PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Turkiye ve Dunyada ateizm

Yunemus
09-02-2005, 06:06
Dunyadaki ateistlere baktigimiz zaman (ozellikle gelismis ulkelerde yasayanlar) hemen hemen buyuk cogunlugu hic bir dinden nefret etmek gibi bir yargiya sahip degildir..onlar icin islam, hristiyanlik, musevilik etc...pek bir onem teskil etmez..konusmaya bile gerek duymazlar..ama hic bir zamanda saygi cercevesini asmazlar..Lakin Turkiyedeki yada diger geri kalmis ulkelerde ateistim diye gecinen zumreye baktigimizda , ateistlikten daha cok din dusmanligina daha yatkindirlar..Hele Turkiyedeki ateistler yemiyorlar icmiyorlar islamiyeti karalamak icin ellerinden ne geliyorsa yapiyorlar...
ateist arkadaslar; eger gercekten ateistseniz ateistliginizi yasayin ve inananlari elestirip asagilamaktan vaz gecin...
unutmayin ki bir konu hakkinda konusmak, onu elestirmek ve onunla savasmak onun varligini kabul etmek anlamina gelir(istesende istemesende)
ya da her seyi bos verip islamiyete geri donun..
saygilarimla

ali oktay
09-02-2005, 12:20
Yunemus hakli,ne diyebiliriz ki?
Turkiyedeki hangi sey batili, uygarliklarla benzesiyor ki ateizm benzessin?Yasam kalitesinden egitime,insan haklarindan demokrasiye dek her sey kendimize ozgu.Bir hiristiyan ile musluman, uygarlik duzeyi ve egitim duzeyi ortalamasi bakimindan ne kadar benzesiyor ise ateisti de o kadar benzesiyordur buna sasirmamak gerek.Yeri gelmisken İnonunun -biz bize benzeriz-sozunu burada bir kez daha anmak gerek. Braya kadar hem nalina hem mıhina vurduk simdi de sorunun bir baska boyutuna bakalim.
Turkiyede aydin olmanin zorlugunu bilmeyen yok,demokrat olmanin zorlugunu bilmeyen yok,sanatci olmanin zorlugunu yadsiyan yok,aykiri dusuncelere sahip olmanin zorlugunu bilmeyen yok,Ateist oldugunu ifade etmenin olanaksizligi da bilmeyen yok.
Neden?
Mustafa Kemalin olumunun hemen ardindan iktidari ele geciren Turkiyenin en buyuk toprak agasi,İlk is olarak feodal cikarlarini korumanin ilk kosulu olan iktidar-din koalisyonunu yeniden insa etmenin yasalarini cikardi.Buyuk bir ivme ve utku ile baslayan aydinlanma hareketi daha filiz iken kurutuldu.Koylunun gelegecegini i$itan koy enstutuleri komunist yuvasi ilan edilerek alelacele kapatildi.Agalik ve beylik merkezli gerici odaklar yeniden hortlatildi.Halkin oyunu cehalitini somurerek gaspedenler,tam elli sene ya Kurandan vaatlerle ya da kucuk Amerika dusu ile milleti uyutma politikasinin ninnisini soyleye geldi.Bu gun Laiklik adina Bir katrilyon butce kullanan Diyanet,sozumona tarihe gomulen halifelik makaminin yerine fetva vakami islevi surduruyormu surdurmuyormu?tam alti temel bakanligin butcesine esit bu odenek,okulsuz hastahanesiz,saglik ocaksiz,issiz,guvencesiz halkin vergilerinden gasp edilmekte sadece ve sadece boktan baska bir sey uretmeyen bilmem kac bin imam hatip mezunu imamin maslarini odemek ve seriat propagandasi yapmak icin kullanilmaktadir.Bunu kim soyluyor basta devlet yetkilileri olmak uzere ateistler soyluyor.Ateist bunu soyleyince -turk ateisti kaka-gavurun ateisti cici- oluyor.Bu tam da Kasarlanmis bir Osmanli tanzimat kafasidir.Gavurun .mi ni sayiklayan padisahlarimiz gibi,gavurun s.kini sayiklayan tanzimat kafalilarimiz var.Alismislar bir kez.Gavurunki tatli olur.
Batili atestin muhatabi DİNgil degil ki...
Batili dindar, tip ogrencisi ben kadavraya hasema isterim demiyor ki...
Batili dindar, seriat isterim demiyor ki...
Batili dindar, din dersi adi altinda mezhep dayatmasi yapmiyor ki...
Batili dindar, devlet eli ile misyonerlik yapmiyor ki...
Batili dindar, okullarin tumu imam hatip formatinda olsun demiyorki..
Batili dindar, kelebegin kanadinda,arinin balinda isa adini aramiyor ki...
Batili dindar,onlarca kez ciktigi uzayda tanrinin sesini aramiyor.
Batili dindar,kilisesinin varligini soymuyor.
Batili dindar,devlete emanet edilen kucuk kizlara tecavuz emiyor.
Batili dindar,dogal felakete ugramis dindasinin kolunu bilezigi icin kesmiyor.
Batili dindar,seks alemi yapmak icin dindarligini alet etmiyor,bu isin sektorunu kuruyor.
Batili dindar,iktidari dini kullanarak ele gecirmiyor.
Batili dindar,sosyalist-komunist koalisyonuna sans vererek AB yi insa etmelerini sagliyor.
Batili dindar,ulke icinde sagi ulke disindayken solu desteklemiyor.
Batili dindar,din adina hayvan katliami yapmiyor.
Batili dindar,kizlarimi okula gondermem demiyor.
Batili dindar,referansim bilim degil,İncildir demiyor.
Batili dindar,baska bir dinsel gurup dini rituelini yaparken kayiklara dolusup havlamiyor.
Batili dindar,dini ile uyrugunu sentezlemiyor.
Batili dindar,ulkesine karsi emperyalizm ile isbirligi yapmiyor.
Batili dindar,yuzyillar oncesinden dini sorguluyor,hurafeleri ayikliyor.
Batili dindar, bilim icin kutsal kitabini duvara asiyor Galapagos adasina gidiyor.

