Orijinalini görmek için tıklayınız : Şikayetler Buraya
Bu başlığı bir süre önce kapatmıştık ancak tekrar açılmasında yarar gördük. Ancak özellikle belli bir forum mesajından şikayetiniz var ise öncelikle "Mesaj Raporu" yöntemini kullanmanız gerekmektedir. Üyelik ve bağlantı sorunları için ise <a>Bize Yazın</a> linkini kullanarak ticket açınız.
sodomo--
22-08-2006, 13:46
Site yönetimi, nasıl olurda bu forumlarda "ceset" resimlerinin hele hele "bebek cesedi" resimlerinin gösterilmesine izin verir anlamış değilim.
İsrail, ABD ve İngiltere'ye karşı bir imza verin.. topiğinde açık açık ölmüş bebelerin resimleri yayımlanmakta ve bu resimler üzerinden propaganda yapılmaktadır.
Üstelik bunları yayımlayan kişi de bir gazeteci olduğunu söylemişti daha önce. Bir gazetecinin bunları bu tip resimlerin yayımlanamayacağını bilmemesi oldukça manidardır. Tabii amaç bazı hassasiyetleri istismar etmek ve insanlara bu kirli savaşta taraf olmaları gerektiğini bilinçaltına işlemek ve kin, nefret, düşmanlık tohumlarını daha artırmak olunca en basit ve herkesin bildiği ETİK kuralları ihlal etmek de sıradan bir işi oluyor.
Site yönetiminin bu resimleri acilen kaldırmasını bekliyorum.
exclusive
22-08-2006, 14:34
Resimler gözden kaçmıştır Sodomo. Daha önce bu tip resimler hep kaldırıldı.
Resimler bu linkde:
http://www.turandursun.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4035&start=0
Haklısnız arkadaşlar, kusura bakmayın gözümüzden kaçmış. Resimler kaldırıldı.
Böyle resimlerin bir daha konulmamasını da rica ediyorum arkadaşlar, kötü etkilenmemek elde değil. :(
hiramusta
22-08-2006, 15:12
Aynı hassasiyeti el-bacak kesilmelerinde,kafa uçurmalarında,taşlayarak öldürmelerde göstermelerini,site yönetiminden rica ediyorum.
Tabii hiramusta, eğer gözümüzden kaçan bir nokta olursa uyarırsan seviniriz.
NedimYilmaz
03-10-2006, 14:33
Şu Bilim ve Din kısmına gereken önemin verilmesini istiyorum. Çok saçma basşıklar mevcut,bilimle uzaktan yakındna hiç alakası olmayan başlıklar var. Söylemeye gerek duymuyorum bunları yöneticiler de elbette görebilir.
Ayrıca biBilim ve din ileilgili bir çok başlık serbest forum da ya da politika kısmında.
Siteye biraz düzen getirilirse sevineceğim kuşkusuz.
Sevgili Nedim Yılmaz,
Haklısınız. Gözümüzden kaçmış. Ben gerekli düzenlemeyi yaptım. Aslında böyle dikkatimizden kaçan hususları uyarmanızda yarar var. Site hepimizin. Bunu unutmayalım. Sevgiyle kalın...
agnostic_z
15-10-2006, 20:29
Ölüm ve sonrası nickli bi şahıs sınırları ve haddini aşan genele yönelik mesajlar yazıyor.Gereken uyarının ya da artık yapılması gereken her neyse bir an önce yapılmasını rica ediyorum.
Sevgili Agnostic_z,
Her şeyi görmemiz bazen mümkün olmuyor. Duyarlılığın için teşekkür ediyorum. Bu tür durumlarda bu mekanizmayı işletirsek yararlı olur diye düşünüyorum. Bu üyemiz yaşam ve ölüm adlı daha önce banlanmış kişi olduğunu düşünüyoruz. Tarafımdan tekrar banlanmıştır. Bilgilerinize sunuyorum.
agnostic_z
16-10-2006, 21:28
Yardımcı olduğunuz ve ilgilendiğiniz için teşekkür ederim ezkamo abi.
sodomo--
18-10-2006, 14:32
Benim "Uhud ve allah'ın yardıma gelmeyen melekleri" topiğimde "kocaman harflerle" hakaretler yağdıran o kişinin yazısının silinmesini rica ediyorum. Saygılar.
Sevgili Sodomo,
Haklısınız. Ben gerekli düzeltmeyi yaptım. Yazan arkadaşı da uyardım.
sodomo--
18-10-2006, 14:58
Sağol varol Ezkamo hocam.
agnostic_z
18-10-2006, 21:57
Sayın yöneticiler.Topiclerle ilgili büyük bi sorun var.Özellikle de yeni kaydolan üyeler her aklına geleni topic yapıyo.Çok güzel topicler de tabe haliyle arada kaynıyo.Öyleki çok kaliteli topicler bu hepsi olmasa da bazısı düşük kalitede olan ve önceden çok irdelenmiş şeylerin bir tekrarı niteliğinde topicler yüzünden en azından en son yazılanlar yerinde olamıyo bu bile kaliteli topicleri okumamızı ve takip etmemizi ister istemez etkiliyor.Benim kanımca her üyenin derecesine,yanıt sayısına ve topic açma sayısı gibi kriterlerine göre bu topic olayına bi sınırlandırma getirmek şart.Yoksa bazen çok değerli araştırma ve büyük emekler sonucunda hazırlanmış olan topiclere geyik mahiyetinde yazılmış ve 3 5 tane cevap atılabilen topicler yüzünden yazık olacak:(
agnostic_z,
O şekilde bir sınırlamamız var zaten. Yeni üyeler, başlık açabilmek için en az 10 mesaj göndermek zorundalar. Gözümüzden kaçanlar olabilir, bu konuda Cem'in gönderdiği aşağıdaki iletiyi okursanız bize de yardımcı olursunuz.
Mesaj Şikayet Etme - Videolu anlatım (http://www.turandursun.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4605)
neutrino
dersimmm
19-10-2006, 21:03
bir topik e çok cewap geliyor konu sapıyor 3-4 sayfa cewaplar olmasın
Arkadaşlar, burası tartışma başlığı değil, şikayetleri aktarma başlığı. Mehmet arkadaşım şikayetini ilettin yönetime. Bundan sonra yapacağın şey beklemek.
mehmet-k
19-10-2006, 21:09
selamlar
vazgeçtim kardeş şikayetimi dikkate almayın.
ozgur_beyin
19-10-2006, 22:06
sevgili spartacus
* *sana daha öncede söyledim galiba ben hala üye fonksiyonlarım tam değil üyeliğimi silip yeniden üye olsam sorun çözülürmü.
Değerli arkadaşlarım,
Başta emek verip de buraya düşüncelerini yazan arkadaşlarımdan özür dileyip yazılarını sildiğimi belirtmek istiyorum. Çünkü bu başlığın amacına uygun olması için bunu yapmak zorundaydık. Bu başlığa lütfen sadece şikayetlerinizi bildiriniz. Bunu da sitemizin disiplin anlayışı gereği olarak yaptığımızı bilgilerinize sunuyorum.
Turk_Ibrahim
22-10-2006, 18:00
Sayın Yönetici Arkadaşlar,
Projenin ana sayfasında bulunan aşağıdaki yazı (Yaklaşım biçimi olarak) tamamıyla yanlıştır.
-Muhammed' in, Hendek Savaşı' nın hemen ertesinde, müşriklerle işbiriliği yaptığı gerekçesiyle Kureyzalı 500 Yahudi erkek esiri idam ettirdiğini, karıları ve çocuklarını ise Şam esir pazarında sattığını.
Olan olay sadece "vatana ihanet suçunun" cezasının uygulanmasıdır. Beni Kureyza Hendek Savaşında düşman safında iken Medineliler ile savaşa girmiş ve antlaşmaya uymamıştır. Kadın ve Çocuklar satılmamış sadece toplumdan dışlanmıştır. Tarihte Vatana ihanet suçunun cezasız kaldığı hiçbir halk, kavim, ülke yoktur.
Ayrıca aşağıdaki yazı tamamıyla uydurma hadislere dayanmaktadır. Kur'anda Sırat Köprüsü diye bir kavram yoktur. Bu nedenle Metnin "İslam inancında yer alan" şeklinde başlaması hatadır.
- İslam inancında yer alan sırat köprüsünün, eski İran dini Zerdüştlük'deki Şinvat köprüsü inancından esinlendiğini. Zerdüştlüğün tek tanrılı bir din olduğunu.
Gereğinin yapılması dileği ve
Saygılarımla.
exclusive
22-10-2006, 19:04
Hendek savaşı sonrasındaki olay hakkında bilgim yok ama Sırat Köprüsüyle ilgili hadisleri bildiğimden buna cevap vereyim...
Sırat köprüsünden bahseden birkaç farklı hadis mevcut. Kütüb-i Sitte'de toplanmış hadisler sizin gibi bazıları için "güvenilmez" olarak kabul görebilir ancak biz sitemizi sizin gibi birkaç kişinin kabullerine göre şekillendiremeyiz.
