi?
İyide imamın yaptığı kime göre ayıp? Sana göremi İslama göremi?
Ayrıca Hiramusta kelimeler üzerinde ne kadar oynarsak oynayalım, maalesef İslamda kadına dayak vardır ve anasının ak sütü gibi helaldir.
hiramusta
16-08-2006, 15:35
1.Kitap okudum.
2.Adamın canına okudum.
Bu iki cümle arasındaki farkı bana anlatırmısın.
liopleurodon
16-08-2006, 15:41
Darphane: Para yapan yer değil, "para döven" yerdir. Paralar, eskiden dövme yöntemiyle yapılıyordu. Kılıçlarda.. Bu yöntemi bilmiyorsan izah edeyim, metali ısıtır, örse koyar döversin. Böyle içindeki yabancı maddeler azalır, yapısı daha uniform hale gelerek dayanıklılığı artar.
Darphane: Dövme evi. Tam olarak bu işte. Dövülen ne? Para mı? Hayır, darphane'de paradan başka şeylerde üretilirdi eskiden. Haddehanelerle birlikte, para dövme işi kaldı sadece darphane'de..
Bu iki cümle arasındaki farkı bana anlatırmısın.
Anlatmam :lol: *Çünkü sen ne zaman bir ayet konusunda tartışmaya girsen, geleneksel İslam anlayışından farklı yorumlar getiriyorsun ve biz ateistleri kontrpiyede bırakmaya çalışıyorsun. :lol:
İslamda kadına dayak vardır. Müslüman kadının karnından sıpayı sırtından sopayı eksik etmeyeceksin kardeşim o kadar söylüyorum *:lol:
Bu ayet hakkında kız arkadaşımla tartışmaya başladık. Ben evlendiğimiz zaman bu ayeti referans alarak yapacağı en ufak bir artistlikte sümsüğü kafasına indireceğimi söyledim.
Ne dese beğenirsin? ''Sıkıyorsa yaparsın'' dedi. Maalesef yeni nesil Müslümanlar Kurandan ve Allahın emirlerinden bihaber yetişiyor. Din elden gidiyor galiba....
hiramusta
16-08-2006, 16:04
:) *:) Din yerine oturuyor desek daha doğru olur.
accelerator
16-08-2006, 16:06
ya m onur kardeş bu el-beşiktaş suresisüper olmuş nerden aklına düştü helal valla bayağı yaratıcısın. :D
spartacus
16-08-2006, 16:08
Kadının görevi erkeğe hizmettir.
Hizmette kusur ise karşılığı şiddettir.
Hiç kur'an da kadınlar, erkekleriniz sizin sözünüze gitmediğinde onu uyarın, dinlemiyorsa dövün diyor mu?
Uygulamalı bir şey bu, çokca yazılacak bir şey değil, ama madem uygulamalı, madem hizmetçi hizmette direniyor, yola getirecekseniz, ama madem yola getireceksiniz, çeşitli yöntemler var diyor İspanyol İmam.
Kötülük etmiyor, tecrübe ile sabit, islami bir uygunlukla kadın dövme sanatından nasihat ediyor adam.
İsterseniz siz kalın sopa ile dövün, ama iyi bir yöntem arıyorsanız da söyleyeyim demiş, iz miz, morluk oluşup, hizmetcinin teninde kötü bir görünüm oluşmaz, göz zevkiniz bozulmaz demek istemiş.
gocunmaya gerek yok! kazma sapı ilede dövebilirsiniz.
ya m onur kardeş bu el-beşiktaş suresisüper olmuş nerden aklına düştü helal valla bayağı yaratıcısın. :D Teşekkür ederim arkadaşım biraz öyleyimdir :lol: *:lol: *:lol: *:lol: *Şaka tabi. Haşa yaratmak Allaha mahsustur. *:lol:
accelerator
16-08-2006, 16:12
ya hangi devirde yaşıyoruz kadın dövülürmü arkadaşlar her şeyin bir usulü var.bir insana derdini dayak olmadan anlatabilirsin bdayağı savunacak zihniyet cehalet timsalidir.
Allahın emriyse dövülür arkadaşım. Biz kim oluyoruzda Allahın emirlerini sorguluyoruz ya da değiştiriyoruz?(Bu taş Hiramustayadır) :lol: *:lol: *:lol:
hiramusta
16-08-2006, 16:43
:) *:) hay Liop aklınla çok yaşa emi.Beni çok güldürdün yav.Dövme evi ha! :) *:) .Peki sopayla mı dövüyorlar,yoksa tekme tokat girişiyorlar mı?Bu kadınları da darphanede dövüyor olmasınlar?Peki darb-ı misal ne dövme sözü mü?Kardeş darebe kök kelimesinin 30 kadar anlamı vardır.Anlaman için başka bir kelimeden örnek vereceğim.Mesela meleke kök kelimesini melek diye okursan başka bi anlama gelir,melik diye okursan başka bi anlama gelir,malik diye okursan başka bir anlama gelir.her darebe yi dövmek diye anlarsan çok anlamsız cümleler ortaya çıkar.Mesela Nur 31 deki darebeyi (yadr****) dövmek diye anlarsan başörtülerinizi yakalarınıza dövün anlamı çıkar ki çok anlamsız bir cümle ortaya çıkar.Yine aynı şekilde Rad 17 deki darebe yi (yadribüllahül) *dövmek olarak anlarsan.Allah hak ile batıla böyle örnek verir cümlesi.hak ile batılı döver cümlesine dönüşür.Yani o ayetin içeriğine de uygun olmayan bir cümle ortaya çıkar.