Dogulu dindar ne yapiyor?
.............
Dogulu dindar ne yapiyor?
............
Efendim?
...........
Tamam tamam anlasilmistir.

ReS
09-02-2005, 12:23
Kucuk atesi sondurur, esen ruzgarlar,
buyuk ates, ruzgar vurdukca parlar,
iman ordusu yasak tanimaz,
yurur,yurur daima yurur.

ngcoskun
09-02-2005, 13:41
iman ordusu hep propaganda yapar yapar yapar......
kalite aradın mı olmaz olmaz olmaz.........
kalitenin ne olduğunu sorabilirsiniz şimdi ama ali oktay yazmış yazacağı kadar benden cevap çıkmaz..

09-02-2005, 15:08
Dunyadaki ateistlere baktigimiz zaman (ozellikle gelismis ulkelerde yasayanlar) hemen hemen buyuk cogunlugu hic bir dinden nefret etmek gibi bir yargiya sahip degildir..onlar icin islam, hristiyanlik, musevilik etc...pek bir onem teskil etmez..konusmaya bile gerek duymazlar..ama hic bir zamanda saygi cercevesini asmazlar..Lakin Turkiyedeki yada diger geri kalmis ulkelerde ateistim diye gecinen zumreye baktigimizda , ateistlikten daha cok din dusmanligina daha yatkindirlar..Hele Turkiyedeki ateistler yemiyorlar icmiyorlar islamiyeti karalamak icin ellerinden ne geliyorsa yapiyorlar...
ateist arkadaslar; eger gercekten ateistseniz ateistliginizi yasayin ve inananlari elestirip asagilamaktan vaz gecin...
unutmayin ki bir konu hakkinda konusmak, onu elestirmek ve onunla savasmak onun varligini kabul etmek anlamina gelir(istesende istemesende)
ya da her seyi bos verip islamiyete geri donun..
saygilarimla

ahahahaha :D Bravo,birkisi cikti en sonunda dunyadaki olup bitenleri söyleyecek.Bende ekleme yapim.

Kitlesel hareketlerden sikilan ve kendince konseptler yaratan ve bunun olmasi için çaba sarfetmek zorunda olmayan insanlarlarin yaptigi seylere; ve bu kisilerin kendilerinden baska -belki milyonluk sehirlerde sadece- bir kaç yüz kisinin (yaratana inanmayanlara) ateizme bir sekilde entegre olup, daha sonra da kendince misyon edinip; gerek olmadigi, hatta aptalca oldugu halde sahip ciktigini sanan ya da futbol takimi destekler gibi garip hal ve hareketler sergileyen bir grup insan vardir. (turk ateisti).

Bu küçük grubun hal hareketleri bir kitlenin takip ettigi bir tarz oldugunda ise ateizm olmaktan cikip trend haline gelir.

Haci sana daha önce atestin gemisinin neden kayalara tosladigi hakkinda(bilim ve islam)topigi altinda yazi yamistim,ama sen benim yazima cevap vermeyi birakip,islami birakmayip gene islamcilarla ugrasmayi tercih etmistin.Senin amacin bu forumda,islama inananlari rencide etmek,hic bir zaman diger dinler ile ugrasmadiniz,ateist kisi butun dinleri ve tanrilarina karsi olmaliyken sizin tercihiniz sadece islam olmustur.Buda demek oluyor ki sen ve senin gibi birkac kisi turklugu ve islami kötulemek icin bir ucret karsiligi satin alinmis kimligini satmis yada kimligini acik sekilde belli etmeyen zavalli kisilersiniz,yazilarinda ne kadar komik duruma dustugunu göremiyorsun su anda,ama ileride bu yazdiklarini okuyup,bu foruma uye olarak degilde admin olarak yazdigindan igreneceksin. :D
Enazindan senin gibi birisi nin bu foruma admin olmasindan benim migdem bulaniyor kusasim geliyor.

Bu forumda yazilarini en cok severek okudugum kisiler ayrilmislar,en guzelinide yapmislar.

SAYGI en önemli olandir dunyada,sayginin oldugu yerde SEVGi de olur.

Bunlarin ikisinide burada göremedigim icin benimde uyeligimi dusurmenizi istiyorum saygisiz ateist gecinen misyoner takimindan.Senin bu sitede yaptigin efendi bir sekilde tartismak degil,firsat bu firsat deyip islam dinine gol atmak istediginden baska bir sey yok yazdiklarinda,
siz otunuzu icip aksama kadar ne yazalim bugun diye dusune durun misyonerler..

ministry of ateizm haci

keh keh kehhh cok cok cok komik birisin sen yaaa.birak adminligi baska birisi yapsin lutfen eline yuzune tam bulastirmadan.Zaten su foruma yazan 5-6 kisi kaldi onlarda senin gibi ayni takimi tutanlar.

09-02-2005, 15:13
Yunemus, foruma hoşgeldin ama yazdıklarına katılmıyorum çünkü Türkiye''nin gerçekleri ile uyuşmuyor. Sadece iki soru soracağım:
1)Günümüzde avrupada, ateist veya hıristiyanlık karşıtı diye 29 insan otellerinde cayır cayır yakılıyor mu?
2) Avrupada, ortaçağ engizisyon dönemine özlem duyanlar, bu amaç için gizli birliktelikler kuran yığınla degi gazte vs. yayın yapanlar var mı?

