PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Nagmeler

20-02-2005, 00:47
KIATPSIZ YAZDI

cöl bedevisi, cocuk tecavüzcüsü muhammedin.....

O soysuz "Kafir Billah" in yazdigi o igrenc yazidan yukardaki yazinin ne farki var. Zaten O soysuzun yazisina tek olumlu karsiligi KITAPSIZ isimli obur soysuz vermisdir. Simdi yuzlerce defa binlerce defa dedikki, siz Hz. Muhammedi sevmeyebilirsiniz, ona inanmayabilirsiniz ama bu tur laflar edemessiniz. Ama yok yahu, ne laftan aliyorlar nede bisey, anlamiyorum dert nedir.

Bazilari benim birkac yazi asmami nihayet UYARICI yazmaya basladi olarak nitelendirdi, birkez daha hangi durumlarda yazi yazdigimi aciklayayim, toksa burada Ateistlerin icinde bir yada iki kisi haric adam yerine konupta cevap verilecek bir durum yok, ki o ateist arkadaslarda kendilerini iyi bilirler, en azindan adom olmuslar.

Ben yazilan yazi acikca iftira vede hakaret icermedigi surece cevap vermem, yada bir kendini bilmezin kendince yaptigi yorumlari genellemeye kalkismasi durumunda cevap yazarim, bilirimki boyle durumlarda sessiz kalmak o soysuzlugu yapanla ozdes olmaktir.

Adamin biri peygamberimiz hakkinda soysuzluk ornegi gostermis vede iftira atmisdir, ve bende cevap yazmisimdir, sonra bu soysuz donmus saka yaptigini soylemis vede ozur dilemis, akabinde bu sefer bana satasmis, ben ona bosuna SOYSUZ demedimki, elbet bir sebebi vardi, gordunuz iste. O zaman madem saka yaptin biride cikip ayni sakayi senin hakkinda yapsin, vede desinki yahu ben saka yapmisidm neden kizdin, bakalim ne diyeceksin. Neyse bu konu kapanmis, SOYSUZA lafimiz denmisidir. Ona artik her ne yaparsa yapsin soylenecek lafimiz yoktur.

Gelelim KITAPSIZ denen soysuza, anlamiyorum, acaba bunca insanin peygamber olarak kabul ettigi bir insana, ustelik 1400 yil once vefat etmis birine, bus ozleri soylerken ne amaclanir, yani icinde tasidigin kin oylesine buyukki kendini alamiyor vede bu sozleri soyluyorsun, oysa bu sozleri soylemedende elestiri yapabilirsin, fakat yapacagin bisey yok, BIR SOYSUZ ANCAK SOYSUZ GIBI DAVRANIR, sende aynen oyle yapiyorsun, sayin KITAPSIZ.

Ne oldu bilmem, bir ARAPLA basin belayami girdi, nedir acaba icindeki bu kin, bu nefret. Bu tarzini ateistlerde nefretle aniyor, onlarinda midesini bulandiriyorsun, BAk Ali Oktay senden yaka silkiyor, zira sen hicbir davaya vayda verecek biri degilsin, sen yalama olmus bir soysuzsun.

MUCIZE meslesine gelince

Attiginiz mesajlar sizin mucize gorsenizde inamayacaginizi gosterdi. Biri demiski, yok efendim Hindularda mucizeye inaniyor ama Allaha inamiyor, iyide kardesim ben Hindulara sormadimki, size sordum, siz HINdimisiniz.

Baska biri demiski, bu kendi kendine telkin yontemi ogrenmis onu mucize saniyor, yani mucize getirse kac yazar demek istemis.

Biri demiski, ki bu arkadas daha iman ne demek onu bilmemekte, ayi ikeye yar demis, bir denizi ikiye yar demis, birde bana mucize diye neye dedigimi sormus, yani onun anladigi mucize olmassa olmazmis.

Nihayet ortaya ciktiki sizlerde eski insanlar gibi mucize gorsenizde inamayacaksiniz vede diyecekleriniz sunlar olacak

1-sen ayi boldun, ben deniz demisdim
2-sen denizi boldun ben ay demisdim
3-ben mucuze diye baska biseye derim, buna mucize demem, mucuze tanimin nedir
4-sen bu kendi kendine telkin isini kimden ogrendin
5-benim bir hastam vardi, heryeri kanserliydi olmedi, ben mucize diye ona derim, ama genede inamam.
6-senin bu yaptiklarina hindularda inaniyor ama Allaha inanmiyorlar, benimde inanmam icin sebeb yok, cunku ben Hindilere bakarim, onlar benden akilli
7-birak kardesim bu isleri, din iman safsata, hakkaten yahu, iman ne demek?!
8-........

