PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "Hz. Muhammed Türk''''tü" ehi ! ehi! ha ha hi ho

kitapsiz
30-01-2005, 17:53
Eski Kültür Bakanı Namık Kemal Zeybek, Hz. Muhammed''in Türk olduğunu iddia etti.

Alanya Türk Ocağı tarafından düzenlenen “Yeni Dünya Düzeni ve Türkiye” konulu konferansta konuşan Namık Kemal Zeybek, 8 bin yıllık dünya tarihinin en önemli milletinin Türk Milleti olduğunu, insanlığa medeniyeti öğretenin de Türkler olduğunu söyledi.

Türk Milleti''nin kökünün Sümerlere dayandığını öne süren Zeybek, ”Peygamberimiz, Hazreti Muhammed''in kökü Sümerlerden gelmektedir. Dolayısıyla Hz. Muhammed de Türk''tür” dedi

Dünyada ilk rüşveti de Sümerlerin başlattığını ileri süren Zeybek, şunları söyledi:

“Dünyada uygarlığı başlatan toplum da Türk Milleti''dir. Dünya tarihi Türklerle başladı. 600 yıl boyunca dünyayı Osmanlı yönetti ve bugün dünyanın pek çok ülkesinde Osmanlı''ya herkes saygı duyuyor. Aslında bugünkü Batı ülkelerinde yaşayan vatandaşların da soyu Türk''tür. Batılılar mevcut dininden vazgeçip kendilerine yeni dinler aramaya çalışıyor. Kendi kiliseleri boş.”

hürriyet

30.01.05

at_arabas?
30-01-2005, 21:03
ben hemen çıkar giderim kapıyı biliyoruuuuum :wink:

30-01-2005, 22:14
Tam anlamıyla megalomanyaklık.

30-01-2005, 22:18
ne guzel demis adam iste, ne yani Turk olsa olmazmi, yani siz ateistlerde herseye itiraz ediyorsunuz askolsun yaw.

Bu arada Coskun herhalde beni altettigini dusunmenin keyfi ile gobegini kasiyordur,

tuh tuh

Damdanakan

ngcoskun
31-01-2005, 12:59
aa benim damdanakan dangalağım beni kendine rakip mi seçtin yazık sana.
haline üzüldüm şimdi.sen git benim bir kaç yazımı bir ara oku da sonra göbeğimi kaşımayacağım fikrini edin.nedenini sen yazarsın okuduklarından sonra.
heheheheh

bu adamcağız rüyasında mı görmüş bütün bunları yoksa vahiy mi gelmiş
muhammed türkmüş ama arap taraftarıymış da ondan mı türklere zulüm etmiş onları aslında düşman görmüş.hehehe

Tolga
31-01-2005, 18:28
Bu tam bir saçmalıktır.Eğer muhammed Türk olsaydı hadislerinde Türklerden olumsuz olarak bahsedermiydi hiç?Ama bahsetmiş.

ZATEN MUHAMMED TÜRK OLSAYDI ULUSUM ADINA UTANIRDIM!!!

kafir billah
01-02-2005, 15:14
Bu tam bir saçmalıktır.Eğer muhammed Türk olsaydı hadislerinde Türklerden olumsuz olarak bahsedermiydi hiç?Ama bahsetmiş.

ZATEN MUHAMMED TÜRK OLSAYDI ULUSUM ADINA UTANIRDIM!!!

%1000 katiliyorim

Bula bula bir sapik pedofili mi Turk yaptilar :lol: :lol:

Belcikada Dutroux isminde sapik bir adam 6 ile 12 yasindaki kizlari kacirip tecavuz etmis. Bari o herifi de Turk yapsinlar :lol: :lol:

n0thing
01-02-2005, 19:18
Hadislerde Türkler hakkında olumsuz şeyler söylendi diye doğru mu kabul edelim? Hadislere güvenmemek lazım.

Bu iddiayı ortaya atan adamı dinledim. İbrahimin sümerlerden geldiğini tüm dünya biliyor dedi. Muhammedin de İbrahimin soyundan geldiğini herkes biliyor dedi. Asıl sorun şu diyor: Sümerler Türk müydü?

Bu adam çeşitli Türk Cumhuriyetlerinden profların yaptığı araştırmalara dayanarak evet Türktürler diyor. Günümüze kadar gelmiş Türkçe sözlerin Sümercesini okudu ve gerçekten ÇOK BÜYÜK benzerlikler var. Bir iki harf oynamış o kadar. Türkçedeki kelimelerin 800`ü Sümerlerde de var. Belki daha da fazlası tespit edilecek.

Çetrefilli bir durum var ama bakalım.