PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : HACI Demiski

21-01-2005, 04:56
Muhammed’in yapmadığı zulüm kalmamıştır. Kurnazdır. Akıllıdır. Hilebazdır. Ahlaksızdır. Yalancıdır. Acımasızdır. Kana susamıştır. Hayduttur. Kendini üstün ve mükemmel bir insan olarak lanse etmesini çok iyi bilmiştir. Bir bakıma da öyledir. Hemen bütün cihadları başlatan Müslüman’lar olmuştur. Hem Muhammed zamanında, hem de ondan sonra ve Batı güçlenene kadar. Batı güçlendikten sonra onu emperyalist olmakla suçlamıştır. Asıl emperyalist olan İslam’dır. İslam’ın emperyalist idealleri vardır ve bu dine asla müsamaha edilmemelidir. Bunun da tek yolu laik yasaları eşit olarak uygulamak ve İslam’ı halka indirmektir. Devlete ve siyasete katılmasına asla izin vermemek, buna teşebbüs edenler şiddetle cezalandırılmaktır.

HACI

Yorum yok
ANLARSINYA

haci
21-01-2005, 14:45
Muhammed hakkında yazılanları neden hakaret olarak kabul ediyorsunuz? Muhammed’in yaşamını yakından izlerseniz, öyle olduğunu görürsünüz. Kadınlara ve çocuklara bile acımamıştır Muhammed. Onların ve yaşlıların katliamını emretmiştir. Kendinizi bu yorumlara cevap verecek kadar haklı hissediyorsanız, bir ileti de siz asın buraya.. Daha olmazsa Muhammed’in katliamlarını teker teker açıklarız.. Bizim için zor değil..
Evet.. Muhammed sizler gibi basit bir insan değildir. Çok karmaşık bir dava adamıdır. O’nun başlattığı İslam’ı bile izlemekten aciz siz cahiller O’nu müdafa edemiyorsunuz. Çünkü bunun mümkün olmadığını sizler de biliyorsunuz. İnadınıza Müslümansınız sizler.. İnadına.. Onun boş bir inan olduğunu içinizde hissediyorsunuz ama terketmeniz mümkün değil. Ayrıca terkedeni vuruyorlar, değil mi? Ya da Hizbullah’ın yaptığı gibi, telle boğuyorlar veya kellesini kesiyorlar. Sizi gidi vahşi barbarlar sizi..

HACI

21-01-2005, 19:05
sen oyle san insanliktan nasibini almamis, beyinsiz haci.

sende zerre kadar seref, haysiyet onur varsa bende ellerimi keserim.

senin kadar iftiraci, yalanci ahlaksiz bir insanla hic karsilamadim, karsilasacagimida sanma. lanet olsun sizin gibi insanlara.

kirkit

haci
21-01-2005, 19:40
Sen de benim nazarimda oylesin ahlaksiz pislik..
Sen ve peygamberin ayni pisligin soyusunuz..
Yazilarinizdan ikinizin de ne mal oldugunu biliyoruz.
Muhmmed''in gecmisini senden iyi biliyorum.
Onu teshir edecegim.
Seni ise tanimiyorum. Ama tanimak da istemiyorum.
Yuzune tukurmek bile istemem senin gibi bir asagiligin.
Tukrugume yazik..
Bekle ve gor...

21-01-2005, 20:28
senin yazacagin her yazi iftira ve yalan icerir, kim inanir senin yazdigin pislilere, sen kendini belli etmedinmi, iftiraciligini, yalanciligini vede ahlaksizligini herkese acikca kendi agzinla teshir etmedinmi.

Bu vakitten sonra yazacgin hicbir yaziyi kimse sallamayacaktir, zira sen iftiracinin tekisin.

Sen ancak kafandan uydurdugun, yada tarihte senin gibi yasamis diger pisliklerin uydurmalarini baz alarak yeni iftiralar atabilirsin.

Senden onceki pisliklerin nasilki gucu yetmedi muslumanliga, seninde yetmeyecek, kuduracaksin ama kudurdugun yanina kar kalacak.

kirkit

hackercesur
04-09-2010, 19:30
Maşallah seviye yerlerde... Nerden buldum ben bu konuyu yaw.. :D

vartor
04-09-2010, 19:35
Tarih 2005, her iki uye de aramizda degil. son 5 senede cok degisiklikler oldu; demokrasi getirdik siteye....

hackercesur
04-09-2010, 19:38
Sitenin evrimi diyebiliriz galiba buna. İlk üyeligim de 2005 yılındaydı. Sanırım bu seviye yüzünden fazla takılmamıştım siteye. Şuan gördügüm seviye güzel gidiyor.

Voltaire Darwin
04-09-2010, 19:42
Tarih 2005, her iki uye de aramizda degil. son 5 senede cok degisiklikler oldu; demokrasi getirdik siteye....

Ellerinize Sağlık tüm denetim grubu için diyesimiz geldi bunları okuyunca sayın vartor...

Sonra da derler "Neden hemen denetime aliyorsunuz?" ya da "Hemen Ban'lıyorsunuz" diye kendilerini savunmaya çalışıyorlar..

Seviyenin belirli bir noktanın altınma inmemesi , herhangi bir özürlüğün tartışıldığı bir sitede, özellikle çok önemli...

Ellerinize sağlık...

evrensel-insan
04-09-2010, 20:22
Saygideger arkadaslar;

Bence konu demokrasiden ziyade; yazar arkadaslarin dile getirdigi, yazi dili ve uslubu.

