Orijinalini görmek için tıklayınız : Turan Dursunun Büyük Yanılgısı veya Günahı
Rahmetli Turan Dursun, Mekkeli hz Muhammedin edimleri senediyle Kuranın Allahtan geldiğini inkar ediyor ve Allahı eleştiriyor .
Turan Dursun, İslam dininin peygamberi olarak kabul edilen Mekkeli Hz Muhamedi yadsımakta ve eleştirmekte haklıdır, fakat Kuranı inkar etmesi, hele de kendisi gibi bir din uzmanının büyük bir yanılgısı ve günahıdır. Şöyle ki:
1-Turan Dursun Kuranı eleştirecek kadar arapça ve din bilgisine sahip de, Mekkeli Hz Muhammedin Kuran Muhammedi olduğunu anlayamamış mı?
2-Bu Kuran kendisi şimdiki müslümanları pekçok ayette sert bir şekilde eleştirmektedir. Turan Dursun, bu kadar arapça ve din biliyor da bunu anlayamamış mı? Mesela, maun suresinde Allah ve Kuran "WAy o namaz kılanların haline ki, namazlarında gaflet içindedirler, dini yalanlarlar!!!"
Turan Dursun bu ayeti görememiş mi?
3-Turan Dursun ,, bu kadar Kuran okumuş da, Allah ve Kuranın Enfal 35te "kabe namazı kılanların namazı hısıltı/el çırpma/hileden başka bir şey değildir " dediği ayeti görememiş mi? Hemen bu ayetin devamında, bu kabe namazı kılan müslümanlara Allah ve Kuranın, "kafirler, tadın azabı" dediğini görememiş mi?
4-Turan Dursun bu kadar arapça ve Kuran okumuş da, Allah ve Kuranın, kafirun suresinde, mehdi denen zat zamanının müslümanlarına , yani şu anki müslümanlara , konvansiyonel müslümanlara "kafirler" dediğini anlayamamış mı?
5-Turan Dursun nasıl oluyor da mekkeli Muhammedi kuran peygamberi olarak "baz" alarak, yüce Kurana saldırıyor? O kadar arapça ve Kuran okumuş da, Mekkeli hz Muhammedin gerçek Kuran Muhammedi, aslı Kuran Muhammedi olmadığını anlayamamış mı? Kuranda mekkeli hz Muhammedin Kuran peygamberi olmadığı açıkça görülmektedir, bunu görememiş mi de, sanki Allah mekkeli Hz Muahmmedi Kuranın peygamberi olarak görürmüş gibi hem Kuran peygamberini, hem Allahı, Hem de Kuranı böylesine yanlış bir temelde eleştirmektedir.
6-Turan Dursun o kadar Kuran okumuş da, ankebut suresi 51 deki, "onlara okunup duran Kitabı sana indirmiş olmamız onlara yetmiyor mu" ayetini görememiş mi, anlayamamış mı, Arapçası mı yetmemiş?
7-Turan Dursun, "muhammed " sözünü , mah-amed olarak okumaktan aciz mi, ve "mah-amed" sözünün "amed zamanı" "med yeri zamanı" yani "yukarı mezopotomya zamanı" yani tam da "dünyanın gözünü diktiği yerin zamanı" anlamına geldiğini anlayamamış mı?
8-Ben bir ümmi olarak, din bilmeyen ve din eğitimi olmayan birisi olarak bunları görebiliyorum da, Turan Dursun, rahmetli onca din eğitimine rağmen bunları görememiş mi? Hak geldi batıl zail oldu, yani gerçek olanı geldi, sahtesi zail oldu" ayetini de mi görememiş?
Kültigin bu kadar yazmışsınız ama rahmetli Turan Dursun gibi ben de anlayamadım açıkcası.Kuran İslam peygamberi H.z Muhammed (S.A.V) ' in kalbine vahyedilmedi mi?
İsimleri Muhammed,Mustafa,Ahmet(gökteki ismidir bu),Mahmut,Mehmet hepsi aynıdır.aynı kapıya çıkar.İslam peygamberine.
Mehdiden bahsetmek istemişsiniz kanımca ama daha açık yazarsanız muallakta kalmaz.Med yeri zamanı diyorsunuz.Mah-amed olarak algılamamızı istiyosunuz.O halde Amed kim?Başka birisi mi?
H.z Muhammedi eleştirmek Kuranı eleştirmek değil mi?Ya da Kuran ın bir yaratıcı tarafından geldiğini kabul ediyosunuz.- yani tanrı (zeus) sparta abim bağışlasın beni :D-Ancak H.z Muhammedin eleştirilebilmesini haklı görebiliyosunuz. :roll:
Kusura bakmayın ama gerçekten karışık.Anlayışsızlığımı mazur görün ama biraz daha açarsanız.Kastettiğim şu mezopotamya mevzusu...
Beelzebub,
Çok da iyi anlamışsınız.
Kuran İslam peygamberi H.z Muhammed (S.A.V) ' in kalbine vahyedilmedi mi?
Evet fakat, hangi Muhammed gerçek Muhammed mi? mekkeli hz Muhammed mi? Mekkede "okunan Kuran" "inen kuran" değildir.
Kanıt ankebut 51:.
Karşılarında okunup duran bir kitabı sana indirmiş olmamız onlara yetmiyor mu? Bunda, inanan bir toplum için elbette ki bir rahmet ve bir öğüt vardır.
Ankebut 51 den anlıyoruz ki, okuyup durduğumuz bir kitap vardır, fakat henüz inmemiştir. Sizin de dediğiniz gibi, esaz muhammed olan "mehdi" dedikleri şahsa inecek olduğu anlaşılıyor. Yoksa, mekkede muhammedin ve toplumunun okuyup durduğu bir kitap mı varmış? hayır: bu ayet, kitap ve mehdiden bahsediyor. zaten bu mekke islam dininden kuran "cahiliye devri olarak söz eder, ve batıl olduğunu söyler.
İsimleri Muhammed,Mustafa,Ahmet(gökteki ismidir bu),Mahmut,Mehmet hepsi aynıdır.aynı kapıya çıkar.İslam peygamberine.
Bravo ! Dediğinizin doğru olma ihtimali tevatüran çok öuhtemel, fakat bu isimler bir kişiye uymaz: o da mekkeli hz muhammed sav.
Mehdiden bahsetmek istemişsiniz kanımca ama daha açık yazarsanız muallakta kalmaz.Med yeri zamanı diyorsunuz.Mah-amed olarak algılamamızı istiyosunuz.O halde Amed kim?Başka birisi mi?
Çok güzel anlamışsınız. Mah-amed; mah-ı med; mahmed: hem peygamber , hem yer adı, hem de tarih olmaktadır. mah amed sözü ile 3lü bir anlatım yapılmıştır: mehdi, 2000li yıllar ve yukarı mezopotomya=amed.
H.z Muhammedi eleştirmek Kuranı eleştirmek değil mi?
hz Muhammed dediğin kim arkadaşım: hangi muhammed? mekkeli hz Muhammed sav mi? , yoksa kurandaki muhammed peygamberden mi bahsediyorsunuz? Turan Dursun büyük hata yapmış, mekkeli hz muhammed sav i baz alarak Kuranı tenkid etmiş, kötülemiş. Mekkeli hz muhammedden Kurana ne? Ne yani rahmetli T Dursun gibi iddia ile ortaya çıkan bir insan bu gerçeği nasıl anlamamış. wahhab bile bunu anlamış, gitmiş, türbe neyin bırakmamış oralarda.
Lütfen yazımı tekrar ve ağır ağır hazmede ede, tekrar okuyun, sizin anlayacak potansiyeli haiz olduğunuzu görüyorum. halkımız anlasın ve faidelensin ve hakka iman etsin diye, 0,5 derece imbikten süzerek, tamıta tamıta, kulak damlasıylan göz damlasıylan sindire sindire, yedire yedire veriyoruz burada ilm-i gaybimizi...
pearline
18-01-2007, 05:10
ya Kültigin kardes inan bana gonderdigin iki mesajida tekrar be tekrar ve dedigin gibi hazmede ede okudum :D lakin af buyur bende beelzbb gibi karistim kaldim walla hehe
beelzbb diyor ki "Kuran İslam peygamberi H.z Muhammed (S.A.V) ' in kalbine vahyedilmedi mi? "
sen de "Evet fakat, hangi Muhammed gerçek Muhammed mi? mekkeli hz Muhammed mi? Mekkede "okunan Kuran" "inen kuran" *değildir." diye cevapliyorsun.
-simdi Evet ise beelzbb'in dedigi Kuran'in İslam peygamberi H.z Muhammed (S.A.V) ' in kalbine vahyedildigini kabul ediyorsun.
ama mekkeli Hz Muhammed degil diyorsun...bir celiski yok mu?
neyse....yazinin devamini okyunca da soyle anlasiliyor ki sen Hz Muhammed'e inanmiyor fakat Kuran'da adi gecen baska bir Muhammed'in olduguna, hatta anladigim kadariyla 2000 yilinda geldigine mi inaniyorsun?ve buna mehdi diyorsun oyle mi?
eger oyleyse ya sen neyaptin simdi 1400yillik Islamiyet tarihini :lol:
tabiki onu kastetmemissindir ama yazdiklarindan da o cikiyor, bence kimsenin kafasi karismasin, sen ayrintili bir sekilde tek tek izah et eger zahmet olmayacaksa...
pearline
18-01-2007, 05:31
bir de arkadasim ayet yorumun da beni cok sasirtti!
Kültigin yazmis:"ankebut 51:.
Karşılarında okunup duran bir kitabı sana indirmiş olmamız onlara yetmiyor mu? Bunda, inanan bir toplum için elbette ki bir rahmet ve bir öğüt vardır.
Ankebut 51 den anlıyoruz ki, okuyup durduğumuz bir kitap vardır, fakat henüz inmemiştir. Sizin de dediğiniz gibi, esaz muhammed olan "mehdi" dedikleri şahsa inecek olduğu anlaşılıyor. Yoksa, mekkede muhammedin ve toplumunun okuyup durduğu bir kitap mı varmış? hayır: bu ayet, kitap ve mehdiden bahsediyor. zaten bu mekke islam dininden kuran "cahiliye devri olarak söz eder, ve batıl olduğunu söyler."
"okuyup durdugumuz bir kitap vardir, fakat henuz inmemistir" diyorsun...celiskili...okuyup duruyorsak nasil henuz inmemis oluyor?ki bu kitabin Kuran-i Kerim oldugunu kabul ediyorsun, ama mehdiye inecegini soyluyorsun...mehdi'den ise 2000li yillar diye bahsediyorsun..Hz Muhammed(mekkeli!) vahiy yoluyla aktarmadiysa nerden geldi bu Kuran gokten zembille alin size kitap diye dusmedi ya!
Kuran-i Kerim'de gecen Muhammed,Peygamberimiz yani 571'de Mekke'de dogan Hz Muhammed(S.A.V)dir. nitekim Allah'in isminin hemen ardindan da anilan tek peygamber, ve son Peygamber odur!
simdi ayrintili bilemicem fakat Ankebut suresi 51. ayeti basindaki ayetler ve sonundaki ayetlerle okusunlar merak edenler..
slmtle....
Evet, iyi gidiyoruz.
Bu başlık çok ilginç olacaga benzer.
Hoş geldin Kültigin, kardeş. Bir geldin pir geldin.
Önce Hadis reddediliyordu, bu reddiyeden hadisin sahibi de payını almış oldu.
Bu işin sonucu gerçek Kur'an inmemiştire kadar gidecek galiba.
İyi de biz islamiyeti nereden ögrenecegiz, aklım karıştı valla.
Bence Sodomo bile çıkamaz bu işin içinden. :lol:
saygılarımla
* Bu arada Forum Kuralları geregi 10 başlık kotasını doldurmadıgınızdan başlıgınızı cafe'ye taşıdım.
Kultiginin aciklamasini tercume edecek kimse var mi?
*DaVinci kodunun, islama uygulanan yeni bir seruvenine benziyor iddialar.
*Degisik, enteresan, sonunda Fetullah cikmaz umarim.
Hz Muhamed diyarbekirlimi
-Turan Dursun, "muhammed " sözünü , mah-amed olarak okumaktan aciz mi, ve "mah-amed" sözünün "amed zamanı" "med yeri zamanı" yani "yukarı mezopotomya zamanı" yani tam da "dünyanın gözünü diktiği yerin zamanı" anlamına geldiğini anlayamamış mı?