Kütüb-i Sitte'de yer alan hadisler islam aleminin büyük kesimi tarafından kurandan sonra islamın 2. ana kaynağı olarak kabul görmekte ve pek çok ilahiyat çalışmasına kaynak olmaktadır. Bu durum devam ettikçe biz de bu hadislerden yola çıkarak islam eleştirisi yapmaya devam edeceğiz.
Son olarak şunu söylemek gerekir. Sırat köprüsü inanışı islamiyette vardır. Ben sırat köprüsü'nün islama uydurma hadis yolu ile girmiş yanlış bir inanış *olduğunu söyleyen bir ilahiyatçıya rastlamadım. Belki bu görüşte birkaç ilahiyatçı vardır ama çoğunluğun görüşü bu yönde değil.
sodomo--
22-10-2006, 19:13
Ne diyor bu ya ? Böyle bir şikayet türüne de ilk defa rastlıyorum.
"Vatana ihanet" etmiş Kureyzalılar ve o yüzden kafalarının kılıçla kesilmesi hakmış.
Bu arkadaş bir de Kurana dönüşçü ha...
exclusive
22-10-2006, 19:21
Yahudi esirler acaba hangi vatana ihanet etmiş?
Şimdi biz farzı misal İranla savaşa girsek, iranlı şii askerlerden oluşan bir bölük asker, bizim askerler karşısında yenilgiye uğrayıp teslim olsa ve savaş esiri olarak alıkonulsa, bizim bu askerleri "Vatana İhanet" suçundan Türk mahkemelerinde yargılamamız gibi bir durum söz konusu olabilir mi? Akıl mantık alıyor mu böyle bir uygulamayı?
sodomo--
22-10-2006, 19:26
Kur'anda Sırat Köprüsü diye bir kavram yoktur
İşte tipik bir Kuran'a dönüşçü mantığı. Kuran'da olmayabilir ama İslam inacında bu vardır ve din sadece kutsal kitap değildir.
Peki sana bir soru : Kuran'da üvey evladın eşi ile evlenmek var mıdır ?
exclusive
22-10-2006, 19:32
Şikayet edilen yazıda "kuranda yer alan sırat köprüsü" gibi bir ifade olsa düzeltilmesi gerekirdi ama zaten kuran ayetlerinde yer aldığı gibi bir ima yok.
İslamiyetteki pek çok şey kuranda yer almaz. Mesela namazın nasıl kılınacağı da kuranda yer almaz. Bu durumda "islamiyette namazın nasıl kılınması gerektiği hususunda bir düzenleme yoktur, isteyen amuda kalkıp namaz kılabilir ya da sırt üstü yatarak namaz kılabilir" diyebilir miyiz?
sodomo--
22-10-2006, 19:47
Bu arkadaş önce nasıl namaz kıdığını anlatmalı...
sodomo--
27-10-2006, 19:50
http://www.turandursun.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4674&start=0
Bu linkte h-t-m ismindeki densiz Atatürk'e karşı "cinayet işlemek" gibi asılsız ithamlarda bulunuyor vede benim kafamın tasını attırıyor ama siz bunu görmüyorsunuz. Arkadaşlar burası bir "anti-şeriat" sitesi ve Atatürk'ün saygınlığına gölge düşürecek mesnetsiz söylemlerin burada yer almaması lazım. Gitsinler kendi şeriatçı sitelerinde ne yazıyorlarsa yazsınlar buranın çizgisi var ve bu çizginin gereği yapılmalıdır. Bu site *"taraftır" ve "tarfsız kalamaz. Şeriatçılar en fazla kendi dinlerini savunabilirler burada ama "misilleme" amacıyla Atatürk'e saldıramazlar. Bunu neden anlamıyorsunuz ?
sosyalist18
27-10-2006, 21:12
"Atesitlerin vicdani var mi? Vicdan sizce ne demekdir? yazari: H-t-m "
Yonetimden bu uyenin uyarilmasini istiyorum. Adamin actigi basliktan besbelli forumu ve uyeleri kiskirtmak istiyor
Arkadaşım, burası yönetime şikayet bildirilecek yer. Başkasına saldırma yeri değil. Yazını sandık odasına kaldırdım. Yönetime şikayeti olanlar buraya yazıyorlar.
sargon
sodomo--
29-10-2006, 00:10
Bence bu h-t-m nin hala sitede tutulması bir hatadır.
Arkadaşım, burası yönetime şikayet bildirilecek yer. Başkasına saldırma yeri değil. Yazını sandık odasına kaldırdım. Yönetime şikayeti olanlar buraya yazıyorlar.
sargon
farkındayım fakat siz farkında değilsiniz herhalde.1. ve 2. sayfalara bakarsanız yazılanların sizin dediğiniz gibi şikayetle alakası olmadığını görürsünüz.
benim kimseye saldırmak gibi bir amacım yok.saldıran taraf *belli benim açımdan.
burası şikayet bildirme formu olduğundan bir şikayetimi aktarayım o halde.
bence forum kurallarını değiştirin iki bölüme ayırın
1 ateistlerin uyması gereken kurallar
2 müslümanların uyması gereken kurallar
çünkü bu kurallar ateistlerin lehine işliyor gibi görünüyor.
soro denen kendini bilmez üyenin uyarılmasını rica ediyorum, said gibi
bir ingiliz ajanı, bir vatan haini, bir bölücü için yazdıklarım bu adamı neden rahatsız eder anlamıyorum, bakınız bu yazımda bu zata en ufak
bir sataşmam olmuşmudur,ama kendisine göre bu topiği kendisi açtığı
için onun istemediği kişiler yazamaz
gandfy,
akıllanmadın mı sen.
bak bana sataşıyorsun sonra beni eleştiriyorsun çom mesajımvar diye.sus be brader anla senin gibi küfürlü felan konuşamıyorum onun için muhatap olamiyorum.
özgür Allahaşkına sen ne demek istiyon,be brader şunun bir mealini yaz.
ne dedin sen şimdi.
Arkadaşlar,
Konunuz yönetime intikal etti. Lütfen bu başlıkta karşılıklı mesajlaşmayın.
K.C.
K.C. Arkadaşımızın uyarısına rağmen *halen burada savunma yapılıyor. Buna müsade etmeyeceğiz. Burası sadece şikayetlere açık bir başlıktır. Varsa sadece şikayet belirtiniz.
Sayin teknik direktorumuz. Siteye hem baglanmakta hem de takipte gucluk cekiyorum. Yeni bir durum degil ama gittikce daha beter oluyor. Hem mozillafirefox, hem de explorer ayni sonuclari veriyor. Baska sitelerde bu problemle karsilasmiyorum, explorer sayfaya (done vith error) yazisiyla aciyor.
* * *Yapabilecegim birsey varsa, soylerseniz memnun olurum.
cem abim,
yaw abim göbeim çatladı.noldu siteye bu gün.benim bilgisayanmı bozuk*?bizim burada indernet hattımı bozuk?Abim 1sahattır site çakıldı kıpraşmıyo.bu firefos dediinide indirmiştik.eskiden e ile giriyoduk.o kırmızı tilki yüzündenmi..neden bu aralarsite çok aırlaştı.Herkeşinki bu yarım bir sahattır normalde benimki öleyse sorun bendemi?Abim bu konuda bana aydınnatma yaparsan sevinirim.
cml.
cEm abi,m*meraba.
1.-sen bana cevap vermemişin yukardaki poroblemime?Sorun bendemi-sitedemi.*?Ama sonadan gördüm vArtol amcada taa amarikadan girememiş.demeki bende sorum yokmuş.
AMa ben Cem abim cemale deer verir- cevap verir diye beklerdim.
1.ci şikatim bu senden.Bana cevap vermiyonmu?(Belkide işin çoktur*olabilir abim.)
2.şikatim.yönetimden -sen dail şikatciyim abim.Neden dersen.?
Canımız Psiko abimize sert yapıyonuz gimi geldi bana.Başta ben *-hepimiz onu çok seviyoz.o çok saygıdeer bi insan bizim için.Hanı yazılarını silmesini bnede doru bulmadım*-bu doru deil.Ama heralde yönetim onu kırdı-üzücü tavır yaptı ona-oda kırışldı(ben öle sannetiyom-doru olmayabilir)
Abim ne olursa olsun(yazı silmesi hata ama) Psiko abimi siteden kaçırtcak kadan kırmasak olurmu abim.?
Babalar neden babadır-biliyon demi Cem abim.Eweli kulak çelseler bile sona -benim aslan olum der gönül alırlar.Psiko abim yönetimden ayrıldı diye-lelein yuvadan attı yavruya -dönmesin.herkeş ona -yönetimden takılmasın.Bazı teslemeler oldu ama-yönetimdeki hocalarımısda onu seviyo sannediyom.
bEn CEmal olarak*-*
hem yönetimi seviyom*hemde Psiko abimi çok-çok seviyom.Psiko abi sende ayrılma siteden.
Cem abim şikatim buydu.İşallah bunnara yazdım diye yannış yapmadım.
Abim sen bizim babamıssın.*-buna unutma.
cemal.
Sevgili Cemal,
Bu teknik problemin nedne kaynaklandığını çözemedik. sanırım önümüzdeki günlerde de araştırmaya devam edeceğiz. Biraz bundan dolayı biraz da işlerimden (gerek sitedeki gerekse ve ve iş hayatı) dolayı yanıtlayamadım. Kusura bakma.
