Orijinalini görmek için tıklayınız : Selam!
nereyekadar
20-10-2007, 11:53
Selam *28 yaşındayım.bu siteyi * bir arkadaş tavsiye etti. üye olmamdaki sebep paylaşım.
elinden ,dilinden kimseye zarar vermiyendir.güzel ahlakı örnek alan *,çalışkan,dedikodu,kibir,büyüklenmek gibi *hallere bürünmeyen,harama el sürmeyen, sabırlı ,kalp kırmayan *çalışkan *kuran yolunda yürüyen lere müslüman ,mümin denir.
ben güzel ahlakı dinimiz olan islamdan öğreniyorum. *ve herkezi bu kutlu yola davet ediyorum
sevgili nereye kadar , 10 mesajı doldurmadan başlık açamazsın(tüzüğümüze göre) açtığın başlıktaki yazını buraya taşıdım. başlığınıda sildim. ÖZGÜR BEYİN
Hoşgeldin Nereyekadar. :)
Sahi nereye kadar?
Pazara kadar mı mezara kadar mı? *:)
Dinlerden özgürlüğe hoş geldiniz nereyekadar,
Dini inancınız var mı? Varsa nedir?
Hoşgeldin. Umarım düşünsel dünyanıza faydalı olan bir yer olur burası. Çok geniş bir bilgi arşivimiz var. Sıkılmazsanız salt incelemeniz bile haftalarınızı alabilir.
Aktif katılımınızı bekliyoruz.
nereyekadar
20-10-2007, 12:04
bir haftadır *takip ediyorum sitenizi * ama *bu sitede ispata dayalı bir şey yok
tebliğci kendileri :lol: hepimizi islama devate etmiş!
http://www.turandursun.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=7162
sağolasın varolasın da *nereyekadar o yazdıkların ne kadar islamla örtüşür orası ayrı kou:wink:
ozgur_beyin
20-10-2007, 12:32
Sayın hocam ,nereye kadar (bilmem)'' ispata dayalı *bir şey yok'' diyorsun. Peki sen yaz ''ispata dayalı''
mevzularıda , öğrenelim. Olurmu?
HarunKAHYA
20-10-2007, 12:34
" Selam *28 yaşındayım.bu siteyi * bir arkadaş tavsiye etti. üye olmamdaki sebep paylaşım."
" bir haftadır *takip ediyorum sitenizi * ama *bu sitede ispata dayalı bir şey yok"
haklısın kardeş.. bende bikaç aydır takılıyorum.. tavsiye üzerine...ama yok.. hepsi boş iddia bunların.. Sen sağlam delillerden ayrılma...Birde..bunlar hemen *"Dinlerden özgürlüğe hoşgeldin" ayağına yatarlar. sakın kanma .Bak benide tezgaha getirdiler, hemen -dinlerden özgürlüğe-soktular.O kadar dilekçe veriyom, çıkarmıyolar.Yapıştı sakız gibi bu etiket üstüme.. Sen tam yerindesin.. ver tebliği..ver tebliği..Bunlara acımamak lazım.. ver gazı.. ver gazı.. *:lol:
"elinden ,dilinden kimseye zarar vermiyendir"
Tevbe/5. Haram aylar çikinca müsrikleri buldugunuz yerde öldürün; onlari yakalayin, onlari hapsedin ve onlari her gözetleme yerinde oturup bekleyin. Eger tevbe eder, namazi dosdogru kilar, zekâti da verirlerse artik yollarini serbest birakin. Allah yarligayan, esirgeyendir.
Nisa/89. Sizin de kendileri gibi inkâr etmenizi istediler ki onlarla esit olasiniz. O halde Allah yolunda göç edinceye kadar onlardan hiçbirini dost edinmeyin. Eger yüz çevirirlerse onlari yakalayin, buldugunuz yerde öldürün ve hiçbirini dost ve yardimci edinmeyin
"güzel ahlakı örnek alan"
müslümanlara göre 9 yaşındaki kız çocuklarını koynuna alanlar, el-emin, güzel ahlaklı, alemlere rahmet diye gönderilen falan filandır.
