Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhabalar
agnostic_z
17-08-2006, 15:42
öncelikle selam bütün arkadaşlara.Ben zafer.22 yaşında üniversite öğrencisiyim.Kendi görüşümden biraz bahsedecek olursam okula başlamadan önce okumayı öğrendim millet cin ali okumayı bilmezken ben din kitapları okumaya başladım ve bu okuma aşkı tam gaz 16 yaşıma kadar devam etti ve bütün sosyal yaşamım okuma üzerine geçti.Ailem de tutucu annem tatlı su müslümanı babamın da etkisiyle tam bi din aşığı olarak geçti.Küçükken bi camide ezan bile okudum bi süre,teravih namazlarını ve küçük yaşıma ve annemlerin zorla tutturmak istememelerine rağmen 8 yaşımdan 15 yaşıma kadar ramazan oruçlarını kaçırmadım.Yani din iliklerime kadar işlemişti.Ta ki lise 2 yıllarımda metal müzikle tanışmaya ve eski yunan filozoflarının fikirlerini inceleyene kadar :D Kendime çok kızdım bi o kadar da güldüm :D:D:D Ya ben nelere inanmışım ne yanlışa düşmüşüm diye.Ama zararından çabuk döndüm.Şu an kendimi 6 yıldır KUL DEĞİL İNSANIM VE MUTLUYUM
exclusive
17-08-2006, 15:56
Vallaha çabuk dönmüşsün ama ucundan dönmüşsün diyemiycem. Sen bayaa bi gidip öyle dönmüşsün. Helal olsun...
Aramıza hoşgeldin :)
Sevgili agnostic_z,
Bu gün sanayi devrimini gerçekleştirmeden bilimsel devrimi Atatürk'ün sayesinde gerçekleştirmiş *tek ülkeyiz dünyada. Ama ne yazık ki bu aydınlanmaya iç ve dış güçlerin sekteye uğratma çabalarını da görüyoruz. Artık siz kendinizi bu aydınlanma yolunda bir nefer olarak görebilirsiniz.
Aramıza hoş geldin arkadaşım...Sevgilerimle...
Hoşgeldin dost,
sitemizin turandursun'u seçildin:)
hiramusta
17-08-2006, 16:53
hayatın boyunca daha çok zararlardan döneceksin şayet gerçeği arama peşindeysen.
Foruma hoşgeldin.
agnostic_z
17-08-2006, 18:25
hoşbulduk güzel insanlar.Dostane ilginize teşekkür ediyorum.malumunuz şeriat ve din denen bu olay son zamanlarda iyide iyiye azmaya başladı.Din bu başka hiçbi şeye benzemez.En can ciğer dostun hatta annen baban bile muhammet mi ben mi sorusuna hiç tereddütsüz muhammet tabi diyo hatta seni gözünü kurpmadan öldürebiliyo bile.Bölesine insanlığa ve medeniyete zararlı bi olayı bağnaz ve hayatında kitap okumak nedir bilim nedir tartışma hoşgörü nedir bilmez kafalardan silmek tabiki çok zor ama koca ömrümüz boyunca bi adamı bile doğru yola getirmişsek ne mutlu bize diyorum ;)
agnostic_z
17-08-2006, 18:38
jay jay arkadaşım güsel seçim yapmışsın ben zaten turan beyin hemşerisiyim,sivaslıyım yani yaşadığımız ortam ve yaşamımız nerdeyse aynı ikimiz de yobazlığın ve bağnazlığın çok fazla olduğu bi ortamda yaşayıp ta ışığı görebildik bu şans az insana nasip olur demi :D