Bence psiko abini sevmen olaylarıobjektif değerlendirmene engel olmamalı. Aslında genel olarak hiç kimseyi sevmen objektif değerlendirmeden seni alıkoymamalı. Bu yazıyı sen, ben psiko konusunda detaylı açıklama yapmadan evvel yazdın. Detaylı açıklamamı okuduktan sonra tekrar değerlendirmeni beklerim.
Sayın tewderi, mep ve mhmmd,
Cezanın detaylı gerekçesini öğrenmeden ve hatta öğrenmek istemeden yazmama protestosuna başvurmanızı çok yadırgadığımı söylemeliyim. Öncelikle sorunun detaylarını öğrenmeye çalışmalı idiniz. Bilgi olmadan yargı olmaz. Sizler ise yeterli soruşturmaya gerek bile görmediniz.
* * * * * * * Cem abi.
* *Öncelikle sorunun detaylarını öğrenmeye çalışmalı idiniz. Demişsin.
Yazdığım yazıda özellikle bu konuda yani psiko abinin yazılarını silmesinin nedeni hakkında bir bilgi olmadığını bununda üyelere duyurulmasının gerekliliğine işaret ettim.
* *Geçmişte yapılmış ancak suç olarak kabul görmemiş bir olayın,bugün cezai işlem gerektirecek bir hale gelmiş olmasını.ben psiko abinin suçu olarak değil.başta yönetimin ve bizlerin suçu olarak görüyorum.
* *Mademki bu bir suçtu,pisiko abi bu olayı yaptığında cezalandırılmalıydı.
bunu bugün cezayı gerektirecek bir suç kabul edip,geçmişteki bir olayı ceza gerektirir diye güncellemek bana göre doğru bir karar değil.
* *Soro abinin yazılarını silmek istemesiyle ortaya çıkan bu durumun sorumlusu bence psiko abi değildir. suçlu Yazılar silindiğinde bu suçtur cezayı gerektirir demeyen yönetimin ve yazılar silindiğinde itiraz etmeyen üyelerindir.
* '' Yeterli soruşturmaya bile gerek duymamak''la suçlandım.
Dün suç teşkil etmeyen bir şey bu gün suç kabul ediliyorsa.yani adam bıçaklanmış bekleyelim bakalım adam ölürse suç sayarız gibi yaklaşımı soruşturma gereğini gerçekten duymuyorum.bu ya suçtur ya değildir.
* * Bu olayda... Sitede adalet çarkının duruma göre işlediğini,geçmişte yapmış yada yazmış olduğunuz bir şey yüzünden şikayet olması halinde o gün için suç teşkil etmeyen bir şeyin cezayı gerektiren bir suç olarak karşınıza çıkabiliceğini görüyor ve bunu Demokratik bulmuyorum.
yazmama protestosuna başvurmanızı çok yadırgadığımı söylemeliyim
* * özgürlük ve haklara sahip çıkmanın gereklilğine inanmış bir kişi olarak.sitedeki Adil bulmadığım bu uygulamayı protesto etmeyi kendi adıma gerekli buldum.İnanıyorumki bu davranışım sadece yadırganacak değil , bu tür olayların meydana gelmemesi için gerekli önlemlerin alınmasına etken olacak bir davranış olur.
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * Saygılarımla.
Mep arkadaşım,
Bir suçun geç kovuşturmaya uğramış olması, o suçun, suç olmadığı anlamına gelmez.
Psiko arkadaşın yönetimden ayrılma sürecinde ortamda zaten gerginlikler vardı bu nedenle konu gündeme gelmedi. Yani konu gündeme geldi de, psiko suçsuz bulundu diye bir şey yok o dönem için.
Kaldı ki sorunun 1-2 ay geç gündeme gelmesi durumunda zaman aşımı diye bir durum mu olacak? Hükümetlerde geçmiş dönemlerde yolsuzluk yapıp sonradan zaman aşımından davası düşenleri mi örnek alalım istiyorsun?
Siteye girişte bir problem olmamasına karşın, ana sayfadan geçişte "Sayfa görüntülenemiyor" uyarısıyla çok yoğun karşılaşmaktayız. Uzun uğraşlar neticesinde ulaştığımız forumlarda aynı durum devam ediyor. Bir mesajı gönderebilmek saatler alabiliyor.
Bu durum belki her zaman olmuyor. Kısıtlı zamanım içinde bana rastgeliyor olabilir. Birkaç gündür yazamayışımın nedeni olarak arkadaşların dikkatine..
Selamlar..
Hayır pante sana özgü bir sorun değil bu. Web sunucusunda aşırı yüklenme var ama bu bizim ziyaretçilerden kaynaklı değil. Büyük ihtimalle sunucuda aynı fiziksel alanı paylaştığımız diğer web sunucuları ile ilgili. Onlardaki aşırı yüklenme bize yansıyor. Çünkü tam dedicated server değil virtual dedicated server olarak yayın yapıyoruz. Yani örneğin bir hard diski dörde bölüp bir parçasını bize diğer parçalarını başka sitelere vermişler. Aynı ram ve işlemciyi kullanıyoruz diğer 3 siteyle. Onlara binen aşırı yük bizi de etkiliyor.
Sorunun kaynağı büyük ihtimalle bu ama henüz emin değiliz.
Sunucumuzu aynı şirketteki başka bir sunucu bölümüne transfer istemiyle dilekçe yazdım. Yanıtı bekliyorum.
Neyse rahatladim, ben de bilgisayarimda bir problem var zannediyordum.Gece, hic trafik olmadigi zaman bile zorlukla girebiliyorum siteye. Sadece yogun trafik degil bu problem.
CeM abi bi kaç gündür sölicektim.unutuyom.Saol*site bugünnerde çok şane çalışıyo.neyaptısan eline salık.
yoksam nefesi kuvatlı bi hoca bulup okuttunmu.. :lol: (tabi buna inanmıyomhaa..)
cml.
(Cem abim.bunuda ne zamandır sorcam.Bu üyelik sayfası açılınca.hanı yokarda bisürü şekil var.oRda *tema seç*diye bi yer var.O ne demek-ne işe yarıyo.merak ediyom.Yap gör cEmal dersen-hanı bu bilgisayan işi.belki bi yerlere yönnendiriyo.yannış tuşa basıp karıştırtmayalım işi.o tuş ne yapıyo?.saol)
Yok, ben üfürmedim ama soro üfürmüş veya birine üfürtmüş olabilir :)
Sevgili Cemal,
Tema Seç seçeneği, sana site goruntusunde çeşitli seçenekler sunar. Yani sayfa renkleri ve biçimleri değişiktir. Kendi arzu ettiğin herhangi bir tanesini kullanabilirsin.
Sevgiler...
hiramusta
28-11-2006, 16:17
Şimdiye kadar kimseyi şikayet etmiş değilim...Düşünce özgürlüğünden ve sansüre karşı olmaktan yana birisiyim.Velakin değerlerime bir ölçüsüz bir saldırı yapıldığı zaman buna karşılık vermek durumundayımda.Benim sizden beklentim değerlerime yapılan saldırının da,benim cevabımında kaldırılmamasıdır.Sizin değerlerime ve şahsıma yapılan hakaretleri kaldırmamakta başarılı olduğunuzu görüyorum.Şimdi ilk defa,bende birilerini şikayet edeceğim.Çünkü site yönetiminde çifte standart varmı yok mu ,bundan emin olmak istiyorum.
Sodomo birçok kereler kutsallarıma ve şahsıma hakaretler etmiştir.Bunlardan birkaç tanesini alıntılıyorum.Bu arkadaşımız hakkında kurulunuz tarafından gerekli değerlendirmenin yapılmasını rica ediyorum.
Muhammed değil bir peygamber normal bir insan bile olamadı. Hayatı baştan sona "kötülüklere" adanmış bir hayattır.
http://www.turandursun.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4873&postdays=0&postorder=asc&&start=15
...ve anlıyorsun ki bu adam değil bir peygamber ortalama bir insan olma özelliğine bile sahip değil ve adeta kötülükler kralı gibi. ..
...Aklını da ruhunu da hayatını da şeytana satan senin sahte peygamberindir. Getir eleştirini öyle konuş *soytarı ! Ayet kopyalayarak cevap verilmez. Neyse eleştirin yapta görelim. Senin sahte peygamberinin bütün ipliğini pazara çıkarttık diye ne debeleniyorsun öyle sersem tavuk gibi ! ...
...Evet delikanlı bir müslo bekliyorum soytarı değil...
http://www.turandursun.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4666
.... Peki bre deyyuslar neden Diyanet'in bütçesinden haklarını gaspettiğiniz Alevilere zırnık bile vermiyorsunuz ? Neden bir tane bile "Cem evi" jest olsun diye açmıyorsunuz? Bari bir jest yapın değil mi ?( http://www.turandursun.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4862&postdays=0&postord
er=asc&&start=15)
... Walla, "çift kişilikli"de olabilir.