Ebu Süfyan
09-02-2005, 15:23
Sevgili Cem

1) Bu forumda hangi müslüman ateist diye birisinin yakılmasının gerektiğine inanıyor.
2)Hangi müslüman, İslam devletlerinin bilime uzak kaldığı, gerilediği dönemlere özlem duyuyor.

Saygılar
...........
Bu forumda bunları savunan var demiyorum, Türkiyedeki ateistlerin, İslama karşı neden avrupadakilerden daha fazla eleştiri getirdiklerini açıklamaya çalışıyorum.
Cem

Ebu Süfyan
09-02-2005, 15:24
“Üzülerek ifade edeyim ki, Osmanlı Devleti’nin Kanuni’den sonra, dünyadaki iktisadi ve ilmi gelişmelere lakayt kaldığı ve bunun cezasını da daha sonraları gördüğü bir hakikattir…”

Yukarıdaki sözler, tarih profesörü Ahmet Akgündüz’e ait.

Tarih bilgim yeterli değil ancak, şeriatçı olarak bildiğiniz bir tarihçinin, yeri geldiğinde Osmanlı Devletini eleştirecek kadar objektif yorumlar yaptığını görünce, Osmanlı Padişahları hakkında “Şu kişilerin şöyle yanlışları olmuştur”, “İlerlemek için bunları tekrarlamamalıyız.” gibi yorumlar yapmak yerine, ağza alınmayacak kadar iğrenç kelimeler kullanarak eleştiren Ali Oktay ve O’nun gibi insanlardan tiksiniyorum.

Saygılar

haci
09-02-2005, 16:45
Haci sana daha önce atestin gemisinin neden kayalara tosladigi hakkinda(bilim ve islam)topigi altinda yazi yamistim,ama sen benim yazima cevap vermeyi birakip,islami birakmayip gene islamcilarla ugrasmayi tercih etmistin.Senin amacin bu forumda,islama inananlari rencide etmek,hic bir zaman diger dinler ile ugrasmadiniz,ateist kisi butun dinleri ve tanrilarina karsi olmaliyken sizin tercihiniz sadece islam olmustur.Buda demek oluyor ki sen ve senin gibi birkac kisi turklugu ve islami kötulemek icin bir ucret karsiligi satin alinmis kimligini satmis yada kimligini acik sekilde belli etmeyen zavalli kisilersiniz,yazilarinda ne kadar komik duruma dustugunu göremiyorsun su anda,ama ileride bu yazdiklarini okuyup,bu foruma uye olarak degilde admin olarak yazdigindan igreneceksin.
Enazindan senin gibi birisi nin bu foruma admin olmasindan benim migdem bulaniyor kusasim geliyor.

DIEP
Siz bir yalancısınız... Ben elbette sizin gibi ahlaksızların peşini bırakmam ama, genel olarak İslam’a saldırırım. Müslüman’lara değil. Çünkü benim tanıdığım kadarıyla onlar, (sizin gibi ahlaksız ve yalancı olanlar hariç) inançları İslam tarafından sömürülen ve kendileri sizin gibi sahtekarlar tarafından iğfal edilen, masum inanırlardırlar. Ama aralarında elbette sizin gibi hınzırları da vardır. Aslında sizi bile eleştirmeye gerek yoktur. Ne mal olduğunuz yazılarınızdan bellidir.. Benim en büyük hedefim İslam’dır.. Çünkü İslam dünyadaki en bağnaz, geri, kokuşmuş, iğrenç denecek kadar ilkel bir dindir.
Beni eleştirirken araya iftira ve yalanlar eklemeyi unutmuyorsunuz. Hacı’nın ne zaman Türk’lüğe karşı olduğunu duydunuz? Okudunuz? Bunun bir yalan olduğunu bile bile tekrarlıyorsunuz.. Siz de dininiz İslam gibi, iğrenç ve çirkin birisiniz. Bende bulantı hissi uyandırıyorsunuz.. Sizden nefret etmiyorum. Sadece tiksiniyorum.. Çünkü nefretime değmezsiniz.. Ne dininiz.. ne de siz.. Hadi bakiiiiiiimmm......

