PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : T.D nin kitaplarının telif hakkı kimde?

dmxads
29-03-2005, 21:47
T.D nin kitaplarının telif hakkı kimde?..... Sanırım ilk önce D.Perinçek yayınlatmış... Şu anda telif hakları kimde bulunuyo?

ramon
28-07-2005, 23:31
-edit-

undergrant
31-07-2005, 23:20
ALLLAHIN VARLIĞINA İNANMAYANLAR.........

BİR AYRAN ALIN ELİNİZE VE BİRDE TUZ SONRA TUZU ALIN VE AYRANIN İÇİNE ATIN VE KARIŞTIRIN NE OLACAK TUZ KAYBOLACAK SİZE SORUYORUM TUZ NERDE TABİKİ HERYERDE İŞTE ALLAHTA HERYERDEDİR

london
17-06-2008, 05:47

BİR AYRAN ALIN ELİNİZE VE BİRDE TUZ SONRA TUZU ALIN VE AYRANIN İÇİNE ATIN VE KARIŞTIRIN NE OLACAK TUZ KAYBOLACAK SİZE SORUYORUM TUZ NERDE TABİKİ HERYERDE İŞTE ALLAHTA HERYERDEDİR
Eline antik bir vazo al ve yere at.Ne oldu şimdi?Kırıldı,parçalandı,değerini kaybetti çünkü sağlam değildi.Allah da böyledir.Eski bir tarih kitabındaki eski bir kahramandan ibaret...

Squall
17-06-2008, 19:36
Emin diilim ama kaynak yayınları olsa gerek.

imhotep
18-06-2008, 00:01
Sayın Squall haklı.

Turan Dursun'un kitapları Kaynak Yayınlarınca basılmaktadır.

Kaynak Yayınları da Aydınlık ve Teori dergileri gibi İP'in bir yayın organıdır.

Saygılar

Bora4p
18-06-2008, 03:50

Ne mal insanlar var dünyada.
Sen tuz koymaya devam et belli bir süre sonra ayran tasmaya baslayacak. Ne oldu? Allah ayrinin icinden cikip kactimi? Böyle sacma sapan laflarla kendini birak "Allahi" olsun kücük düsürme. 80 li yillarin basindaki ilkokul ders kitabinda "Tuz eriyince" diye bir deney vardi, yapmamissin ve okumamissin galiba.
Tuz eriyip su moleküllerinin arasina giriyor, habire tuz koyunca dogal olarak moleküllerin arasinda yer kalmiyor ve haliylede ayran bardaktan tasmaya basliyor.
Inanmiyorsun büyük bilim adami Adnan Abine sor.

ŞamanisTürk
23-06-2008, 10:29

Gülmekten öldüm yahu... :D