PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : REALİEN DİNİ

Tolga
27-02-2005, 16:30
Belki televizyonda rastlamışsınızdır.Realien tarikatı adlı yeni bir tarikattan bahsediliyor.Uzaylılarla bağlantılı olduğu öne sürülen bu dini akım hakkında bilgisi olan arkadaşların bizi bu konuda bilgilendirmesini rica ederim...

Ebu Leheb
27-02-2005, 17:47
madem raelyanlar hakkında bilgi almak istiyorsun o zaman onların sitesine bak.

n0thing
27-02-2005, 19:02
İzlerken çok güldüm. Taş Devri çizgi filmi vardı ya. Ordakiler gibi dans ediyorlardı.

explorer
28-02-2005, 13:20
diğer ilkel dinlerin aksine bu din biraz daha teknolojik..
ama aynı paralellikte saçma

ben sitesine girip bi kaç filmini izledim..
harbiden HY nin filmeriyle aynı diyebilirim.
Anlatım tarzları, ikna etme yöntemleri , sözük oyunları.. daha neler...

örneğin:
Şelale , Kuş ve çiçek resimleri arasında ayetler okuyup .
mucizelerinden bahsediyorlar....

Tolga
28-02-2005, 16:17
Ebu Leheb madem raelyanlar hakkında bilgi almak istiyorsun o zaman onların sitesine bak demişsin.

Tamamda realyanların sitesinin adını bilmiyorumki...Adresi link olarak aşağıya kopyalarsan sevinirim... :D

undergrant
31-07-2005, 23:11
ALLLAHIN VARLIĞINA İNANMAYANLAR.........

BİR AYRAN ALIN ELİNİZE VE BİRDE TUZ SONRA TUZU ALIN VE AYRANIN İÇİNE ATIN VE KARIŞTIRIN NE OLACAK TUZ KAYBOLACAK SİZE SORUYORUM TUZ NERDE TABİKİ HERYERDE İŞTE ALLAHTA HERYERDEDİR

hasan_
24-12-2005, 18:25
İngilizce Sayfaları: http://www.rael.org/rael_content/index.php?elan=English
Türkçe: (çok az bilgi var şimdilik) http://www.rael.org/turkish/

Russell
01-01-2006, 01:07
Değerli ziyaretçilerimiz,

Anladığımıza göre, geçenlerde Türkiyede, bizimle ilgili bir TV proğramı gösterilmiş.

Bu programı kendimiz göremediğimizden hakkında şu anda daha detaylı bilgi almaya çalışıyoruz.

Bu program sayesinde de Kuruluşumuza gösteriğinğz bilgi için sizlere çok teşekkür ederiz.

Bize gönderilen emaillerin hepsine cevap yazacağız fakat sayıları o kadar çok olduğundan

bu bize biraz zaman alabilir. Bu yüzden sabırlığınız için önceden teşekkürler diyoruz.

İzlememişlermiş.
Öyle bir izlemişsinizdir ki... :lol:

hasan_
01-01-2006, 01:33
Aylardır aynı mesaj var sitede. Feci kekliyorlar yani.

Russell
01-01-2006, 02:56
Türkiye temsilcileri, gizli kameralara itirafta bulunmuştu, bunlar para tuzağı diye. :lol:

new age'ci
14-01-2010, 00:43
rael akımı'nın sahte ve uydurma olduğunu düşünüyorum.çünkü en başta ruhun varlığını reddediyor.sadece bedensel olarak ölümsüz olunabileceğini söylüyor,halbuki new age literatüründe astral seyahat olayı vardır ve beden dışı deneyim yaşayan sayısız insan vardır,ayriyeten sitedeki bir videoda rael'in maitreya(geleceğin buda'sı)olduğu iddia ediliyor,bence tamamen saçmalık.

naper
14-01-2010, 13:09
yahu başımızdakiler yetiyor bize,bide bu çıktı iyimi...kaşınıyo bu insanoğlu...:loco: