Orijinalini görmek için tıklayınız : ne olmuş
ngcoskun
15-04-2005, 15:19
yaw neler olmuş neler yokluğumda.pek de güzel olmuş.herkesin ellerine sağlık.ama başım döndü walla ne yalan söyleyeyim henüz toparlayamadım nerden ne nasıl yapılıyor diye.neyse buna da alışırız artık.buralara sık uğrayamıyorum özledim sizleri herkese selamlar.
Teşekkürler ngcoskun. En kısa zamanda seni gene eskisi gibi aktif olarak forumlarda görmek isteriz.
Merhaba Cem...
Eski forumlara giremiyorum... 2. sayfadan sonrası açılmıyo... Şöyle bi hata veriyo: Could not retrieve related topics information
DEBUG MODE
SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ') LIMIT 0, 5' at line 9
SELECT DISTINCT(t.topic_id) FROM nuke_bbsearch_wordmatch m, nuke_bbposts p, nuke_bbtopics t WHERE t.topic_id <> 608 AND t.topic_status <> 2 AND p.topic_id = t.topic_id AND p.post_id = m.post_id AND p.forum_id IN (3, 2, 5, 24, 25, 28) AND m.title_match = 1 AND m.word_id IN () LIMIT 0, 5
Sorun bende mi??
arkadaşlar yeni topic açmak istemedim
nerden başvururulur bilmiyorumda ben bi Turan Dursun aşığıyım onunla çok fazla ortak yönlerimiz var benimde babam imamdı.
mutaassıb bi çevrede yetiştim özel forumu gözmek istiyorum teşekkürler
sitede çok güzel başarılarınızın devamı dilekleriyle.
dmxads,
Sitenin verilerinin depolandığı server (hosting) değiştirme işlemleri ve önceden kullanmış olduğumuz phpbb forumlarından şu anki phpnuke sistemine geçiş sürecinde, forumumuzun geçmiş datalarında bozulmalar oldu. Bu sorunla henüz ilgilenemedim. Sitenin ana hatlarıyla yeniden işleyişe geçmesi ve bilhassa hackerlerin oldukça gözde hedefi olan sitemizin güvenlik açıklarını giderme önceliği nedeniyle forum dataları onarımı gerti planda kaldı. Ancak sitenin geliştirilmesi programımda bu madde de önümde duruyor. Zaman içinde bu sorunu düzeltmeye çalışacağım.
che, seni forumlarda biraz daha tanıdıktan sonra özel forumlara almayı düşünebiliriz. Referans olarak gösterilirsen daha kısa sürede gruba katılman mümkün.