Zannımca, Muhammed'in kişiliğinin birisi Tanrı idi ve öbür kişiliğine emirler veriyordu.
http://www.turandursun.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4494&postdays=0&postorder=asc&&start=15
Bu topic baştan sona Peygamberimize hakaretlerle doludur.Hakaretleri yapan arkadaşların durumlarının değerlendirilmesini ayrıca rica ediyorum.
...Walla'yı tebrik ediyorum "sizotipal" bir durum var anlaşıldığı kadarıyla.
Ama hala "çoğul kişilik" ile ilgili şüphelerim var.
http://www.turandursun.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4494&postdays=0&postorder=asc&&start=45
Daha da neler ! ne kadar da alingansiniz oyle . bana gore sadece *"soytari" *kelimesi kisisel hakarete girer , geri kalanlar *analik elestiri ve gorustur,
*Yahu burasi ne , ilkokul tartisma formumu ,
* Sadomonin diger yazdiklarinin altina imzami atiyorum varsa bir cezasi bana da uygulayin
sodomo--
28-11-2006, 20:47
Aklını şeytana satmış birisini görmek isteyen yukarıdaki yazıyı okusun.Ayetler kendisini yerin dibine geçirdiği halde nasıl da kendi lehine kullanmaya çalışıyor.Allah insanı işte böyle maskara ediyor HİRAMUSTA'NIN BANA SÖYLEDİKLERİ
...Aklını da ruhunu da hayatını da şeytana satan senin sahte peygamberindir. Getir eleştirini öyle konuş soytarı ! Ayet kopyalayarak cevap verilmez. Neyse eleştirin yapta görelim. Senin sahte peygamberinin bütün ipliğini pazara çıkarttık diye ne debeleniyorsun öyle sersem tavuk gibi ! ...
BENİM CEVABIM
Elde var bir. Bak ben o yazıyı senin hangi yazının peşinden söylemişim...
Madara olmak senin kaderin oldu...
Evet tarafsız değerlendirmeleri bekliyorum.
Not. Ayrıca bu kırmızı ile yazdığım Hiramusta cümlelerinden dolayı kendisinin cezalandırılmasını da talep ediyorum. Eğer karşılıklı hakaret var ise o zaman "ilk hakareti" yapan suçludur ikincisi "savunmaya" girer. *Çağdaş hukuk normları gereği bu böyledir...Lütfen gereği yapılsın..
sodomo--
28-11-2006, 20:59
Hiramusta'nın şikayette bulunduğu diğer cümlelerim :
".... Peki bre deyyuslar neden Diyanet'in bütçesinden haklarını gaspettiğiniz Alevilere zırnık bile vermiyorsunuz ? Neden bir tane bile "Cem evi" jest olsun diye açmıyorsunuz? Bari bir jest yapın değil mi"
Ne o diyanet işlerinin avukatımısın ? Ben Türkiye'deki şeriatçı camianın türban konusunu bahane ederek kendisini mazlum gösterme ikiyüzlülüğünü ortaya koyuyorum sen hemen kendi üstüne alınıyorsun. Yorum polisi misin ? Biz yorumlarımızı yaparken sana mı danışacağız ?
Bu yukarıdaki cümlelerime aynen sahip çıkıyorum...Alevilerin gaspedilen inanç haklarını savunmak boynumun borcudur. Çünkü hayatım boyunca hep mazlumun yanında oldum...
Bre deyyuslar: Osmalıca bir argodur ve Osmanlı padişahları sık sık bunu kullanmışlardır. Genele söylendiği müddetçe hakaret özelliği taşımaz.
Bu da varan 2...
sodomo--
28-11-2006, 21:13
Hiramusta'nın şikayette bulunduğu diğer sözlerim:
"... Walla, "çift kişilikli"de olabilir.
Zannımca, Muhammed'in kişiliğinin birisi Tanrı idi ve öbür kişiliğine emirler veriyordu.
http://www.turandursun.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4494&postdays=0&postorder=asc&&start=15
...Walla'yı tebrik ediyorum "sizotipal" bir durum var anlaşıldığı kadarıyla.
Ama hala "çoğul kişilik" ile ilgili şüphelerim var.
http://www.turandursun.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4494&postdays=0&postorder=asc&&start=45
---------------------
Yahu kendini hepten madara etmişsin burada. Sen fikir, görüş, lakırdı, argo, hakeret, eleştiri, espri nedir bilmiyorsun..Daha doğrusu bunlar arasında *ayırımlar yapacak bir düzeye sahip değilsin.
Bu yukarıdakiler o kadar ilmi tespitlerdir ki, bir psikiyastrist dğerlendirse cuk oturur. O topicte Walla, Muhammed'in şizotipal bir kişilik olduğunu savunmuştu ben de "çift kişilik"li olduğunu.. Her ikimizde ortaya ciddi ciddi kanıtlar koymuştuk. Ne yapsaydık yani, *ha bire halüsünasyon gören ve zilli vahiy aldığını söyleyerek epilepsi nöbetlerine giren birisinin sözlerini ciddiye alıp "o peygamberdir" mi deseydik ? Öyle desek zaten müslüman olruduk. Oldukça bilimsel bir araştırma yaptık ve ben Muhammed'in Walla'nın da iddia ettiği gibi "şizotipal bir kişilik" olduğuna ikna oldum. Tabii çift kişilik vb. diğer problemeler zaten psikolojik hastalıklarda birarada görülebiliyor.
Sonuç son derece bilimsel bir yaklaşımla ortaya sürülen fikirler "hakaret" kabul ediliyor. Tek kelime ile fiyasko....Bula bula bunları mı buldun ? Yazık ki ne yazık...
Haa.. bu arada Hiramusta'nın Mervenin sildiği bana hakaret dolsu yazısından dolayı (ki o yazıyı ben okumadım) siteden uzaklaştırma cezası almasını yönetimden talep ediyorum...
Daha önce de aynı şeyi yapmış bana hakaretler yağdırmış ama sonra yazısı yönetim tarafından silinmişti ve ceza almamıştı. Bu ikinci kez oluyor ve eğer site yönetimi Hiramusta'ya en az uyarı cezası vermez ise yönetimi adil olmamakla suçlayacağım çünkü ben mıcıra laf ettiğimde
heme harekete geçilmiş ve bana uyarı cezası verilmişti.
Bu da 3...
sodomo--
28-11-2006, 21:20
Muhammed değil bir peygamber normal bir insan bile olamadı. Hayatı baştan sona "kötülüklere" adanmış bir hayattır.
http://www.turandursun.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4873&postdays=0&postorder=asc&&start=15
-------------------
Haaa bak bu cümleyi unutmuşum onu da yazayım. Bu cümleye de sahip çıkıyorum. Bu bir yorumdur hakaret değil. Üstelik bunu yüzlerce kez ispatladık burada...Yani bu sözler altyapısı olan sözlerdir. Benim açtığım butün topicler bunun kanıtıdır. Mesela "Muhammed'in cinayetleri", Muhammed'in savaşları, Muhammed'in zevzeleri, Muhammed'in köleleri, Ceza ve kısas uygulamaları ve daha bir sürü topic ve yazım ispat niteliğindedir. Bunca delil ortaya sürdükten sonra böyle bir yorum yapma hakkımız doğar. Tabii bu hak delil ortaya koyanlara özgüdür. Sadece 2-3 delil bile yeterlidir--ki ben yüzlerce delil ortaya koydum. Sana düşen çıkıp delikanlı gibi Muhammed'in yaşamının "kötülük" ile dolu olduğunu kabul etmek olacaktır.
Ama sen bunu yapamazssın.
hiramusta
29-11-2006, 10:21
:) *:) Züğürt tesellisi bu olsa gerek.Adam ölmüş,tozu bile kalmamış.200-300 sene sonra yazılan kitapları delil kabul ederek adam hakkında aşağılık sözler sarfediyorsun,kişilik tahlilleri yapıyorsun veya yapılanları onaylıyorsun.Buna da bilimsel yaklaşım diyorsun.Ben de sözlerimin arkasındayım.Bana göre bu yaptığın aklını şeytana satmak ve maskaralıktır.Ne biçim ateistsin anlamış değilim.Hem şeytana inanmıyorsun hemde bu sözden alınıyorsun.Hem Allah'a inanmıyorsunuz hemde Allah'ın laneti üzerine olsun dediğimde sen değilde bir başkası alınmış.Bana bunlar çok basit ve komik geliyor.Deyyus çok basit birşey olarak niteliyorsun.Deyyus karısının erkeklerle yatıp kalmasına göz yuman erkeklere denen bir ifadedir.Gavatla hemen hemen aynı anlama gelir.Farkı gavat para da kazanır.Bumu basit bir kelime.Üstelik bunu Anayasal bir kurumun çalışanlarına söylüyorsun.Dua ette pardon sen duaya inanmıyordun,hiçbir Diyanet görevlisi bu ifadeni görmesin.Açılabilecek davalardan forumda yazı yazmaya vakit bulamayabilirsin.Yukarıda alıntıladığım sözlerin birkaç topicten bulduklarımdır.Bütün forumu taramadım.Buna ne imkanım ne de vaktim müsait.Ama formun birçok yerinde daha ağır ifadelerinin bulunduğundan eminim.Takdiri forum yöneticilerimize bırakırken bu forumda yazı yazmaya devam etmek istediğimi belirtmek istiyorum.