O zaman sizlere sonsuz huzur vede didisme diliyorum. Bu mesaj kimseye ozel cevap anlamina gelmez, herkese cevap anlamina gelir, ne dusundugunuz ancak elimin altindaki icin onemlidir.

Benim canimdan kiymetli musluman kardeslerim, bunlari catlatmaya varmisiniz.

Birkac kendini asmis ateistide en yakin zamanda aramizda gormek umudu ile....

Herkese ALLAH yardimci olsun.

UYARICI

kitapsiz
20-02-2005, 01:42
kafiri billah söyledigini ispat edemezdi onun icin öyle konusmasi yanlisti. ben ve öteki ateistler arap peygamberi muhammedin cocuk tecavüzcüsü oldugunu ispat edebiliyoruz.
hemde islamin en güvendigi kendi kaynaklarindan.

dininizi ögreninde gelin! yoksa rezilliginiz bitmeyecek.

reel
20-02-2005, 12:14
Sevgili uyarıcı
bu manyak karıyı hiç kale alma...onun işi gücü sataşmaktır..

kitapsiz
20-02-2005, 14:15
DININIZI ÖGRENMEDEN GELIRSENIZ BÖYLE REEL YERINE REZIL OLURSUNUZ. HAFIZLAMA KELLELER.
-------
49 yaşındaki adam (Muhammed), 6 yaşındaki bir çocuk (Aişe) ile evleniyor:

Yine Aişe''nin kendisinin anlattığını dile getiren bir hadis:

Bu hadisin başında, Aişe aynen şöyle diyor:

-"Peygamber benimle evlendi; ben o sırada 6 yaşındaydım."

Evet, bir yanda 49 yaşındaki Muhammed, öbür yanda 6 yaşındaki Aişe evleniyorlar. Muhammed ile evlendiği zaman Aişe''nin 6 yaşında olduğunun İslam dünyasında kabulu zorunlu. Çünkü bunu anlatan "hadis", tartışmasız "sağlam(sahih)" kabul edilir. Bu hadisi, İslam dünyasında en sağlam olarak benimsenegelmiş olan Buhari''nin ve Müslim''in "e''s-Sahih"lerinde de buluyoruz.

Anlatıldığına göre evlilik gerçekleşiyor ama yine de 3 yıl kadar zifaf (yani cinsel birleşme) gerçekleşmiyor. Bu süre geçtikten sonra oluyor zifaf !

Aişe 9 yaşındayken 52 yaşındaki Muhammed ile gerdeğe giriyor:

Hadisi izleyelim. Aişe anlatıyor:

-"Ve be dokuz yaşındayken benimle gerdeğe girdi. Medine''ye göçmüştük. Haris İbn Hazrec oğullarına konuk olduk. O sırada sıtmaya yakalandım. Saçlarım döküldü. Saçlarım yeniden geldi; bölükler oluştu. Annem Ümmü Ruman bana geldi. Arkadaşlarım ile birlikte salıncakta sallanıyorduk. Annem beni çağırdı. Yanına gittim. Benden ne istediğini bilmiyordum. Elimi tutup alıp götürdü. Evin kapısına gelince durdu. Soluk soluğa kalmıştım. Sonunda soluğum biraz yatıştı. Annem, sonra biraz su alıp yüzüme başıma değdirdi. Sonra beni eve soktu. Bir de baktım ki bir takım Medineli kadınlar. Evdeler. Bana şöyle demeye başladılar:

-Hayırlı, bereketli olsun. İyi şanslar.

Annem beni bu kadınlara teslim etti. Bunlar benim saçımı başımı yıkadılar, beni güzel bir biçimde hazırladılar. Peygamberle birden karşılaşmaktan başka hiçbir şey beni korkutmamıştı. Kadınlar, beni ona teslim ettiler. Ve ben o sıralar 9 yaşındaydım."

Aişe, Muhammed''in koynuna verilmek üzere götürüldüğünde, salıncakta sallanıp oynayan bir oyun çocuğuydu. Yani Muhammed, 52 yaşında böylesine bir çocukla cinsel birleşimde bulunmuştu.

SAHİH-İ BUHARİ'' DEN

Bir kız 9 yaşına geldiğinde, İslam hukukunda "şehvet konusu" oluyor:

Aişe 9 yaşındayken Muhammed''in koynuna sokulmuş olunca, İslam hukuku bundan şu sonucu çıkarıyor:" 9 yaşındaki bir kız, müştehat (şehvete konu olabilecek çağda) sayılır" diyor. Ve bu nedenle de 9 yaşındaki bir kız çocuğu ile evlenilebileceğini bildiriyor.