"çalışkan,dedikodu,kibir,büyüklenmek gibi *hallere bürünmeyen,harama el sürmeyen, sabırlı ,kalp kırmayan *çalışkan *kuran yolunda yürüyen lere müslüman ,mümin denir. "
çalışkan! evet! bütün müslüman ülkeler örnek alıncak pozisyondadır *şu anda! her türlü gelişmişlik onlardadır! çalışır, üretir ve insanlığa sadece sahip oldukları petrolden fazlasını vermek için yırtınırlar!
harama el sürmeyen! bu ülkede bir sürü yeşil sermaye holding yoktur! bunlar kesinlikle milletin paralarını dini duygularını sömürerek iç etmemmişlerdir! harama el sürmemek güya faiz yememektir. onu da kar payı adı altında fazi dağıtan islamcı kuruluşlardan kesinlikle el altından almaz müslümanlar!
kibir, büyüklenmek gibi hallere bürünmez müslüman! doğrudur imanın şartları altıyken. genelde iki tanesi unutulur. diğerleri kafirdir! kitapları bozulmuştur!
kuran yolunda yürüyen! bak bu doğru. o yolda geriye doğru yürürken, diğerlerinin tam tersi istikamete gittiğinden habersizdir. *sınava çekiliyoruz, tüm ezalar bundan diye bir edebiyat tutturmuştur müslüman.
"güzel ahlakı dinimiz olan islamdan öğreniyorum."
doğrudur. ayrıntılı olarak "kadınlar nasıl ezilirden" tut, "hangi durumlarda dövülüre" kadar her türlü ahlaki bilgi mevcuttur. bunlara ek olarak kafilerin nasıl öldürüleceği de ayrıntılı izah edilmiştir!
HarunKAHYA
20-10-2007, 12:52
Kardeş sen bu deccala falan bakma.. bunlar Kuranı tersten okurlar.. 8O malum bunlar-kalbi mühürlü olanlar-
Sen gecikmeden başla vaaza..kalbini ferah tut, görevini yap, başka bir şeye karışma, senin görevin sadece tebliğ.. Mührü açacak olan Allahtır...
evet bana bakma :lol: ben kötü polisim, HarunKAHYA iyi polis :lol:
İlk cümlesiyle "Pazara kadar" olduğunun işaretini verdi nereyekadar.
Merak ediyorum hangi başlıkları okudu da kısa zamanda bu sonuca vardı?
ihdinassıratelmustakiym sıratelleziyne enantealyhim.-Fatiha Suresi.
Yav neryekadar;
Fatihayı biliyorsun. Bu ayeti de biliyorsun.
Peki hüç düşündünmü; neden ihdinassıratmusatakiym denmişde, ihdinassıratelmüslimiyn denmemiş.
Öyleya müslümanların hepsi doğru yoldaysa ha müstakiym ha müslimiyn.
Nereye kadar gidersin bilmem ama;
Sıratı müstakim gittiğini sandığın tarfta değil. Bunu bil.
Ben nerden mi biliyorum!!
Güzel soru.. (Oki akıllı adamları sever)
Bak sende sor kendine, bu güzel soruyu.
Şimdi yurttan sesler korosu söylüyor;
Allah'ım neydi günahım
Nerede nerede nerede ben nerde yanlış yaptım...
Selamlar...
aspendos
20-10-2007, 14:26
akıllı adamı herkez sever ama nerede o akıllı adam burada .
doğru yola kendini inadırmış ondan başka yol olmadığına kesin inanmış okoinono gel sen o soruyu kendine sor başkasına değil .
neyse burası tanışma faslı yeri ..
ozgur_beyin
20-10-2007, 14:37
akıllı adamı herkez sever ama nerede o akıllı adam burada . ASPENDOS
Sevgili aspendos burda ''akıllı adam ''olmadığını *söylüyorsun. Sen hangi listedesin?
Akıllılar listesinde mi?
