PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : PAPANIN ARKASINDAKİ " TERS HAÇ" RESMİ !

firatb84
26-04-2007, 22:09
"İslam dışındaki dinler" bölümünde de aynı soru sorulmuş ve cevap verilmişti.

Ters haç figürü fotomontaj değildir, gerçektir. Katolikler tarafından kullanılır, tabi ki bu ters haçın satanizmle ilgisi yoktur. Geleneğe göre Aziz Petrus büyük işkencelere maruz kalmış ama yine de inancını inkar etmemişti, idam kararı çıkmıştı ama Petrus "Ben Rabbim İsa gibi ölmeye layık değilim beni ters olarak çarmıha gerin" demiş ve bu son isteği de yerine getirilmiştir.

Aziz Petrus bilindiği gibi Katoliklikte, diğer mezheplere göre daha önemli bir figürdür (Papalık açısından) bu idam olayının anısına katolikler tarafından bolca kullanılır ters haç.

habilis
09-06-2007, 20:36
fıratım ,, perus ters çarmıha gerilmiş güya ,, demişki "ben rabbim gibi ak pak değilim ,laik değilim ben onun gibi ölmeye siz en iyisi beni ters çarmıha gerin " . *

ama merak ettiğim bir şey var , isa tanrıysa niye kurtarmamış sevgili elçisini o zalimlerin elinden ,, bu dinin teolojisinde bütün elçilerin ÖLDÜRÜLDÜĞÜ anlatılır !! yani hepsi öldürülmüş,

çarmıha gerilmiş,
oklarla öldürülmüş,i
taşlanmış,
kılıçtan geçirilmiş

vsvs

acaba bunlar gerçekmi !!! *ya öldürülmediyse !! *

peki isa niye bu çocuklarını korumamış ?? gücü yetmemnişmi yoksa !! :)
müslümanlarda " incil tevrat değiştirilmiştir "diyorlar aynı şey aslında tanrı gönderdiği kitabı koruyamamışmı yada gönderdiği kitabpla ilgilenmeyecek kadar ilgisiz ,sorumsuz mu ??*

eee,

kendi kitabını ,kulunu koruyamayan beni seni nasıl korusun ! bak nerden girdik nerden çıktık :D