Bir kisinin, kendisine karsi cikilmaz bir deger yaptigini, kisilik ve kimligi ile ozdeslestirdigini, sizde kisi olarak "yerden yere vurursaniz" karsidaki kisinin, duygusalliginin ve kisisel olarak yoneliminin onunu alamazsiniz. Bu da doner, sizi duygusal olarak onu alinmayan bir konuma sokar.

Boylece konu basladigi yerden ayrilir ve sapar, ortada da sadece karsilikli kisisel satasma ve atisma, hakaret v.s. kalir.

Konunun onemi de, bilgi alisverisi de, saygi da, algi da v.s. sona ermis "ben/sen" kalmistir, ortada.

O yuzden her zaman dusuncelerle yazismak, dusunce dile getirmek ve hic bir zaman dusuncelei kisilerle ozdeslestirmemek ve direk "sen busun, susun; boylesin, soylesin" e yonelmemek, dusunceyi herkes icin genellememek ve herkesi ayni temelin ayni dusuneni olarak algilamamak gerekir.

Bunu sitemizin, en cok islenen konusu dini inanc uzerinde orneklersek;

Tanrisal, dini ve inancsal konulari dusunce bazinda ele almak ve dusuncesini (kisilerini, kisisel degerlerini degil) elestirisel, ya da katkisal yonde dile getirmek gerekir.

Hic bir zaman, konu bir musluman veya dini inanir olmamali, muslumanlik, islam, kuran temelli ve onlarin neler dile getirdiklerini elestirir veya destekler temelli olmali ve her muslumani, ayni inanc, dini uygulama, ayni algi v.s. de degerlendirmemelidir.

Yani "muslumanlik bu ise, her musluman boyledir, bunu yapar" dusuncesi, bir onyargi ve tikanikliktir. Ya da "Islam/kuran bu ise, her musluman bunu soyler, buna inanir" temell bir dusunce de onyargidir.

Sonucta, islam, kuran, muslumanlik v.s. onu ister leyhte, ister aleyhte degerlendirme olsun, her degerlendirenin kendi bilgi, bilinc, gozlem, birikim, baglilik v.s. duzeyinde farklilik gosterir.

Iste bu da, her muslumanin; hem muslumanliginin, hem dini inanc ve bagliliginin, hem kurana e kuranin getirdiklerine bakis acisinin farkli oldugu anlamini tasir.

Ayni sey, bunlari elestiren icinde gecerlidir. Her dini inanci olmayanin, kendi duzeyi temelinde islama, muslumanliga ve kurana, kuran'in dedilklerine farkli bakis acisi vardir.

Oyuzden farkin farkina varalim ve dusunce ile mesajlasip, bilgi alis verisi yapalim.

Saygilarimla;
evrensel-insan

Sangre
04-09-2010, 20:57
İşte TD sitesi ile Ateforum arasındaki fark burada çok bariz belli oluyor.

(Hacı'nın Ateforumda admin olduğunu bilmeyen arkadaşlar için küçük bir parantez açayım dedim)

Bu yüzden uzun süre önce Ateforumdan üyeliğimi sildirip, TD sitesinde yazmaya başladım.. Böyle bir ortamı bize sundukları için TD sitesinde sorumluluk alan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

evrensel-insan
04-09-2010, 21:10
Saygidegder arkadaslar;

Gelismesi temelinde, eger TD Sitesi ve yonetimine bir kutlama ve tesekkur, iletilecek ise, bu benim bir birey olarak kendi adima, site tuzuk ve yonetimi olarak "her turlu dusuncenin dile gelimini" dusunce olarak "serbest birakmaktir." Tesekkur ve kutlamayi hak eden de budur.

Tuzuk te zaten, kisiler arasi kisisel satasmalari, hakaretleri, sitenin yazi dili ve uslubuna yakismayacak duzeye geldiginde, onlemini yonetici arkadaslarimiza vermistir.

Ayrica, dile gelen yazi dili ve uslubunun da, siddet, teror icermemesi, belirli bir siyasi gorusun propagandasina "uye kazandirmak" temelli izin verilmemesi ve tarihi karakterlere karsi dile gelen bir dusuncenin, kisisel hakaret, satasma v.s. tasimamasi ve gunumuz taninmis kisilerine yonelikte, kisisel hakaret, satasma tasimamasi da, site tuzugunun ve o tuzugu uygulayan yonetici arkadaslarin bir eseridir.

Bu da sitemizin, her yonuyle gozlemlemeye acik olan goruntusunu ve duzeyini ortaya koymaktadir.

Saygilarimla;
evrensel-insan

denklem
06-09-2010, 12:56
haci fikirlerini söylüyor,diger vatandaş ağzını bozuyor.
ateistforumdaki arkadaşları burda eleştiremessiniz.
karanlıklarla mücadele eden insanlardır.böyle yapacaksanız
bende burdan kaydımı sildirir oraya üye olurum.

denklem
06-09-2010, 13:01
üstelik burası dedikodu sitesi değil.birlerinin gıyabında konuşmamız
doğru değildir.bu başlığın silinmesini talep ediyorum.

hackercesur
06-09-2010, 14:06
ateist foruma takılmadım o yüzden ordaki ortamı bilemiycem. Burdaki hacinin o haci olup olmadıgı da muamma... sonuçta nick yani :)