PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Evde bekleyin gelecekler...

kitapsiz
01-02-2005, 22:08
FARKINDA mısınız, son günlerde cezaevlerindeki 12 binden fazla hırsızı-katili-teröristi saldılar.

TCK’da ve İnfaz Yasası’nda yapılan değişikliklerle ‘uyum’ adı altında 12 binden fazla suçlu artık sokaklarda.

Örtülü ‘af’ bu...

Salınanlar arasında Hizbullah terör örgütünün elemanları da var.

Sivas Davası, Uğur Mumcu-Ahmet Taner Kışlalı davalarından dolayı cezaevlerinde bulunanların yarısı da salındı, kalanlar çıkmak için başvurdular.

Gasp, çete, hırsızlık, kapkaç, adam kaçırma, öldürme ve yaralama suçluları...

Mevcutlara ilave olarak 12 binden fazlası artık aramızda...

*

Farkındaysanız medya ‘Bu ne rezalet’ diye iktidara sormuyor, tepki göstermiyor.

‘Rahşan affı’na da tepki göstermemişti medya, ta ki Ecevitler iktidardan uzaklaşana kadar.

Şimdi de iktidarın canını sıkmamak için görmezlikten geliyorlar.

Oysa sokaklar güvensiz.

Sabahları otomobillerin içinden, arsalardan cesetler toplanıyor. Çocukları dahi öldürüyorlar. İnsan soymak, kaçırmak, öldürmek, evleri basmak, kan akıtmak, yok etmek bir salgın...

Soyulmadık ev, gasp yapılmamış sokak, kan bulaşmamış kaldırım kalmadı kentlerde.

Gazeteler-televizyonlar kaçırılmış, ırzına geçilmiş, bıçaklanmış, öldürülmüş masum insanların haberleriyle dolu.

*

Medya ‘Dehşet...’, ‘Vahşet...’ diye haberler veriyor. Ama iktidarın cezaevlerini boşaltıp içerdeki suçluları da salmasını görmezlikten geliyor.

Bir tek medya kuruluşu ‘Ne yapıyorsunuz?’ diye sormuş değil.

Gazeteler-televizyonlar suspus.

Medya toplumun vicdanıysa; sesini yükseltmesi, bu akıl almaz rezilliği iktidarın gözüne sokması, hangi yandaşlarını kurtarmak için adi suçluları sokağa saldıklarını sorgulaması gerekmez mi?..

Suçların bir anda arttığı, adeta patladığı bir ülkede örtülü ‘af’ yapılabilir mi?..

Bunu bir soran olmalı...

*

En iyisi siz evden çıkmayın.

Kapı-pencere sıkı sıkı, evde oturmalısınız.

Oturup bekleyin.

Zaten eve gelecekler.

31.01.2005
Bekir COŞKUN

explorer
01-02-2005, 23:02
HUKUK a karşı yapılan büyük bir saygısızlıktır..

ngcoskun
02-02-2005, 13:14
Soyulmadık ev, gasp yapılmamış sokak, kan bulaşmamış kaldırım kalmadı kentlerde.

benim evim de bunlara dahil. :cry:
bu ne vicdansızlıktır bu ne acımasızlıktır.ben çalışayım bu hırsızları besleyeyim oldum inanın.her sene bir hırsızlık işi geliyor başıma.ya telefonumu çalıyorlar ya evimi soyuyorlar.çocukluğumda da çok kere bisikletimi çalmışlardı.
birileri gelse bana dese ki benim şuyum yok param da yok inan ona yardım etmekten hiç gocunmam elimden geleni yaparım ama şu benim olanı benden habersiz almıyorlar mı deli oluyorum ya.

bu medyaya gelince onlar biribizi dikizliyor evindeki kavgalarla reyting yaparak gündemi unutturmaktan başka ne yapabilirler.he birde semra hanımlar var abi.onlar da önemli.vah vay halimize.......

hatırlıyorum galatasarayın o büyük kupayı aldığı zaman da önemli bir olay olmuştu -zam falan olabilir- hemen kolaycanaktan gündemi galatasaraya getirip olayları örtbas edivermişlerdi.salağız ya biz de yedik........

at_arabas?
02-02-2005, 15:52
arkadaşlar bizim ülke otomatik pilotta gidiyormuş gibi ne dersiniz ???
duruma bakılırsa irtifada kaybediyoruz .!!!!
CHP nin olaylı kurultayından beri, ne kadar (TOPLUMUN VİCDANI ) (Bekir coşkunun sözü )MEDYA varsa sadece bunu nakarat yapıyor hemde çevirip çevirip , ZUM YAPIP YAPIP , YORUM KATIP KRİTİK KATA KATA .
nedir ya bu medya denen rezalet .
sanki boyayı incelten tiner gibi bizleri günden güne iceltip aramızdaki bağı günbe gün zayıflatıyorlar,
hem toplum dejenere oluyor hem akıllı bir yorum alma özgürlüğümüz gasp ediliyor .
sahneyi kimseye bırakmayıp, toplumu kapmış gidiyorlar. Bumu basın özgürlüğü ?

BİZİM GERÇEKLERİ HABER ALMA ÖZGÜRLÜĞÜMÜZ NE OLACAK ???

artık toplumdada ben daha kötüsünü yaparım zihniyeti oturuşmaya başladı sanki .
şunu unutmuşum medya yakında iki kupona otomatik silah dağıtıp ,
kendinizi koruyun bak evinizede saldıracaklar derse bizde kupon biriktirip sırayamı giricez .?
öyle ya onlar ne istiyorlarsa bize onu okutup ,o tarafa baklmamızı , onların çektiği tarafa gitmemizi istiyorlar .
yokmu başka bir medya . Bunların kıçını açacak, dürüst ,bizden taraf .
Gündemi sadece bunlarmı belirleyecek.
bizi bitirecek bunların BİR NALA ,BİR ÇİVİYE TAKTİĞİ.
EN ÇOKTA NALA VURUYOR GÜDÜMLÜ MEDYA

BEŞ NALA bir çiviye.............. nereye kadar...

bakarmısınız eski ata sözümüzü bile değiştirttiler bize.....

sevgili kitapsız
bizde her türlü hileyi ,hurdayı gaspı ,adam öldürmeyi biliriz hemde onlardan daha şekilli yaparız ,kafamızı vermeyelim yeterki. bunları böyle yapan ve sürekli bizlere bunları göstere göstere alıştırma eğitimi yapan ve birbirimize yardım etmeyecekmiş gibi zannettiren medyaya aldanma ,burda öyle bir türk halkı varki ,
daha yasaları aşmamış ,saygı sınırında duran, her şeyi gören ve bilen,kulağının üstüne yatmış bekleyen türk halkı ve türk askeri onlardan daha çok .
merak etme sen.
düşünsenize ,ülkemiz eskiden, savaşırken at pisliklerinden arpa toplayıp savaşmış, genede yenebilmiştir düşmanını bizdeki bu azmi , şu anki imkanlarımızla nereler kadar taşıyacağımızı unutanlar , KADERİNİ YAŞARLAR. !!!

saygılar, vatanını seven tüm insanlara