Ma (diyarbekir kürtçesinde neredeyse her kelimenin başında kulanılır )
Amed ise diyarbakırın eski ismi
bende böyle anladım turan dursun nasıl görmemiş hayret
hz Muhammed dediğin kim arkadaşım: hangi muhammed? mekkeli hz Muhammed sav mi? , yoksa kurandaki muhammed peygamberden mi bahsediyorsunuz? Turan Dursun büyük hata yapmış, mekkeli hz muhammed sav i baz alarak Kuranı tenkid etmiş, kötülemiş. Mekkeli hz muhammedden Kurana ne? Ne yani rahmetli T Dursun gibi iddia ile ortaya çıkan bir insan bu gerçeği nasıl anlamamış. wahhab bile bunu anlamış, gitmiş, türbe neyin bırakmamış oralarda.
Sevgili Kültigin,
ilm-i i gayba hakim olmadığım için ben de pek birşey anlamadım pek çok arkadaş gibi, umarım bu konuda bizleri bilgilendirmeye ve aydınlatmaya devam edersin. Sadece, takıldığım küçük bir detayı sormak istiyorum:
Yukarıda alıntı yaptığım metinde Turan Dursun'un Mekkeli Hz.Muhammed (sav)'i baz alarak büyük hata yaptığını söylüyorsun ve bunu yaparken ismini aynen Ahzab 56'da emredildiği gibi salat ve selam ile anıyorsun.
Ahzab 56. Allah ve melekleri, Peygamber'e çok salevât getirirler. Ey müminler! Siz de ona salevât getirin ve tam bir teslimiyetle selam verin. (Diyanet vakfı çevirisi)
Sonra da Mekkeli Hz.Muhammed'den Kur'an'a ne diyorsun, anladığım kadarı ile Kur'an'da geçen peygamberle Mekke'li Muhammed'in alakası olmadığını iddia ediyorsun. Ne demek istediğini biraz daha açarsan iyi olacak gibi görünüyor.
ilginç olsa da forum kurallarına uymayan (10 mesaj kotası ) bu başlığı
kilitlemek durumundayım. Sayın kültigin 10 mesaj kotasını doldurunca bu başlık yeniden açılacaktır.
edit: dilaverin notunu görmemişim.Başlık tekrar açıldı.
anladığım kadarı ile kutigine göre iki muhammed var ve turan dursun
yanlış muhammed hakkında yazmış diyor kultegin, ve aynı zamanda
iki kuran var, islama yeni bir boyut, bravo kultegin
anladığım kadarı ile kutigine göre iki muhammed var ve turan dursun
yanlış muhammed hakkında yazmış diyor kultegin, ve aynı zamanda
iki kuran var, islama yeni bir boyut, bravo kultegin
Evet birinide Maho -amed imiş
yani diyarbekirli maho
Bre Kultigin kardesim,
bilmez misin ki senin bu okuduklarini yazan Turan Dursun, asil Turan Dursun degildir. Asil Turan Dursun daha gelmemistir.
Bu arada ben kimim ve sen kimsin sorularinin da cevabini vermemiz lazim tabii.. Ise Muhammed'den baslayacaz galiba..
Hayirli olsun, foruma hosgeldin, epey zenginlesti bizim forum.
ya Kültigin kardes inan bana gonderdigin iki mesajida tekrar be tekrar ve dedigin gibi hazmede ede okudum :D lakin af buyur bende beelzbb gibi karistim kaldim walla hehe...
sn pörül-line, beelzebub arkadaşımın takma niki olmaklan beraber, aslı böcekler kralı olmaktadır, ve çok kuvvetli sinyal alır.
beelzbb diyor ki "Kuran İslam peygamberi H.z Muhammed (S.A.V) ' in kalbine vahyedilmedi mi? "
sen de "Evet fakat, hangi Muhammed gerçek Muhammed mi? mekkeli hz Muhammed mi? Mekkede "okunan Kuran" "inen kuran" *değildir." diye cevapliyorsun.
-simdi Evet ise beelzbb'in dedigi Kuran'in İslam peygamberi H.z Muhammed (S.A.V) ' in kalbine vahyedildigini kabul ediyorsun.
ama mekkeli Hz Muhammed degil diyorsun...bir celiski yok mu?
Neden çelişki olsun. Neden bunu bir çelişki olarak alıyorsunuz da bir hak , bir büyük gerçek ve bir büyük uyanış olarak almıyorsunuz? Mekke islamı geldi geleli, Türklerin anası bellenmiş, sahte cihatlarda, hatta kuran dışı sahte cihadlarda türkler kırım kırım kırılmışlardır, 1500 yıldır:bu mekke islamı çıktı çıkalı. Adı barış-selam olan bir din Türkleri asırlardır sahte cihat teranleri altında savaştırıp yok etti, az daha yokedecekti, de Allah acıdı da Atatürkü gönderdi. Ki Türk milleti *yokolmasın, onlar da varolsun diye. Evet Mekkeli Hz Muhammed Kuran muhammedi değildir, Kuran peygamberi Muhammed o değildir. Peygamber ayı bölmez, peygamber mucizesi böyle olmaz. Peygamber olana emin demezler: Kuran uyarınca sabittir; peygamberlere terorist derler. Oysa Mekkeli Muhammede kavmi Muhammed-ül Emin demiştir. Ve yine Oysa, diyorum; Kuran kuran peygamberi muhamede, halkı tarafından " emin" denmediğini , tam tersine ahlaksız ve soysuz vb *dendiğini açıkça ifade eder: BUna göre nasıl oluyor da Mekkeli "Emin" peygamber Hz Muhammed, Kuranın gerçek *muhammedinin *namussuz ve kahpe toplumu tarafından "ahlaksız, ve soysuz" denen bizim muhammedimiz olabiliyor??
neyse....yazinin devamini okyunca da soyle anlasiliyor ki sen Hz Muhammed'e inanmiyor fakat Kuran'da adi gecen baska bir Muhammed'in olduguna, hatta anladigim kadariyla 2000 yilinda geldigine mi inaniyorsun?ve buna mehdi diyorsun oyle mi?
Ben ehli sünnettenim, dinsel köküm ehli sünnettir. Fakat Kuran okudukça ve yaşım ilerledikçe, ve uyandıkça, mekkeli Hz Muhammed SAV in , kuran peygamberiş muhammed olkmadığı fakat onun yerine geçtiği , ve dediğin gibi, gerçek mah,amedin bu çağda gelecek olan , ve fakat mahamed adı daha önce başkası tarafından gaspedildiği için, kendisine "mehdi" demek zorunda kaldıkları gerçek kuran peygamneri , gerçek muhammeddir.
eger oyleyse ya sen neyaptin simdi 1400yillik Islamiyet tarihini :lol:
1500 yıllık islamın ne tarihi varmış. bu islam dini kurandan değildir, kurana aykırıdır. kuran bu turanın da eleştirdiği dine "cahiliye" der, "batıl din" der. yani esasen Turan dursunun eleştirdiği dini Kuran daha ağır eleştirir: "cahiliye devri" batıl yani sahte din " diyerek, ve hak kuran dininin de geleceğini söyler.
tabiki onu kastetmemissindir ama yazdiklarindan da o cikiyor, bence kimsenin kafasi karismasin, sen ayrintili bir sekilde tek tek izah et eger zahmet olmayacaksa
Neyi kastetmedim ya, kastım açık: neden anlamak için o küçük beyinlerinizi azıcık zorlamıyorsunuz: iman, izan , ihlas sahibi iseniz. *
Bu din roma tarafından uydurulmuş, türkleri köle etmek için uydurulmuş bir dindir, tuzaktır, provokasyondur: KRİPTO dur. Türklere egemen olmuşlar ve günahkar Türkleri asırlarca tuzak savaşlarda kırım kırım kırmaya sürmüşlerdir. Sizi, bu sahtekarlığı "cihad", "allahın nizamı alemini yayma" gibi ****luklarla dezenforme ederler. Fakat işte Türk milletine ve Kürt kardeşlerime konuyu detaylandırıyorum.
Bu din roma tarafından uydurulmuş,
Diğer bölümleri bilmem, ama Buheyraları, Nuseyraları, Varakaları düşününce bu iddia tutarlı olabilir gibi görünüyor.
spartacus
18-01-2007, 17:24
Sevgili Kültigin, affına sığınarak,
Bir Abidesin
Muhammed'den 2000 yıl önce yaşayan Muhammed'mi diyor, 2000 yıl sonraki kabeye dönüp namaz kılanlara?
Yada böyle diyorsunda, Muhammed zaten bana kitap indi diye iddia etmiyor mu? Etmişde Kitabıda almış, onada inanlar bunu okuyorsa, illa kendinden önceki bir kitapdanmı bahsetmiş olsun :) Daha başında binbir korku ile 40 kişi ezberliyor bunu kardeşim...
Birde önerim, forumları gezin, savaşları göreceksiniz, nasıl Müslüman yapıldı insanlar olmayanlara neden fetihler yapıdlı(GANİMET)...
"Kanıt ankebut 51:.
Ankebut 51 den anlıyoruz ki, okuyup durduğumuz bir kitap vardır,"
Evet anlıyoruz ki bu Kitap Bana indi demiş Muhammed, telif hakkından sonra yayına başlanmış, millette okumaya başlamış..
Bir an dedim ki, Amed'e falan girince, Zerdüşt kökene gideceksin ve Kutsal denen kitapların su kaynağına ulaştın, nerdeee? Fazlasıyla milli bir gurur üzerine kurulmuş komplo kurgularına dönüyor iş...
bir de arkadasim ayet yorumun da beni cok sasirtti!
Kültigin yazmis:"ankebut 51:.
Ankebut 51 den anlıyoruz ki, okuyup durduğumuz bir kitap vardır, fakat henüz inmemiştir. Sizin de dediğiniz gibi, esaz muhammed olan "mehdi" dedikleri şahsa inecek olduğu anlaşılıyor. Yoksa, mekkede muhammedin ve toplumunun okuyup durduğu bir kitap mı varmış? hayır: bu ayet, kitap ve mehdiden bahsediyor. zaten bu mekke islam dininden kuran "cahiliye devri olarak söz eder, ve batıl olduğunu söyler."
"okuyup durdugumuz bir kitap vardir, fakat henuz inmemistir" diyorsun...celiskili...
sn pearl,line ne çelişkisi kardeşim, benim yorumumum nesi çelişkili? Ayet bile çelişkili değil, işte asırlardır anlamadığınız ayeti size açıkladım. neden hemen iman etmiyorsun, akletmiyorsun. Neden benim yorumumu anlamamaya çalışıyorsun da kabul etmiyorsun.?
sn pörül-line diyorsun ki, yorumum seni şaşrtmış, hem de çok şaşırtmış: Kardeşim ayet seni şaşırtmıyor da, benim ayeti dillendirmem mi seni şaşırtıyor? Ben bu ayeti açıklamasam , ayet dikkatinizi bile çekmeyecek. Bak ne diyor ayet:
"ankebut 51:.
Karşılarında okunup duran bir kitabı sana indirmiş olmamız onlara yetmiyor mu ?
Bunu anlamayacak ne var, kuran okunup duruyor, ama inmemiş, gerçek kuran inmemiş, zaten bu şimdiki dine din denebilir mi? Kuran bu islam dinini yerden yere vurur, ve bu müslümanları.
Turan Dursun büyük bir yanılgı ve hata içerisine düşmüştür: BU islama ve dine "batıl, yani sahte, deyen , ve hızlı inanırlarına, hatta namaz kılanlarına "kafir(kafirun suresi), gafil-kafir(maun suresi), ve "azap edeceğiz bunlara" dediği (enfal suresi) Kurana buhtan ve iftira etmiştir!!!
Anlamaya çalış: okunan kitap var ama inmemiş: ayet böyle diyor. sonra , okunup dururken, birine iniyor. Öyleyse Muhammed mehdi, olur Kuran da daha inmemiş olur.
okuyup duruyorsak nasil henuz inmemis oluyor?
BU ne biçim soru şimdi? Ayet öyle diyor ben demiyorum. Ayetiş tekrar oku, sonra tekrar oku, sonra tekrar oku; gözlerin yorgun ve birşey anlamamış olarak mahcubiyet içerisinde öne eğilecektir :))))))))))))))
ki bu kitabin Kuran-i Kerim oldugunu kabul ediyorsun, ama mehdiye inecegini soyluyorsun...mehdi'den ise 2000li yillar diye bahsediyorsun..Hz Muhammed(mekkeli!) vahiy yoluyla aktarmadiysa nerden geldi bu Kuran gokten zembille alin size kitap diye dusmedi ya!
Sana kitabın nasıl indiğini söylemeyeceğim, aklını işleteceksin. Nasıl indiyse indi. Sana ne , bana ne? işte sana açıkladım ama yine de, "daha inmedi " diye. İnen kitap böyle mi olur ya: Haydin türkler: tuzak savaşlara, ölümlere soykırıma, kana , dullara , yetimlere, zillete: bu islam türklere zilletten başka bvir şey vermemiştir: çünki bu batıldır, hak değildir, bu islam cahiliyye dir ve tuzaktır. Egemenleri israiloğullarıdır, medeniyeti de israiloğlu medeniyetidir. Kuran böle der. Kurana göre bu böledir.