HACI

haci
09-02-2005, 17:21
unutmayin ki bir konu hakkinda konusmak, onu elestirmek ve onunla savasmak onun varligini kabul etmek anlamina gelir(istesende istemesende) ya da her seyi bos verip islamiyete geri donun..

Yunemus kardeşim..
Bence Türk ateistlerini eleştirirken önemli bir hususu ihmal ediyorsunuz. Türk teistlerini yani.. Bütün sorun onlardır.. Türk ateistleri değildir sorunlu olan. Türk’lerin Müslüman’larıdır. Onlardır asıl ahlaksız ve terbiyesiz olan. Onlardır yazıları ile küfreden, hakaret eden ve her türlü ahlaksızlığı yapan..Yalan söyleyen ve iftira atan.. Sizsiniz Yunemus kardeşim, kötü olan.. Ve kötülüğünüzü utanmadan ateistlere yükleyen.
Ayrıca bu yazınızda doğru olmadığınız bir husus daha var. Diyorsunuz ki:

Dunyadaki ateistlere baktigimiz zaman (ozellikle gelismis ulkelerde yasayanlar) hemen hemen buyuk cogunlugu hic bir dinden nefret etmek gibi bir yargiya sahip degildir..onlar icin islam, hristiyanlik, musevilik etc...pek bir onem teskil etmez..konusmaya bile gerek duymazlar..ama hic bir zamanda saygi cercevesini asmazlar..

Bu çıkarsamalarınıza da katılmama olanak yok... Siz yabancı bir ateizm forumunu okuyan ve ateistleri bilen biri izlenimini uyandırmadınız bende.... Nefret daha çok subjektif bir duygudur. Bir yazının nefret hissi vermesi için o kelimenin kullanılmasına gerek yoktur. Yabancı ateist forumlarının hemen hepsi İslam’a ve Hristiyan’lığa karşı nefret olarak algılanabilecek ifadelerle doludurlar. Onları okuduktan sonra nefret hissi algılamamanızın nedeni, batı hayranlığınızın hislerinizi köreltmiş olmasından dolayıdır... Türk ateistlerinin en basit eleştirilerini bile birer hakaret olarak kabul etmekten çekinmiyorsunuz. Size American Atheist lerini izlemenizi hararetle tavsiye ederim. Orada küfür ve hakaret göremezsiniz belki ama, İslam ve Hristiyan’lıkla ilgili sayısız yalan ve yanlışların, sahtekarlıkların ifşa edildiklerini gözlemleyebilirsiniz.

HACI

09-02-2005, 18:08
Al iste buyur,admin dedigin böyle olmali iste :lol:
Aferin haci kardes sen böyle devam edebildigin kadar et.
Kocaman sacmalamissin gene..............

Tarih: Per Şub 03, 2005 4:03 pm Mesaj konusu:

--------------------------------------------------------------------------------

haci demiski..........

Ne ilginç.....
Aramızda hala Osmanlı İmparatorluğunun özlemi içinde olan sapıklar var..
Çürümüş ve çökmüş bir imparatorluğu hortlatmak için ilk adım mı bunlar? Nafile.. Artık cahil Müslüman’ları bile yeşil bir bayrak altında toplamaya olanak yok..
Osmanlı imparatorluğu çağ dışı ilkelere dayanarak ortaya çıkmış bir ucubedir. Bu geri imparatorluk hak ettiğine sonunda kavuşmuştur. Ardından rahmet bile okunmaz... Hükmettiği halkları bilinçsiz kitleler olarak kabul eden ve onların mal ve canlarına sahip olduğunu her fırsatta tekrarlayan sultanlarla yönetilmiştir. Ekonimisi fetihler üzerine dayanan bir imparatorluk Avrupa’da çok can yakmıştır ve hala nefretle anımsanmaktadır...