İncir çekirdeğini doldurmamak her halde böyle oluyor.
* * * Ortada büyütülecek çok fazla bir şey bulundugunu zannetmiyorum. Ama Hiram Ustanın tepkisinin daha agır ve dogrudan kişilige yönelik oldugunu kavrayacak şekilde yazısını okudum. Öfkeyle kalkmış. Zararla oturmamasını temenni ederim. Sodomo biraz sert tartışıyor, küçümseyebiliyor bunun da kurallara aykırı olmadıgını zannediyorum.
* * * Hiram Usta ise dogrudan şahısları hedef aldı. Bu arada bir ateistin lain olmaya gülüp geçecegini düşünüyorum. Ayrıca anayasal kurum olan diyanetin anayasal olmaktan çıkarılıp kapanmasına herhalde hepimiz tarafgiriz. Bunun tartışma yapılmasına gülüyorum.
* * * Can Yücel'i mahkemeye çıkarırlar, suçu *şiirlerinden birinde Göt kelimesini kullanmaktır, müstehcen bulunmuştur savcı tarafından. Koca şair kendini Şöyle savunur ' Bizim orada göte göt derler hakim bey ' ve beraat eder.
* * * saygılarımla
sodomo--
29-11-2006, 11:08
Görsün görsün...Sadece Kureyza katliamı bile yeterde artar bile Muhammed'in nasıl birisi olduğunu göz önüne sermeye... İsterlerse dava açsınlar benim savunmam bile şeriatı yerle yeksan eden bir tarzda olur.
Benim kutsalım "insani değerledir" arkadaş... Kötüye kötü demek benim insan olmaktan gelen ruhuma işlemiş bir alışkanlık. Benim hamurum böyle yoğruldu..Diyanet önce kendisine baksın. Alevilere bir tek Cem evi bile yapmadılar ve devlet bütçesinden 1,5 katrilyon parayı hamudu ile götürüyorlar ve de insanların en temel haklarını gaspediyorlar ve bu ülkede şeriatı yaymak için olanca çaba ile uğraşıyorlar. Onların kendi yayınları bile Anayasa suçu ihtiva ediyor. Bir iki diyanet yayınını Anayasa mahkemesine sunsam hallari perişan olur... Hem şeiratçılık yapacan hem de üste çıkacan. Hangi ülkede yaşıyor senin diyanetin ? Üstelik Muhammed'i övmek bile suç olmalıydı aslında çünkü bu adam insanlığa karşı suç işlemiştir.
Sen kendine bak...Burada *getidiğin iddiaların çürütülmüştür tarafımdan. Benim olağan bir yazıma karşı bile yazdığın yazı ortada. Benim ki cevaptır ve suça girmez. Bana silah çekene ben çiçek atmam. Forumun diğer yerlerinde göreceğin ağır hakaretlerim var ise onlarda "ağır tahrik" altında söylenmiştir. Ben kendi kendime ona buna saldırmam şeriatçılar gibi... Önce insan olun ondan sonra konuşun..."Katliamcılara dünynın en iyi insanıdır en mübarek adamıdır "diyen birisi benim insani değerlerime saldırıyordur. Ve bu durumda ben sessiz kalmam. Ben bu dünyaya insan olmanın yüceliğini anlatmaya geldim insanları senin peygamberinin yaptığı gibi katletmeye değil....
hiramusta
29-11-2006, 11:34
Bak arkadaş,doğup büyüdüğüm bir Anadolu kasabasında tam 22 tane cami vardır ve bunların hiçbir tanesinin inşaedilmesinde *Devletimizin tek bir kuruşu bile yoktur.Aynı şekilde İmam Hatip Lisesi ve yatılı Kur'an Kursu'nun inşasında da böyledir.Hepsi hakımızın alnının teriyle birikenlerle inşaedilmiştir.Ha,ben bu kadar camini yapılmasına karşıyım.10 Cami bizim kasabaya yeterdi.Bunun yerine daha çok okul yapılabilir,hastanemiz daha modern hale getirilebilirdi.Bu ayrı bir tartışma konusu...Devletimizden cami gideri olarak sadece personel maaşı çıkmaktadır.Bu da yanılmıyorsam Cumhuriyetle beraber başlamıştır.Osmanlı zamanında cami imamlarının maaşlarını cami cemaati öderdi.Biz zaten imamlarımızın maaşını biz verelim diyorum.Devlet verdirtmiyor ne yapalım.Biz istiyoruz ki,Devletimiz dinimize,din eğitimimize,camilerimize karışmasın.Alevilere gelince,doğduğum kasabanın yaklaşık olarak 1/5 i alevidir.Ama benim bildiğim 1 tane bile cem evleri yoktur.Cumhuriyetin ilanından 80 sene sonra aça aça ancak 1 dernek açabildiler.Bu üzüntü verici bir durumdur.Kendi ibadethanelerini açamayacak kadar aciz midir bu vatandaşlarımız?Herşey devletten beklenmez.Vatandaşta taşın altına elini sokmalıdır.
Turok bu başlık, yazdığın konuların tartışma yeri değil. Şikayet konuları ele alınıyor sadece. Cem
tmehmet_kk
02-12-2006, 23:31
Mehmet dedinki;
hasan mezarcı atatürk için veledi zina demişti.adamı ne hale soktular.demekki bilinmesi istenmiyor.
*
Offf *ooofffff, şimdi gelde küfretme.
Mehmet senin...
selamlar
bu yazı walla tarafından bana yazılmış gerekli işlemin yapılmasını istiyor ve şikayet ediyorum.
Atatürke veledi zina diyene bişi yokmu. Asıl site yönetivcilerini siteden atmak lazım.
"Mehmet dedinki;
hasan mezarcı atatürk için veledi zina demişti.adamı ne hale soktular.demekki bilinmesi istenmiyor.
*
Offf *ooofffff, şimdi gelde küfretme.
Mehmet senin...
selamlar
bu yazı walla tarafından bana yazılmış gerekli işlemin yapılmasını istiyor ve şikayet ediyorum."
Pişkinliğin de böylesi!
Eğer o yazı seninse, sen hakaretin, küfürün daniskasını yapmışsın. Senin bu tahrikine az bile.
Bir de utanmadan şikayet ediyorsun. Bu yazından dolayı asıl cezayı sen hakediyorsun. Yöneticilerimiz uyuyor mu?
tmehmet_kk
03-12-2006, 01:36
pante bu yazıyı ben yazdım elbette fakat eksik yazdığımı belirttim şöyle olmalıydı dedim.demekki bazı şeylerin bilinmesi istenmiyor.şeklinde olabilirdi Yoksa atatürkün veledi zina demedim bu iftira olurki bana yakışmaz konunun devamonda da mezarcının düşüncelerini önemsemediğimi de belirttim eksik bir yazıdan kaynaklandı sanırım wallanın tepkisi.bu yazı 1,5 yıl evvel falan yazılmıştı yazınn yazılış amacıda mutezilenin tepkisini çekmekti nitekim mutezile tepki verdi konu kapandı.
herne olursa olsun bu wallanın küfürlerine gerekçe olmaz.Ben aynı şeyi sodomoya ve ezkamoya yaptım sonra özür diledim walla da aynısını yapmalı.
tahrik konusu ise çok tartışılır farzedelimki ben böyle düşünüyorum ki düşünmediğimi belirttim burda pek çok ateist benim kutsallarım hakkında eleştiri dışında pek çok hakaret,iftira ettiler.Bende bunlardan tahrik oluyorum.Şİmdi her iftira edene ana avrat söveyimmi beni tahrik etti diye.
pante şunuda belirteyim ki bizlerle konuşurken önyargılarınızı bir kenera bırakın burda herkes doğruyu bulmaya çalışıyor.Utanmak ise biz müslümanların en önemli özelliklerindendir utanmazlık ise sizlere yakışır.
Mehmet'in böyle bir yazısı var ise nerede arkadaşlar, aradım bulamadım.
İşte burda
http://www.turandursun.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1236
Cem kusura bakma ama dalga geçiyorsun gibi geldi
bak birde bu konu ile ilgili mehmet_k ya cevap vermişsin.
Tarih: Pzr Haz 26, 2005 1:30 pm * *Mesaj konusu: * *
--------------------------------------------------------------------------------
Atatürkün soyunun nerelerden geldiği önemli değil. İster, sabetaycı, ister ermeni, ister yahudi veya islami köklerden gelsin. Nerden geldiği değil, neler yaptığı önemlidir. Günlük hayatta da böyle. İnsanın kendi ana , babasını, soyunu, cinsiyetini ve ırkını seçmesi elinde değildir. Ancak nasıl bir insan olacağı, neler yapacağı büyük oranda kendi elindedir.
Atatürkün dedesinin kim olduğunu araştırma gereğini bunlardan dolayı duymam. Benim için önemli olan, hilafeti, tekke ve zaviyeleri kaldırmış, laik ve modern cumhuriyetin tohumlarını atmıştır. Önemli olan budur.
"pante şunuda belirteyim ki bizlerle konuşurken önyargılarınızı bir kenera bırakın burda herkes doğruyu bulmaya çalışıyor.Utanmak ise biz müslümanların en önemli özelliklerindendir utanmazlık ise sizlere yakışır."
