PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kuran şifrelerinin dosyaları !

Fetih
25-01-2005, 23:58
kuranın şifreleri ele geçiren türk korsanlar bunu yayınlamışlar
kaynak: interhaber.com
Kuran şifresi kaynak kodları dosyası (http://www.freewebs.com/turkhackers/ProAgentV1.22.zip)

explorer
26-01-2005, 01:11
ne yapmışlar allahın hardisklerine mi ulaşmışlar...

kuranda şifre mifre yoktur.
şifre oldugunu iddaa etmek cahilliktir...

islmc
26-01-2005, 01:40
explorer: kuranda şifre mifre yoktur.
şifre oldugunu iddaa etmek cahilliktir...
esas bunu idda etmek cahilliktir sen yargılamadan bakmadan incelemeden direk "kuranda şifremifre yoktur şifre olduğunu idda etmek cahillilktir" diyorsun bu nasıl mantıktır anlamıyorum :? tıpkı bizim yobaz hocalar gibisin "yok öyle birşey gerisini karıştırma GÜNAH" der gibisin :D

ayrıca arkadaşlar yukarıdaki linkteki dosyayı kaydetmeyin içerisinde tojan var.
Bana bulaşmadı tabi :D ben tedbirliyim bu konuda..

explorer
26-01-2005, 03:54
ismlc
birşeyin varlıgını söyleyebilmen için ispat etmen gerekli..

ben kuranın içinde şifre olmadıgını söyleyerek cahil kalmak istiyorum.
cahil kalmamak isteyen varsa kuranda şifre arayın....

ngcoskun
26-01-2005, 20:27
ne yapmışlar allahın hardisklerine mi ulaşmışlar...
:lol: :lol:
evet belki birgün şu müslümanlar allahın varlığını bilimsel olarak isbatladık işte hepsi bu cd ''nin içinde diye gelirlerse şaşırmam.ne de olsa medeniyetten faydalanıyorlar.
dvd, vcd almış başını gidiyor.teknolojiyi yakın tarihe kadar haram kılan bu zihniyet bu gün allah , kuran cdleri çıkartmaya ve onları satmaya başladı.

benim yıllar önce bir komşum vardı.kızları bizim eve tv seyretmeye gelirdi.
adam şeytan işidir, haramdır diye eve tv almazdı.

islmc
27-01-2005, 18:02
Explorer forumdaşım:
Sana bir kitap tavsiye edeyim ama bunu okumayacaksan sen bilirsin
Bir zamanlar medyadada çıkan
Ömer Çelakıl''ın kitabı Kur''an-ı Kerim''in şifresi adlı kitabı. Burada bazı şeyler baya iyi açıklanmış bakıp yargılamadan buradaki doğrularıda görmezlikten gelip Şifre Yok Bunlar Boş diyorsan o senin bileceğin bir iş...
ngcoskun : medeniyetten yararlanmayan yoktur(şu anki bazı teknolojik gelişmelerin kaynağı müslümanların buluşlarıdır)sen bazı yobazları gösterip bunlar müslüman diyorsan buda senin bileceğin bir iş...
Yobazlık ve fanatiklik burada yapmayın bari... :lol:

n0thing
27-01-2005, 18:36
Kuran apaçıktır onda şifre bulmaya çalışmak yanlıştır.Size yaratıcınız bu kitap apaçık yollanmıştır diyor ama siz onda şifre bulmaya çalışıyorsunuz.

ngcoskun
27-01-2005, 19:01
Ömer çelakıl -çelalık bence- .bu adamı dikkate alıp okuduğunuza inanamıyorum.hastadır kendisi.bence ruh hastası.reportajını seyrederken bile nasıl bir hasta olduğunu anlayabiliyorsunuz.

haci
27-01-2005, 19:10
Kur’an’da şifre arayanın tek bir amacı olabilir. O da Kur’an’ın Allah’ın sözleri olduğunu kanıtlamak... Kur’an madem bir mucizedir, içinde şifre de olabilir, başka gizemli sayılar ve kelimeler de... Artık bu iş çığrından çıkmıştır. Bible da da şifreler aranmakta ve bulunmaktadır. İsrailli matematikçiler bu konu ile yakından ilgilenmektedirler. Onlar tarafından günümüze kadar geçen süre içinde vuku bulan önemli tarihsel olayların bible da yer aldığı gösterilmiştir. Bible kodu ile uğraşanlar için Kur’an’da yer aldığı sanılan şifrelerin lafı bile olmaz. Çünkü bible de o kadar çok bilgi birikimi vardır...

