PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhabalar,

MHXANIKOS
23-01-2007, 01:41
Tüm arkadaşlara merhabalar,

Uzunca bir zamandır siteyi takip ediyorum, daha önce üye olmama rağmen bugüne kadar bir katılımım olmamıştı. Tanışmak maksadı ile bu başlığı açtım.

İyi dileklerimle,

dilaver
23-01-2007, 01:46
Sayın *MHXANIKOS

* * * *Aramıza hoş geldiniz.

* * * *saygılarımla

MHXANIKOS
23-01-2007, 02:29
Sayın Dilaver,

Teşekkür ederim, Hoşbulduk.

Saygılarımla,

vartor
23-01-2007, 02:57
Hosgeldin MHXANIKOS,
Kalimera mi denirdi, merhaba icin? Biraz kendini tanitsan bir iki cumleyle eger mumkunse, bizleri takip ediyorsan az cok tanimissindir da sen, biz de seni taniyalim biraz.

MHXANIKOS
23-01-2007, 03:50
Sayın Vartor,

Yia Sou, diyebiliriz. :) Kalimera (Καλημέρα) günaydın demek

İlk mesajımda da belirttiğim gibi siteyi uzun zamandır takip ediyorum ve bunun neticesi olarak sizleri biraz olsun tanıyorum dışarıdan bakan birisi olarak ilk aklıma gelenler;

Liopleurodon arkadaşımızın oldukça bilimsel birkaç yazısı, Deli Cevat arkadaşımızın ateşli Müslüman katılımcılara olan ilgisi, *Walla arkadaşımızın "nadir olan şey kıymetlidir kör at nadirdir demek ki kör at kıymetlidir" şeklindeki birkaç yaklaşımı, Merwe arkadaşımızın forum kurallarını okumadan (kota doldurmadan) başlık açan katılımcıların başlıklarını kilitlemesi ve en çok akılda kalan Profesör arkadaşımız Cemal'in müthiş yazım tekniği, bu örnekler çok çok fazla olabilir ancak bu kadarı bir fikir verir diye düşünüyorum.

Şimdi biraz kendimden bahsedeyim,

Aslen İstanbul'luyum. Yaş ortalamasında sitede üst kısımlardayım denilebilir. Uzun süre Yurt dışında yaşadım. 1990 ların sonlarına doğru Türkiye'ye geldim. Tanrı inancım kesindir.

Anlatmak hususunda çok iyi olduğumu söyleyemem ancak sorulara daha iyi cevap verebilirim diye düşünüyorum.

Saygılarımla,

vartor
23-01-2007, 06:51
Yia sou"yu kadeh tokustururken soylerdik. Birkac yazinizdan sizin dinlerdeki tanri disi bir tanri inanciniz oldugunu dusundum, yaniliyor muyum?

MHXANIKOS
23-01-2007, 07:04
Sayın Vartor,

Yia sou (Γεια σου) Yia mas (Γεια μας) Sana ve Bize, tam çevirirsek sağlığınıza gibi. Ama ne kadar kadeh tokuştururken söylense de, daha önce söylediğim gibi merhaba için en yakın Yia sou (Γεια σου), Yia sas (Γεια σας) bu ikisi kullanılır.

Gelelim asıl konuya;
Hangi yazım bu izlenimi verdi? Ben Hıristiyanım.

Saygılarımla,

mhmd
23-01-2007, 10:38
Sn. MHXANIKOS,

Yia Sou.
Spor ayakkabı giyin, rahat bir eşofman ya da spor kıyafet seçin!!!
Neden mi?
Burası er meydanı dostum. Okumak için, yazmak için, sabretmek için, izah etmek için ama en çok da her yazıya yetişmek için. :)
Tekrar hoş geldiniz.

Hatalarımızı, cehaletimize bağışlayın

ozgur_beyin
23-01-2007, 12:08
sevgili MHXANİKOS,hoş geldin.

vartor
23-01-2007, 16:39
Tanrı'nın kullarına korku ile hükmetmesi özellikle Müslümanlıkta olmak üzere Semavi dinlerde vardır. Bu anlamda tanrının samimiyeti yerine bahsi geçen dinlerin samimiyetini sorgulamak daha doğru olur diye düşünüyorum
* * * * *Bir tanrıya ( yaradana )inanmak ve bir dine inanmak, ikisi arasında 180 derece fark var.
* * * * * *Bu sozlerinizden sanki tanriya inaniyor, dinleri sorguluyor manasini cikardim. Demek yanilmisim.
* * * * * Sevgiler...

hiramusta
23-01-2007, 17:36
Ehlen sehlen MHXANIKOS.Keyfe hal? :)

zelzeleci
23-01-2007, 17:49
Willkommen Sie herzlich. Wie geht's Ihnen? :)

FreeWill
23-01-2007, 18:43
Yia sou, MHXANIKOS to filos mou,

Hosgeldin.

deli_cevat
23-01-2007, 18:48
yacaw hecerekes acayicip biciri dicil kuculacanmıcış becendece kucuşdicilici icilece yacazacayıcım decedicim (eceziciqlicik ocolacayıcı)
HOCOŞOCOGECELİCİDİCİN!!!
:lol:

ozgur_beyin
23-01-2007, 18:51
sevgili cevat kardeş ,adaşından biraz ders al

deli_cevat
23-01-2007, 18:55
abi arkadaşım kim ne dersi neden biraz bu üçüne cevap istiyorum *:) *:D

sargon
23-01-2007, 19:08
Hosgeldiniz MHXANIKOS, tam zamaninda geldiniz. Biz de hafif hafif Hiristiyanligi tartismaya basliyorduk. Bir hiristiyanin bu tartismalara katilip zenginlestirmesi gayet guzel olur dogrusu.

agnostic_z
23-01-2007, 20:01
Sayın MHXANIKOS,hoşgeldiniz TD sitesine.Her yeni gelen insanla formumuz daha renkli ve güzel olacak buna inanıyorum ;)