Orijinalini görmek için tıklayınız : Saygıyla anıyoruz....
Gergedan
24-01-2005, 21:36
12 yıl önce bugün katledilen büyük devrimci, kahraman gazeteci Uğur Mumcu''yu saygı ve hüzünle anıyoruz. Umarım artık Mumcuların, Dursunların, Kışlalıların ve nicelerinin hain kurşunlara, bombalara kurban verilmediği bir Türkiye''ye kavuşuruz...
saygi ve hüzünle....
Umarım artık nicelerinin hain kurşunlara, "bombalara" kurban verilmediği bir Dünya ya kavuşuruz...
Sevgi ve saygi ile
insanlik icin hayatlarini vermis nice insanlar vadir ki...
onlari heran anarim....
selamlar
Sevgili Hemserim Ugur MUMCU''yu saygiyla aniyorum.
Biliyormusunuz?Benim oteden beri savundugum bir sey vardir:
En iyi olmanin iki yolu vardir.
1-Daha cok calisirsiniz,daha iyisini yaparsiniz ve en iyi olursunuz.Bunun yolu insaniyettir.
2-Sizden daha iyi olanlari bir bir yok edersiniz ve en iyi olmaya calisirsiniz.Bunun yolu cinayettir.
Ugur MUMCU hemserimi vuran zihniyetin adi olum soyadi cinayettir.Yonetenleri katil,kursunu sikanlar ise cellattir.Yemekleri ceset icecekleri ise kandir.Gelenekleri teror,gorenekleri ise vahsettir.Yaziklar olsun onlara.Onlarla ortak noktam biyolojik olarak ayni cinsten gelmek olan "insan" kavramindan dolayi utaniyorum.
explorer
25-01-2005, 02:16
"Bilgi sahibi olmadan Fikir sahibi olunmaz" Uğur Mumcu
tüm fikir adamlarını saygıyla anıyoruz...
Bütün aydınlanma savaşçılarını saygıyla anıyorum.
Russel
ngcoskun
25-01-2005, 14:55
bir gün fikirlerini savundu ve aykırı oldu diye öldürülmeyen yada hapsedilmeyen insanlarla birlikte yaşamak yaşlanmak istiyorum.onları özledim.
bugün Uğur Mumcu ''yu hasretle ve saygıyla anıyorum.ve bugün vesilesiyle tüm aydınlanma yolu insanlarını da saygıyla anıyorum.onlara uzanan eller birgün cezasını bulur umarım.
Degerli dostlar Onlar olmediler MUSTAFA KEMAL`e giden yolda birer mesale olarak o yolu aydinlatiyorlar ne mutlu onlara ve onlarin gittgi yolu benimseyenlere.