Edepsizliğini sürdürme Mehmet. O başlığın tamamını okudum. Ne zaman ki Walla tepki vermiş, o zaman kıvırmışsın ama sırıtarak. Maskeleriniz düşüyor zamanla. Açık açık koyun kendinizi, fikirlerinizi ortaya ama ispat edemediğiniz iftiralarda bulunmayın. O nedenle utanmazsınız. Benim yazılarım ortada, varsa bir ispatsız, belgesiz yazım koy ortaya. İftiralarla bir yere varamazsınız. Övdüğün Hasan Mezarcı da buna yeltendi, sonu kendini Mesih ilan etmeye kadar gitti. Birine kendini mesih ilan ettirmenin bir metodu varsa yaz da öğrenelim. Birini bu denli kafadan kontak yaptırma peşinde olsaydı bu devlet, Hasan Mezarcı'dan önce çok önde gelen vardı. Kendini mesih ilan edenlerin tümünü devletten işkence görmüş gibi göstermeye çalışmanız da kafa yapınızı ortaya koyuyor. Mesihliğe Kaynak arıyorsan inancında ara. Çamur atma.
tmehmet_kk
03-12-2006, 02:33
pante konuyu okudum demişsin ama şu gözünden kaçtı herhalde.bak ne yazmışım hemen 1. sayfada:
Tarih: Pzr Haz 26, 2005 10:56 am * *Mesaj konusu: * *
--------------------------------------------------------------------------------
selamlar
baybars ben mezarcının lafına inanıyorum demedim.ama düşünmek lazım neden atatürkün soyu belli değil? sen dedenin adını bilmezmisin?mezarcı ortaya birşey attı adam işkenceden kafayı sıyırdı.sence tepkileri aşırı olmadımı?
pante iftira etmem diyorsun ama beni mezarcıyı övmekle itham ediyorsun nerde övdüm gösterirmisin?
edep ise oda biz müslümanların en önemli özelliklerinden edepsizlik ise (iade ediyorum)elbette sana daha uygun.
bir din bize ne kadar saçma gelirse gelsin inananlarına aptal deme lüksüne sahip değiliz bu konuda dikkat edilmesi gerekiyor...
Mezarcı'yı referans alman, onu örneklemen demek onu desteklemen, övmen demektir.
Tutmadığın adamı örneklerken, hele bu adam sevilmeyen biriyse yanlış anlaşılmasın diye onu tutmadığını belirtirsin. Senin yazından Atatürk'ü yerdiğin, Hasan Mezarcı'ya hak verdiğin açıkça belli. O nedenle utanmadan iftira atıyorsun, sonra yine utanmadan kıvırıyorsun, sonra da yine utanıp sıkılmadan mazlumu oynuyor, yönetime şikayet ediyorsun. Tipik bir yobaz karakteri.
Ayrıca öyle adres falan isteyip tehditvari konuşma kimseye. Sıkıysa sen yaz adresini.
tmehmet_kk
03-12-2006, 03:01
Mezarcı'yı referans alman, onu örneklemen demek onu desteklemen, övmen demektir.
Tutmadığın adamı örneklerken, hele bu adam sevilmeyen biriyse yanlış anlaşılmasın diye onu tutmadığını belirtirsin. Senin yazından Atatürk'ü yerdiğin, Hasan Mezarcı'ya hak verdiğin açıkça belli. O nedenle utanmadan iftira atıyorsun, sonra yine utanmadan kıvırıyorsun, sonra da yine utanıp sıkılmadan mazlumu oynuyor, yönetime şikayet ediyorsun. Tipik bir yobaz karakteri.
Ayrıca öyle adres falan isteyip tehditvari konuşma kimseye. Sıkıysa sen yaz adresini.
pante laf anlamıyorsun anlaşıldı nasıl anlamak istiyorsan öyle anla sana dert anlatacak değilim.
Soro adlı üyeyi şikayet ediyorum. Son iki gün içinde YK'nın verdiği karar ile ilgili olarak yazdığı yazılarda yaptığı şey fitne fesat sokmak, tahrik ve kışkırtma, bozgunculuk yapma. moral bozma gibi amaçlar gözetiliyor. Amacı bir konuda görüşünü belirtmek değil Sodomo'nun ve diğer site üyelerinin moralini bozmaktır. İkinci olarakgelişmeler üzerine istifa eden Ezkamo'yu hedeflemiş ve ısrarla alaya almaya çalışmaktadır. *
İlk olarak sorogren adıyla siteye giren bu üye ısrarlı saldırganlığı yüzünden defalarca yönetime şikayet edildi. Hatta Psiko ve Ezkamo'nun ısrarlarına karşın o zamanki dağınıklığımız sırasında durumu görüşememiştik. Bu üye geldiği günden bu güne siteye hiçbir düşünsel katkıda bulunmamış, hiçbir anlamlı tartışmaya imza atmamıştır. Ancak ne zaman konu kişisel sorunlara, tartışmalara gelirse ortaya atılmış ve etrafı fitne fesat yazılarıyla doldurmuştur.
Bir defasında gidip gitmemesi gerektiğini üyeler sormak için topic bile açmış, yönetimden iki kişi git derse giderim diye YK'yla dalga bile geçmişti. Psiko kendisine git deyince senin oyun iki sayılır dedi. Ama yine gitmedi ve sorogrenv2.0 adıyla yeniden geldi. Bir defa daha uzaklaştırıldı. Artık ben kaç tane nicki olduğunu bilmiyorum.
Son süreçte ise bu üye siteye sadece zarar veren biri olduğunu tekrar ortaya koymuştur. Yönetimin bu tür provokatör amaçlı sitede dolaşan kişilere müsaade etmemesini ve artık soro sorununun YK'de kesin olarak tartışılıp bir çözüme kavuşturulmasını istiyorum.
Bu üyenin düzeleceği falan yoktur. Bu güne kadar fazlaca tahammül edilmiştir. Talebim üyeliğinin kesin bir şekilde sonlandırılmasıdır.
cevap vermeyecem.naparsan yap sargon.
ezkamonun adini agzima almadim.bunu belirtiyim yeter.
ama yk izin verirse sana da gerekli cevaplari veririm.izin bekliyorum su an yk'dan.dediklerimde bir gram yalan var idiyse de dokmenizi isteyecem o zaman sizden bunlari.
dilaver adlı üye yK ya maskara demiştir, bu son yazısıyla sabittir. Bu durumun degerlendirilip cezalandırılmasını talep ediyorum.
* * *Ayrıca bu üye Sodomo nun ceza almasına neden olan yazılarına tam olarak katıldıgını belirtmiş ve kurumlara hakareti misline çıkarmıştır. Bu eyleminden dolayı da cezalandırılmasını talep ediyorum.
* * *saygılarımla
tmehmet_kk
05-12-2006, 13:28
selamlar
wallayı şikayet etmiştim bana küfür ettiği için yönetim bu konuda bir şeyler yaptımı yaptıysa sonucunu öğrenmek istiyorum.aksi takdirde bir ceza verilmediği fikrine kapılacağım.
dersimmm
05-12-2006, 13:37
benim şikayetim şu açtığım bi başlığı alıntı diye kaldırdınız. bende tamam dedim. fakat erenkutsuz adlı arkadaşın türksolu gazetesinden aldığı çarşaf gibi yayınlanıyor hala o niye kaldırılmadı.
kürt düşmanlığı ile ilgili açtığım başlık başka bir başlıkta ki konuyla ilgili olduğu için kaldırıldı. halbuki ilgisi yoktu.
düşüne özgürlüğünde 1 numarasınız sizi tebrik etmemek mümkün değil
Sayın Dersim,
şikayet konusu mesajı '!' butonuna tıklayarak bildirir misiniz?
Kürt Düşmanlığı ile ilgili açtığınız topik diğeriyle ayniyet arz ettiği için kilitlendi. Orada açıklamamı da yapmıştım zaten. Düşüncelerinizi özgürce açıklama isteğinde iseniz diğer başlıktan devam edebilirsiniz. Buna engel yok.
K.C.
Siteye ancak ip adresimi degistirerek girebiliyorum. bu degisiklik de, nedense kalici olmuyor. Cem arastirdi, benim adrese bir ban olmadigini soyledigi halde, gine de giremiyorum. bir tavsiyesi olabilecek arkadas var ise lutfen bana yazsin.
tmehmet_kk
05-12-2006, 23:35
selamlar
benim mesajlarıma cevap verecek bir yönetici yokmu?bir kaç yönetici online ama kimse cevap vermiyor.sorum şu : walla ya bana küfür ettiği için bir ceza verildimi verilmedimi?
Sayın mehmet_kk,
Yukarıda KC 'nin anlattığı gibi şikayet ederseniz durumu, bakcağız. Hangi mesajı kastettiğinizi bilmiyorum.
tmehmet_kk
06-12-2006, 00:28
selamlar
sevgili merve o şekilde yaptım ama sonuç alamdım hala
tmehmet_kk
06-12-2006, 02:04
selamlar
şikayet butonuna basıyorum şöyle birşey çıkıyor
Could not find email template file :: report_post
DEBUG MODE
Line : 162
File : emailer.php
Serbest forumda yeri aslında politika, cafe, felsefe vs. olan bir yığın başlık var.