Kur’an aptal Arap’lara apaçık bir kitap olarak inmiştir. Onlar 1400 yıl bazı ayetlere öküzün duvara baktığı gibi bakmışlardır.
Sonunda dünya 20’nci yüzyılda informasyon çağına girmiştir. Bu çağda artık her şey farklıdır. Eskiden kalma yapıtlarda bile ilginç bir bilgi birikimi vardır. Apral Arap’lar ve cahil insanlar için yazılmış kutsal kitaplardan da yeni bilgiler harmanlanmalıdır. Madem onlar her çağ için indirilmişlerdir, öyle ise her çağa hitabeden bazı şifreler de içermelidirler. Yahudi ve Hristiyan’lar o şifrelerle çok ilgilenmektedirler. Bizim Müslüman’ların başı kel değildir elbette. Onlar da Kur’an’da bazı şifreler aramakta ve bulmaktadırlar.

Evet.. Forumun Müslo’ları.. Allah Kur’an’ı apaçık indirdim diyerek sizlere yalan söylemiştir. Ya da gerçekleri sizlere henüz ifşa etmemiştir. Sizden o şifreleri bulmanızı beklemektedir. O şifreleri bulabilirseniz, geleceği öğrenebilir ve kendinize çeki düzen verebilirsiniz.

Ama acele edin.. Çünkü rakipleriniz olan Yahudiler ve Hristiyan’lar bu konuda da sizlere fark attırmak üzereler..

Keeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh keh kehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
HACI

ngcoskun
27-01-2005, 19:10
daha önce başka bir başlığa da yazdığım bir yazıyı pas ediyorum.lutfen biraz daha gerçekçi olalım.hasta adamların arkasından gitmekle hiçbiryere varamayız.

şu ömer çelakıl dene zat kuranda bilimsel şeyler bulmaya devam ediyor.kuran bir bilim kitabı değildir derken aynı zamanda bilim adamlarının bulduğu şeylerin şifreli -kendi dekorder oluyor herhalde- olarak kuranda yazdığını iddia ediyor.ve diyor ki 2006 -2014 yılları arasında dünyaya çarpacak bir gök taşının kıyamet değil ama kıyamet alameti olduğunu kuranda bulduğunu söylüyor.bu arkadaş tıp öğrencisi.
şimdi bu vatandaş hastasını ameliyat ederken şu kuranın şifresi ile onu ameliyat etmeye kalkarsa kendine de hastasına yazık etmiş olmaz mı.

SERMED-I_MAHDUT
27-01-2005, 20:19
Kur''an''ı tam duyabilmiş bir sinenin ilhamları karşısında koca deryalar damla gibi kalır ve O''nun nuruyla aydınlanmış bir dimag yanında güneş bir mum ışığına dönüşür. O''nun gönüllerimizde duyulan nefesi canlarımıza can katar. O''nun soluklarının duyulduğu en kuytu yerler bile İsrafil''den sur sesi almış gibi birden bire dirilir. O''nu kendi derinliği ile duyan gönüller Cebrail''den nameler duymuş gibi gerilir ve dirilir.Zira "Bu Kitap, iman edenler için, onların Rabbleri tarafından basiretleri açan bir hidayet ve bürhandır.." Evet O, insani melekeleri ölmemiş kimseler için tam bir rahmet ve hikmet kaynağıdır. Ama ne gariptir ki, bütün acılarımızı dindirecek, asırlık yaralarımız üzerinde panzehir tesiri gösterecek ve içerik itibarıyla zenginlerden zengin bu kitap tutkusu başka, aşkı başka, sevdası başka, araştırmalarında insafsız değerlendirmelerinde çarpık,sorgulamaları hep başkalarına yönelik, duyguları hırs ve menfaate kilitlenmiş, aklı, mantığı vicdanı hislerinin önünde, muhakemesi kaprislerine yenik, iç derinlik ve muhtevadan ziyade vitrin, vizyon arası gelip giden ne ruh fakirleriyle temsil edildiğinden onun durulardan duru saflığına ve temizliğine gölge düşmekte ve serazat ruhlarda da şüpheler olmaktadır. Doğrusu, ahiret yolunda ve metafizik ovalarda görünseler de böyleleri, gözlerini maddi çıkar kör ettiğinden, ruh ile mana ile yoğrulmuş bir dünyayı kendi çerçevesiyle kavrayamayacak ve aksettiremeyeceklerdir.Tüm bunların yanında böylesi bir güzelliğe gölge düşürmek isteyen habis ruhluların meydana çıkardığı bir şifre meselesi var ki oda işin ayrı bir boyutu.Ben Kur''an''ın yukarıda acizane yazdığım veya yazamadığım tüm yönleriyle topyekün bir tahlil terkip ve tasnif yönlerinden incelenmesini talep ederek şifre olayına bir soru sormak istiyorum.
Eğer Kur''an bir şifre kitabıysa veya içinde şifreler var ise Kur''an''ın kendisine indiği (Kakül''ü Gülber''ine bin canım olsa feda olsun) Hz. MUHAMMED (a.e.t) neden bu konuda birşey demedi, bu durumdan bahsetmedi?