HACI
---------------------------------------------------------------------------------
Nefret etme haci etme.

saygilar

09-02-2005, 18:17
Haci benim dinim yok,bu foruma her gelenin musliman yada,ateist oldugunumu zannediyorsun.

imzami oku anlarsin belki birseyler,ahlak dersi verme ordan bana :lol:

diep

haci
09-02-2005, 18:29
DIEP
Yineliyorum.. Sen bir yalancısın.. Burada benimle polemik yapmak için varsın.. Seni yanıtlamayacağım.. Çünkü değmezsin.. Sana vereceğim her yanıtı polemikle yanıtlayacaksın.. İlerde ne yapacağını bilemem.. Umarım terbiye sınırını aşmazsın.

DreiMalAli
09-02-2005, 21:19
DIEP
SAYGI en önemli olandir dunyada,sayginin oldugu yerde SEVGi de olur.
demiş.
Anlaşılan; mesela cuma vaizi pek dinlememiş veya söylenenleri anlamamış.

Hocaların, imamaların karşısına bir kaç kişiyi alıp, aşka gelip, mangalda kül bırakmadığı konuşmalarında...
Kimlere tehditler savrulur?
Kimlere küfürler edilir?
Kimler iğnelenir?
Kimler yerin dibine batırılır?
Tıpkı Kuranın hemen her sayfasında yapıldığı gibi...
Ve cemaat de büyük bir huşu içinde kuzu kuzu dinler.

Üzülmemek elde değil.

Sevgiler

09-02-2005, 23:15
Sevgili haci ben senin kadar okumus biri degilim ama,
Unuttugun bir sey var,kuranin yarisinin incilden olustugunu biliyorsunuz,örnekler veriyorsunuz,eee o zaman islam cok kötu din oluyorda copy yapilan digerleri neden olmuyor,asli o diger dinlerden gelmemismidir,o zaman nedir senin islama dusmanligin.
Benim ilk zamanlar merak ettiren ve kendi capimda
okumaya,arastirmaya baslatan,iste bu copyler olmustur.Ne kadar derinlemesine arastirmalara koyulsam yada elime guzel arastirmacilarin kitaplari gecse ilk dinin ilk zamanlar tektanriciliktan nasil binlerce sene icinde ordan oraya ve yeni yeni kavimlerin elinde degisik versiyonlara girdigini gördum.

Yani haci,islamdan,hristiyanlara onlardan musevilere,muhammmed,isa,musa,firavunlar derken atlantise,mayalara hatta insanlarin ilk dunya yuzunde meydana ciktiklari eden bahcesine kadar ilerledi arkasi arkasina ilk kökune ilesene kadar.iste ateist bir insan sadece kurani islami önune almadan önce butun dinleri arastirmasi gerekir.Zaten bunu yaptigi takdirde iste avrupali ateistler gibi kafanizda fazla önem teskil etmezdi :) coooooollll olurdun.ama olsun musa da senin gibiydi :) yaa aslinda sana anlatmak istediklerim cok ama anlmissindir ne demek istedigimi.Yukardada yazmistim zaten bir daha okuyabilirsin.

sevgili DreiMalAli;yazilanlari okudugun icin tesekkurler ama siz okumamis sadece göz gezdirmissiniz,birdaha okuyunuz yada bir zamanalar hacinin bana yapmis oldugu teklif gibi butun topicleri okuyunuz,guzel insanlarin yazilarini göreceksiniz.gerci haci nin da guzel copy paste leri var,hepsi olmasada cogu.
ama ben alibaba nikli arkadasin yazisi uzerine kaldim ve okudum.

gelelim buna sayin admin haci bey :)
DIEP
Umarım terbiye sınırını aşmazsın.