Daha önce de bu konuda ilgili başlık içinde yazmıştım ama dikkate alınmadı ya da gözden kaçtı.
Serbest forumun güncel kısımlarının titiz bir şekilde taranmasını ve söz konusu topiclerin ilgili yerlere alınmasını talep ediyorum.
Bu hususta da da topic konusu ne olursa olsun, yazarı kim olursa olsun, serbest foruma uymuyorsa göz yumulmaması, ayrım yapılmaması gerekir.
Serbest forumun ilgisiz topiclerden temizlenmesi ve kısıtlı olan zamanımızın ağırlıklı olarak ilgi duyduğumuz alanlara kullanılabilmesinin sağlanması önem arz etmektedir.
Aksi takdirde herkes topiclerinin daha çok okunması için serbest forumda yer almasını ister, bu da topic kirliliği yaratır.
Saygılarımla.
Sevgili Pante,
Haklısınız. Bu konu ile ilgileneceğim.
Sevgiler...
Sevgili mehmet_kkkkkkk
Sen Atatürke Veledi Zina dedinya, bu sözünü geri alıp Tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarından özür dilemeden sana dakka başı küfür ederim.
İşte yine ediyorum.
Mehmet senin.....
spartacus
07-12-2006, 10:39
tmehmet_kk
Emailin de hata olabilir, o anda mail server de problem oluşmuş olabilir....
Böylesi durumlarda Link verirsen, bizde hem anlamaya çalışır hemde şikayet bölümünü bulabiliriz, gelen rapora göre bulamadık, anlayamadık..
tmehmet_kk
07-12-2006, 13:13
Sevgili mehmet_kkkkkkk
Sen Atatürke Veledi Zina dedinya, bu sözünü geri alıp Tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarından özür dilemeden sana dakka başı küfür ederim.
İşte yine ediyorum.
Mehmet senin.....
walla seni yönetime havale ettim sonuç bekliyorum sonuca göre cevap alacaksın elbette.sana böyle düşünmediğimi belirttim değilmi aynı sayfaya hemen bu konunun altında okuman yazman var heralde.
tmehmet_kk
07-12-2006, 13:26
tmehmet_kk
Emailin de hata olabilir, o anda mail server de problem oluşmuş olabilir....
Böylesi durumlarda Link verirsen, bizde hem anlamaya çalışır hemde şikayet bölümünü bulabiliriz, gelen rapora göre bulamadık, anlayamadık..
selamlar
sevgili yöneticiler şikayet edemiyorum hata veriyor.şikayet bölümü 4-5.sayfalara bakabilirsiniz.
spartacus
07-12-2006, 13:42
Şikayet ettiğiniz başlık Atatürk Hakkında ve burası Şikayetler kısmından ise şikayetiniz değerlendirilmeye alınıyor, hatadan dolayı şikayeti anlayamamıştık, şimdi inceleyebiliriz. Şikayete konu olan başlıklar bunlar ise tekrar rapor etmenize gerek yok, son raporlarınızda bilgiler gelmiş.
Verdiğim bilgilere göre, bize ulaşan başlıklar eksik ise
Farklı bir tema kullanıyorsan Default olanı seç, öyle gönder. Hata mesajına göre bulunamayan bir dosya var.
Farklı tema kullanmıyorsanız, hatayı incelemeye aldık.
hiramusta
09-12-2006, 13:06
Birisi ip adresime ban koyarak beni susturmaya çalışıyor.Birkaç gündür bilgisayarımda site açılmıyordu.Siteye bir saldırı olduğunu düşündüğümden banlandığım aklıma gelmiyordu.Ne olur ne olmaz diye ip adresimi değiştireyim dedim ve gördüğünüz gibi karşınızdayım.Zannederim kraldan çok kralcı birisi yönetim kurulunu da aşarak böyle bir hadsizlik yaptı.
sevgili hiramusta;
Seni komplo teorici gördüm :lol:
Bahsettiğin sorun 3 gün önce vartor tarafından da gündeme getirildi.Siteye bağlanamadığını ancak IP adresini değiştirdiğinde bağlantının mümkün olabildiğini bildirdi..Sanırım çarşamba günü yanlışlıkla ban konulmuş mu diye bakıldığında hiçbir üyemiz üzerinde ban olmadığı görüldü. Akla yakın tek açıklama " belli bir ip adresinden aşırı istek gelince server onu lamer sanıyor ,güvenlik onlemi olarak o IP adresini yasaklılar listesine alabilir şeklinde idi." Sizde de benzer bir sorun olabilir.
Kimseyi susturmak gibi derdimiz yok sevgili hiramusta.Aksine herkesin konuşmasını ama edebi ile konuşmasını istiyoruz.
Komplo teorisi kaynağını "Sodomo sendromu"ndan alıyor olsa gerek. :)
hiramusta
09-12-2006, 15:51
Bundan sonra ayağıma taş takılsa Sodomo'dan bilirim. :)
tmehmet_kk
09-12-2006, 22:59
selamlar
sevgili yöneticiler şikayetim hakkında bir karara vardınızmı?Epeyce uzamadımı bu iş sizce?
Simdi bu tmeeeehhhmtkk,ye bir kufur sallasam ceza yer miyim? yoksa hafifletici sebeplerden dolayi beraat mi ederim. Sadece merak ettim sabir ne kadar uzayabilir diye.
tmehmet_kk
09-12-2006, 23:53
Simdi bu tmeeeehhhmtkk,ye bir kufur sallasam ceza yer miyim? yoksa hafifletici sebeplerden dolayi beraat mi ederim. Sadece merak ettim sabir ne kadar uzayabilir diye.
bende meraak ediyorum vartora sağlam bir küfür etsem hoşuna gidermi acaba?
Sn. tmehmet_kk,
Bencede fazla uzadı lakin senin tercihindir saygılıyım.
Ancak söz söyleyen Vartor olunca bence edebini bozma!
Lakin boşu boşuna küfretmez, bilesin...
Hatalarımızı, cehaletimize bağışlayın
tmehmet_kk
10-12-2006, 01:00
Sn. tmehmet_kk,
Bencede fazla uzadı lakin senin tercihindir saygılıyım.
Ancak söz söyleyen Vartor olunca bence edebini bozma!
Lakin boşu boşuna küfretmez, bilesin...
Hatalarımızı, cehaletimize bağışlayın
selamlar
kardeş bu konuyu burda tartışmayın diye rica etti yöneticiler o yüzden tartışmıyorum.kafama takıldı sana biri ana avrat küfretse yani bu olay senin başına gelse sineyemi çekerdin?vartor yada başka biri kim bana küfrederse karşılığını bulur ama yöneticilerden ama benden.Bende boşu boşuna küfretmem sizde bilin...
"kafama takıldı sana biri ana avrat küfretse yani bu olay senin başına gelse sineyemi çekerdin"
Walla ne demiş:
"Mehmet senin..." demiş.
Hakaret amaçlı yazılmış belli ama eksik ifade. Örneğin şöyle de doldurulabilir içi;
"Mehmet senin niyetin bozuk." Ya da;
"Mehmet senin diline biber sürerim"
Sen de ona dersin ki;
"Ben de senin..."
Belki o zaman bir yanıt alırsın. Tek yanlı olunca yanıt gelmiyor herhalde. :) Ya da basit, kaale alınmayacak ölçüde görülüyordur belki.
Sen de çok uzattın be Mehmet
Geç foruma yazılarına devam et *
Niyetin adam gibi yazmaksa eğer
Böyle basit küfürler etmez değer.
tmehmet_kk
10-12-2006, 22:45
selamlar
anlaşılan yöneticler bu wallaya müdahale etmeyecekler.yediğimiz küfüfrler yanımıza kaldı.yazık bende yönetimin çok daha iyi bir çizgiye geldiğini gerçekten adalet çizgisinde oldukları fikrine kapılmıştım.demekki sodomo ve ezkamonun başına gelenlerin adaletle değil iç hesaplaşmayla alakası varmış.
Sayın mehmet,
Sabır güzel bir erdemdir. Olayınız inceleniyor. Tatilde olan üyelerimiz var. Çoğunluğun sağlanmasını bekliyoruz.
Saygılar
tmehmet_kk
10-12-2006, 23:06
Sayın mehmet,
Sabır güzel bir erdemdir. Olayınız inceleniyor. Tatilde olan üyelerimiz var. Çoğunluğun sağlanmasını bekliyoruz.
Saygılar
selamlar
sevgili merve sabrediyoruz zaten de 1 hafta oldu sanırım bu arada siz çoğunluğu sağlamaya çalışırken adam bize 2 kere daha küfretti. siz çoğunluğu sağlıyacaksınız diye ben küfür yemeye devammı edeyim yani.
sayın mehmetkk
* *abartmaya gerek yoktur, walla size direkt küfür etmedi, hissettirdi o kadar. Ama şunu bilin bu ülkede Atatürkün anasıyla, bacısıyla, zürriyetiyle ugraşan insan bundan çok çok daha fazlasını hakeder. Veledi zina nın halk dilindeki anlamı ****** çocugu dur. Öteye beriye kaçmanın anlamı yok.