Kuran-i Kerim'de gecen Muhammed,Peygamberimiz yani 571'de Mekke'de dogan Hz Muhammed(S.A.V)dir. nitekim Allah'in isminin hemen ardindan da anilan tek peygamber, ve son Peygamber odur!
sevgili pörül-line . Kuranı anlamadın diyelim , bak sana açıkladım, onu da anlamamakta direniyorsun. 1500 sene öncesi nasıl oluyor da ahir zaman ve mekkeli Hz Muhammed SAV de onun son peygamberi olabiliyor? Kuran hristiyan ve yahudileri tanırken, nasıl oluyor da bizim dinimiz bunları düşman belliyor. Şu osmanlıya bak sen, her türlü muafiyet, aşklar , yatlar, katlar, *gayri müslümlere, savaşlar, ölümler, kan Türklere. Hahaahhahaahahaaah... Helal sana benim yüce dinim. Senin uğruna ölmeye hazırım. Hatta emperyalist kapitalist efendilerim için ölmeye de hazırım . Hahahahahahahahahahahhahaahhaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! Dine kurban olurum.
slmtle....
Neyi kastetmedim ya, kastım açık: neden anlamak için o küçük beyinlerinizi azıcık zorlamıyorsunuz: iman, izan , ihlas sahibi iseniz. *
Bu din roma tarafından uydurulmuş, türkleri köle etmek için uydurulmuş bir dindir, tuzaktır, provokasyondur: KRİPTO dur. Türklere egemen olmuşlar ve günahkar Türkleri asırlarca tuzak savaşlarda kırım kırım kırmaya sürmüşlerdir. Sizi, bu sahtekarlığı "cihad", "allahın nizamı alemini yayma" gibi **** dezenforme ederler. Fakat işte Türk milletine ve Kürt kardeşlerime konuyu detaylandırıyorum.
Biraz daha detaylandirsaniz. Ben daha pek bisey anlamadim. Simdi bu yeni din kurulmus mu, kurulacak mi, yoksa biz mi kuracaz?
spartacus
18-01-2007, 17:53
Asıl MUhammed kim?
Nerede ne zaman yaşadı?
Cevaplarsan sevinirim. Lütfen yıl ve zaman bildir, Kur'an'a geçmezden evvel.
"ÂL-İ İMRÂN SÛRESİ
(58) *(Ey muhammed!) Bunu (bildirdiklerimizi) biz sana âyetlerden ve hikmet dolu Kur'an'dan okuyoruz."
Bak 1 tanede ben Buldum, ama yinede şu sorulara bir cevap alalım?
Bence Kur'an Muhammed'e inmemiş, Allah'a inmiştir.
Ahha oku.Ayet öyle diyor ben demiyorum. Ayetiş tekrar oku, sonra tekrar oku, sonra tekrar oku; gözlerin yorgun ve birşey anlamamış olarak mahcubiyet içerisinde öne eğilecektir :))))))))))))))
Evet, iyi gidiyoruz.
Bu başlık çok ilginç olacaga benzer.
Hoş geldin Kültigin, kardeş. Bir geldin pir geldin.
Önce Hadis reddediliyordu, bu reddiyeden hadisin sahibi de payını almış oldu.
Bu işin sonucu gerçek Kur'an inmemiştire kadar gidecek galiba.
İyi de biz islamiyeti nereden ögrenecegiz, aklım karıştı valla.
Bence Sodomo bile çıkamaz bu işin içinden. :lol:
saygılarımla
Bu arada Forum Kuralları geregi 10 başlık kotasını doldurmadıgınızdan başlıgınızı cafe'ye taşıdım.
Sn dilaver,
Hadisler hak islam hak peygamber ve batıl islam batıl peygamber mefhumlarını anlamamızda son derece yararlı: Örneğin, hadislerden mekkeli HZ MUhammed SAV e halkı tarafından "emin " dendiğini öğreniyoruz. Oysa Kuran , *kuran peygamberi olan kuran muhammedine "ahlaksız, soysuz " dendiğini söyler. Demek ki, mekkeli Hz MUhammed SAV , bizim kuranımızdaki ahlaksız ve soysuz denen peygamber değildir. Zaten , azgın toplum, nasıl bir peygambere emin der ki?
2-Kuran *zaten daha inmemeiştir, bunu kuran kendisi söyler: ankebut 51: onlara okunup duran kitabı , sanaa indirmiş olmamız , onlara yetmiyor mu? Biz kitabı okuyup duruyoruz, daha inmedi. İNmediği şurdan belli, bu aytei bile daha kimse anlamamış; demek ki daha inmemiş. :)))
sn vartor, benimkiler zaten kurandan tercümedir, tercüme nin tercemesi daha iyi olmaz. siz beni anlamaya çalışın, tekrar tekrar, sabırla, imbikten tamıtırcasına okuyunuz lütfen . Gözlerinden öperim.
DaVinci kodunun, islama uygulanan yeni bir seruvenine benziyor iddialar.
Uygun bir zamanda büyük bilimadamı mr leonardo da vinci nin last supper tablösünü de açıklıyacağım.
Degisik, enteresan, sonunda Fetullah cikmaz umarim.
fetulla ağbi zaten bu son messiaynik eylemleri ile kurana çok uygun bir kriptoloji uyguladılar. kendilerini yüce kuran ve mah amed adına tebrik ederim.
Sevgili Kültigin,
ilm-i i gayba hakim olmadığım için ben de pek birşey anlamadım pek çok arkadaş gibi, umarım bu konuda bizleri bilgilendirmeye ve aydınlatmaya devam edersin. Sadece, takıldığım küçük bir detayı sormak istiyorum:
Yukarıda alıntı yaptığım metinde Turan Dursun'un Mekkeli Hz.Muhammed (sav)'i baz alarak büyük hata yaptığını söylüyorsun ve bunu yaparken ismini aynen Ahzab 56'da emredildiği gibi salat ve selam ile anıyorsun.
Ahzab 56. Allah ve melekleri, Peygamber'e çok salevât getirirler. Ey müminler! Siz de ona salevât getirin ve tam bir teslimiyetle selam verin. (Diyanet vakfı çevirisi)
Sonra da Mekkeli Hz.Muhammed'den Kur'an'a ne diyorsun, anladığım kadarı ile Kur'an'da geçen peygamberle Mekke'li Muhammed'in alakası olmadığını iddia ediyorsun. Ne demek istediğini biraz daha açarsan iyi olacak gibi görünüyor.
sn yfln , çok güzel bir detayı konu etmiş.
SAv dememin nedeni, sünni yurttaşların, mekkedeki hz muhammedin adı geçtiğinde sanki Kuran Peygamberi Muhammed gibi imişcesine SAV sözünü telaffuz etmeleridir. Ben de onlar öyle yapmayı seviyorlar diye öyle yaptım, onların peygamberine SAV yazdım, kuranımın ve benim peygamberim olan muhammede ise sav mav koymadım.
sünni arkadaşlar yanlış arkadaşa tam bir teslimiyetle teslim olmaktalar :)) ve yanlış , batıl olana SAV getirmekteler. Bizim muhammedimiz ve Kuranın ve Allahın Muhammedi mehdi dedikleri arkadaştır. Ona selam olsun, tanrı onu tüm hainlerden ve hain sistemden korusun. ona zulmeden hain sistemi sistemi yönetenlerinin kafasına geçirsin inşaallah!!! Amin.
evet , doğru anlamışsın işte, mekkeli peygamber muhammed SAV , kurandaki muhammed peygamber değildir, o daha gelmemiştir , diyorum.Kuran böle diyor diyorum. Turan Dursun da bunu görmemekle büyük bir hata içerisinde kalmış diyorum.
ya yemin ediyorum ben birgün siteye böyle ermiş birinin geleceğini
biliyordum, kaç kere ruyamda gördüm, muhammedin gerçek peygamber olmadığını tahmin etmiştim zaten.
kurban olam sana kültigin, peygamberim paşam, hz. kültigin
Keske biraz daha devam etseydi.. Erken bitti
sn vartor, benimkiler zaten kurandan tercümedir, tercüme nin tercemesi daha iyi olmaz. siz beni anlamaya çalışın, tekrar tekrar, sabırla, imbikten tamıtırcasına okuyunuz lütfen . Gözlerinden öperim.
DaVinci kodunun, islama uygulanan yeni bir seruvenine benziyor iddialar.
Uygun bir zamanda büyük bilimadamı mr leonardo da vinci nin last supper tablösünü de açıklıyacağım.
Degisik, enteresan, sonunda Fetullah cikmaz umarim.
fetulla ağbi zaten bu son messiaynik eylemleri ile kurana çok uygun bir kriptoloji uyguladılar. kendilerini yüce kuran ve mah amed adına tebrik ederim.
* * * Yahu bari kendimi tebrik edeyim, kimseden gelmiyor ama. Ancak ord. prof CeMaL, benim kadar yerinde teshis yapabilirdi.
kuranımın ve benim peygamberim olan muhammede ise sav mav koymadım.
Sevgili kültigin,
Mav'ı bilmem ama bence sen SAV'ı yanlış yere koyuyorsun. O'nu bence senine Muhammed'ine koyman gerekiyor.
Allahım sabır da senden, akıl da senden ,ne olur şu ademoğluna akıl fikir ihsan eyle, sabır ver. 8O *Neyin hükmü neyin yargısı?Ben kimim H.z Muhammed kim?Hadi efsanevi bir kişilik olsa yaşamadığına dair kanıtlar belgeler ihtiva etse.
Bu mehdi meselesi hırıstiyanlık öğetilerinin içinde değilmidir?Sözüm ona Hıristiyan Bush mehdinin inişine ortam hazırlamak için girmedi mi Ortadoğuya?Sevgi peygamberi ki bütün peygamberler öyledir.Savaş karşıtı ki bütün peygamberler öyledir.H.z İsa bu inanışa göre gelip krallığını kurup inancı yaymayacak mı?
Bu arada madem arkadaş Mah-amed den bahsediyor.Kurana da inancı tam.Vahiy olduğu anlamında.Yani bir beşer tarafından kaleme alınmamış.O halde bu mehdi ayeti nerde.Onu işaret buyurursa.Ben yazdığı ayetleri defalarca okudum ama gene bişey yok.
Bre Kultigin kardesim,
bilmez misin ki senin bu okuduklarini yazan Turan Dursun, asil Turan Dursun degildir. Asil Turan Dursun daha gelmemistir.
.
sevgili sargon,
Burada tüm islam ümmetine *ve Türk milletine giydirilmiş bir sahtekarlığı açıklıyoruz, siz sulandırıyorsunuz. Lütfen.
sevgilerimle...
kÜLtekin.. :oops:
kartdeşim benim adımın geççei şekilde yazma..bAK vARtolamcam *buna ancak ord .pırof.cEmAL annayabilirdi diyo*Ben şindi senin ne dediini annamadım :roll: ..
yanı sen dün geldin -bugun bize açıa düşürür gimi oldun.(yok biz açıa düşmedik de..)
OLdumu peki*?
olmadı..
Olmasda..olamasda..Neden de sor*? neden cemAL kardeşim-neden?*
Abim-*
bizin melmekette*senin gimi bazı canım karetdeşlerimiz abilerimis*amcalarımıs*nenelerimiz-dedelerimis-
*böle METDİ* namzeti olmaya niyetlendiler.
Kuranı *ben annarım-sis annamassınız*filece dedilerlama olmadı abim.
Şindik sen bu siteye iyi incele..
sate burası MEtDİ kaynıyo.. :lol:
onnarda *sis kuranı annamadınıs*öle deil böööle..bööle * deyi herbişeyi bugune annadıımızın tersine açıklıyolar.
Mesela ben buraya gireli bari*bi çok şeyi faklı annamaya başladım.
Sodomo amcamdan başka şey örendim*Hiramustam abimden başka şey.
Pante abimden başka..Aldostu amcamdanbaşka...ooooOOOOooOOOoooOooo...
ama herşeye gene *kendi aklımla tartıyom..hoop kurbaagimi yutmuyom.. :oops:
ŞindİK sende apayrı bişe sölüyon abim.
Muhammet -o MuhAMMET DEİL DİYON 8O .
pEKİ Abim.Bizim dinimisin kurucusu Haz. Muhammet nooldu?
Acıba nah-Amet de 2000 sene sona açıklanan metdi senmi oluyon.
Çok meraklandım abim.
bElkine*kurtarıcı ışık senden gelcek.