* * XXXXX
Bize akılsız demiş, aspendos
Ben diyeyim ona akıllı ,
Yarın varırızda ruzi-cezaya
İkimizde anda çıkarız yalan.
Olur Aspentosunum; sorarım bir kez daha senin için
Nasılsa hergün soruyorum bir de senin için mi sormayacağım.
Sende bu arada biraz oku emii..
As= gibi -İng.
Pen=Kalem -İng.
Tosunum=Aynı çayırın Tosunu -Türkçe.
Aspentosunum= Tükenmiş kalemle yazı gibi şeyler yazmaya çalışan Tosunum - Okinonoca
Selamlar.
off,,, hep geliyor arkadaşlar ben bilirim siz cahilsiniz vs.. söyleyip duruyorlarya...
hep onlar bilir , biz bilmeyiz,,
gelir arkadaş tipik söylemle " dine gel ,allaha gel,
davet ediyorum seni ,bak yanarsın " *......diye gidiyor..
komik vala,,,
hbls
Senin yolculugun buraya kadar sevgili nereyekadar. Bu sitede aklinla hareket edersen, muslumanligi "buraya kadar" deyip birakip, insan olma yoluna baslayacagina ben eminim. Tabi sana cocuklugundan beri takilan zincirlerden kendini *kurtarabilirsen..
HarunKAHYA
22-10-2007, 19:38
Özgür hocam bir hoşsun vallahi..
Adam bir mecliste kalkmış:
-"Bu meclisin yarısı EŞEK "demiş..
Vaay.. şamata,küfür,"in lan ordan terbiyesiz" lafları gırla.
Başkan oturumu zorla yatıştırmış.
-"Lafınızı lütfen geri alın.."
Adam lafını gerialmış:
-"Bu meclisin yarısı EŞEK değil..." *:lol:
"Sen hangi listedesin?" oturaklı soruydu...sever sayarım akıllı adamları.. :D
Hoşgeldin Nereyekadar,
Siteye gelişin, sitede nereyekadar,
Bu islama davet saçmalıkların nereyekadar,
Bu dünyada yaşıyorsunda öbür tarafta nereyekadar,
Adamlar uzayı fetetti bu müslümanların durumu nereyekadar,
Kitabınızda diyorki cehennemi insanlarla dolduracağım iyide nereyekadar,
Sin bu akılla bu şekildeki sorularla ıspat, kanıt istiyorsun söylüyoruz ama anlamıyorsun nereyekadar,
Kaderinizi ben belirledim, ben ne dersem o olur diyorsa inandığınız senin değişiklik peşinden koşman nereyekadar...
Haa nereyekadar...
ozgur_beyin
22-10-2007, 22:38
Hiç umuda kapılmayın ''nereye kadar'' buraya kadarmış. Bunlar ''kitapsız'' takımındandır. *Okumazlar, araştırmazlar
islami sitelerde buldukları, copyaları buralara asıp ''başkalarının ağzıyla'' konuşup, ahkam keserler.
Tekrar gelecek medeni cesaretleri yoktur. Buraya ''misafir'' olarak girip baktığından eminim.
Aşağıdaki linkteki yazıdaki salaklığa bir bakarsanız, ''nurculuk'' denen hezeyanın, gencecik beyinleri nasıl robota
döndürdüğünü anlarsanız. insan said gitmiş , ''peygamber'' said gelmiş.
http://www.nurbahcesi.org/forum_posts.asp?TID=1500
rebera_roni
23-10-2007, 12:02
sevgili nereyekadar,
valla bu adamlar varya bu adamlar :D bi konu için girdim siteye bi daha bırakmadılar beni.bonservisimi bile elimden aldılar okadar din beni transfer için bekliyor ama alamıyorumki göndermiyolar :D
gerçi gitsemde dayanamaki çelişkiler diyarında :D
şimdiden iyi paylaşımlar.
saygılarımla...
hiramusta
23-10-2007, 13:28
Feeyne tezhebune
Şu halde nereye kaçıp-gidiyorsunuz?
Kur'an'da bu soruyu sorar Nereyekadar.Hoşgeldin.