* * Önce siz bunun böyle olmadıgını ve bu şekilde Hasan Mezarcı söylediyse bunu lanetlediginizi itiraf edin. Yok etmiyorsanız degil bu disiplin kurulu TC nin hiç bir vilayetindeki hiç bir mercii Walla yı size küfür etti diye mahkum edemez. Üstüne üstlük küfürün gerekli olduguna içtihat eder.
* * Şimdi susun ve Hasan Mezarcının bu Veledi Zina deyişini lanetleyip lanetlemediginizi beyan edin. Ondan sonra da adalet isteyin.
* * *ilk defa bir mesajın altına saygılarımla yazmıyorum.
tmehmet_kk
11-12-2006, 11:09
sayın mehmetkk
abartmaya gerek yoktur, walla size direkt küfür etmedi, hissettirdi o kadar. Ama şunu bilin bu ülkede Atatürkün anasıyla, bacısıyla, zürriyetiyle ugraşan insan bundan çok çok daha fazlasını hakeder. Veledi zina nın halk dilindeki anlamı ****** çocugu dur. Öteye beriye kaçmanın anlamı yok.
Önce siz bunun böyle olmadıgını ve bu şekilde Hasan Mezarcı söylediyse bunu lanetlediginizi itiraf edin. Yok etmiyorsanız degil bu disiplin kurulu TC nin hiç bir vilayetindeki hiç bir mercii Walla yı size küfür etti diye mahkum edemez. Üstüne üstlük küfürün gerekli olduguna içtihat eder.
Şimdi susun ve Hasan Mezarcının bu Veledi Zina deyişini lanetleyip lanetlemediginizi beyan edin. Ondan sonra da adalet isteyin.
SELAMLAR
sevgili dilaver valla bana direk küfür etti fakat yöneticiler sildi.
atatürkün ne anansı ne babası soyu sopu beni ilgilendirmiyor.bu yazının geçtiği sayfayı okursan böyle düşünmediğimi hemen altında belirttim zaten.farzedelim ki bende böyle düşünüyorum karşılığında küfür edilmesi gerekiyorsa peygamber sav hakkında o kadar çok iftiralar varki hemen hemen hepiniz küfürü hakediyorsunuz o takdirde.
ilk defa bir mesajın altına saygılarımla yazmıyorum.
tmehmet_kk
11-12-2006, 11:15
SELAMLAR
sevgili dilaver valla bana direk küfür etti fakat yöneticiler sildi.
atatürkün ne anansı ne babası soyu sopu beni ilgilendirmiyor.bu yazının geçtiği sayfayı okursan böyle düşünmediğimi hemen altında belirttim zaten.farzedelim ki bende böyle düşünüyorum karşılığında küfür edilmesi gerekiyorsa peygamber sav hakkında o kadar çok iftiralar varki hemen hemen hepiniz küfürü hakediyorsunuz o takdirde.
tmehmet_kk
12-12-2006, 17:36
selamlar
karar verilmiş nihayet walla ya ceza verilmemiş.sebeb delil yetersizliği ve walla nın şu lafı küfür sayılmazmış.çok hoş bundan sonra bende aynı taktiği yapacağım nede olsa küfür sayılmıyor hatta şimdiden başlayalım.
sayın walla
senin a...... küfür değil yanlış anlama ha bu arada panteye söyle boşlukları doldursun arkadaş uzman bu konuda.
Değerli Yönetim Üyeleri,
Aurel nikli kişinin "Hıristiyan yeni kaputlar" başlıklı forum yazısını dikkatinize sunuyorum.
Başlık ve içerik yönüyle sitemizin değerlerine ters düştüğü kanısındayım.
Gereğinin yapılmasını rica ederim.
mhmmd haklısın aynı anda görmüşüz.mesaj silindi.
Mehmet,
orada tartışılan sadece Walla'nın sana yazdıkları değildi, onları hangi saikle yazdığı da tartışıldı. Atatürk için v.z. ve o.ç. denilip denilmediği (senin tarafından) yine tartışmalar arasındaydı. Yazık ki silmeler olduğundan senin tahriklerini yeterince değerlendiremedik. Aynı şey Walla için de geçerli.
Bu Yönetim Kurulundan böyle bir karar çıktı Mehmet. Şu anda Disiplin kararlarını veren başka bir kurul yok. Ve bu kararlara itiraz edebileceğiniz daha üst bir merci de yok.
Burada tahriklere ve kural ihlallerine devam ederek bu kararı protesto etmeniz gerilim yaratmaktan başka ve gereksiz polemiklerden başka bir işe yaramayacaktır.
Verilen karar istekleriniz doğrultusunda çıkmamış olabilir. Ancak zaten sizin istekleriniz doğrultusunda karar çıkacak olsaydı ne YK'da görüşmeye ne de DK kurmaya gerek kalmazdı.
Herkes birbirinden şikayetçi olur, ban istiyorsa banlar, kınama istiyorsa kınardı vesaire. Buna da kendiliğinden ihkakı hak derdik ki asıl o zaman demokratik olmaktan uzaklaşırdık.
Kararlara saygı duymanız dileğiyle
K.C.
Sn. Frodo,
Teşekkür ederim.
tmehmet_kk
12-12-2006, 22:16
Verilen kararların tartışmasını forumlarda yapmıyoruz artık. Gerekirse özelden kısmen yapılabilir. Cem
rakıbalık
31-12-2009, 23:11
üye çellist hakkında niçin öncesinde yasaklandığı ve üyeliğinin sonlandırıldığı hakkında açıklama yapılmamış. yönetim açıklar umarım.
Sn.rakıbalık,
çellist adlı üye disiplin uygulaması dışında ve kendi talebi ile üyeliğini sonlandırmıştır. üyelik sonlandırma işlemi yönetime forum sayfamızın başvurular bölümünde bulunan dilekçe ile yapılmaktadır bilginize.
yoneticiler.buraya seviyeli ve gerekli konulari tartismak icin geldik.fakat gordukki sitede gereksiz ve seviyesiz bir ortam hakim.butun konularda insanlarin inaclarina karsi seviyesiz ve hatta ahlaksizca saldirilar oluyor.peygamber hanimlarinin ve cinselligin burda tartisilmasi gereksizdir.cunki herkesin cinselligi kendini ilgilendirir.kuran ve bilim disi tartismalar olmamalidir.ayrica saldirgan ataistlere ultimatom taninmasi sizin ne kadar akildan uzak oldugunuzunda bir gostergesidir.burda tartisma formu acmissaniz tarafsiz olmak zorundasiniz yok eger biz taraf oluruz diyorsaniz bu sizin cahil oldugunuzu gozterir.
yoneticiler.buraya seviyeli ve gerekli konulari tartismak icin geldik.fakat gordukki sitede gereksiz ve seviyesiz bir ortam hakim.butun konularda insanlarin inaclarina karsi seviyesiz ve hatta ahlaksizca saldirilar oluyor.peygamber hanimlarinin ve cinselligin burda tartisilmasi gereksizdir.cunki herkesin cinselligi kendini ilgilendirir.kuran ve bilim disi tartismalar olmamalidir.ayrica saldirgan ataistlere ultimatom taninmasi sizin ne kadar akildan uzak oldugunuzunda bir gostergesidir.burda tartisma formu acmissaniz tarafsiz olmak zorundasiniz yok eger biz taraf oluruz diyorsaniz bu sizin cahil oldugunuzu gozterir.
Sayın Kral,
Sizin Kuran'dan haberiniz yok sanırım. Muhammed'in kadınları ve cinsel hayatı, Kuran'ın konularından biridir. "Akla çok yakın bir kişi olarak" bunu nasıl yorumluyorsunuz?
Muhammed'in cinselliği madem sadece kendini ilgilendiriyordu, "tüm insanlığa gönderilen (!)" Kuran'da bu mevzunun ne işi var?
ahbap senin ataist olman beni zerre ilgilendirmiyor.fakat ben bir inanan insan olarak inanclarimin alay konusu edilmesini istemiyorum.bu bana ve butun inananlara karsi islenen bir suctur.bu anlayin sen inanmaya bilirsin inanclarinida ozgurce burada bilimsel olarak anlat fakat bir insanin cinselliginin inanclarla hic alakasi olamaz kaldiki bu tartismalarda hakaret ediyorsunuz.insanlari sinirlendiriyorsunuz.muslumanlarin inancinin neden yanlis oldugunu burada bilimsel olarak aciklamak varken neden hakaret ediyorsunuz.
fakat bir insanin cinselliginin inanclarla hic alakasi olamaz kaldiki bu tartismalarda hakaret ediyorsunuz.insanlari sinirlendiriyorsunuz.
Ahbap'ın söylediğini tekrar etmiş gibi olacağım ama yine sormak zorundayım, 'Madem bir insanın cinselliğinin inançlarla bir alakası yok, o zaman insanları uyarması ve insanların 'inanması' için gönderilen bir kitapta cinsel konuların ne işi var?'
Ayrıca hakaret vs. nerede?? Hakaret gösterdin de, silmediler mi?? O üyeyi uyarmadılar mı? O üye uyarıları dinlemediyse, forumdan uzaklaştırmadılar mı?