Orijinalini görmek için tıklayınız : TURAN DURSUN''''U KİM ÖLDÜRDÜ.
turan dursun''u ki öldürmüş olabilir?
BU KONU HAKKINDA FİKİRLERİNİZ NELER?
Turan Dursun cinayetinde devletinde parmağı olabileceğinden şüphe ediliyor.Diğer aydınların suikastlerinde de olduğu gibi devlet bu işe bulaşmış olabilir.
vallaha kimse oldurmeseydi ben kesinlikle oldururdum hem bu sayede cinayet işleyip de sevap kazanan ilk insan olurdum zuhahahahahhaahha
banlayın benı banlayın
Bigün ölme sırası size degelecek...
elbette biz de olecegiz... ve işallah bu yolda oluruz ve şehit mertebesine ereriz!
şehitler ölmez vatan bölünmez.ülkücü gençlik ya allah ya muhammet.
Kull... Senin gibi pislikleri temizlemek de bizim için şereftir. Bunu biliyor musun? Ama sana tenezzül etmem ben şahsen.. Senin gibi çıyanların canlı şekli daha değersizdir. Sen ölme.. Hacı'nın elinde oyuncak olmaktan kurtulma..
Ne ilginç.. Ülkücü gençliğin ağzından Muhammed düşmüyor.. İkiniz de sapıksınız.. Ölmeyin sakın.. Bu dünyada hesap vereceksiniz. Bu forumda...
HACI
lan sensin sapık.insanların dini inanlarına küfür eden sen homo gibi erkeklere küfür eden sen milletin karısına kızına küfür eden sen sapık devletini koruyan devletine laf sölenmesini istemeyense ben sapık olurum.
İnsanlar deyip durma aşağılık.. Ben senin anana, kızına, karına, bacına küfrediyorum.. Başkasının değil.. Tabii bundan senin, ama yalnız senin, Allah'ın, o kadın düşkünü peygamberin ve dinin de nasibini alıyor.. Neden almasın..
Senin gibi sapıklar bir şey olamazlar.. Sen ülkemizin pisliğisin.. Senin önemin pisliğin ne kadar kötü olduğunu göstermektir. Başka bir değerin yoktur senin.. Değersiz bir yaratıksın ama, bizim için bir örnek oluşturduğun için önemlisin.
ülkücü gençlikle ne ilgisi var olayın anlamadım, the_enD bence senin de,kavga ettiğin insanlardan farkın yok,fikirleriniz zıt ama tarz aynı :D
Benim anladigim kadari ile, Haci denen arkadas orta okul mezunu, Turan Dursun un bile kim oldugunu bilmeyen, Tarih'le hic alakasi olmayan hic birsey bilmeden bilmis gecinen, cahil bir arkadas. Ne zaman onun yazilarini okusam bu forum'da bu arkadas anca kufur ediyor.
Hacı ilk okul beşden ayrıldı..
keeeeeeh keh kehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
undergrant
31-07-2005, 23:24
ALLLAHIN VARLIĞINA İNANMAYANLAR.........
BİR AYRAN ALIN ELİNİZE VE BİRDE TUZ SONRA TUZU ALIN VE AYRANIN İÇİNE ATIN VE KARIŞTIRIN NE OLACAK TUZ KAYBOLACAK SİZE SORUYORUM TUZ NERDE TABİKİ HERYERDE İŞTE ALLAHTA HERYERDEDİR
undergrant
31-07-2005, 23:28
yaw boş verin öldü bitti işi bu kadar basit kimin öldürdüğü değil nasıl bir hatası var diye öldürüldü bunu araştırın sizde ölmek istemiyorsanız bu yolldan vaz geçin ve kendinizi allah yoluna adayın