Aişe, Muhammed''in karısıyken büyüyecek ve 18-19 yaşına geldiğinde de Muhammed''in ölümü üzerine, kimi kumaları gibi, çok genç yaşta dul kalacaktır. Ve hiçbir erkekle evlenmemeye "mahküm" edilerek...Muhammed''in karıları, müminlerin anaları sayıldığı için...

turan dursun.
---
ayrica, sapik arap peygamberi muhammedin tecavüz ettigi tek cocuk degildir ayse.. cüveyreler.. daha neler neler...

vurun o bos kellelerinizi simdi günde kirk kere yere! koklayin önünüzdeki dingildasininzin kicini!
belki affeder arap allahi sizi. sapik peygamberinin sapikliklarini ateistlerden ögreniyorsunuz diye...

SÜRÜNÜN ARAP KARANLIKLARINDA.

BEYNI IGFAL EDILMIS ZAVALLILAR.

KOYUN SÜRÜLERI.

n0thing
20-02-2005, 14:31
Hadisleri kaynak diye göstermemek gerek çünkü onlar inkar edilebilir.Kurana dayandırsak görüşlerimizi daha sağlam olur yazılarımız.

kitapsiz
20-02-2005, 14:44
hadisler olmassa, kuran neki?

hadisleri müslolar toptan red ederlerse, ateistlerde kaynak olarak kullanmaz.

müslolar begendikleri hadisleri essahih, begenmedilerini yalan hadis olarak alirlarsa, dinlerinine olan samimiyetleride yalandir.

sonra, ayni hadiscinin öteki hadislerini aynen uygulayacaklar, islerine gelmeyen hadislerini red edecekler.

simdi bu hadisci güvenilir adammi? degilmi?

neye göre ayarlanacak bu durum?

bu yukardaki hadisler yalandida, turan dursun"u öldürme gereginini neden duydu bu kellesi araplaslis ilkeller?

müslümanlar hadisleri red edeceklerse, hepsini red etsinlerde, samimiyetlerine inanabilelim.

ama, bunu yapamazlar. SIKAR!

hadisleride kaldirinca islam dininden geriye bir sey kalmaz.

kuran?

sende o ici ivir zivir dolu ilkel kitabin hayatta her soruna care oldugunu, bütün sorulari yanitladigini düsünenlerden degilsindir umarim. nütting!

düsünmeden konusmayin.

n0thing
20-02-2005, 15:00
Bende tüm bunlardan dolayı işlerine gelmeyenler yalanlanabilir diyorum.Bundan dolayı yalanlanmayacak bir şeye dayandıracaksın ki görüşünü yalanlama yolu tıkansın.

kitapsiz
20-02-2005, 15:54
kuran"mi yalanlanmayacak bir yer? HA! HA! HA1 HAAAAAAAAA!

sen o arap mavallarini ya okumamissin! yada okudugu anlayamamissin! nötting.

ilkel arap kanunlari kitabi kuran"in bir tek dosrusu göster bana!

n0thing
20-02-2005, 17:36
Hayır benim dediğimi yanlış anladınız. Eğer müslümanlara hadisi kaynak gösterirseniz, uydurmadır der geçer ancak Kuranı kaynak gösterirseniz ona uydurmadır diyemez. Onun için hadise değil de Kurana dayanmalı eleştiriler diyorum.

Kurandan iyi bir şey istemişsiniz.

enam-152. "Yetimin malına yaklaşmayın! Ancak rüştüne erişinceye kadar en güzel yolla ilgilenme hali müstesna. Ölçme ve tartmayı tam bir dürüstlükle yerine getirin. Hiç kimseye yaratılış kapasitesinin üstünde yükümlülük getirmiyoruz. Konuştuğunuz zaman, yakınlarınız/aleyhine de olsa, adaleti gözetin. Ve Allah''a verdiğiniz söze sadık kalın. Düşünüp öğüt alasınız diye O size bunları önerdi.

Elbette Kurandan önce de yetim malı yemeyin diyen insanlar vardır ve Muhammed de bundan dolayı bu hükmü Kurana sokmuştur ama önemli olan bu kanunun Kuranda olmasıdır.

Ben de bir ateistim ama her şeye kara diyen bir ateist değilim.

22-02-2005, 01:07
Ben Size Demedimmi....

UYARICI

baybars
22-02-2005, 01:17
kuranda 1000 şeyden 999 doğru olamsı önemli değildir, 1 yanlış olması önemlidir... (ki zaten böyle değildir)