Bu arada gültekin abim*hoşgeldin.safa geldin*rekli geldin..ama bol gelmedin işallah.
fazlada sıkıcı olma.abim.
Gazı dadıynan verirsen*müşteri yutar.
Çok gazverdinmi kusar.sen bilirsin bu işlere.. :wink:
Abim bu arada sen ne satıyon.. :lol:
esnafmısın abim*?
kardeşin ceMal.
Bu din roma tarafından uydurulmuş,
Diğer bölümleri bilmem, ama Buheyraları, Nuseyraları, Varakaları düşününce bu iddia tutarlı olabilir gibi görünüyor.
sn ytfl,
Beni anlamaya çalıştığınız için konuyu size özel biraz daha detaylandırıyorum:
Eyub Sultan isimli kardeşi düşünelim bir an. Bu kardeş, mekkeli araplardan ve peygamber ashabıymış. ve kutsal mekke topraklarında yerleşmemiş de tutmuş bula bula Romanın gözbebeği, kadim roma şehri constantinabula gelmiş yerleşmiş. Neden, nasıl, niye?
Dahası, aslanlara gladyatör ve insan parçalatan consatantinabullu romalılar, başta kral konstantin ve bizans tekfurları, bu eyub sultan isimli kardeşi ,bir bağırlarına basmışlar ki...
Hatta eyub sultan kardeşi üstüne üstlük "kim lan bu .... arap", " nerden geldi lan bu barbar ...." , diye sorgulayıp, zavallı aç arslanlara parçalatacak yerde, bir de ululamışlar, türbe neyin eylemişler.
mekke, kabe *ve mekkeli peygamber hz muhammed SAV ve onun etrafı, istanbuldan daha kutsal ise, Eyup neden geldi gavur istanbula yerleşti? Konstantinabul ve Roma *bu mücahit kardeşi neden nasıl ve ne demeye kabul etti?
Sevgili Kültigin,
Halkımızı aydınlat tabii. Yalnız Turan Dursun sitesinin dışında da yaklaşık 6 milyar kadar insan Muhammed'i Kuran'da anılan kişi sanıyor. Ama gerçeği çözdün madem sana başarılar dilerim.
Sevgili kültfl,
adamcağızın orada öleceği tutmuş, ne etsin?
--
* *Evvela, benim bilgilerime göre İstanbul'un fethi gecikince Akşemsettin istiareye yatar ve gelen vahiyle Eyüp kardeşinizin mezarını bulur. Bu şevkle İstanbul'un alınışının moral dopingi yapılır. Yani Bizansla pek içli dışlı oldugunu duymadım. Gerçi benim bilgilerim yanlış olabilir. Ben Kur'an'ın inmiş oldugunu zannediyordum, megerse inmemiş.
* * Saniyen, Muhammed peygamberin de vahyine böyle başladıgını düşünmememiz için hiç bir sebep yok. Demek ki dinler ilk teblig olundugu zaman insanlar alaycı ve inkarcı olabiliyorlar. Ama sonuca bakmak gerekiyor. Peygamberlerin gelişi ile ilgili bir prototipin oluştugunu gözlemliyebiliyorum.
* * * Salisen, bu tartışmalardan çıkardıgım ve ögrendigim bir sonuç oldu. SAV geldi mi mekke peygamberi oluyor, gelmedi mi gerçek muhammed oluyor. Merak ettigin şu; şimdiye kadar sav kullanan müslümanlar bunu bilerek mi kullanıyorlar yoksa bilmeden mi kullanıyorlar. Demek ki sav kullananların bu ayrımın farkında olduklarını düşünmemiz gerekiyor mu acaba. Bunu şunun için düşündüm, bazı müslümanlar sav kullanmıyor. Demek ki onlar sahte peygambere inanıyorlar.
* * *Rabian, şunu da sormak gerekiyor. Ahir zaman Muhammedinin belirti ve emareleri ne olacak o zaman. 2000 li yıllar yeni mucizelere gebe demektir.
* * *Hamisen, yeni Kur'anın vahy yoluyla degil de e-mail yoluyla gelecegini ummak daha gerçekçi olacaktır. Ancak kalbi mühürlü olanların tanrısal bir virüsten kaçınmaları gerekiyor. SAV uzantılı dosyaların dikkatli açılması gerekiyor.
* * *saygılarımla
Sevgili Kültigin, affına sığınarak,
Bir Abidesin
Muhammed'den 2000 yıl önce yaşayan Muhammed'mi diyor, 2000 yıl sonraki kabeye dönüp namaz kılanlara?...
Ağbi hoşgör, şu üstte ne demek istediğini bir türlü anlayamadım.
Bir an dedim ki, Amed'e falan girince, Zerdüşt kökene gideceksin ve Kutsal denen kitapların su kaynağına ulaştın, nerdeee? Fazlasıyla milli bir gurur üzerine kurulmuş komplo kurgularına dönüyor iş
sn spartacus,
ne milli gururu ya, nereden çıkartıyorsun milli gururu !! tam tersine , ben milli zillet demişim islama , sen milli gurur ayakları yapıyorsun diyorsun. Git tekrar oku bakalım, gurur mu demişim, zillet mi demişim, bu geçirme din için. Arada yazdıkların da tamamen doğru olabilir.
zerdüşt kökenine de gideceğiz heralde, zerdüşte gidene kadar sümere gitsek ne olur, aynı temalar sümerde de var eğer anlarsan.
ben bu mesajı milli gururum için yazmadım, öle suni gururlarla da işimiz olmaz, bizim işimiz insanlık işidir. Ancak, Türk milleti asırlardır bu sözde islam dininin sahte cihad teraneleri altında kırım kırım kırılmaktadır. Öyleyse benim yazış nedenim milli gurur mudur, milli zillet midir?
fakat yine bir hata yapıyorsunuz, hata içinde hata yapıyorsunuz: Ne yani, Kuran ve Kuran temaları zerdüşten daha az mı mesaj kabiliyetini haizdir? Yani zerdüştün verdiği mesajı Kuranın veremedeğini mi düşünüyorsunuz? Turan Dursunun düştüğü büyük yanılgıya siz de mi düşeceksiniz?
Neyi kastetmedim ya, kastım açık: neden anlamak için o küçük beyinlerinizi azıcık zorlamıyorsunuz: iman, izan , ihlas sahibi iseniz.
Bu din roma tarafından uydurulmuş, türkleri köle etmek için uydurulmuş bir dindir, tuzaktır, provokasyondur: KRİPTO dur. Türklere egemen olmuşlar ve günahkar Türkleri asırlarca tuzak savaşlarda kırım kırım kırmaya sürmüşlerdir. Sizi, bu sahtekarlığı "cihad", "allahın nizamı alemini yayma" gibi **** dezenforme ederler. Fakat işte Türk milletine ve Kürt kardeşlerime konuyu detaylandırıyorum.
Biraz daha detaylandirsaniz. Ben daha pek bisey anlamadim. Simdi bu yeni din kurulmus mu, kurulacak mi, yoksa biz mi kuracaz?
sn zargon,
kuran uyarınca, hak din daha gelmemiştir. peygamberi ve zamanı da gelmemiştir geçmişte. İslam dinini, gerçek kuran nebisi olan Mehdi resul geldiği zaman hemen ona beyat edecek olan, başta mehdist muhammedan müslümanlar olarak, biz, solcular, aleviler, atesitler, hususan kürtler olarak bu selam-barış dini kurulacaktır herhalde.
sn sargon, avatarınız, sargon (zargana) balığına benzemekle beraber, mesiyanik alpha işareti olarak kriptolanmıştır, haberiniz olsun ...
pearline
19-01-2007, 00:32
sn pörül-line, beelzebub arkadaşımın takma niki olmaklan beraber, aslı böcekler kralı olmaktadır, ve çok kuvvetli sinyal alır.
haydaaaaa!pörüllineymis, biyerlerde de pearl harbour vardi...daha bakalim neler olucaz :roll:
Beelzebub'un ne oldugunu biliyorum,bocekler krali olmasindan ote 'iblis'tir...ve eski kitablarda gecen iblis'in isimlerinden biridir...sinek kral anlami vardir..galiba incilde de geciyor..bir de Freddy Mercury'nin bir sarkisinda gecer"Oh mama mia, mama mia, mama mia let me go
Beelzebub has a devil put aside for me for me for me"
merak ettigim bunu neden bana soyluyorsun?
harbi enteresan adamsin
Peygamber olana emin demezler: Kuran uyarınca sabittir; peygamberlere terorist derler. Oysa Mekkeli Muhammede kavmi Muhammed-ül Emin demiştir.
sayin kultigin bu nasil soz? ben akli dengenizden suphe etmeye basliyorum lutfen! Peygambere Kuran nerde terorist diyormus, siz ne diyorsunuz? Emin'den ne anliyorsunuz merak ediyorum
Ben ehli sünnettenim, dinsel köküm ehli sünnettir. Fakat Kuran okudukça ve yaşım ilerledikçe, ve uyandıkça, mekkeli Hz Muhammed SAV in , kuran peygamberiş muhammed olkmadığı fakat onun yerine geçtiği , ve dediğin gibi, gerçek mah,amedin bu çağda gelecek olan , ve fakat mahamed adı daha önce başkası tarafından gaspedildiği için, kendisine "mehdi" demek zorunda kaldıkları gerçek kuran peygamneri , gerçek muhammeddir.
Arkadasim bunlar asli astari olmayan hurafe bilgilerden baska seyler degil...bilgi demeye de bin sahit ister ya. Kurana gore mehdinin gelecegi dogrudur. ve isminin Ahmed,Muhammed v.s gibi bir isim olacagindan da bahsedildigini duymustum...sen HZ.Muhammed ile mehdiyi karistiriyorsun...biri Allahin gonderdigi son peygamber, digeri ise kiyametin yaklasmasiyla gelecegi belirtilen mehdi'dir. kiyamet alametlerinden biri de mehdinin gelmesidir. kendinin mehdi oldugunu iddia eden pek cok sahista mantar gibi turemistir son zamanlarda. SON PEYGAMBER HZ MUHAMMED SAV EFENDIMIZDIR VE O ASIRLAR ONCE 571 DE DUNYAYA GELMIS VE 632 DE VEFAT ETMISTIR! KURANDA BIR DAHA PEYGAMBER GELMEYECEGI YAZAR. GELECEK OLAN MEHDI'DIR.ONUN ISE HZ ISA OLABILECEGI SOYLENIR.CUNKU HZ ISA OLMEMISTIR.AMA KIMSE KESIN OLARAK BILEMEZ.
ve soruyorum sana HENUZ GELMEMIS OLAN BIR PEYGAMBER NASIL OLUYOR DA KURAN'I GETIRIYOR?gelmeden once bize postaliyor sonra da icinde kendi gelecegini mi bahsediyor?Kendi getirmedigine gore kime geliyor Kuran?GOKTEN DUSMUYOR YA! vahiy nerede! secilen bir kulun-ki o peygamberdir-kalbine gelmedigi surece nasil ulasti Kuran bize?Peygamber yasayisiyla islami bize ogretmedigi surece nereden geldi butun bunlar? lutfen arkadasim boyle bir yere dayanmayan iddialarda bulunma sana da kimseye de yazik olmasin
bu seferde ben senden rica ediyorum, sen de benim yazdiklarimi hazmede hazmede tekrar tekrar bir oku bakalim :)
Neyi kastetmedim ya, kastım açık: neden anlamak için o küçük beyinlerinizi azıcık zorlamıyorsunuz: iman, izan , ihlas sahibi iseniz.
kucuk bir beyin hurafelerle ugrasan buyuk bir beyinden daha işlevseldir :wink:
Bunu anlamayacak ne var, kuran okunup duruyor, ama inmemiş, gerçek kuran inmemiş, zaten bu şimdiki dine din denebilir mi? Kuran bu islam dinini yerden yere vurur, ve bu müslümanları.
Anlamaya çalış: okunan kitap var ama inmemiş: ayet böyle diyor. sonra , okunup dururken, birine iniyor. Öyleyse Muhammed mehdi, olur Kuran da daha inmemiş olur.
pes dogrusu! bu ayetide boyle yordun ya! senin okudugun kuran konusunda supheye dustum galiba degistirilmis bir kuran nushasi var sende.
suan burada birakmam gerekiyor fakat devam edicem sayin kultigin,
saygilar
Asıl MUhammed kim?
Nerede ne zaman yaşadı?
Cevaplarsan sevinirim. Lütfen yıl ve zaman bildir, Kur'an'a geçmezden evvel.
"ÂL-İ İMRÂN SÛRESİ
(58) (Ey muhammed!) Bunu (bildirdiklerimizi) biz sana âyetlerden ve hikmet dolu Kur'an'dan okuyoruz."
