PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İNSAN... (DİNDAR VEYA ATEİST)

13-09-2006, 17:38
Sevgili arkadaşlar,şüphesiz hemen her insan kendi izlediği yolun,hayat felsefesinin, kafasındaki dünya görüşünün en doğru olduğunu, diğerlerinin ise değerlendirilmeye bile gerek olmayan külliyyen yanlış bir izlenim,hayal ve göreceli düşünce şekillerinden ibaret olduğunu kabul etmektedir.Bu da ne yazık ki daha en baştan kişide önyargı oluşturur. Dolayısıyla karşı görüş sahibiyle iletişimin anlamı kalmaz.Önyargıdan sıyrılabilen ise nadirdir.
O halde kimsenin kalbini kırmayalım.İnsanlara yardım için azami derecede gayret sarfedelim.İnanın bana böyle yaparsanız değil insanları, canı olup da nefes alan her canlıyı seversiniz.Bu da sizi merhametli olmaya sevkeder.Merhamet gözyaşı getirir.... Merhamet gibi zenginlik, Şefkat gibi fazilet yoktur.Nasıl o cana kıyılır...! Sırf düşüncesi için mi..? Yahu hangimizde eksiklik yok. Daha önce halimiz zaten mutlak bir yokluk idi.Bizden önce bu dünyada iskan edenler öldü.Dünya sakinleri olarak sıra bizlerde.İnsanlar için ne kadar faydalı olabilirsek o kadar iyi.Saygılar efendim...

14-09-2006, 20:12
Sevgili Muhabbet Merhamet,
KC nin seni uyardığı aynı kurallar dolayısı ile;

1)Yeni Üyelere Başlık Açma Koşulu
2)Aşağıdakilere Benzer Başlıklar Açmayınız;

ben de sana forum kurallarını okumanı tavsiye ediyor ve *bu başlığı kilitliyorum.

Sitemize hoşgeldin bu arada.

-merwe