PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir sorum var !

Aurelien
20-04-2005, 11:59
Merhaba herkese,

ben bir sey bilmek çok seviyordum !
I liked to know something.
Je voudrais savoir quelque chose.

Türkiye'ye Ateizt asosyasyon/organizasyon var mi ???
Are there any atheist assosiations or orguanisations in Turkey ?
Est-ce qu'il y a des associations our orguanisations athéistes en Turquie ?

Kardeslikli,

Aurel.

haci
21-04-2005, 17:04
Sevgili Aurelien

Türkiye'de resmen açık bir ateist örgütü, derneği, klubü diye bir şey yok. Olamaz da. Türkiye'de yobaz, ahlaksız dindar, ilkel ve cahil dindar, hatta katil dindar sayısı çok fazladır. Onlar bizim forumda tartışmamıza bile tahammül edememektedirler. Burası sürekli saldırıya uğramaktadır. Bu ahlaksız Müslo'lar bizi susturacaklarını sanmaktadırlar. Onlar bizi tanımamakta, biz ise onları yakından tanımaktayız. Bunun onların ne kadar aleyhine olduğunu o salaklar anlamamaktadırlar. Türkiye'yi ateistler idare etmektedir. Teistler idare ediyor gibi görünmektedir ama, onlar beceriksiz ve cahil olduklarından bütün ipler ateistlerin elindedir. Yine de bir ateist derneği kurmaya olanak yoktur..

Selamlar
HACI

Ultimate
22-04-2005, 01:00
Avrupada Satanist"lerde isa ile dalga gecmek icin 1 cent e incil satiyorlar derneklerinin önunde,kimsede sesini cikartmiyor,nerede o gunler turkiyede.Haci nin bahsettigi dindarlar oldugu surece ancak ruyalarimizda göruruz bunun gibi dernekleri.Dogrusu muslo olan bir ulkede hayatta olamaz böyle birsey.Olsada zaten öyle birsey fazla ayakta kalmaz.Cennet"deki huri kizlara biran önce kavussam diye siraya girerler bombalamak icin.Hatta aralarinda sira kavgasi bile yaparlar o dindarlar.

ensareo
24-04-2005, 17:45
Vay be adama bakın 3 dil birden birini anlamazsan diğerini....Sen neymişssin be aldınmı ücretini kasın bakalım baş yukarıya göğüsler ileriye yandan bakmaca kasınma pozisyonu.. :lol: :lol: :lol:

Atesitler deki ahlak sorunu..Burası türkiye,türkçe bilmiyorsan yaz ingilizce kim bilecek fransızcayı...

Foolhardy
24-04-2005, 18:11
Aslında dernekler için bir fırsat doğdu.Avrupa Birliği ile.

Ama burası Türkiye yasadan ibaret heşey.Bir pankarta adamı öldürecesine dövüyorlar.Sonrada dayak yiyenleri tutukluyorlar.Dernek için eyleme gidenleri de öldürürler artık...

ensareo
24-04-2005, 18:37
Benim adim Aurelien, fransizim 30 yasindayim ve benim ID card istiyor musun ?
ATEIZTIM ! HA !

Hayat çok güzel burda ! çay var mi ?

türkçe idare eder keratanın..arada fransızca da parlatıyor..tesadüfmü acaba...Ateistler cevap versin tesadüf mü?aynı özelliklerde (sadece 2 özellik) bu kerata..Bu aurelienle o aurelien aynı mı?yoksa değil mi?bu iki benzerlik bile onun o aurelien olduğunu göstermez mi?Öyleyse dünyada buluna bitki,hayvan, atom çiftler halinde ise, bu TESADÜF OLUR MU?Bitkilerde erkek ve dişili hayvanlarda...tesadüf mü?neyseki size göre bitkiden gelmiyoruz.Siz gelmiş olsanız olsa olsa kalas tan gelirdiniz herhalde.. GERİ ZEKALILAR.....IQ FAKİRLERİ.....

sizin usluba göre yazdım kusura bakılmaya..