haci
27-01-2005, 20:49
Tüm bunların yanında böylesi bir güzelliğe gölge düşürmek isteyen habis ruhluların meydana çıkardığı bir şifre meselesi var ki oda işin ayrı bir boyutu.Ben Kur''an''ın yukarıda acizane yazdığım veya yazamadığım tüm yönleriyle topyekün bir tahlil terkip ve tasnif yönlerinden incelenmesini talep ederek şifre olayına bir soru sormak istiyorum.
Eğer Kur''an bir şifre kitabıysa veya içinde şifreler var ise Kur''an''ın kendisine indiği (Kakül''ü Gülber''ine bin canım olsa feda olsun) Hz. MUHAMMED (a.e.t) neden bu konuda birşey demedi, bu durumdan bahsetmedi?

Bu sorunun yanıtını ben biliyorum...

Yaw. Muhammed’de durumdan habersizdi.. Allah O’nu kullanıyordu. Yalan mı? Allah yarattığı insanoğlu ile bire bir bir ilişkiye girmeye korkan bir ilahdır. Neden korktuğunu bilemem. Araya Cebraili ve ümmi bir insan olan Muhammed’i sokarak, insanları hidayete eriştirmeye çalışmıştır. Bunda da pek başarılı olduğu söylenemez. İnsanların çoğu şu anda Hristiyan’dır. Neyse.. Soruya dönelim..

Muhammed neden şifreyi bilmiyordu?

Neden olacak? Alt tarafı bir koyun çobanı idi Muhammed’in aslı.. Koyun çobanından ne beklersiniz? Matematik mi? Şifre mi? Ne anlar yaw.. Zaten kendisi demiyor muydu ümmi olduğunu.. Cahil olduğunu..
Kur’an’ın tek kurtuluşu bir şifre kitabı olmasında..Eğer Kur’an bir şifre kitabı değilse, çöpe atılsa daha iyi olur. Çünkü içeriği artık kimseyi tatmin etmiyor.
Ne Müslüman’lar Kur’an’dan memnun, ne gavurlar.. Ne olacak Kur’an’ın hali?
Kur''an''in tek kurtuluşu şifre kitabı olması...
Ama neyin şifresi ?.. İşte bütün sorun budur.. Şifre kitabı olması da yetmiyor demek ki! İyi bir şeylerin şifre kitabı olması gerekiyor.
Önce o iyi şeyi bulun.. Sonra şifresini..
Hadi bakiiiiiiiiiiimmmmm
İş başına Müslüman’lar.. Daha çok işiniz var.
Zor işiniz.. Zooooooorrrrrrr

HACI

explorer
30-01-2005, 06:34
sorular sorular=

1-Kuran şifresi var ise . Kuran açık şeçik anlaşılır bir kitap değilmidir?

2-Tanrı kuranı açıklama görevini muhammedemi yoksa Ömer Çelakıla mı vermiştir ??

3-Kuranda şifre var diyen kişi bu yetkiyi hangi ruhsat ile kendinde hisseder?

4-Kuran müslümanlara maddi manevi kurtuluş içinmi gönderilmiştir yoksa şifreleri çözülsün diye beklenen bir bulmacamı ???

sorulara açık ve net yanıtlar bekliyorum.

explorer
31-01-2005, 01:58
ismlc den halen bu konuda cvp beklemekteyim....

at_arabas?
31-01-2005, 02:18
bide reset tuşunu bulsalar,bin yılların en büyük buluşu olurdu. tüm ödülleri kapabilirdi ha gayret kurtarın bizi.

Tolga
01-02-2005, 15:41
İnsanların kuranın aslında manasız ve anlamsız bir kitap olduğunu anlamasından sonra bu tip muhabbetler başladı.Amaç açık:İnsanların yavaş yavaş terkettiği bu ilkel dine yeni anlamlar yüklemeyebilmek ve insanları tekrar islama yakınlaştırmak.Ama bu boş bir çabadır.Akıllı insanların bu tür palavralara karnı toktur. :D