Bak 1 tanede ben Buldum, ama yinede şu sorulara bir cevap alalım?
Bence Kur'an Muhammed'e inmemiş, Allah'a inmiştir.
Ahha oku.Ayet öyle diyor ben demiyorum. Ayetiş tekrar oku, sonra tekrar oku, sonra tekrar oku; gözlerin yorgun ve birşey anlamamış olarak mahcubiyet içerisinde öne eğilecektir :))))))))))))))[sub]
yüce spartacus aslında çok önemli bir noktaya bilir bilmez parmak bastınız. evet Kuran ve rububiyetin sahibi olan yaratan Rab ize tanrı olarak Allahı önerir. Yani dediğiniz doğrudur, Kuran Allaha ve onun birlikte olduğu , onunla desteklenen Mahamede iner.
Bu anlamda mahamed allah demektir, Allah mahamedledir.
Bu şuna korelatiftir; Mesih KUtsal Ruh ile desteklenmiştir.
Bu mehdi meselesi hırıstiyanlık öğetilerinin içinde değilmidir?Sözüm ona Hıristiyan Bush mehdinin inişine ortam hazırlamak için girmedi mi Ortadoğuya?Sevgi peygamberi ki bütün peygamberler öyledir.Savaş karşıtı ki bütün peygamberler öyledir.H.z İsa bu inanışa göre gelip krallığını kurup inancı yaymayacak mı?.
sn beelzebub bey,
mehdi sadece hristiyanlık öğretisi değil, zerddüştten, sümere kadar, mısırdan orta asya türk *wahylarına kadar ele alınmış bir konudur. Kuran ise, tümüyle bu tema üzredir. Aslında Kuran da Muhammed geçen her sözü Mehdi ile değiştirin, konu çözülmüş olur. mekkeli hz Muhammed SAV in Kuran açısından bir anlamı yoktur, anlatımlar da hadisler de gerçek peygamber ile alakalı değildir.
Bu arada madem arkadaş Mah-amed den bahsediyor.Kurana da inancı tam.Vahiy olduğu anlamında.Yani bir beşer tarafından kaleme alınmamış.O halde bu mehdi ayeti nerde.Onu işaret buyurursa.Ben yazdığı ayetleri defalarca okudum ama gene bişey yok.
sn beelzebub bey
dediğim gibi, kurandaki tüm muhammed ile , kuran peygamberi ile alakalı olan ayetler mehdi ile alakalıdır. Muhammedleri ve peygamberleri "mehdi" olarak düşünün.
konuyu bir örnekle detaylandırayım sizin için:
müddessir ve müzemmil surelerinde , bilirsiniz, ey gizlenen, ey örtüsüne bürünen der, Kuran peygamberi Muhammed-Mehdi ile alakalı olarak. Bu ayet , KUran peygamberi olan Muhammed-mehdinin pasifize olacağı ve ortaya çıkmayacağı anlamına gelir. Herşeyi bilen mekke kriptocuları, bu ayette kastedilenin mehdi olduğunu bildikleri için, sanki bu bilgiyi başka yerden gaybden alıyormuş gibi, " mehdi, uzun süre gizlenecektir, halktan saklanacaktır, halk neredeyse artık ümidini kesecektir ondan. *
Gördünüz mü, kripto mekkelileri, nasıl da kripto yapıyorlar. Peki bu ayet , yani müzzemmil ve müddessir ayeti, mekkeli muhammede uygulanmış mıdır?
Evet uygulanmıştır: Sözüm ona paran dağındaki hira mağarasından wahy alıp, korkmuşmuş da gelip evde hemen haticeye , beni ört demişmiş, ve örtülerin altına bürünmüşmüş....
Gördünüz mü? Uyarlanmayı. Aynı ay yarıldı ayetine göre, <mekkeli <hz Muhammedin SAV eliyle ayı ikiye yarması vakayı hayriyyesi gibi bir uyarlama. sana kim ayı elinle ikiye böl dedi, be peygamber SAV. ayette ay yarıldı yazıytor, ve ay yarıldığı zaman bu insanlığın da yarılması anlamına gelir.
Bu uyarlamaları açıklamaya devam edeceğim.
haydaaaaa!pörü.......me"
merak ettigim bunu neden bana soyluyorsun?
harbi enteresan adamsin
beelzbb den bahsetmiştin önceki mesajda , bu nedenle yazdım üstteki notu.
Peygamber olana emin demezler: Kuran uyarınca sabittir; peygamberlere terorist derler. Oysa Mekkeli Muhammede kavmi Muhammed-ül Emin demiştir.
sayin kultigin bu nasil soz? ben akli dengenizden suphe etmeye basliyorum lutfen! Peygambere Kuran nerde terorist diyormus, siz ne diyorsunuz? Emin'den ne anliyorsunuz merak ediyorum
sn pearlline, peygambere terorist ve soysuz diyen, Kurandır demiyorum. Halkı peygamberlere terorist, sapık, deli, mecnun vb der diyorum. Lütfen yazdıklarımı defalarca okuyup anlamaya çalışın, Beni haksız yere suçlamışsınız bak.
sn pearlline, "emin" sözü aslında, çok derin bir anlama sahiptir. *orjin tevatür, "muhammed va'd-ül emiyn"dir. Yani sözüne güvenilir olan demektir.
peki isevilik ne der: Mesih Allahın sözüdür. *Gördünüz mü şimdi "emin " sözünün nereden geldiğini ve mekkeli muhammed SAV e hadislerde neden emin demek durumunda kaldıklarını gördünüz mü? Çünki esas vadül emin olan, yani Allahın kelimesi olan mehdi mesiyh dir. işte buzat da gelecek olan şu an barbar milletten ve faşist milletten korkusuna, ve de dinci barbarlardan korkusuna saklanan muhammed mehdi mesiyh hazretleridir. salat ve selam üzerine olsun. Amin.
sen HZ.Muhammed ile mehdiyi karistiriyorsun...
yoo, karıştırmıyorum, siz peygamberi karıştırıyorsunuz. Muhammed daha gelmedi, her dinde var o, ve kurana göre muhammed olmalıdır. mekkede Hz Muhammae gerçek <Muhammed olsa idi, israil sultası sona ererdi. ama ermemiştir, aksine bu siyon islamı ile büyük bir ivme kazanmış ve tüm türkler üzerine de hakim olmuşlardır. selçuklu , osmanlı, buhara filan , bunlar hep israil medeniyetidir.
biri Allahin gonderdigi son peygamber, digeri ise kiyametin yaklasmasiyla gelecegi belirtilen mehdi'dir. kiyamet alametlerinden biri de mehdinin gelmesidir. kendinin mehdi oldugunu iddia eden pek cok sahista mantar gibi turemistir son zamanlarda. SON PEYGAMBER HZ MUHAMMED SAV EFENDIMIZDIR VE O ASIRLAR ONCE 571 DE DUNYAYA GELMIS VE 632 DE VEFAT ETMISTIR! KURANDA BIR DAHA PEYGAMBER GELMEYECEGI YAZAR. GELECEK OLAN MEHDI'DIR.ONUN ISE HZ ISA OLABILECEGI SOYLENIR.CUNKU HZ ISA OLMEMISTIR.AMA KIMSE KESIN OLARAK BILEMEZ.
hani kuranda mehdi nerede yazıyor? son peygamber olan muhammed olarak geçmiyor mu?
ve soruyorum sana HENUZ GELMEMIS OLAN BIR PEYGAMBER NASIL OLUYOR DA KURAN'I GETIRIYOR?
bu soruyu bana sormayacaksınız, Allaha soracaksınız, lütfen Allaha sorun, ya da Kufrana sorun, ben kurana göre konuşuyorum.
gelmeden once bize postaliyor sonra da icinde kendi gelecegini mi bahsediyor?Kendi getirmedigine gore kime geliyor Kuran?GOKTEN DUSMUYOR YA! vahiy nerede! secilen bir kulun-ki o peygamberdir-kalbine gelmedigi surece nasil ulasti Kuran bize?Peygamber yasayisiyla islami bize ogretmedigi surece nereden geldi butun bunlar? lutfen arkadasim boyle bir yere dayanmayan iddialarda bulunma sana da kimseye de yazik olmasin
bu seferde ben senden rica ediyorum, sen de benim yazdiklarimi hazmede hazmede tekrar tekrar bir oku bakalim :)
sn pearlline, roma mekke ajanları, yunan ajanları, türklerin kafasına geçirmek için bir din uyduralım, ve bunların kafalarına geçirelim demişler, ve Kuranı uydurmuşlardır, fakat bunlar uydururken, ani tuzak yaparken, allah da bunlara vahyediyordu kitabı, yani tuzağa mukabele diyor, ve bunlar kitap uydurrken , allah gerçek bir wahy indiriyorlardı.
kucuk bir beyin hurafelerle ugrasan buyuk bir beyinden daha işlevseldir :wink:
evet, zaten küçük beyinli insanlar daha akıllı olur derler. o zaman anlamayanlar koca kafalarını azıcık daha çalıştırsınlar:))
pes dogrusu! bu ayetide boyle yordun ya! senin okudugun kuran konusunda supheye dustum galiba degistirilmis bir kuran nushasi var sende.
suan burada birakmam gerekiyor fakat devam edicem sayin kultigin,
saygilar
sn pearlline,
Allah ve Kuran kendsi diyor, bir okunan kuran var, millet onu okuyup duruyor, ama daha inmemiş, bu benim yorumum değil, ankebut 51 deki açık , net ayettir. *İstersen senin evdeki Kuranlara bir bak, ya da ahmd davudoğlununkine bak :)) hepisnde aynıdır bu ayet.
selamlar.
sn zargon,
kuran uyarınca, hak din daha gelmemiştir. peygamberi ve zamanı da gelmemiştir geçmişte. İslam dinini, gerçek kuran nebisi olan Mehdi resul geldiği zaman hemen ona beyat edecek olan, başta mehdist muhammedan müslümanlar olarak, biz, solcular, aleviler, atesitler, hususan kürtler olarak bu selam-barış dini kurulacaktır herhalde.
Kardeş biz dinlere karşıyız, yada Cemil Meriç'in dediği gibi yeni çağın dini hümanizmdir. *:D *Burası yeni bir din tebliği için pek uygun bir yer değil gibi geliyor bana. Ama yine de sizi destekliyorum. Dediğiniz gibi bütün peygamberler biraz çatlaktı zaten. Ama hepsi de zekiydi.
sn sargon, avatarınız, sargon (zargana) balığına benzemekle beraber, mesiyanik alpha işareti olarak kriptolanmıştır, haberiniz olsun ..
Evet, daha önce bir hıristiyan da söylemişti bunu. Hatta iki kişiden özel mesaj aldım, hıristiyan mısın falan diye. Niye bu avatarı aldım? O zaman sitenin avatarları çok zengin değildi. Çoğu da alınmıştı. Kalanlardan da en arkaik görünen buydu. Ben de bunu aldım. Zaten şu dünyada ne varsa kutsal olanla mutlaka ilişkilendirilmiştir. O yüzden sorun değil. Ben kutsal olan şeyleri severim aslında. İnsanoğlunun müthiş hayalgücünü gösterir bana. Mesela bugün hepimiz Yunan tanrıları, Roma tanrıları üzerine severek konuşuyoruz. Halbuki bir zamanlar bunlarla alay etmek suçtu ve bu yüzden bir sürü insan öldürüldü. Şimdi kimse kutsamıyor bu tanrıları, kimse bu tanrılar adına öldürülmüyor, o yüzden biz de severek eğelenerek okuyup anlatıyoruz.
Sonuç olarak eski tanrıları seviyor, yeni tanrıları sevmiyorum ben. Eğer siz de bir tanrı getiriyorsanız baştan söyleyim işiniz zor. Tanrısız *bir din geliştirin, bence daha başarılı olur.
bebekarlito
19-01-2007, 04:42
kültigin dur bakalım doğru mu anlamışım? roma kendine düşmanlar kılmak için bu din uydurmasına mı başvurdu? ne gereği vardı be koç kardeşim sanki istediğine saldıramayacakmış gibi birde adamlara dinmi uydurmaya çalışmışlar. komplonun da bu kadarı. islamdan önce kızılelmalarımız yokmuydu kardeşim? cihadı neden anlayamıyorsun? dünyadaki olanların tümü toprak içindir diğer atfedilen düşünceler halk kitlelerinin düşünceleridir yönetim tabakalarının değil. Sen sanırım bugünkü islamı kendine yediremedin kaldı ki yedirmek zorunda da değildin ama böylede uçmana gerek yoktu. inen&indiği iddia edilen bir kitaptan daha o gelecek kişinin aslında gelmediği gibi bir çıkarım yaptın. beni asıl korkutan da bu ya inmeseydi sen asıl muhammed'i nasıl bulurdun onu merak ettim? velhasıl tutarsızlıklar tutarsızlıklar....
