PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Musluman Kardeslerime

10-02-2005, 23:21
Tum musluman kardeslerime sesleniyorum

Hic foruma ileti asmayiniz, hic bir yaziyi cevaplamayiniz, uyeliginizi dusurmeseniz bile aktif olarak kullanici hale gecmeyiniz.

Ne serbest foruma ne cafeye nede baska bir yere ileti asmayiniz yada asilan iletilere kesinlikle cevap yazmayiniz.

Sizden Allah Rizasi icin rica ediyorum.

UYARICI

haci
10-02-2005, 23:52
Uyarıcı''ya katılıyorum...
Tabii bir şartla...
Burada gündeme getirilen konulara açıklık getirmeye gücünüz yetmiyorsa, burada yazan ateistlerle tartışacak bilgi ve görgüden yoksun iseniz, inançlarınıza yeterince güvenmiyorsanız, buralara uğramayın..
Kendine güveni olmayan burada yazmaya teşebbüs etmesin.

Uyarıcı böyle bir ayrım yapmıyor ve bütün Müslüman''ları uyarıyor. Onları ateistlerin gözünde aşağı varlıklar olarak kabul ediyor. Onların ateistlerle yapacağı tartışmalardan İslam''ın zararlı çıkacağını biliyor ya da farzediyor.
Doğru ve haklı olabilir Uyarıcı...
Ey Müslüman''lar..
Eğer Uyarıcı''nın inandığı gibi kafasız, değersiz, bilgisiz ve görgüsüz, kendinden emin olmayan meczuplarsanız, burada boy göstermeyin..

Bizim için hiç bir şeyin farketmeyeceğini de unutmayın.. Biz mesajlarımızı yaymaya devam edeceğiz. Buna mecburuz..

Selamlar

HACI

requiem
11-02-2005, 04:27

Hic foruma ileti asmayiniz, hic bir yaziyi cevaplamayiniz, uyeliginizi dusurmeseniz bile aktif olarak kullanici hale gecmeyiniz.

Ne serbest foruma ne cafeye nede baska bir yere ileti asmayiniz yada asilan iletilere kesinlikle cevap yazmayiniz.

UYARICI

cok ilginç bir psikoloji bu!

oysa kuran allahın kitabı muhammed onun resulu ve allahın dininin islam oldugu kabul görenedek,cihat emrolunmuştu!!!

bu ne naif bir yaklasım,

neyi kime karşı koruyup,neden prim malzemesi oldugun kanısına vardıgını pek anlamadım''

bu korkunun nedeninide
taktik mi desek!

ne biliyim
korkuyu bilgi yenicek!!!!!

herzaman ki gibi!!

erahola
11-02-2005, 05:25
dehşete kapılmış sanki.

ali oktay
11-02-2005, 17:02
Ben bu forumun oldukca yenisiyim.İzlenimime isik tutmasi acisindan bu uyariyi yararli buldum.
1-Oyle gorunuyor ki buraya ileti asmamakla engin bilgilerinden mahrum olacagiz.
2-Bu gune dek yazdiklarinin "yanit"niteligi tasidigini ogrenmis olduk.
3-........
hep merak ediyordum....da

11-02-2005, 19:18

Hic foruma ileti asmayiniz, hic bir yaziyi cevaplamayiniz, uyeliginizi dusurmeseniz bile aktif olarak kullanici hale gecmeyiniz

UYARICI

Sana serbest ha :?:

n0thing
11-02-2005, 19:46
Müslümanın beyni var onları yönlendirmeye çalışmasanız daha iyi olur.