Orijinalini görmek için tıklayınız : Büyü,Cin,öteki alemle irtibat
med@ya_ali
03-02-2005, 14:50
http://www.medyumalidegermenci.com
yorumsuz
ngcoskun
03-02-2005, 15:32
bu adamların sitelerine tıklamak bile yersiz bence. ben baktım tabi doğal olarak ve bakmanıza değecek biryer değil.onun için boşuna tıklayıpda garibi sevindirmeyin.
medyum ali değer miş miş miş...bir de koca bir sakal bırakmış mış mış....
Ahh o hemen karşıma çıkan sakallı adam yok mu, o adam birçok kızın hayalini süsleyecek niteliklere sahip bir insana benziyor.
ngcoskun
03-02-2005, 15:45
evet nothing ben de hemen etkilendim.acaba benimle evlenir mi dersin.
hem bak gelecekten de haber veriyormuş iş garanti yani
hehehehe :P :shock:
Ben kız olsam bohcamı alıp çoktan ona kaçmıştım. Şu asilliğe, erkek güzelliğine bakar mısınız. Haşin erkek, yerler seni dikkat et kendine.
explorer
03-02-2005, 16:28
ne hunerlerin var..
şapkadan tavşanmı çıkartıyorsun..
sahtekarlar....
ngcoskun
03-02-2005, 16:56
Arkadaşlar ben şu andan itibaren yazamayabilirim.çünkü nothing''i dinleyip ,tavsiyesine uyup bohçamı alıp medyum aliye kaçıyorum.sizleri çooookkk çooookkk özleyeceğim. :cry: :cry: ehe ehe ekü mekü böğyk.
ngcoskun
03-02-2005, 17:05
o ne ki. :?
çıkartamadım pek ne olduğunu.iyi bir şey mi kötü.
ngcoskun
03-02-2005, 17:11
sen kötü bir adamsın nothing zuhahahayt diye kötü adamlar güler.ben biliyorum türk filminde göstermişlerdi.
ben gidiyorum evet evet karar verdim sizin gibi kötü gülen adamlarla olmamalıyım ben .bekle beni medyum ali geliyorum. 8)
Çok güldüm bugün sağ olasın Ali.
kitapsiz
03-02-2005, 22:02
niye gülüyörsunuzki? "insan" ay pardon "kul"llarin kölelerin inancina saygili olun biraz :twisted:
o zamanlar polis yokmus. eeeeee? muammede o kadar ilkel müslümani nasil kontrol etsin?
allhtan korkutarak tabii. ama allaan cinleride var tabii.. allaan gözünden kacan olursa cinler in gözünden kacmaz olaylar... buda muhammedin sürüsünü gütmesini kolaylar.. herif yatip kalkip vahiy uydurmaya alismis, cinlerle uyduruk bir isbirligi yapmakta neden bir sakinca görsünki?
iste o zamanlar asayis böyle kontrol edilirmis. o zamanin insanlari ilkel olduklarindan inanirlarmis bu zirvalara. bu zamanin insanlari inanmaz safsatalara. o inanlar KUL lar köle ler.. insan olmak istemeyenler.
su kendini medyum ilan eden herifin suratina bir bakiniz. köpeginizi cise götürmesi icin 10 dakikaligina ona güvenebilirmisiniz?
ben köpegime cikarcilik ve yalancilik mikrobu bulastirmasindan korkardim.