Hadi benden bi çay iç,hoş ve esen kal. :)
Arkadaşlar islamda kadın mirasın kaçta kaçını alır ? neden ?
liopleurodon
16-08-2006, 17:05
Hiramusta, darp, dövmek değil, sert/sertçe vurmak olarak anlaşılmalıdır. Darebe, bu anlamda farklı bir kelimedir.
1400 yıldır, taa sahabe döneminden beri dayak atın olarak anlaşılmış bir mevzuyu, bugün değiştirmeye çalışmak, abesle iştigaldir.
"Koşun, Mısıra gidin, kargalar dadanmış" sözündeki mısırı, alıp Kahirenin olduğu memleket olarak yorumlamaya çıkıyorsunuz.
kalkandelen
20-08-2006, 06:28
darb-i misal misal vurmaktir... *farscada zerbi mesel olarak gecer...yapmak istedigin sey allahin kitabinda kadina vurmak yok demeye getireceksin ama kimse yemiyor su anda...
Arkadaşlar bu konuyu daha önce yaptığımız bir ayet kritiğinde ele almıştık. Lütfen ilime saygılı olalım. :lol: *Biz eğer İslamda kadına dayak var diyorsak vardır o kadar. *:lol: *
M.onur Hoca efendinin bu konudaki risalelerini okumak isteyenler biraz sonra ''insanlığa faydalı ayetler'' başlığında okuyabilir.
Ayrıca Litvanya ve Avustralyayı bileğinin hakkıyla deviren milli basket takımımızı tebrik ediyorum. :lol:
hiramusta
20-08-2006, 23:20
Bana misal vurmayı anlatabilir misin?İnce sopayla mı yapıyorsun,palaskayla mı?
hiramusta
20-08-2006, 23:24
darb-ı dest,darb-ı esma,darb-ı türki... ayrıca bunlardaki vurma işlemini de açıklarsan sevinirim.
exclusive
21-08-2006, 00:00
ben izah edeyim...
darb-ı dest:
Karate'dir. Karate nedir? Kelime manasıynan "boş el" demektir. Yani çıplak el ile vurulması durumunu ifade eder.
darb-ı türki:
Osmanlı tokadının Osmanlı İmparatorluğu henüz kurulmamışkenki halidir. Yavuz döneminde geliştirilip darb-ı Osmani olmuştur ve daha çok Türk kökenlilere karşı kullanılmıştır.
darb-ı esma:
7'li kombodur. Acaip bonus kazandırır. Öyle her zaman yapılamaz, belli bir müddet ileri geri sallanıp HU çekmek gerekir. Kenarda bi yeşil çubuk vardır o dolup kırmızı olunca çakarsın darb-ı esmayı adamın yarı enerjisini götürür.
Hiramusta darbe demişsinde aklıma geldi. Eskiden bu Fatma Girik reality show yapmaya soyunmuştu. Velhasılkelam o zamanların modası olan sapık imam hatip hocalarının konu edildiği bir programda, erkek öğrencilerin makatına çekiç sapı sokan bir hoca gizli kamerayla çocukları taciz ederken yakalanmıştı.
Daha sonra Fatma Giriğin çocuklarla yaptığı röportajlarda çocukların hepsi sapık hocanın çekiç sapını sokmadan evvel çocuklara ''Madem erkek olmak istiyorsunuz, o zaman size bir darbe lazım'' dediğini söylemişti.
İşte Hiramusta çekiç sapının sokulmasına da demekki darbe denebiliyormuş. Tabi ben Allahın darbe diye bunu tavsiye ettiğini sanmıyorum. *:lol: *:lol: *:lol:
Hayır öyle olduğunu düşünsene millet elinde çekiç sapı karısını kovalıyor :lol: *:lol:
dew_genç
04-07-2008, 18:53
ewet wayy hain way terbiyesiz way ne warsa girişmek warken neden ince sopayı karıştırıyosun da milletin aklını bulandırıyosun
Ya İspanyol ne guzel demiş İNCE SOPA ile, kazma sapı ilemi dövün deseydi. Bu ateistlerde ne acayip adam yaaa....