PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : hangi kisiye hakaret?

kitapsiz
22-02-2005, 19:47
ÇOCUK HER ZAMAN ÇOCUKTUR !!(Madem dünya hep böyleydi)
---
cem, bu baslikta kisiye hakaret icerdi! diye sildigin yazida hakaret islama ve islam dinine idi. kisilerle isim yok. benim yüzümden actigi baslik kapatildigi icin aytac adina üzgünüm.

bir daha ayni olayin olmamasi icin TD forumu el üstünde tuttuklari dingilleri ile bütün zamanlar boyu basbasa birakiyorum.
...........................
aytaç için üzülme derim çünkü muhtemelen o da açtığı başlık altında senin ve diğer müslüman üyemizin yaptığı polemikten rahatsız olmuştur bence. fikirlerin içeriği kadar ifade üslubu da çok önemlidir kitapsız. ateist ve müslüman üyelerin yazılarına çifte standart uygulayamam, bunu benden beklememelisin. Cem

22-02-2005, 20:40
Ozru Kabahatinden buyuk, ne cahil bir insan bu yahu, neymis efendim, kisiye hakaret etmemisde islama ve islam dinine(aradaki fark ne ise) hakaret etmis. Tabi cemin de "aa iyi madem islama hakaret ettin bisey olmaz" mi diyecegini sandi ne!!.

Ya Rabbi ne tuhaf insanlar var su dunyada...

UYARICI

quixsoul
23-02-2005, 12:36
Küfrün yada kötü sözün kime edildiğinden çok bu forumda geçmesidir.Bu bizi rahatsız etmektedir.Kötü sözün nefs-i müdafaa lık özellik taşıması onu ılımlı yapmaz.Anlayış göstermelisin.

23-02-2005, 13:15
kitapsız,
o başlık altında dikkat ettiysen benim de yazdığım bir yazı vardı ve kısa bir yazı da değildi. sürtüşmenin uzamaması için başlığı kilitledim. senin yazında açık şekilde hakaret vardı. silmeden evvel kopyasını alsam göstermek için daha iyi olabilirdi. forumda inancına bakılmaksızın ister ateist isterse de müslüman olsun herkese eşit kısıtlama getirmek sorumluluğumdur.

explorer
23-02-2005, 13:58
inancsız kişinin inanclı kişiden daha fazla sorumluluk sahibi oldugunu düşünmekteyim. kimi zaman onları kıracak davranışlarımızı bir adım geç atmak gerekli..