PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Basliklarin kaydirilmasina iliskin

Neva
26-11-2011, 00:21
Zaten buyuk ihtimalle birazdan ba$ligim elli sayfalik ba$ka bir topigin sonuna eklenmek suretiyle ortadan kaldirilacaktir

Sayin Jadi;

Basliginizi ortadan kaldirmayiz, ancak ayni icerikte tartisilan bir konumuz varsa, onunla birlestiririz.

Zira siz genellikle ayni tip konulardan bahsettiginizden, basligin akisi da hep ayni oluyor.

jadi
26-11-2011, 00:57
Sayin Jadi;

Basliginizi ortadan kaldirmayiz, ancak ayni icerikte tartisilan bir konumuz varsa, onunla birlestiririz.

Zira siz genellikle ayni tip konulardan bahsettiginizden, basligin akisi da hep ayni oluyor.

Ataturk milliyetciligi basligimi anayasanin degistirilemeyen maddeleri basligina tasimissiniz sanki bunlar ayni seymis gibi.Oysa ben onu acmadan once benzeri bir baslik acilmis mi diye arama yapmistim. Daha baska actigim basliklari da ariyorum benzer bicimde daha onceden acilan basliklarin sonuna tikistirildigini goruyorum. Son derece iceriksiz bir suru basliga dokunulmuyor ama bunlar sanki cok kalabalik yaratiyormus gibi bir yerlere ucuruluyor. Aciktan basliklari silmek istemiyorsunuz ama yine kilifina uydurup istediginizi yapiyorsunuz valla helal olsun

Hep ayni konudan bahsediyorsam neymis ataturk milliyetciligi kendi fikrini bir soyle de bilelim. Devletimizin resmi ideolojisi bu cok onemli ama hangimiz ne oldugunun farkinda?

Neva
26-11-2011, 03:40
Ataturk milliyetciligi basligimi anayasanin degistirilemeyen maddeleri basligina tasimissiniz sanki bunlar ayni seymis gibi.Oysa ben onu acmadan once benzeri bir baslik acilmis mi diye arama yapmistim.

Daha baska actigim basliklari da ariyorum benzer bicimde daha onceden acilan basliklarin sonuna tikistirildigini goruyorum. Son derece iceriksiz bir suru basliga dokunulmuyor ama bunlar sanki cok kalabalik yaratiyormus gibi bir yerlere ucuruluyor.

Aciktan basliklari silmek istemiyorsunuz ama yine kilifina uydurup istediginizi yapiyorsunuz valla helal olsun
Hep ayni konudan bahsediyorsam neymis ataturk milliyetciligi kendi fikrini bir soyle de bilelim. Devletimizin resmi ideolojisi bu cok onemli ama hangimiz ne oldugunun farkinda?

Sayin Jadi;

Farkli baslik ismi kullanmaniz, topik akisinin icerigini degistirmez. Bakin ne demis o konuyu acan arkadas, once bir okuyun anlayin ondan sonra yapin sikayetinizi ne konuda acilmis o baslik icerik olarak?

http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=12458

Buna karsilik siz ne baslik acmissiniz?

http://www.turandursun.com/forumlar/showpost.php?p=421302&postcount=107

okuyun simdi basligin tum icerigini, sizin actiginiz tartismayi amacladiginiz mevzudan farki var mi? Demek ki detayli arama yapmamissiniz, mesaj sekmesiyle yapmis olsaydiniz Ataturk milliyetciligi diye yakalardiniz zaten varolan konuyu, aksi halde biz nasil yakaliyoruz degil mi? Veya mesaj atip bizi uyaran arkadaslar nasil yakaliyor?

Aciktan baslik silmek inanin hic zor degil, ativerirsiniz forum kirlerine gider. Ama biz boyle bir yola gitmeyi cok gerekmedikce uygulamiyoruz. Bunun yerine varolan ayni icerikteki basliga ekliyoruz.

Alakasiz gibi durdugunu dusundugunuz basliklari rapor edin bize.. Malum bizim de bir hayatimiz var, ve tum zamanimizi online gorunsek de, ekran basinda geciremiyoruz.

Hep ayni konudan bahsetmeniz konusuna dair, actiginiz basliklar ve attiginiz mesajlar ortadadir zaten, geneldeki her insan okumaktadir gizli sakli birsey yok yani..