Hoşgeldin gönül bahçeme bahar yüzlüm hoşgeldin...
spartacus
19-01-2007, 11:29
Değerli Kültigin
Sen bir Abidesin, dedim ve affına sığınarak dedim, Orhun Yazıtlarında birde Kültigin Abidesi vardır...
Gelelim iddialarına. Sana şunu söyleyeyim cidden vakit harcamak için insanın ciddi kaynaklara ihtiyacı olur. Henüz ciddi bir şey söylemiş değilsin, daha çok kurgusal ifadelerde bulunuyorsun. Milli gurur meselesi ise, Konuyla NE UZAKTAN nede yakından alakası olmayan ROMALILARIN TÜRKLERE KOMPLOSU vs sözlerindir... Daha sen özü, gerçek Muhammed kim, Kur'an kimin bunların özüne girmeden Komplolara geçiyorsun. Neyi kaynakladın ki, komplonun ayakları yere bassın?
Kur'an kimin kitabı arkadaşım ve ey peygamberim derken kime hitap ediyor?
Ben bir Ayet aktardım, buna göre Kur'an Muhammed'e değil, Allah'a inmiştir dedim. O ayeti aldığımda aslında orada bütünden (melekler okuyor)böyle bir anlam çıkmıyor, fakat kopartıp aldığımızda böyle bir anlam çıkıyor, ayeti oku, tekrar oku, tekrar oku, gözlerin yorgun ve birşey anlamamış olarak mahcubiyet içerisinde öne eğilecektir :lol:
"ÂL-İ İMRÂN SÛRESİ
(58) *(Ey muhammed!) Bunu (bildirdiklerimizi) biz sana âyetlerden ve hikmet dolu Kur'an'dan okuyoruz."
Okuyanlar nerden okuyormuş Kur'an'dan, nerden gelip okuyorlar, kanatları varya hani, Gökten, Allah'ın katından, Allah ayetleri nasıl yolar yukarıdan aşağıya, yani Göğün bilmem kaçıncı katından yollar en alt kata....
Şimdi bak senin gibi tamamen senin yönteminle bir ayeti aldım ve diyorum, AHHA BURADA DİYOR, Kur'an Muhammed'e inmemiş, Allah'a inmiştir!! Kabul ediyormusun?
KUR'AN inmemiştir-gelmemiştir kabul, o halde sen Ankebut suresini neye dayanarak Allah sözü olarak alıyorsun? Madem kitap haline getirilmiş, bu inmeyen ve daha gelmeyen Kur'an'da Ankebut Suresi mi var?!
"Ankebut 51
Karşılarında okunup duran bir kitabı sana indirmiş olmamız onlara yetmiyor mu ? "
Yuh yani, buradan inmemiş anlamını çıkartmak için nasıl amuda kalkmak lazım. Onlara yetmiyor mu!!! Onlar kim, zaten okuyup duranlar, neyi okuyorlar Muhammed'in bana indiği dediği(yazdığı) kitabı! Senin kaynağın ne, yine bu kendine inmiş diyen kitap...
Bazılarıda Yönünü Kabeye dönüp, namaz kıldık zekat verdik derler oysa onlar gerçekten kabul etmemiş, kabul etmiş gibi görünenlerdir!!!! Mesala böyle söylemiş olursam, gerçekten inanmış olupda Kabeye dönüp namaz kılanlarımı ifade etmiş olurum. Ya anlayamıyor yada dalga geçiyor yada herşeyi çok basite alıyorsun yada fazlasıyla bilinçsizsin, daha yöntem nedir bunu bile bilmiyorsun... Bir dönem Kıbleler değişmiştir ve böyle olduğu halde eski kıbleye dönenler vardır?! Bu müşriklikten gelen bir iç dürtü, inanç dürtüsü olmasın(işte asıl suç burası, yoksa yön, mön değil)
BAKARA SÛRESİ
(142) Bir takım kendini bilmez insanlar, "Onları (müslümanları) yönelmekte oldukları kıbleden çeviren nedir?" diyecekler. De ki: "Doğu da, Batı da Allah'ındır. Allah dilediği kimseyi doğru yola iletir."
Kudüs tekrar Kıble oluyor, ama hala Kabe yönüne dönen var!!! Kendini bilmez bunlar...
BAKARA SÛRESİ
(144) (Ey Muhammed!) Biz senin çok defa yüzünü göğe doğru çevirip durduğunu (vahiy beklediğini) görüyoruz. (Merak etme) elbette seni, hoşnut olacağın kıbleye çevireceğiz. (Bundan böyle), yüzünü Mescid-i Haram yönüne çevir. (Ey Müslümanlar!) Siz de nerede olursanız olun, (namazda) hep o yöne dönün. Şüphesiz kendilerine kitap verilenler, bunun Rabblerinden (gelen) bir gerçek olduğunu elbette bilirler. Allah onların yaptıklarından habersiz değildir.
Bak sen!! Gelmemiş Kur'an gelmemiş Peygamber, Mescidi Haram dan bahsediyor bu ayrı, ama ne hikmetse buradada sabahlara kadar oku ve gözlerin mahcubiyet içinde eğilsin. :lol:
Bak burada bir yer var, Şüphesiz Kendilerine Kitap verilenler; Ne demek bu arakadaşım, Müslümanları kast etse, salt Müminler derdi, ama kendilerine kitap indirilenler diyor yani YAHUDİLER var hedefte, bunun nedeninede bir kaç başlıkda değindim. Kıble bir daha değişmiş nasıl olur, olmuş;
Mescid-i Aksa(Süleymanın mabedi : ) ) yani Kudüs'e olan Kıble şimdi böyle yapılmış!!! Ahha kanıt.
"BAKARA SÛRESİ
(145) Andolsun, sen kendilerine kitap verilenlere her türlü mucizeyi getirsen de, onlar yine senin kıblene uymazlar. Sen de onların kıblesine uyacak değilsin. Onlar birbirlerinin kıblesine de uymazlar. Andolsun, eğer sana gelen bunca ilimden sonra onların arzu ve keyiflerine uyacak olursan, o takdirde sen de mutlaka zalimlerden olursun."
Sen Onların Kıblesine dön, sonrada de ki; şimdi Kıble burası, ama onlar uymazlar! 144 de onlarıda yeni kıbleye davet et, sonrada çık deki, onlar uymazlar! Haydaa....
Olay şu, Mekke'den Medineye göç var, Evvel Kıble nerede Mekke'de, göç(Hicret) sonrası için Kıble için merkez yapılamaz çünkü Müşriklerin elinde kalmış orası, yani burası para makinası(işin özü, dine dayalı devletin merkez üssü-başkenti demektir).. Medine'ye giderken Kıbleyi Kudüse çevir bir başka para makinasına yani en uzak yere, mescide(Aksa)... Bunu 1,5 yıla yakın uygula, sonrada başka yöne çevir!
Burada somut bir olay var, şimdi BAKARA suresi diye bir ayet, GELMEMİŞ KUR'AN'da mı var yoksa daha gelmemiş Mehdi böyle bir olaylamı karşılaşacak!
Yoksa Kur'an diye şu anda okunan bir uydurmacamıdır?! Öyleyse senin kaynağında bir uydurma değilmidir?
Mehdi'yi ortadoğu binlerce yıl bekledi! Bekledi çünkü, Mısır Tutsaklığı, Babil tutsaklığı, *Roma tutsaklığı insanlarda kurtarıcı(Mehdi), olağan üstü bir masal tiplemesi oluşturmasına yol açtı. Kimilerine belki basit belkide bir oyun gelebilir ama *2000 yıla yakın süren bir tutsaklık, esirlik, kölelik ve aşağılanma şartlarını bilen bu kadar ciddiyetsiz yaklaşmaz anlamlara. Anlamaya çalışır ve döner Tutsak Yahuda Krallığında İsa'nın neden kurtarıcı yapıldığıda anlaşılır daha sonra ise o ölmedi, aslında diye neden devam edildiğinede, insanlar kurtarıcı ümidini kaybetmek istemiyor bazı aklı evvellerde bu zaaflardan faydalanıyor. Beklenen masal kahramanı kurtarıcı acaba gelmişmidir?
Peki kimdir ? Mezarcı, Fettullah, Cüppeli Ahmet....
sn zargon,
Kardeş biz dinlere karşıyız, yada Cemil Meriç'in dediği gibi yeni çağın dini hümanizmdir. :D Burası yeni bir din tebliği için pek uygun bir yer değil gibi geliyor bana. Ama yine de sizi destekliyorum. Dediğiniz gibi bütün peygamberler biraz çatlaktı zaten. Ama hepsi de zekiydi. .
sn sargon
filosofik anlamda biz de humanizm dinindeniz, fakat şu sözde islam altında türklerin kırım kırım savaşlarda yokedildiğini görünce, türkleri korumak annnamında olaya el kotdum ve bu dinin türklere barış değil sadece savaş ve kan getirdiğini söylemek zorunda kaldım. zaten kuran da bu islam dinine "batıl", devrine "cahiliyye " der. Fakat t. dursun dahil, ilhan arsel dahil, bunu farketmezler, ve cahiliyye yi kuran öncesi sanırlar. oysa kuranın cahiliyye dediği, mekke islamından mehdi islamında kuran inmeye başladığı zamana kadar olan batıl din dönemidir .
Ayet: "Hak geldi, batıl zail oldu ".
sn sargon, avatarınız, sargon (zargana) balığına benzemekle beraber, mesiyanik alpha işareti olarak kriptolanmıştır, haberiniz olsun ..
Mesela bugün hepimiz Yunan tanrıları, Roma tanrıları üzerine severek konuşuyoruz. Halbuki bir zamanlar bunlarla alay etmek suçtu ve bu yüzden bir sürü insan öldürüldü. Şimdi kimse kutsamıyor bu tanrıları, kimse bu tanrılar adına öldürülmüyor, o yüzden biz de severek eğelenerek okuyup anlatıyoruz.
yunan roma tanrılarının hep diğer dinlerde ve kuranda da karşılığı vardır. örnek: rüzgar tanrısı: süleyman. paramete: davud peygamberimiz vb.
Sonuç olarak eski tanrıları seviyor, yeni tanrıları sevmiyorum ben.
sn sargon, kitaplarda eski sanılan bazı peygamberler aslında gelmemiştir. mesela, mekede mekkeli peygamber hz muhamed SAV son peygamber değildir , ondan sonra epey peygamber gelmiştir. mesela, atatürk de kitapta adı geçmeyen peygamberlerden birisidir, diye düşünüyorum.
Eğer siz de bir tanrı getiriyorsanız baştan söyleyim işiniz zor. Tanrısız *bir din geliştirin, bence daha başarılı olur insandan ve evrenden ayrı bir tanrı olmayabilir, yani hepimiz tanrıyız aynı zamanda, ama bunun da detaylandırılması gerekir.
ozgur_beyin
19-01-2007, 12:30
Site yönetimine uyarı! site girişine *bir psikolog koyun, 46 raporu olanlar giremesin
kültigin dur bakalım doğru mu anlamışım? roma kendine düşmanlar kılmak için bu din uydurmasına mı başvurdu? ne gereği vardı be koç kardeşim sanki istediğine saldıramayacakmış gibi birde adamlara dinmi uydurmaya çalışmışlar. komplonun da bu kadarı. islamdan önce kızılelmalarımız yokmuydu kardeşim? cihadı neden anlayamıyorsun? dünyadaki olanların tümü toprak içindir diğer atfedilen düşünceler halk kitlelerinin düşünceleridir yönetim tabakalarının değil.....
sn bebek arlito,
sizi teprik ederim. Aslında bakalım bu detayı burada farkedecek delikanlı varmı diye o roma mesajını yazmıştım, demek ki o delikanlı sizmişsiniz.
