Orijinalini görmek için tıklayınız : ozgur_beyin'in adıyla oturum açılmış
Arkadaşlar,
Cumartesi akşam saatlerinde sitemize dadanan bir lamer, ozgur_beyin arkadaşımızın üyelik hesabına girerek çok sayıda başlığı silmiştir. Bu şekilde binlerce mesaj yok edildi.
Bu nedenle cumartesi saat 24.00 civarlarında site, cumartesi sabahı 10.00'daki durumuna geri yüklenmiştir. Cumartesi sabah 10'dan gece 24'e kadar yazılan mesajlar ise kaybolmuştur.
Güvenliği daha fazla artırana dek bazı yönetici arkadaşların hesaplarını korumak amacıyla teknik yetkileri dondurdum.
Evelki gün ise vartor arkadaşımızın üye hesabına girilerek bazı başlıklar silinmiş idi. Bunlardan tesbit ettiğim başlıklar şunlardır (eklemek isteyen varsa yazabiliri):
-Şeyh uçmaz mürit uçurur
-Unutulmuş zamanların...
-Lafla yürüyen peynir gemisi
-Yaratılışçıların....
-Din mi üsütün nasihat...
-Kuran'daki...
Bu başlıklarda yazılanların büyük bölümünü geri getirebileceğim en uygun zamanda.
Sevgilerimle.
paleo-castronun açtıgı evrenin yaratıcısı Allah'tır başlıgı da yok olmuş.
ozgur_beyin
06-05-2007, 10:19
sevgili dilaver,''üyeliğin pasifize edilir'' demiştin ya akşam, bende düşünüyordum,ismimi ne koyayım *diye en sonunda *beyinsiz_ özgürde karar kılmıştım.
* Cem' e teşekkürler * ''beynim'' sağlam kalmış.
sait ve fettoşun bahai bağı ile ilgili yazımda silinmiş..
Maalesef silinen başlıklar içinde son iki haftaya ait olanlar kurtarılamadı.
Sirius, başlık kayıp değil. Arama'dan bulabilirsin ama o konu daha önce Günaltay'ın yazısı giriş yapılarak Akson nickli üye tarafından açılmıştı. Bu başlık mükerrer olmuş oluyor.
Fethullah Gülen'in Maskesi (http://www.turandursun.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3336&start=0)
Senin link de şurda:
Fethullah Gülen ve Bahailik (http://www.turandursun.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3516&highlight=g%FCnaltay)
Bu arada yetkiler devam ediyor Cem. Respendial'in CNN anketi ile ilgili başlığındaki giriş yazısı ve devamı silikti. Başlıkta sadece Hiramusta'nın tek satırlık bir yazısı vardı. Anlamsız ve kopuk kaldığından Hiramusta'nın yazısını sildim.
Respendial başlığı yeniden açman gerekiyor.
arkadaşlar sitenin hacklenmesi durumuna çok üzüldüm,bazı başlıkların silinmesine de tabiki de,hepimize çok geçmiş olsun.Umarım bi daha böyle bir olay yaşamayız.Elimden gelen bir şey olsa güvenlik açısından, yardım etmeyi çok isterdim :( ama ne yazık ki bilgisayar konusunda yeteneksizin tekiyim..Umarım bir daha böyle bir saldırı gerçekleşmez
eee, ne diyelim bu lamerlere .. kendilerine hacker diyen bu faşist beyinlere ne diyelim. insanlıktan nasibini almamışlar , ne diyelim.
evrimini tamamlayamamış bu yobazlara , bu korsanlara ne diyelim ???
insanca savunamıyorlarmı düşüncelerini fikirlerini ! ? ki bu yollara başvuruyorlar. aslında bu şekilde *nekadar çaresiz ve zavalı olduklarını gösteriyorlar.
ne diyelim ...
habilis
hakikigandalf
06-05-2007, 19:43
site benim nickimi ve şifremi kabul etmiyor, sanırım tüm mesajlarımda silinmiş
Peki bir de, ozgandalf ve ozhakikigandalf gelseler nasil bilicez?
Su kisacik omrumde, ne hackler gordum.
İleti sayısından anlaşılan ben 6 -7 tanasini kaybetmişim. İşin ilginç yanı tercüme çalışmalarına astığım "Kendini açıklamaya cesaret edemeyen iman" adlı uzun çevirinin ikinci bölümünde 2 - 3 kelimenin karşılığını değiştirmiştim, o da gitmiş. Bunu yeniden asacağım.
sey-ful-lah
07-05-2007, 10:42
Fikirleri açıklama ve ispatla değil zorla değiştirme ve susturma eylemini şiddetle kınıyorum. Ben burada kendi çapımda muhafazakar düşüncemi açıklama ve delillendirme yöntemiyle dile getirmeye çalışıyorum.
Yalnız burada bir husus var ki sizlere ne kadar saçma gelse de birisinin inanç dediği hususlarla bilimsel dilden daha çok sokak ağzı kullanılıyor. Bu seviye dışı davranışları da kimsenin mazur görmesini beklemeyezsiniz.
Birbirine saygı duymayana her fiil ve söylemi kınıyorum.
Bu temel ve ana *düşüncem içinde kendisine saygı göstermeyene saygı duyanı da, saygı göstermediği kişiden saygı bekleyen düşünceyi de gülümseyerek izliyorum.