Orijinalini görmek için tıklayınız : BEN GİDİYORUM
AĞLAMASINLAR ARDINDAN DEDİ EŞİM,:))))
BENDEN BU KADAR, SALAKÇA SÖZ SÖYLEMEYİ İRFAN ZANNEDEN ALİ OKTAY DEVAM EDEBİLİR..
HACI VE CEM, SİZLERDEN BİR ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM. KEŞKE DAHA UZUN SÜREYDİ.
ALİ OKTAY HOCAM ZAFER NİDALARI ATARKEN BOŞ BİR SINIFA NE DERSİ VERECEK. KENDİ TANRILIĞINI MI İLAN EDECEK....ÇÜNKÜ MEGOLAMİNİZMİN NARSİZMİN SONU BUDUR...VE HALA BANA PİLOT ESKİSİ DİYECEK, VE BEN DE OLASI BİR SAVAŞTA SAYIN ALİ OKTAYIN ÇOCUKLARINI KORUYAN TALEBELERİME DEVAM EDİN DİYECEĞİM.
ALİ OKTAY BURDAN DESİN Kİ BENİM BUNLARA İHTİYACIM YOK..
VARSA..VARSA..ONU DA O DÜŞÜNSÜN.....
BU BENİM SON YAZIMDIR.
SEVGİYLE VE DAİMA BARIŞIK KALMAK ÜMİDİYLE.
ALİBABA
Alibaba yazilarinizi zevkle okuyorum nereye gidiyorsunuz.
Lutfen birkac kisinin lafina bakip gitmeyin.Sizin gibi bilgili insanlara ihtiyaci var bu forumun,siz kim oldugunuzu cok iyi biliyorsunuz,kulak asmayin o kendini iki kitap okuyupda birsey zannedenlere.lutfen lutfen.Bakiniz ben ilk gunler gidecektim islama cok yukleniliyor hatta sadece islama yukleniliyor diye,ama sizin teklifiniz uzere diger topicleride okudum,sizin ve diger uyelerin guzel yazilariyla tanistiktan sonra burda kaldim.
ne oluyor yaa herkes cikiyor yavas yavas forumdan.
saygilarimla
bu ne ya abi???
bu adamin yazdiklari sadece salata...
isi gücü duygu sömürüsü...,
sanki cektigi filmin taslagini bilmeyen türk rejisörü gibi...
alcak gönüllülük, duygu sömürüsü, drama, saldiri, övgü, yagcilik,
mütevazilik, assagilik komplexli, kahvede maceralarini anlatan babacan
adam... sonra ben pilotum, ben pilotummm.... ha ben yine pilotumm
kusura bakma abi yazdiklarindan ben pek bir sey cikaramiyorum...
saygilar
ali oktay
14-02-2005, 10:30
Elbette gidersin.Bunu tahmin ediyordum .Babalik kendi sirtina yapistirdigin ucuz bir yafta olunca haramilik tez cikar ortaya.
Burada fikirler carpisir,duygular degil,benim sulu gozlu eski plotlarla degil isim, gercek savascilarla...
Soyleyecek sozu kalmayan kronik beyinsel kabizlarin semptomlari bunlar.Ayni zamanda saksakcilarin.
Osmanli realitesini kim reddetmis?Osmanli elbette var.Ancak TC osmanlinin bir devami degildir.Tartismanin temasi budur.Bunun uzerine konusacak bilgi birikimi kulaktan bosaltma olunca kirisi kiracaksin.Ucuz numara bunlar.
Senin gibi tarihini ve Mustafa Kemali tanimayan EYYAMCİLARin kirisi ilk kirmasi degildir bu.
Gidiyormus....
Sanki sen gidince Forum cezalandirilacak,engin bilgilerinden mahrum kacalak oylemi?megalomanin kim oldugu goruluyor.
Zavalli megaloman..