Sizin simdi o kötulediginiz kuranin yazari muhammedden ne farkiniz kaldi.
Bu bir tehditmiydi :P .Böylemi davraniyorsunuz sizin kitabinizi okumaya gelen insanlara,bazi yerlerde ayni fikirde ama haksizliga dayanamayan uyelerinize. :P

Muhammedin cehennemi,senin de forumda uyeligime son vermen gibi oluyor. :? benim icin aranizda hicbir fark yok malesef :lol:

ben almim haci sizin fikirlerinizi,´siz tek yönlu bakiyorsunuz olaylara,satin alindiginiz icin.Sizin hakkinizda neler dusundugumu yazmistim yukarida ve baska bir kactane degisik forumlarda.

Hem sen beni nasil yalancilikla suclayabilirsinki,yazdiklarimdan sonra,cevap yazsana haci.yalanci dolanci digecegine.
iste benim demek istedigim buydu,senden admin olmaz,olamaz.
sen adminligi baska birisine birak,uye olarak yazmaya basla islam hakkinda dusncelerini yoksa,hakkinda satilmis din-turk dusmani diye dusune bilirim,admin böyle senin gibi olur yazar ve cocuk gibi cevaplar verirse :idea:
islama saldiririm muslimana degil demissin :lol: :lol: cok gulduryorsun beni yaa
buradaki islami savunan uyeler musliman degilde ney. :P
yukaridaki mesajin icerigine bir bak istersen :)
yalanci :)
ahlaksiz :D
sahtekar :shock:
bagnaz :lol:
kokusmus :P
hinzir :D
igrenc :P
cirkin :wink:
muhahahahahaaaaaaaaaa komedi burasi resmen,
ahlak dersi vermeye kalkana bir bak

Kiravatsiz gördun pakistanlimi zannnettin bizi:lol:
iyi ne guzel adina sevindim,dinlerden siyrilmissin ama
kafani cikar etrafina daha iyi bak devekusu.
(Bunlari uzerine alinmazsin umarim, yazdiklarina bir göz gezdirirsen alinmazsin zaten)

SAYGILAR

haci
09-02-2005, 23:44
Polemiğe başlamıssınız.. Bu uzun iletilerinizi ne ben okurum ne de bir okuyanın olduğunu sanıyorum..
Yalancısınız. Nedenini de açıkladım. Sıraladığınız sıfatlara layık bazı Müslüman''lar biliyorum...
Neydi onlar?

yalanci
ahlaksiz
sahtekar
bagnaz
kokusmus
hinzir
igrenc
cirkin

Bunlarla bağdaşanlar nelerdir?

Bosna ve deprem paralarını çalanlar
Depremde ölenlerin ardından beddua edenler
Türk aydınlarını katledenler...
Dünyayı terörize edenler
Türkiye''de şeriat kurmak isteyenler.
Kadınlarımıza hak veriyorlar kisvesi altında onlara türban ve tesettürü zorlayanlar
Eski bir Arap dini olan insanlık düşmanı İslam
Peygamberi
Hizbullah
el-Kaide
Daha sayısız ahlaksızlar..

Hadi bakiiiiimmmmmmm
Polemiği bırakın.. Yalnız bu kadar mısınız? Başka değerleriniz yok mu Hacı''nın değerlerine saldırmaktan başka?

Sizinle uğraşacak zamanım yok benim..
Evet. Siz bir yalancısınız.. Buradan bana öyle görünüyorsunuz...

HACI

09-02-2005, 23:56
:D sen halen daha bizi kiravatsiz görmus pakistanli zannediyorsun :D

saygi ve kocman kucak dolusu sevgilerimle

haci
10-02-2005, 00:04
Pakistanlıların kravat takmadığını da kim söylüyor.. Pakistan nükleer proğramı başkanı, bilgisini İran ve Kuzey Kore ile paylaşan Khan kravatlı.. Pakistan''ın başkanı Müşerref de kravatlı..
Bak bir yalanını daha yakaladım.. keeeh keh kehhhhhhh

HACI