Roma kendine düşman uydurmadı biladerim. mekke islamı roma siyon-sabetayist bir dindir. cihatları ve savaşları danışıklı , tuzak savaşlardır, türk insanını kırmak ve yoketmek için icad edilmiştir. onlar doğal sdavaşlar değildir , Çanakkale Türk kırma Tuzak Cephesi " gibi tuzxak savaşlardır. Roma biliyoırdu, nereye askerler sürüleceğini ve ona göre önlem alıyor ve türkleri kırıyor ve yokediyorladı. Türkler günahlarından dolayı esirdiler ve beyinleri esir idi, ve neye savaştıklarını bilemiyorlardı. ve sünnetli olduklarından ölçüsüz deli gibi savaşıyorlardı, bu cihetle yokedilemek için sürüldükleri savaşlardan tuzak olduğu halde kırıla kırıla da olsa yokolmuyorlardı. Yine aslında o savaşlar kazanılmış savaşlar değildir. yeterince türk kırdıktan sonra, işte buraları aldık denerek roma ile anlaşmalı bırakılmış yerlerdir. *bu osmanlı türk olsa, agaları beyleri paşaları ve karıları türk olurdu. BUnlar kriptodurlar. Ha, kafir midirler, değildirler, üstün kılınmış ibranioğulllarıdır. Türklerin talihi bozuk idi. Tabii ki bu dediklerim meyanında çapraz bağlar da vardır, konu çeşitlendirilebilir. mesela enver roma ajanı idi, talat neden tehcirdfe suçlanıyor, tehciri roma adına mı, israil adına mı yaptı, bunu yaparken türklük adına da değer varmı idi gibi, konuyu detaylandırmak mümkindir.
Sen sanırım bugünkü islamı kendine yediremedin kaldı ki yedirmek zorunda da değildin ama böylede uçmana gerek yoktu. inen&indiği iddia edilen bir kitaptan daha o gelecek kişinin aslında gelmediği gibi bir çıkarım yaptın. beni asıl korkutan da bu ya inmeseydi sen asıl muhammed'i nasıl bulurdun onu merak ettim? velhasıl tutarsızlıklar tutarsızlıklar
sn bebek arlito, mahamedi sadece kuranda bulmuyoruz, sümer ve gılgamış da da buluyoruz, yine nuh anlatımlarında, orhun wahylarında, oğuz destanında, ve levhi mahfuz da da müstakbel mah-amed peygamberi buluyoruz.
saygılarımla ...
Arkadaşlar ben kültiginin olayını çözdüm .
Şimdi 2000 li yıllarda yaşayan bir mehdi var. Bu mehdi ( allahın hikmeti işte) bir şekilde zamanda geçmişe gidiyor. Kuran bu mehdiye iniyor. Sonra o çağlarda yaşayan muhammet adında biri var. Ama bu zavallıya da doğduğundan beri sen son peygamber olacaksın gibi bir izlenim yaratılıyor. Yazık oda mehdi gelince kendinde bir kenara itilmişlik hissediyor tabi. Napsın kuranı mehdiden çalıyor. mehdiyi tam öldürecekken (allahın hikmeti işte) mehdi ortadan kayboluyor. ve günümüze geri geliyor. Nasıl kültigin bey olayı kavramışım di mi. *:D
Kültigin bey şaka bir yana sizin ciddi bir yardıma ihtiyacınız var bence.
Umarım düzelirsiniz. Bir ara bizimle dalga geçtiğinizi düşündüm. Ama sanırım bu yazdıklarınıza inanıyorsunuz. Çok ciddiyim umarım düzelirsiniz. Tez vakitte acil şifalar diliyorum :)
mehmetk_kk
19-01-2007, 15:03
selamlar
bu mehdi yeni çıkan iskender mihr.olmasın sakın.kültügin senin mehdi geldi haberin olsun.
neler var bu sitede yaa maşallah her cinsten bol miktarda var,birarada bir arkadaş vardı biz uzaydan geldik yok robotlar gelcek zart zurt etmişti ama çabuk kaçtı eleman.sevgili kültigin sen hemen pes etme sakın,milletin yüzü gülsün biraz neşelensinler değilmi kardeşim.
Şimdi 2000 li yıllarda yaşayan bir mehdi var. Bu mehdi ( allahın hikmeti işte) bir şekilde zamanda geçmişe gidiyor. Kuran bu mehdiye iniyor. Sonra o çağlarda yaşayan muhammet adında biri var. Ama bu zavallıya da doğduğundan beri sen son peygamber olacaksın gibi bir izlenim yaratılıyor. Yazık oda mehdi gelince kendinde bir kenara itilmişlik hissediyor tabi. Napsın kuranı mehdiden çalıyor. mehdiyi tam öldürecekken (allahın hikmeti işte) mehdi ortadan kayboluyor. ve günümüze geri geliyor. Nasıl kültigin bey olayı kavramışım di mi
Gözde hn ,
Kalbimi kırıyorsunuz. Biz burada "halkımızın içine sokulduğu ergenekonun demirden dağlarını nasıl eritsek de halkımız da diğer şerefli milletler gibi şerefli ve insanca bir yaşama kavuşsa" diye fırıldakları deşifre ediyoruz. Siz yüksek deşifrasyonumuzu ti ye alıyorsunuz. Teessüf ederim.
selamlar
bu mehdi yeni çıkan iskender mihr.olmasın sakın.kültügin senin mehdi geldi haberin olsun.
neler var bu sitede yaa maşallah her cinsten bol miktarda var,birarada bir arkadaş vardı biz uzaydan geldik yok robotlar gelcek zart zurt etmişti ama çabuk kaçtı eleman.sevgili kültigin sen hemen pes etme sakın,milletin yüzü gülsün biraz neşelensinler değilmi kardeşim.
sn Mehmet KKK.
turan dursunun ruhu beni kovarsa giderim, onun ruhu da beni kovmaz, KALIYORUZ ARKADAŞLAR !!!
Fakat iskender mihr efendinin formatı peygamberliğe müsait değildir. tam aksine günahını almak istemem , fakat süfyanist tavırlar içereisinde olduunu söyleyebilirim ki kuran dinine ve mehdizme karşı savaşırlar.
BU ARADA BENİ HOŞ KARŞILAYAN TÜM KIYMETLİ FORUM MENSUPLARINA BAŞTA SN BEELZEBUB BEY OLMAK ÜZERE KALBİ SEVGİLERİMİ VE MAHABETLERİMİ YOLLUYORUM.[/quote]
Kültigin Bey sizi kırmak değil maksadım, biraz eğlenmek.
Maksadımı aşan bir yazı yazdıysam sizin yüksek affınıza sığınıyorum.
Yoksa ben sizin en sıkı takipçinizim bilesiniz.
Kültigin Bey sizi kırmak değil maksadım, biraz eğlenmek.
Maksadımı aşan bir yazı yazdıysam sizin yüksek affınıza sığınıyorum.
Yoksa ben sizin en sıkı takipçinizim bilesiniz.
Merci beaucoup !!!
bebekarlito
19-01-2007, 22:05
Türkler ile ilgili saptamalarınız ilginç mümkünatı yok diyemem fakat din konusunda sanırım iş biraz bulanık görünüyor. Sizin şuan üstünde bulunduğunuz din in bir adı varmı? Kaideleri nelerdir? Günümüz islamıyla arasındaki farklar nelerdir? Bir de son bir sorum olacak bu iddialar bir eserdemi geçiyor yoksa tamamen sizin fikirleriniz mi?
sevgili kültigini tebrik etmek istiyorum güzel noktalara değinmiş ancak benim de bi kaç sorum olacak kendisine:
Mehdi müjdesi mekkeli Muhammed tarafından da haber verilmiştir. şimdi senin Mekkeli Muhammed diyor ki ahirzamanda benim soyumdan adı benim adım gibi olan babasının adı benim babamın adı gibi olan Hz. Mehdi gelecek diyor. Sonra Hz. İsa nın ineceğinden ve mehdiyle buluşacağından ve deccali yok edeceğinden ve mehdinin ehli sünnetten olcağından bahsediyor yani o da senin Mekkeli Muhammed'e bağlı olacak. Mehdi? Hz. İsa? Deccal? benim baya kafam karıştı.
:?
commandante
19-01-2007, 23:06
gerçekten çok güzel bir şifrelem yapmış ozaman bu el-lah yani bizim muhammed asıl resul değil öylemi
Türkler ile ilgili saptamalarınız ilginç mümkünatı yok diyemem fakat din konusunda sanırım iş biraz bulanık görünüyor. Sizin şuan üstünde bulunduğunuz din in bir adı varmı? Kaideleri nelerdir? Günümüz islamıyla arasındaki farklar nelerdir? Bir de son bir sorum olacak bu iddialar bir eserdemi geçiyor yoksa tamamen sizin fikirleriniz mi?
Sn bebe karlito,
Türkler ile ilgili saptamalarımı neden olasılıklı kritik ediyorsunuz. 100 de 100 doğru değil midir? Türkler islam oldu olalı, islamın Anti-Türk Kriptoculuktan müslüman egemenleri tarafından , şeyimin *cihatlarına *sürülüp , islamın Kriptodan Türk ve müslüman egemenlerinin hesaplarına kırım kırım kırılmadı mı?
Hatta temel hedef sadece Türk kırmak idi, barbar addettikleri Türkleri yoketmek için islamı icad ettiler, ve Türkleri savaşlarda kırım kırım kırdılar. Az daha Türkleri yokedeceklerdi, de Allah acıdı da Statürkü ilk etapta peygamber olarak gönderdi, ve türkleri yokolmaktan ilk defa kurtardı, ve türkler ilk kez kendileri için öldü kurtuluş savaşında.
2- İslam dini zaten bulanık bir dindir, hatta sabetayist kriptodur, osmanlı agalarının hiç türk ve müslüman karılarla evlenmemesi, islamın nasıl bir tuzak olduğunu izah etmektedir.
3-Ben Kuran inanırıyım. Fakat din ve Kültür üstüyüm. Yani islamla beraber , diğer dinleri de kapsarım. Dinimin kaideleri ise önce fıtrat ve özgürlük, ve sonra özelde de müstakbel Kuran ve mehdist (gerçek muhammedan) kabullerdir, fakat bu gerçek kuran akidelerinin ve dininin şu an müslümanların kabul ettiği, inandığı ve uyguladığı, ve Yüce Kuranın "batıl, ve cahiliyye" olarak sıfatlandırdığı islam dini ile alaksı yoktur. Kuranın batıl dediği bu islam , Türkleri esir etmek için tasarlanmış, bir kripto islamdır.
4-Ne eseri, bunlar tanrının bana öğrettiği bilgilerdir, bunları kim bilebilir, bunca anti Türk kripto din, tarih, kültür arasında yaşarken. fakat, bunları Kuranda ve *Orhun yazıtları bu gerçeği açıkça yazar.
sevgili kültigini tebrik etmek istiyorum güzel noktalara değinmiş ancak benim de bi kaç sorum olacak kendisine:
Mehdi müjdesi mekkeli Muhammed tarafından da haber verilmiştir. şimdi senin Mekkeli Muhammed diyor ki ahirzamanda benim soyumdan adı benim adım gibi olan babasının adı benim babamın adı gibi olan Hz. Mehdi gelecek diyor. Sonra Hz. İsa nın ineceğinden ve mehdiyle buluşacağından ve deccali yok edeceğinden ve mehdinin ehli sünnetten olcağından bahsediyor yani o da senin Mekkeli Muhammed'e bağlı olacak. Mehdi? Hz. İsa? Deccal? benim baya kafam karıştı.
:?
sn clayman,
Mehdinin geleceği, sadece kuranda değil, tevrat ve incilde de yazar, hatta başka yazıtlarda da yazar, gılgamışta ve zerdüştte.
mekkeli Hz Muhammed SAV, muhammed, ya da MHMD, ya da mah-amed adını gaspedince, ve Muhammedliği alınca, gelecek olan asıl muhammed peygambere "mehdi" adını koymak zorunda kalmışlardır. hmd kökünden , dikkatinizi çekerim.
adı benim gibi diyor: çünki gelecek olanın dindeki adı zaten muhammeddir, tevratta bile vardır bu isim-sıfat!!! Bbasının adını ise biryerlerinden uyduruyor, mehdinni babasının adı, abdullah filan değildir. Mehdi aynı zamanda abd-ullahtır, yani allahın kulu gibi, ona karşı muhammedül vad ül emindir. yani abdullah deyimi bile boş yere değildir, bunun hristiyan tevatürdeki karşılığı, son of Goddır, yani allahın oğlu(kulu) deyimidir. Mehdi ise mesihlik makamını da temsil eder. Yani mekkeli hz muhammedin abdulah demesi bile boş yere değildir. Fakat bu konuda başka detaylar da konuşulabilir.
İsa gelecek demişsiniz.
Ya Sin= Ya S= Ya Se= Yesse= Jesse= İSA !!!!
Evet İsa, gelir, ama isa nedir, daha isalık mahiyeti bilinmiyor ki? isayı müslümanlar ne bilirmiş? Kuran bile müslümanlara "ümmi" , yani "dinbilmeyen ve cahil toplum" derken. Hristiyanlar bile isanın ne olduğunu bilmiyor, bir yerlerinden uyduruyorlar, ama masonlar, ve yahudi bilginleri, ve kabalacılar, ve hristiyan bilginleri birşeyler biliyorlar.