Sen tarihini bile savunmaktan aciz bir askersin ne yazik ki...Bu durum senin degil,yozlastirilan Turkluk kimliginin utancidir.
AliBaba,
"al-ilah=ay tanrısı allah" başlıklı konudaki yazını yanlış yorum yapmayayım diye farklı günlerde olmak üzere iki kez okudum. Daha sonra sana cevaben alioktayın yazısını da okudum. Senin yazında, ateistler müslümanlara "bok atan", "işine geldikleri bilgilere atlayan" kişiler olarak tanımlanmış. Açık bir şekilde ve üslupsuz olarak suçlama yapmışsın.Direkt olarak benim şahsıma d asuçlama yapmışsın. Senin bu yazına kadar konu gayet üsluplu gidiyormuş. İşte senin yazından parçalar:
"UTANMADAN "BÖCEK EZERİM, GAFİL İNANANLAR, ZAVALLILAR" DİYEBİLİYORSUNUZ. " (Yani biz utanmazız)
"HANİ BOĞACAKSINIZ YA İNANANLARI, PERİŞAN EDECEKSİNİZ YA, DEEP KARDEŞİM BİRAZ DAHA DEEPE İNEYDİN YA, CEM BEY ANA SAYFAYA HER GÖRDÜĞÜNÜ ALACAKSAN BEN DE BİRKAÇ GÜZEL ÇEKİLMİŞ RESMİMİ KOYSAM ALIR MISIN? "
Düzeyli devam eden konu başlığı senin bu yazınla bozulmuş bana göre alibaba. alioktay da buna tepki olarak, sana yönelik uzun bir yazı yamış, yazısında bilimsel öğeler çok olmasına karşı sana karşı alaycı üslubu da var. O da yanlış bir üslup kullanmış ama unutma ki ilk kıvılcımı yakan da sendin.
Benim Turan Dursun Sitesi''nin geçmişi 7-8 yıl öncesine dayanıyor. Bu nedenle artık hangi yazıları veya belgeleri siteme koyabilirim konusunda tecrübe sahibiyim.Bir kuyumcu nasıl bir altını gördümü kısa sürede değerli olup olmadığını anlar. Artık bende yılların tecrübesiyle henagi resim ve belgelerin sitenin genel yapısınına uygun olup olmadığını anlarım. Bu nedenle Deep''in gösterdiği resimleri kısa sürede siteye, hem de baş sayfasına koydum. 7 yıldan beri ilk kez site ana sayfasına Turan Dursun resmi dışında başka bir resim konmuş oldu. Çünkü bu resimler çok değerliler ve British Museum gibi güvenilir referansları var.
Alibaba, sanırım bir deistsin. Ama buradaki ve tan ıdığım diğer desitler gibi davranmadın. Ne müslümanlar ne de ateistler safında yer aldın bu forumda. Oysa ki forumda en çok hedef alınan konu tanrı değil, dinler ve bilhassa İslam idi. Bak, dikkat edersen edersen "Dinlerden özgürlük" adı altında özel bir gfrup ve forum açtık. Altında açıklama olarak ne yazıyor: "ateist, deist ve agnostik üyelerimizin" diyor. Yani normal şartlarda seni de kapsama lazım ama sen o kadar tuhaf bir çizgi izledin ki. Sanki karşımızda bir müslüman var gibi.
Muhtemelen ateistlerin tanrı kavramına karşı çıkması seni derinden sarsıyor. Muhtemelen, yaşamın anlamını yitirmesi ve ölüm sonrası hiçlik bunaltısı ruhunun derinlerinde seni sarsıyor. Bunları hissetmen gayet doğal çünkü çoğu ateistde hayatının bir bölümünde bunları hissetmiştir. Ama bu hisler seni ateistlere saldırmaya yöneltiyor. işte burası yanlış.
Her iki tarafta da kendine yer bulamadın ve forumdan ayrılma kararı verdin. Ben başka açıklama bulamıyorum.