Evet Mehdi mesih İsa gelir, ve deccali, yani siyonu, yani abd+israil sultasını+medyayı+interneti öldürür. İnsanlara sanal değil, harbi aşk ve mutluluk ve bolluklar verir: bunun detayı kuranda yazar. matrix filmi bunun bir örneğidir.
yahu mehdi dediğin esaz muhammed , yani kuranda ey muhammed, ey peygamber denen adamın ta kendisidir. Bu muhammedin *müslüman cahil kavimden geleceği kuranda yazıyor, adam bu bilgiyi kurandan alıyor. abi ki diğer din tevatürlerinde de yazar bu. bunu herkes biliyor. muhammedin batıl dininden olacak, ama mekkeli hz muhammedin dinini bitirecek :)))
Aleviler, kuranın batıl dediği dine inanmamakla büyük bir aşama içerisinde olmaktalar. Ama onlar da çeşitli acılar çektiler asırlarca. Şia bile tuzak, *türkleri yoketmek için, batıl bir din tezgahlayan *roma, batıl dini bile şia diye bölüyor.
fakat, şianın da 12 imamı var tutarlı olarak: ama bunlar da bir yerlerinden uyduruyorlar: neymiş, 12 imam caferi sadıkmış, yok askermiş falan filan. BUnlar şia bir yerinden uydurmaları:
12 imam 12 büyük peygamberdir, kutupdurlar: mehdi ile barışa beyat ederler. da vinci koddaki 12 havari işte bu kutup peygamberlerdir, hristiyalar bile 12 havariyi , miladda gelmiş diyerek birr yerlerinden uyduruyorlar: 12 imam , da vinci de özünü bulan , ve kuran misak elçileri olarak anlatılan kasolu, kavgalı kişiler *dosyasıdır: mesih mehdi ile barışa gelirler. da vinci last supper a bakarsan , alayı kavga ediyorlar hala, ama mesih ile o bayan peygamber etrafında birleşmişler. onun sayesinde , beyat etmişler ve aynı masaya gelmişler, ama masada yine de kavga ediyorlar:)))
bebekarlito
20-01-2007, 05:22
sn kültigin
2- İslam dini zaten bulanık bir dindir, hatta sabetayist kriptodur, osmanlı agalarının hiç türk ve müslüman karılarla evlenmemesi, islamın nasıl bir tuzak olduğunu izah etmektedir. demişsiniz.
bu madde bildiğim kadarıyla osmanlıda aristokrasi oluşmaması için anne ve babası olmayan kadınlarla evleniliyordu. Yani padişaha karşı bir ailenin insiyatif sahibi olmasının önüne geçiliyordu. Bahsettiğiniz kripto meselesinde bir nokta da dikkatimi çekti. Türkleri kırmak için neden onlara yol gösterildiği konusunda şüphelerim var. Türklerin islamiyetle tanışmasından önce zaten din olarak bir çözülme görülmekte ve Türkler farklı dinlere mensup olabilmektedir. Durup seyretmek varken neden güçlenmeleri arzu edilsin bir inanç altında?
ozgur_beyin
20-01-2007, 12:56
Kültigin ,evrenesoğlu'mu seni kapmış senmi onu, anlayamadım.
ben MEHDİ amcanız olarak geri döndüm.(yolculuk kötüydü)
ikinizide dünyaya DEVRİN İMAMI olarak atadım. hade hayırlı olsun.
kültigin abicim anlattıklarınız gerçekten çok ilginç şeyler. yahu madem Mekkeli Muhammed peygamber deil kuran nerden geldi ona yoksa Cebrai a.s muhammedleri mi karıştırmış. ayrıca fetullah cemaati mehdi olarak Said Nursi yi kabul eder. Said Nursi mehdi benden sonra gelecek diyor Fetullah mehdi benden önce geldi diyor. benim anlamadıım bi husus daha war kuran batıl dinin kitabı diyorsun ama ondaki ayete inanıyorsun demezler mi adama bu ne perhiz bu ne lahana turşusu die. sizinle birebir konuşmak isterim bu konu da k.donmez@hotmail.com msn adresim
kültigin abicim anlattıklarınız gerçekten çok ilginç şeyler. yahu madem Mekkeli Muhammed peygamber deil kuran nerden geldi ona yoksa Cebrai a.s muhammedleri mi karıştırmış. ayrıca fetullah cemaati mehdi olarak Said Nursi yi kabul eder. Said Nursi mehdi benden sonra gelecek diyor Fetullah mehdi benden önce geldi diyor. benim anlamadıım bi husus daha war kuran batıl dinin kitabı diyorsun ama ondaki ayete inanıyorsun demezler mi adama bu ne perhiz bu ne lahana turşusu die. sizinle birebir konuşmak isterim bu konu da k.donmez@hotmail.com msn adresim
sn clayman, i
incil de isaya bizzat inmemiştir. kitabın bir peygambere inmesi demek, kitabı o peygamber okumuştur demek değildir.
2-Kuran nerden geldi: Bu soru bile o kadar önemli değil. Nerden geldiyse geldi? Şeytandan geldi. Roma ajanları türkleri çökertmek için bir din çıkaralım dediler, ve kuranı uydurdular: ammaaaa, onlar kuranı uydurup, türklere bir tuzak din kuralım derken, allah da yıllar sonra realize olacak bir kitabı onlara wahyediyordu. Evet işe bunlar okudu bu kitabı, ve bu şekilde.
3-fetulla cemaati , said nursiyi kabul etmez mehdi olarak, bu yanlış bilginiz. hatta nurcular son ataklarıyla, hem kurana , hem mehdizme , hem de *mesiiyanik öğretiye uygun bir atak yaptılar, ve diğer süfyanist sahtekar dinciler atrafından , hristiyanlık emrinde olmakla suçlandılar.
4- yahu aziz kardeşim, lütfen benim yazdıklarımı iyi okuyun , anlamadan , sindirmeden itham etmeyin.
a-evet bu din batıldır, kuran bu dine batıl ve cahiliye der. yani kuran fırıldağın farkındadır.
b-Kuran uydurmadır, evet, roma-siyon ajanları uydurmuştur. roma ve siyon bu nedenle inanmazlar, bilirler bu kitabı kendileri, türkleri esir almak için uydurmuşlardır.
c-fakat, bunlar uydururken, Allah bunlara wahyetmiştir.
d-yani bunlar "bir kitap uydurduklarını " sanırken, allah buna mukabele ediyor, ve tuzakçılara mukabele ediyor, ve Yüce Kuran ı wahyediyordu, asırlar sonra gelecek olan , Türkleri *islam-siyon ergenekonundan kurtaracak peygamberleri müjdeliyordu.
e-şöyle düşün, sen bir yazı yazacaksın, düşünüp duruyorsun , ne yazayım diye ve başlıyorsun yazmaya, ama sana Allah yazdırıyor. ama sen , kendinin yazdığını sanıyorsun, ve Allahın yazdırdığını bilmiyorsun. ama ben senin dışında bir 3. meleke , ruhaniyet olarak, bunu gözlüyorum, anlıyorum, ve işte sana söylüyorum.
f-sen ne yapacaksın? düşüneceksin: ya bu şimdiye kadar olan din, türkleri sahte cihatlarda kırım kırım kırdırdı, bu din türklerin felaketi, türk olmayanların krallığı oldu, bu din olsa olsa batıldır: nitekim kuran da böyle der.
9-netekim, kuran bu dine hem batıl, der, hem de okuyup durduğunuz bu kitabı, "indireceğini" söylüyor. Ne kadar açık, Rabbın wahyi ne kadar net, kesin, ve güzel.
kuran indimi inmedimi tamamlanmadımı ? tamamlanmadıysa eldeki ne oluyor.bunun anlamı başka kutsal kitap dahamı inecek :)
sn kültigin
2- İslam dini zaten bulanık bir dindir, hatta sabetayist kriptodur, osmanlı agalarının hiç türk ve müslüman karılarla evlenmemesi, islamın nasıl bir tuzak olduğunu izah etmektedir. demişsiniz.
bu madde bildiğim kadarıyla osmanlıda aristokrasi oluşmaması için anne ve babası olmayan kadınlarla evleniliyordu. Yani padişaha karşı bir ailenin insiyatif sahibi olmasının önüne geçiliyordu.
Nasıl böyle bir şeye inanabiliyorsunuz. kripto osmanlı şerefsizdir demiyorum, dinin batıl olduğunu ve anti-türk olduğunu söylüyorum. islam dini değil, sosyolojik, etnik nedenlerle türk milleti kırılırken, yokdilirken, islam da bunun aleti olmuş oluyor. yani benim çok açık yazdığım şeyleri anlamak ve inanmak yerine , beni derin detayları çalışmak zorunda birakıyorsunuz, bu beni yoruyor.
sünnetliler zaten günahkar millettir. günahkar olduğu için , penisleri kesilmektedir. türkler ırk olarak günahkardır, doğatr doğmaz günahkardırlar, sünnet edilme , ve penislerinin kesilme nedeni budur.
hani, büyük suç işleyen bir insana ne dersiniz: "Kesin sikini!" .İşte böylesine günahkar bir millettir türkler, yoksa neden sünnet olsun? Evrenin Yüce yaradıcısının yarattığını bozmak kimin hadinedir? Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş, değil mi? sünnetin ötesinde, kanları da helaldir: asırlarca işte bu nedenle islam altında öldürülmeye gönderilmişlerdir. Bunlar *tevratta da yazar. ta ki Yaratan Rab Türklere acıyana, ve Türkleri yokeden meleke aşırıya gidene kadar, ve Türklerin içinden , türklerin işlediği günaha kefaret olacak peygamberler çıkana kadar..
Bahsettiğiniz kripto meselesinde bir nokta da dikkatimi çekti. Türkleri kırmak için neden onlara yol gösterildiği konusunda şüphelerim var. Türklerin islamiyetle tanışmasından önce zaten din olarak bir çözülme görülmekte ve Türkler farklı dinlere mensup olabilmektedir. Durup seyretmek varken neden güçlenmeleri arzu edilsin bir inanç altında?
sevgili kardeşim,
Tarihe inanma. türkler kuraklık nedeniyle göç etmemiştir, türkler zillete düşürülmek için yokedilmek için sürülmüşlerdir. Ne kuraklığıymış, nerde ne zaman kuraklık olmuş, koskoca anayurt *stepleri, 100000 türkü barındıramamış mı? çölde bile filler yaşıyor da.
tarih alçakların ve egemenlerin yalanlarından başka bir şey değildir. Namussuz alçağın okulları, 1.dünya savaşında, rus limanlarını bombalama provokasyonuyla türkleri savaşa sokan, ve bir köklü türk kırımı daha yapan, emperyalist ve roma germen- vatikan devletlerini öldürdükleri türklerin evlatlarına hoş güzel cici göstermek için, "katil, saldırgan, ya da emperyalist devletler" terimi yerine, insanların anlamakta bile zorlandığı "itilaf devletleri", mütefikler vb *terimi *gibi, basit ve alakasız ve yavşak terimler *seçerler. Çünki 1. dünya savaşında Türklerin uğratıldığı soykırım mazur gösterilmek ve unutturulmak istenmektedir. Alçak namussuz ajan da bunun taşeronudur bugün, ve onyıllardır. *Onyıllardır ülkemiz çökertilmiyor mu? Allah bu namussuz alçağı yok etsin inşallah.
2-türklerin islamla güç kazandığı yalandır, türkler islam ie soykırıma uğramıştır, tuzak savaşlar ve sahte , uydurma, kurana bile uygun olmayan sahte cihatlar peşinde.
3-Türklerin romaya sürülmesi, tümüyle tuzaktır, türklerin n eişi varmış romada!!! otursun, bak ermeniler, kürtler, iran yerleşik hayata geçmiş, salça turşu hayvan yapıp yaşıyorlar, Fakat hayır, türkler nefes alamayacak şekilde sürülecek ve konakjlayaöayacaklardır.
Nihayet çektikleri acılar DNA larına işlemiş, gazel, inleme, yakı, ağlakları MÜZİK eylemiş, acı onun eğlencesi olmuştur !!! son dönemde de dna larımıza kazınan acı neticesinde müziğin acılısı , ancak türkün eğlencesi olabilmiştir.
turan dursunu öldürenler yada öldürdüğünü sanan gerizekalılar yanılmaktadırlar ..turan dursun ölmedi fikirleriyle , yaktığı ışıkla aydınlanmayla yaşıyor ..fikirleriyle yaşıyor ,yaşatılıyor ! elbette tabular yıkılacak ,insanlar tabulardan özgürlüğe geçecektir !!! bilimin ışığı ve tarihsel olgular ışığı ile karanlık aydınlanıyor !!!
moderatör , 10 mesaj olmuş, yazıyı lütfen serbst foruma taşı.
gözlerinden öperim. kültigin